ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

1.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ
Εξάρχεια: Νύχτα άγριων επεισοδίων -Επίδειξη δύναμης των αντιεξουσιαστών
Εξάρχεια: Νύχτα άγριων επεισοδίων -Επίδειξη δύναμης των αντιεξουσιαστών

Επεισόδια σημειώθηκαν, για μία ακόμα φορά, το βράδυ της Πέμπτης έξω από το Πολυτεχνείο.

Οι αναρχικοί, σε μια «επίδειξη δύναμης» μετά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων στην περιοχή (η οποία τελικά ίσχυσε μόνο για την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ), επιβεβαίωσαν το «άβατο» των Εξαρχείων και επιτέθηκαν εναντίον των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:30 όταν αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ που απάντησαν με χημικά.
Πηγή: Εξάρχεια: Νύχτα άγριων επεισοδίων -Επίδειξη δύναμης των αντιεξουσιαστών | iefimerida.gr

Η ακροδεξιά πορνοφυλλάδα παραπάνω, όπως κάνουν όλες οι ίδιες σαν και δαύτη   στο συνάφι της,  υποδεικνύει τους αναρχικούς ως υπαίτιους των επεισοδίων. Και όχι τους μπαχαλάκηδες- χούλιγκαν  και τους προβοκάτορες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τους αναρχικούς.

Χτες τα ξαναλέγαμε. ΄Οσο καίνε, σπάνε,σκορπάνε όλεθρο και πανικό είναι ή χούλιγκαν ή εγκάθετοι του Μητσοτάκη  και του Μιχαλολιάκου.  Τα Εξάρχεια είναι γεμάτα από τέτοιους τύπους, όπως καταγγείλαμε πρόσφατα. Βεβαίως, υποκρίνονται τους…αντιεξουσιαστές.

  Ας μας καλέσει ο εισαγγελέας να  καταθέσουμε στοιχεία, αν ενδιαφέρεται να μάθει πράγματι την αλήθεια για το ποιοί ακριβώς, ανάμεσα και σε αναρχικούς,  κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια στα Εξάρχεια. Αλλά, μάλλον δεν…κόπτεται να ξέρει, γιατί…ξέρει. Είναι γνωστή η “κουμπαριά” της ελληνικής δικαιοσύνης με το μητσοτακέικο.

Προβοκάτορες, μπαχαλάκηδες, χούλιγκαν,οπαδοί, μαζί με εμπόρους πρέζας,ποινικούς, νταβατζήδες  και λοιπά αποβράσματα της πλατείας, έχουν λάβει εντολή να δημιουργούν συνεχώς το  κλίμα που χρειάζεται ο Κυριάκος για να χορτάσει αίμα.    Θα εξελιχθεί στο χειρότερο δαίμονα της Ελλάδας αυτός ο αναίσθητος τύπος. Σε πραγματικό εφιάλτη.

Ακούει ο εισαγγελέας ή είναι…κόμμα με την…  αγία οικογένεια; ΄Οχι, δεν ακούει, λέμε εμείς,΄Οπως δεν άκουγε όταν χούλιγκαν, ακροδεξιοί και Ναζί έκαψαν πριν χρόνια ανθρώπους στη  Τράπεζα  Μαρφίν  και ,ως νέοι Νέρωνες ,παράδωσαν  το κέντρο της Αθήνας στις φλόγες.

Αυτούς να αναζητήσουν, αν θέλουν, που δε θέλουν, να μάθουν ποιοί είναι. Χούλιγκαν  και προβοκάτορες της Δεξιάς και των Ναζί  πρωτοστατούν σε τέτοια επεισόδια.

΄Οταν, όσοι προβαίνουν σε βανδαλισμούς, καταστροφές, αφανισμό και επιζητούν το χάος, τους βγάλουμε τις “Γερμανοκουκούλες”,από πίσω θα δούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Νίκο Μιχαλολιάκο. ΄Οχι αναρχικούς . Οι αναρχικοι δεν βάζουν μάσκες. Τις τραβάνε από εκέινους που τις φοράνε.

΄Ολα τα άλλα είναι προβοκατόρικο ντελίριο της δεξιάς-ακροδεξιάς και ναζιστικής βιομηχανίας παραπληροφόρησης, για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους.  Ας μην πέφτουμε στην παγίδα τους.

____________________________________________________________________
1. ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΠΓΔΜ: Την προφυλάκιση του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι ζητά η Εισαγγελία
ΠΓΔΜ: Την προφυλάκιση του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι ζητά η Εισαγγελία

Ο δρόμος για την παραπομπή του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι στη δικαιοσύνη και ενδεχομένως στη φυλακή για το θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από τις μυστικές υπηρεσίες, ανοίγει στην ΠΓΔΜ, με τον κίνδυνο νέου κύκλου πολιτικής όξυνσης να διαγράφεται ορατός.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ, η ανεξάρτητη ειδική εισαγγελέας Κάτσισα Γιάνεβα, που είχε οριστεί με διακομματική συμφωνία να διερευνήσει το περιεχόμενο των τηλεφωνικών υποκλοπών επί πρωθυπουργίας Γκρουέφσκι, ανακοίνωσε ότι άσκησε νέες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος εναντίον ενενήντα τεσσάρων φυσικών και εφτά νομικών προσώπων που εμπλέκονται σε 17 υποθέσεις για διαφθορά και κατάχρηση εξουσίας.

Η εισαγγελέας πρόσθεσε ότι θα ζητήσει την προφυλάκιση 18 εξ αυτών, ανάμεσα στους οποίους και «ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος».

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, μεταξύ των προσώπων που η ειδική εισαγγελέας ζητά να προφυλακιστούν, είναι ο ηγέτης του VMRO-DPMNE και πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Βλάντιμιρ Πέσεφσκι, οι πρώην υπουργοί Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, Μίλε Γιανακίεφσκι και Ελιζαμπέτα Κάντσεσκα-Μίλεφσκα, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Κίριλ Μποζίνοφσκι, ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών Σασο Μιγιαλκοφ, κ.α.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της εισαγγελέως, κατηγορώντας την ότι λειτουργεί κατόπιν υποδείξεων και εντολών του κυβερνώντος κόμματος SDSM.

Δήλωσε ακόμα ότι «η εποικοδομητική στάση του κόμματος του ολοκληρώθηκε εδώ» και πρόσθεσε ότι «το μόνο αμάρτημα του VMRO-DPMNE είναι ότι τα προηγούμενα 11 χρόνια υπήρξε θεματοφύλακας της υπεράσπισης της χώρας και των εθνικών συμφερόντων, ότι άντεξε τις πιέσεις και απειλές σχετικά με το όνομα της χώρας και την ταυτότητα του λαού και δεν αποδέχθηκε επιβλαβείς συμφωνίες και πλατφόρμες ξένων χωρών».

Παγκόσμια πατέντα η επινόηση του πατριωτισμού. Πίσω από τους πατριώτες,  πάντα κρύβεται η απάτη,  η κομπίνα,  η παλιανθρωπιά.

Για προσέξτε πόσο πατριώτης λέει ο ίδιος ο υπόδικος Σκοπιανός  πολιτικός πως είναι.  Υπήρξε, υπερηφανεύεται, “θεματοφύλακας της υπεράσπισης των εθνικών συμφεροντων”. (Σώπα,μεγάλε!) Αυτά, δηλαδή, που οδήγησαν τη μικρή, φτωχή  χώρα στη διάλυση, τον “εμφύλιο”, την απομόνωση,  την αδυναμία της να εξευρωπαϊστεί.

“Όλα τα γουρούνια έχουν ίδια μούρη”. Σκοπιανά, ελληνικά, εγγλέζικα.

 

2. Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από τα κεφάλια οδηγών λεωφορείων
Μενίδι: Αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από τα κεφάλια οδηγών λεωφορείων [βίντεο]

 

Χρυσαυγίτες, εθνικιστές, ακροδεξιοί νοικοκυραίοι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί των παραπάνω εγκλημάτων.  Βροχή οι σφαίρες στο Μενίδι.

Ρίξτε μια ματιά στο σύνολο των ανεύθυνων ανακοινώσεων  των κομμάτων. Μα ΟΛΩΝ των κομμάτων, που δε δίστασαν να εκμεταλλευτούν ακόμα και το αίμα του μικρού μαθητή που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα,πιθανότατα από όπλο Ναζί και όχι Ρομά. Ακριβώς για να γίνει το μπάχαλο που έγινε.

Ανεύθυνοι, απολίτικοι, μικρόνοες, όρμησαν να εισπράξουν πρόσκαιρα μικροκομματικά οφέλη. Και “άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου”. Τώρα θα  βγουν να πουν άλλα. ΄Ο, τι τους βολεύει.  ΟΦΑ (΄Οπου Φυσάει ΄Ανεμος). Πανάθλιοι και ανήθικοι!

3.Τριήμερο με καιρό αλά Αφρική: Κόλαση με 43 βαθμούς και σκόνη
  • Σήμερα και αύριο, με θερμοκρασίες στο «κόκκινο»
  • Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» ο καύσωνας
  • Σε ισχύ το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ

Ούτε πόλεμος να είχε κηρυχθεί. Οι φυλλάδες άνοιξαν τις… πύλες της κόλασης! Παραπληροφόρηση και τρόμος στο φόρτε,  με έκτακτες και τακτικές ανακοινώσεις γα το φοβερό και τρομερό ,πρωτάκουστο φαινόμενο της ζέστης! Σαν πρώτη φορά να χτυπάει στην Ελλάδα 40άρια και 45άρια ακόμα.

Γράφαμε σε παλιότερο κείμενό μας:

 

«ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» ΄Η ΑΚΡΑΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ; (16/9/2014)

……………………………………………………………………………………………

Η εμπορική δημοσιογραφία και όσοι καρπώνονται τα (ηθικώς) παράνομα οικονομικά της οφέλη βρίσκουν ακόμα  και τον καιρό ως μέσον , για να καλλιεργούν και να εμπορεύονται το φόβο, να επενδύουν  στον πανικό ,την ανασφάλεια.
Πάει το θερμόμετρο το Καλοκαίρι 38 βαθμούς; «Καύσωνας θα…πλήξει τη χώρα! Προσοσχή!Τα έκτατα μέτρα που επιβάλονται…», βγαίνουν με πυχιαίους τίτλους οι φυλλάδες και έκπληκτοι-τρομαγμένοι (τάχα μου) εκφωνητές αδημονούν με τις οδηγίες τους να…σώσουν τον κοσμάκη από το κακό που ζυγώνει.
Φθινόπωρο.   Για  «ακραία καιρικά φαινόμενα», βάζει έκτακτους τίτλους και τρομοκρατεί τον κόσμο η παραπάνω ανεκδιήγητη ιντερνετική… «πατσαβούρα»(που έλεγε και ο μακαρίτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος). Αν δεν ήμουνα στη Βόρεια Αττική σήμερα να δω με τα μάτια μου την κατάσταση και ήμουνα, ας πούμε, στην Κομοτηνή, θα νόμιζα πως καταστράφηκε το σύμπαν, πνίγηκε ο κόσμος δω πάνω στο Μενίδι. Αλλά, τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Απλά…έβρεξε γερά. Σεπτέμβρης είναι. Ο πιο όμορφος (μετά τον Αύγουστο) μήνας του χρόνου. Πότε με τα «καλοκαιράκια» του και πότε με τους «χειμώνες» του. Φυσιολογικά πράματα.
Η ζέστη ,λοιπόν, το θέρος,οι βροχές το φθινόπωρο και τα χιόνια το χειμώνα ,μαθαίνουμε από τα ξεδιάντροπα τσιράκια  των εντύπων και των καναλιών πως είναι «πρωτοφανή και ακραία γεγονότα ,πλήττουν και ταλαιπωρούν  τη χώρα,η οποία χρειάζεται έκτατα μέτρα κάθε φορά, για να  αντιμετωπίσει τη συμφορά»!
Μα τί  λένε; Σα να μην είμαστε κι εμείς οι κάποιας ηλικίας, ζώντες ακόμα. Σαν να μην υπήρξαμε παιδιά, έφηβοι.  Σα να μη θυμόμαστε στην Ανδρίτσαινα να κρέμονται, Γενάρη μήνα, κάτι 2μετρα κρούσταλα-σπαθιά από τα κεραμίδια και έξω το χιόνι να φτάνει το ύψος του …»γιούκου» μας.΄Η στο Περιστέρι τέτοια εποχή (και  το χειμώνα περισσότερο) να ξεχειλίζει ο Κηφισός ως κάτω στον ΄Αγιο-Αντώνη και  το Δημαρχείο, να παίρνει σβάρνα παραπήγματα, κρεβάτια, στρώματα, κουβέρτες («Τσαλαβούτα» τη λένε ακόμα όλη αυτή την περιοχή  από Αγ.Αντώνη ως κάτω στον παλιό Ταξιάρχη και την Αγ.Τριάδα,στο γήπεδο του Ατρόμητου). Κανένας, όμως, δε μιλούσε τότε, δεκαετία του ΄70, για… ακραία καιρικά φαινόμενα, απειλή πνιγμών και καταποντισμών, για  τέτοιες «άγριες καταστάσεις»,που λένε σήμερα. Μόνο   η παραπληροφόρηση είναι το πιο… άγριο πράγμα σ΄αυτές τις ιστορίες, τελικά.
Και όλα αυτά γιατί; Για τον παρά,φυσικά. Η  άτιμη αυτή  φάρα που υπηρετεί την παραπληροφόρηση τα δίνει όλα για την κονόμα.

 

4. «Ιερός πόλεμος» για τα θρησκευτικά: Μένουν ή φεύγουν η «Συννεφούλα» και ο «Μπαγάσας»;
«Ιερός πόλεμος» για τα θρησκευτικά: Μένουν ή φεύγουν η «Συννεφούλα» και ο «Μπαγάσας»;

Σε πεδίο «ιερού πολέμου» μεταξύ ιεραρχίας και υπουργείου Παιδείας μετατρέπεται για μια ακόμη φορά το μάθημα των Θρησκευτικών.

Το υπουργείο Παιδείας απαντώντας σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τα τραγούδια των Διονύση Σαβββόπουλου, Νικόλα Ασιμου και Ριάνα καταργήθηκαν από την προτεινόμενη ύλη των Θρησκευτικών απαντά το υπουργείο Παιδείας μετά από παρέμβαση της Εκκλησίας ανέφερε ότι η «Συννεφούλα» παραμένει, ενώ τα άλλα δύο είχαν αφαιρεθεί από τον Οκτώβριο του 2016.

Ωστόσο ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, Χάρης Κονιδάρης, μιλώντας στο real.gr δήλωσε ότι «Ισχύει στο ακέραιο η εισήγηση του Αρχιεπισκόπου στη χθεσινή Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας Ελλάδος, με βάση την εισήγηση του Μητροπολίτη Ύδρας, Εφραίμ».

Ο απόλυτος ορισμός του εξευτελισμού.

Κύριοι, σ΄αυτόν τον τόπο ζουν και σοβαροί άνθρωποι. Γιατί όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια να συμβαίνουν πάντα εδώ σε εμάς; Μήπως επειδή αι το παπαδαριό και οι πολιτκάντηδες είναι  ίδια  φάρα; Δημαγωγοί και ανεγκέφαλοι;

Ας χωρίσουν, επιτέλους,  οι παπάδες τα τσανάκια τους. Ας μαζευτούν στις εκκλησιές με τους φονταμενταλιστές οπαδούς τους,που παλεύουν “με νύχια και δόντια” να πάνε τον κόσμο πίσω. Κι ας αφήσουν ήσυχη τη χώρα, τον πολιτισμό,την εξέλιξη. Νισάφι πια!

 

5. Ανάγκασαν άτομο με αναπηρία να συρθεί μέχρι την πόρτα αεροπλάνου γιατί δεν είχαν ανελκυστήρα [βίντεο]

Αεροπορική εταιρεία στην Ιαπωνία ζήτησε συγγνώμη από έναν επιβάτη με ειδικές ανάγκες, ο οποίος υποχρεώθηκε να συρθεί στη σκάλα του αεροσκάφους προκειμένου να επιβιβαστεί σε αυτό,φωτογραφία: AP images

O Χιντέτο Κιτζίμα, ο οποίος χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο, χρειάστηκε να ανέβει μόνος του από τον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης ενός πολύ μικρού αεροδρομίου στο νησί-τουριστικό θέρετρο Αμάμι, μέχρι την πόρτα του αεροσκάφους έπειτα από την άρνηση του προσωπικού της Vanilla Air να επιτρέψει στους φίλους του να τον μεταφέρουν

ΚΑΙ αρνήθηκαν να μεταφέρουν τον ανήμπορο άνθρωπο οι φίλοι του ΚΑΙ δεν τον πήρε κανείς από το προσωπικό αγκαλιά να ανεβάσουν το δυστυχή στις σκάλες. Αλλά, ζήτησαν, λέει,  συγγνώμη!  “Σφαλιάρα” έπεσε; Γιατί αυτό είναι έγκλημα, εξευτελισμός της έννοιας ΄Ανθρωπος. Δεν είναι απλά ένα λάθος.