Αλεξόπουλος για Χρυσή Αυγή: “Φοβόμουν για τη ζωή μου και δεν έφυγα νωρίτερα”

 

Αλεξόπουλος για Χρυσή Αυγή: φοβόμουν για τη ζωή μου και δεν έφυγα νωρίτερα
“Κόλαφος για τη Χρυσή Αυγή και τους πρώην συντρόφους του ήταν τα όσα ανέφερε στη Βουλή ο Χ.Αλεξόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση για την άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Ο κ. Αλεξόπουλος ανέφερε ότι ήθελε να ανεξαρτητοποιηθεί από τη δολοφονία του Π. Φύσσα αλλά φοβόταν για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του ίδιου και την οικογένειά τους καθώς όπως ανέφερε υπήρξαν επιθέσεις εναντίον άλλων ατόμων.
Παράλληλα όπως είπε η αποκάλυψη του γνωστού πλέον βίντεο της συνομιλίας Κασιδιάρη-Μπαλτάκου έδειξε ότι η ηγεσία του κόμματος είχε κρυφή ατζέντα, την οποία ο ίδιος δεν γνώριζε.
Μιλώντας στη Βουλή ο Χ. Αλεξόπουλος ανέφερε ότι δεν είχε ουδεμία σχέση με τις εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης.”

Μετά και απ΄ αυτή τη δήλωση-μαρτυρία υπάρχει στην Ελλάδα δικαστής που θα βάλει την υπογραφή του, για να αναγνωριστεί η Χ.Α και ο “κλώνος”  της Ε.Α, ως νόμιμο ελληνικό  κόμμα;

Θα πρέπει να γνωρίζει (και γνωρίζει), όποιο σκεπτικό και αν  επικαλεστεί, για να δικαιολογήσει το έγκλημα της χορήγησης πιστοποιητικών νομιμότητας και πολιτικής δραστηριότητας στους Ναζιστές πως θα είναι ένοχος   εγκλήματος  κατά της ανθρωπότητας και εσχάτης προδοσίας για τη χώρα.

Ο νομικός πολιτισμός της Ε.Ε,το ελληνικό Σύνταγμα και οι νόμοι  απαιτούν εδώ και τώρα να τεθούν εκτός νομιμότητας και τα δύο αυτά “μορφώματα” (σε όποιο παραπλανητικό όνομα και αν ακούουν), που μόλυναν την εθνική, πολιτική, κοινωνική ,οικονομική, την ΙΣΤΟΡΙΚΗ  γενικότερα, ζωή αυτής της χώρας και την κατα-εξευτέλισαν στα πέρατα της οικουμένης. Το όνομα Ελλάδα δεν είναι πια ,όπως παλιά, συνώνυμο του πολιτισμού ,της δημοκρατίας, της επιστήμης, του ανθρωπισμού, αλλά του  Νεο-Ναζισμού και του άκρατου εθνικισμού.

  Ως ιστορικός και πολίτης,  δηλώνω υπέθυνα πως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις,  για να   μην αναγνωριστεί   ποτέ μια εγκληματική οργάνωση των  φορέων του ναζισμού στην πατρίδα μου ,ως νόμιμο ΕΛΛΗΝΙΚΟ  κόμμα.