ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

«Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗ»
Κατάληψη Libertatia: Ο εμπρησμός ήταν εγκληματική ενέργεια, θα μπορούσε να έχει νεκρούς
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΝΤΙΜΕ NEWS//ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Ως «εγκληματική ενέργεια, που θα μπορούσε να έχει και τραγικό απολογισμό, δηλαδή νεκρούς» χαρακτηρίζεται ο εμπρησμός του διατηρητέου κτιρίου επί της Λεωφόρου Στρατού σε ανακοίνωση της κατάληψης Libertatia που στεγαζόταν στον χώρο.

Η εμπρηστική ενέργεια πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για το «Μακεοδνικό», ενώ στην ανακοίνωση καταγγέλλεται η στάση της αστυνομίας, γιατί «καθόλη τη διάρκεια της επίθεσης έξω από την κατάληψη βρίσκονταν τόσο ασφαλίτες όσο και κλούβα των ΜΑΤ σταθμευμένη παραδίπλα, οι οποίοι και κάλυπταν την επίθεση χωρίς να παρέμβουν».

«Ας μην ξεγελιέται ο κόσμος: οι επιθέσεις αυτές και ο εμπρησμός του κτιρίου δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την “κάλυψη” του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία. Εκεί πήγαιναν και από εκεί γυρνούσαν. Όλες οι ακροδεξιές και νεοναζιστικές ομάδες καλούσαν εκεί, αλλά κανείς δεν νοιάστηκε για το γεγονός αυτό, προσφέροντάς τους κοινωνική νομιμοποίηση και δημόσιο χώρο για να εκφραστούν και να δράσουν» τονίζεται σχετικά.

β. Συλλαλητήριο: Χρυσαυγίτες βεβήλωσαν το μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων
Συλλαλητήριο: Χρυσαυγίτες βεβήλωσαν το μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων [εικόνα]

Ενέργειες και οι δυό  Ναζιστικές. Ο εμπρησμός μάλιστα του κατειλημμένο κτιρίου,  όμοιος  με εκείνον  στην Τράπεζα Μαρφίν, που οι Ναζί έκαψαν,πριν λίγα χρόνια, 3 ανθρώπους.

Παλιός στόχος του Μιχαλολιάκου η προβοκάτσια. Οι Ναζί λειτουργούν ως “πέμπτη φάλαγγα”,για να δώσουν έναυσμα να ξεσηκωθεί ο συρφετός  που τους ακολουθεί.

Μάλιστα, ο  ανισόρροπος, ακροδεξιός  στρατηγός  Φράγκος το διαλάλησε χτες στη Θεσσαλονίκη. “Θα μας βρουν μπροστά τους”, τόλμησε να απειλήσει.  ΄Οπως το είχε πει παλιότερα στη Λαμία (Θερμοπύλες) ο αρχηγός των Ναζί : “Θα βγούμε στους δρόμους και θα ακονίζουμε τα σπαθιά μας στο πεζοδρόμιο”! Πώς και από πού  λέτε έχουμε 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις, κυρίως  μεταναστών,  τα τελευταία χρόνια;

Είναι ικανοί για όλα (εκτός του καλού),  επειδή ακριβώς είναι ανεγκέφαλοι. Ευτυχώς, είναι ελάχιστοι.  Δεν υπολογίζεται  ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ -ΧΟΥΝΤΟ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ  σε ποσοστό πάνω από 6% του ελληνικού πληθυσμού. ΄Οχι μόνο αμελητέα, συντριπτική, πέρα από  επαίσχυντη, μειοψηφία.

Ας τους απομονώσουμε με κάθε τρόπο. Και όχι μόνο τους επι κεφαλής. Χειρότερος είναι ο οπαδός. Αυτός που τον κερνάς  καφέ στο χωριό ,τη γειτονιά, ενώ γνωρίζεις πως είναι Ναζί, νοσταλγός εγκληματιών, που όμοιοιούς τους, δεν έχει καταγράψει η παγκόσμια Ιστορία.

______________________________________________________________

1. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ”

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, οι συγκεντρωμένοι ανήλθαν περίπου σε 90.000 και ένα μέρος αυτών μεταφέρθηκαν με 284 λεωφορεία. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία έχε ως εξής: «Από ώρα 13:00 σήμερα (21-01-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου ενενήντα χιλιάδων (90.000) πολιτών στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, με θέμα “Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία”, η οποία εξελίσσεται φυσιολογικά. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, έλαβε από νωρίς το πρωί σήμερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Η άφιξη του κόσμου έγινε και με 284 λεωφορεία τα οποία φυλάσσονται σε ασφαλείς χώρους».

Λίγο μετά τις 15:30, οι διοργανωτές της συγκέντρωσης ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ανήλθαν στους 500.000 και πως συνολικά στη Θεσσαλονίκη έφτασαν συνολικά 1.300 πούλμαν απ’ όλη την Ελλάδα.

Ποιοι βουλευτές έδωσαν το «παρών»

Το «παρών» στο συλλαλητήριο έδωσαν ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και δέκα ακόμη ιεράρχες, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Το πρωί, με πρωτοβουλία του μητροπολίτη, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, υπέρ της Μακεδονίας, και στον χαιρετισμό του είπε πως «η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία».

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα, Μαρία Αντωνίου, οι οποίοι περπάτησαν στο πλήθος και μίλησαν με συγκεντρωμένους, αλλά δεν πήγαν στην εξέδρα. Το ίδιο έκανε και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Κώστας Καραμανλής και ο πατέρας του και πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής πήγαν συμβολικά στο άγαλμα του ιδρυτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, που βρίσκεται σε μικρή από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και φωτογραφήθηκαν.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μαζί με τους βουλευτές Μάριο Γεωργιάδη, Ιωάννη Σαρίδη, Αριστείδη Φωκά πήγαν στον χώρο δίπλα ακριβώς από την εξέδρα και έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους. «Ο κ. Τσίπρας, η κα Γεννηματά και ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Ο λαός της Μακεδονίας έστειλε σήμερα το δικό του μήνυμα στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο. Να μη ψηφίσει η Βουλή την παράδοση του ονόματος. Αν αυτό συμβεί, η πράξη αυτή θα είναι προδοσία», είπε ο κ. Λεβέντης.

Το «παρών» έδωσε ο βουλευτής, συνεργαζόμενος με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, και πρώην υφυπουργός Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δέχτηκε φραστική επίθεση.

Μητσοτάκης: Εντυπωσιακή η συμμετοχή, σέβομαι τις ευαισθησίες τους

Για «εντυπωσιακή συμμετοχή» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία, έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «σέβεται» και «συμμερίζεται» αυτή την ευαισθησία για το όνομα των Σκοπίων. Πρόσθεσε δε ότι αυτή η διαμαρτυρία εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια κυβέρνηση που δείχνει ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα.

 

 

 

Δημοσιεύματα για το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό φιλοξενεί ο γερμανικός Τύπος.

Η εφημερίδα Die Zeit αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Στη διαδήλωση καλούσαν ακροδεξιές οργανώσεις, καθώς και οργανώσεις με εθνικιστικό προσανατολισμό. Τα περισσότερα ελληνικά κόμματα, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και η ηγεσία της ορθόδοξης εκκλησίας είχαν ταχθεί εναντίον των διαδηλώσεων. Η αστυνομία υπολογίζει τον αριθμό των διαδηλωτών σε 50.000».

Από την πλευρά της, η Tageszeitung του Βερολίνου σημειώνει ότι «δεν ήταν μία νέα έκδοση του μεγάλου συλλαλητηρίου που είχε γίνει το 1992, όταν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συνέρρεαν στους δρόμους, διαδηλώνοντας υπέρ του ʻελληνικού χαρακτήρα της Μακεδονίαςʼ».

«Ήρθαν ωστόσο τουλάχιστον 50.000 διαδηλωτές σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη Θεσσαλονίκη» σημειώνει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι «οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να διατηρήσει η γειτονική χώρα την ονομασία ‘Δημοκρατία της Μακεδονίαςʼ που προβλέπει στο σύνταγμά της»

“Ως χαρίεν έστάνθρωπος, όταν άνθρωπος η»,(πόσο χαριτωμένος είναι ο άνθρωπος ,όταν πραγματικά είναι άνθρωπος),αποφάνθηκε  η αρχαία ελληνική σοφία. ΄Ομως, στο χτεσινό παραληρηματικό συλλαλητήριο και τον εθνικιστικό αυτό συναγελασμό Ναζιστών, Χουντικών, Ακροδεξιών, Παπαδαριού, των… εξώλης και προώλης αυτής της χώρας ,η περίφημη  φράση του Μενάνδρου,  θα μπορούσε να παραφραστεί  έτσι:  “Πόσο τραγικός και γελοίος είναι  ο άνθρωπος ,όταν γίνεται Καραγκιόζης”!

Ποιος πραγματικός  άνθρωπος (χαρίεις άνθρωπος) θα μπορούσε να πάρει στα σοβαρά  τέτοια “φυτά”, αυτό τον οχλώδη συρφετό, παραπάνω, που τον καθοδηγούν ψυχοπαθητικώς φανατικά άτομα,σαν το Μιχαλολιάκο, το Φράγκο, τον ΄Ανθιμο, το Ζουράρη;  Τρελοκομεία πραγματικά. Για ζουρλομανδύα.

 

2. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ  ΦΡΑΓΚΟΣ

“Κι από πότε ένας Φράγκος  και …Φραγκούλης είναι…΄Ελληνας; Και μάλιστα Μακεδόνας;”  Η απορία  χτες παλιού, καλού συναδέλφου γλωσσολόγου , που διάβασα σε ένα σημείωμά του.

Ασχολείται χρόνια με τη σημασία των ονομάτων. “Τα περισσότερα επώνυμα”,  γράφει αλλού,  “είναι…ό,τι είμαστε . Αποκαλύπτουν από  πού κρατάει η σκούφια μας.  Αλευράς, Σιδέρης, Ψάλτης, Σαμιώτης,  Κηλαηδόνης,  Κουτσονικολής, Ντούρος, Ζούμπας-άς, είναι ενδιεκτικά  επαγγέλματος, καταγωγής, χαρίσματος   ,αλλά και αναπηρίας ή άλλης σωματικής  διάπλασης”.  Σωστά.

Και ο Φραγκούλης είναι… Φράγκος κανονικός. Γερμανο-γαλλο-ρωμαϊκοί πληθυσμοί οι Φράγκοι από τους οποίους το Βυζάντιο και φυσικά Ελλάδα, υπέστησαν τα πάνδεινα.  Κι αφού στις φλέβες του, εκτός των άλλων, λαθρεπιβάτη στο καράβι της Ιστορίας, φανατικού της… καθαρότητας  της ελληνικής  φυλής (τρομάρα μας! Ο γράφων για παράδειγμα …ακραιφνής ,κατά τα άλλα, ΄Ελλην,  έχει  Ιταλική και Βλαχοσλάβικη καταγωγή!)  κυλάει φράγκικο αίμα,  ας αλλάξει πρώτα όνομα,   και μετά ας το παίζει  Ελληνάρας και μάλιστα απ ευθείας απόγονος του Μέγα Αλέξαντρου.

Η απολαυστική εκδίκηση του ονόματος.  Δεινή στο συγκεκριμένο ακροδεξιό Ελληναρο-Ορθοδοξάρα στρατηγό.  Βάζει “κάθε κατεργάρη στον πάγκο” του η σκληρή αλήθεια,ακόμα και των επωνύμων.

 

3. ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ
Ο Αμβρόσιος, στο συλλαλητήριο του Αιγίου για τη Μακεδονία, με τον Παναγιώταρο και τον Λαγό της ΧΑ
Ο Αμβρόσιος, στο συλλαλητήριο του Αιγίου για τη Μακεδονία, με τον Παναγιώταρο και τον Λαγό της ΧΑ

 

Συλλαλητήριο κατά της χρήσης του ονόματος «Μακεδονία» από τα Σκόπια, διοργανώθηκε και στο Αίγιο.

Το κάλεσμα απηύθυνε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, έξω από την εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, ενώ συμμετείχαν η δημοτική αρχή (ήταν παρών και ο δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος), ο Εμπορικός Σύλλογος, η ΙΛΕΑ και άλλοι σύλλογοι και φορείς.

Οσο για τη συμμετοχή, τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπολογίζεται στα 800 περίπου άτομα.

  1. Γιατί ο τραγελαφικός (αλλά και λίαν επικίνδυνος)  αυτός Ναζί παπάς δεν είναι συγκατηγορούμενος, ως ηθικός αυτουργός σε δολοφνίες, με τους  συνεικονιζόμενους και λοιπούς Ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α;

  2. Διαβάζουμε στα γεωγραφικά εγκυκλοπαιδικά:  “Το Αίγιο (αρχαίο: Αἴγιον, λατινικά: “Aegium”, στο Mεσαίωνα: “Βοστίτσα”, “Vostizza”) είναι παράκτια πόλη της βόρειας Πελοποννήσου και αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αχαΐας. Είναι η έδρα του Δήμου Αιγιαλείας ενώ παλαιότερα ήταν έδρα του πρώην Δήμου Αιγίου. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 20.422 κατοίκους”.

    20. 422-800=; Κανένα μαθηματικό μυαλό να μας κάνει την …αφαίρεση;

4. ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ
«Μπήκα στο στρώμα για να σωθώ»: Ο Ελληνας πιλότος περιγράφει πώς ξεγέλασε τους Ταλιμπάν στο Intercontinental της Καμπούλ

«Μπήκα στο στρώμα για να σωθώ»: Ο Ελληνας πιλότος περιγράφει πώς ξεγέλασε τους Ταλιμπάν στο Intercontinental της Καμπούλ

Τις δραματικές στιγμές που έζησε το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο Intercontinental της Καμπούλ, περιγράφει ο πιλότος Βασίλης Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου, όμως, δεν ήταν ο μόνος Ελληνας που είχε καταλύσει στο εν λόγω ξενοδοχείο. Εκεί βρισκόταν ο επίσης πιλότος Μιχάλης Πουλικάκος.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους. Το BBC σε δημοσίευμά του ανέφερε χθες ότι ανάμεσα στους νεκρούς της επίθεσης βρίσκεται και ένας Ελληνας, πληροφορία που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ούτε από το ΥΠΕΞ, ούτε από κάποια άλλη πηγή. Το πιθανότερο είναι ότι η είδηση προέκυψε καθώς ο ένας από τους δύο Ελληνες πιλότους που είχαν καταλύσει στο εν λόγω ξενοδοχείο άργησε να δώσει σημάδι ζωής.

Ο λόγος για τον Βασίλη Βασιλείου που πραγματικά σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του, την καθαρή του σκέψη και τις έξυπνες κινήσεις του.

Ο Ελληνας πιλότος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ανέφερε ότι όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, αμέσως έσβησε τα φώτα του δωματίου του. Ηταν στον 5ο όροφο, εκεί όπου κατέληξαν οι τρομοκράτες και σκότωσαν δεκάδες ενοίκους του ξενοδοχείου.

Ο Βασίλης Βασιλείου είδε τους τρομοκράτες να μπαίνουν στο δωμάτιό του, να πυροβολούν το διπλανό κρεβάτι και να παραμένουν εκεί για ώρες.

Όταν άκουσε θορύβους από τον διάδρομο του ορόφου και είδε 10 από τους σεκιούριτι του ξενοδοχείου να τρέχουν προς τον γειτονικό λόφο, κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Έσπασαν την πόρτα του δωματίου με βαρύ αντικείμενο και άφησαν πυρομαχικά. Μετά ήρθαν στο δικό μου δωμάτιο» περιγράφει.

Τη στιγμή που απειλούνταν η ζωή του, είχε η διαύγεια να κάνει κινήσεις που θα μπέρδευαν τους τρομοκράτες. Άνοιξε τη μπαλκονόπορτα για να φαίνεται πως είχε δραπετεύσει. Πέταξε στο δωμάτιο σεντόνια και έβαλε το στρώμα του εντός κρεβατιού στην πόρτα.

Μετά «πήρα το δεύτερο κρεβάτι, το σήκωσα και μπήκα από κάτω. Το κρατούσα 10 εκατοστά από το έδαφος. Μπήκαν στο δωμάτιό μου τρία άτομα. Ο αρχηγός τους, ένας κοντός άνθρωπος, πήγε στο μπαλκόνι κι άρχισε να πυροβολεί. Ο ένας σήκωσε το κρεβάτι και πυροβόλησε. Ήταν το διπλανό όχι το δικό μου».

Στη συνέχεια κάποια στιγμή που οι Ταλιμπάν αποχώρησαν και πήγαν στο διπλανό δωμάτιο, πήρε ένα ψαλιδάκι, άνοιξε το στρώμα και μπήκε μέσα! Εκεί παρέμεινε μέχρι το τέλος της ομηρείας. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή οι Ταλιμπάν έβαλαν φωτιά στο δωμάτιο, έχοντας όμως εκείνος την κατάλληλη εκπαίδευση, έβαλε ένα κομμάτι ύφασμα στη μύτη του και άρχισε να αναπνέει από το στόμα.

Ο Βασίλης Βασιλείου βρέθηκε ζωντανός, ύστερα από πολλές ώρες, από φίλιες δυνάμεις, οι οποίες δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Μαθήματα ψυχαριμίας,αλλά και ευστροφίας και  ουσισατικολύ ελέγχου του θυμικού από τον πλότο που έσωσε τη ζωή του με το,,,σπαθί του. ΄Οταν γενικλως πρυτανεύειυτο μυαλό στις πράξεις και τις ενέργειές μας, το καθαρό μυλαό,τότε το σίγουρο είναι πως θα βγάινουμε ωφελημένοι. και όχι μόνο σε ζητήματα ζωής και θανάτου.

Μπράβο, βρε, Βασιλείου. Είσαι λεβεντιά .Με μυαλό ξυράφι, αλλά και “νεύρο”, (αυτο)συγκράτηση-συγκέντρωση, ψυχαριμία “μηχανής”,΄Αξιος!

 

5. ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Βίντεο: Ο Βασίλης Καρράς τραγουδά σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης το «Μακεδονία ξακουστή»

 

΄Αλλοι διαδήλωναν για το όνομα «Μακεδονία» υπό το φως της ημέρας και άλλοι… στα μπουζούκια, χθες στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες πριν το συλαλλητήριο στη συμπρωτεύουσα που συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου για να διαδηλώσουν , τα ξημερώματα, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς, το Stage Live, υπήρξε ένας πατριωτικός τόνος, όταν ο τραγουδιστής αποφάσισε να τραγουδήσει στην πίστα το  «Μακεδονία Ξακουστή», με τους θαμώνες να χειροκροτούν και να σφυρίζουν.

Δεν είναι μόνο…άμουσος τραγουδιστής (όσοι γνωρίζουν έστω και ελάχιστα από  μουσική, το αντιλαμβάνονται με την πρώτη… καψούρικη  νότα του Βασίλη Καρρά). Είναι και ανεγκέφαλος, φασισταράς. Ζήλωσε και τούτος τη φήμη του ετέρου …αοιδού Νεο-Ναζί Σφακιανάκη.

Δε φταίνε αυτοί. ΄Οταν  έχεις και σε ακολουθεί ένα ανόητο πλήθος-κιτσαριό,  με δυο τουλάχιστον  σίγουρα χαρακτηριστικά α. κεφάλι  γεμάτο  άχυρο και β.  άγνοια μουσικής,   αποκτούν “φωνή” και τέτοια  ιδεοληπτικώς πάσχοντα πιθηκοειδή μυαλά.

Αλλιώς, ούτε σε κηδείες δε θα καλούσαν  αυτόν τον βραχνοκόκορα Καρρά να λέει μοιρολόγια. Κι ανάθεμα αν ξέρει, όχι τί σημαίνει οκτάβα (πολλοί λαϊκοί μουσικοί, δεν τη γνωρίζουν, είναι όμως, “αηδόνια”), αλλά ούτε καν τί σημαίνει στοιχειώδης  ρυθμός σε ένα τραγούδι.  “Ξεκούρνιστη λατέρνα”  ο τύπος. Εντελώς.