ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Πέθανε το 7χρονο κορίτσι «σύμβολο» του λιμού στην Υεμένη
Η Άμαλ Χουσάιν/ Φωτογραφία: New York Times

Ένα επτάχρονο κορίτσι, μια φωτογραφία του οποίου δημοσίευσαν οι New York Times την προηγούμενη εβδομάδα αναγάγοντάς το σε σύμβολο του λιμού στην Υεμένη, πέθανε σε ηλικία 7 ετών, ανέφερε χθες η αμερικανική εφημερίδα.

Η Άμαλ Χουσάιν, που έγινε σύμβολο της ανθρωπιστικής κρίσης στην εμπόλεμη Υεμένη αφού φωτογραφήθηκε από τον Τάιλερ Χικς, πέθανε σε καταυλισμό προσφύγων στη χώρα χθες, ανέφερε η εφημερίδα στους Times.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει», δήλωσε η Μάριαμ Άλι, η μητέρα του κοριτσιού. «Η Άμαλ πάντα χαμογελούσε. Τώρα ανησυχώ και για τα άλλα μου παιδιά».

Η ντροπή της ανθρωπότητας! Και δεν εννοούμε τους “άρχοντες”. Εξ ορισμού η εξουσία είναι ανάλγητη. Ούτε την ανθρωπόμορφη μάζα, παραδομένη στον καταναλωτισμό, το σεξισμό, την καλοφαγία, το ποδόσφαιρο.

Ντροπή σε όσους θέλουν να αποκαλούνται ακτιβίστες, μαχητές για τα στοιχειώδη δικαιώματα του ανθρώπου. «Εάν το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται»;  Γιατί δε λειτουργούν πια ,όπως παλιότερα, τα ανθρωποκεντρικά ανακλαστικά εκείνων που τάχτηκαν να “βγάλουν το φίδι από την τρύπα”;

Συρία,Υεμένη, οι χειρότερες πομπές της ανθρωπότητας  στον αιώνα μας. Θα έρθουν και χειρότερες μέρες ,αν οι “ταγμένοι” αφήσουμε την εξουσία  να την αλώνουν κάθε φορά οι χειρότεροι.

΄Ωρα, 11.22

_______________________________________________________________

1. Δικηγόρος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 ευρώ επειδή αρνήθηκε την ύπαρξη θαλάμων αερίων σε στρατόπεδο συγκέντρωσης

 

Την επιβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ αποφάσισε το Πειθαρχικό Όργανο των Δικηγόρων στην Αυστρία, για έναν δικηγόρο, ο οποίος, στη διάρκεια δίκης, ως συνήγορος ακροδεξιού κατηγορούμενου, είχε αρνηθεί την ύπαρξη θαλάμων αερίων στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Μαουτχάουζεν στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος ως αυτεπάγγελτα διορισμένος συνήγορος τον Μάρτιο του 2016, σε δίκη κατηγορούμενου για διάδοση μίσους μέσω του διαδικτύου, είχε αμφισβητήσει την εξόντωση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στα κρεματόρια του Μαουτχάουζεν, ισχυριζόμενος πως ότι εμφανίστηκε εκεί ως θάλαμος αερίων είχε τοποθετηθεί αργότερα και πως είναι άγνωστο εάν υπήρξε ποτέ στο Μαουτχάουζεν θάλαμος αερίων.

Η εισαγγελία της πόλης Βελς στο ομόσπονδο κρατίδιο της Άνω Αυστρίας, είχε διατάξει έρευνα κατά του δικηγόρου και προτίθετο να ασκήσει δίωξη εναντίον του, αλλά έπειτα από εισήγηση της Εισαγγελίας την ανέστειλε. Το αιτιολογικό, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ήταν πως ο δικηγόρος υπερέβη κάποια όρια, και στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον κατηγορούμενο προέβη σε διατύπωση φράσεων που είναι ιστορικά λανθασμένες, ωστόσο δεν αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα, που στην Αυστρία επισύρει ποινική δίωξη.

Το παράρτημα του Αυστριακού Δικηγορικού Συλλόγου στην Άνω Αυστρία, ωστόσο άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του δικηγόρου-μέλους του, για παράβαση επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσβολή και ζημία της τιμής και του κύρους του επαγγέλματος, και αποφάσισε την επιβολή χρηματικής ποινής 10.000 ευρώ, μη υιοθετώντας τελικά την αυστηρότερη άποψη ορισμένων μελών της διοίκησης που ζητούσαν την απαγόρευση άσκησης του επαγγέλματος από τον συγκεκριμένο δικηγόρο για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν – Γκούζεν (γερμ. Konzentrationlager (KZ) Mauthausen – Gusen) ήταν Ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης που κατασκευάστηκε στην Αυστρία κυρίως για την κράτηση και την καταναγκαστική εργασία κοινωνικών ομάδων που αντιτίθεντο στο Ναζιστικό καθεστώς, αλλά σε αυτό γίνονταν και ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις κρατουμένων. Από την ίδρυση μέχρι την απελευθέρωσή του στις 5 Μαϊου 1945, υπολογίζεται ότι σε αυτό βρήκαν τον θάνατο περίπου 100.000 άτομα. (πληροφορίες από newsbeast.gr)

 

Αυστρία ,21ος αιώνας. Τόλμησε να αμφισβητήσει την ιστορική αλήθεια ο… δικολάβος  και έφαγε σκαμπίλι που ήταν όλο δικό του. Στην Ελλάδα την ίδια εποχή, μια εγκληματική, ναζιστική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής έναν ψυχοπαθή Χιτλερολάγνο, παλιό τρομοκράτη    που έβαζε τυφλές  βόμβες σε σινεμά και πλατείες και μέλη  εγκληματικές φυσιογνωμίες του υπόκοσμου, κατά κανόνα λούμπεν, με ανύπαρκτη ακόμα και στοιχειώδη παιδεία, εξευτελίζει  μια ολόκληρη χώρα και την καθιστά κατάπτυστη στα πέρατα της οικουμένης αφού:

 

  1.  Ο εγκληματικός αυτός συρφετός νομιμοποιείται  (ως συνταγματικό κόμμα)  από την αλήστου μνήμης.π.εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κοτζαμάνη και  το  ναζιστικό  έκτρωμα βρίσκεται από τη μια στιγμή στην άλλη  στην Βουλή των Ελλήνων! ΄Οπου, βέβαια, παραμένει εισέτι  ,χωρίς ούτε  ένας…συνταγματικός  βουλευτής  με στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αρνηθεί να συγκαθήσει στα ίδια έδρανα με τους  Νεοναζί και να παραιτηθεί.

  2.  Η  τρομοκρατική οργάνωση Χ.Α τα τελευταία χρόνια  είναι χρεωμένη με  60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις, κακοποιήσεις,άλλες  βίαιες ενέργειες εναντίον οικονομικών μεταναστών κυρίως,αλλά και Ελλήνων πολιτών,τους οποίους  στοχοποιεί   ως εχθρούς.

  3. Το ίδιο μόρφωμα απειλεί,υβρίζει,προπηλακίζει  όποιον  βούλεται, με μεθόδους και τακτικές που συναντά κανείς  μόνο σε “ανθρώπους της νύχτας”, του υπόκοσμου, της μαφίας.

  4. Η ανιστόρητη και ασεβής αυτή περιθωριακή, κοινωνική μειοψηφία αμφισβητεί  χωρίς καμιά νομική συνέπεια το Ολοκαύτωμα και τα ειδεχθή εγκλήματα των Ναζί.

  5. Οι ημιμαθείς αυτοί Νεο-Ναζί τολμούν να διαστρεβλώνουν ατιμωρητί την Ιστορία ,να παραποιούν τα δρώμενα και όχι μόνο της ναζιστικής περιόδους, ΝΑ ασελγούν σε ιστορικά καταξιωμένα γεγονότα και πρόσωπΑ, ΝΑ τραμπουκίζουν όποιον τους καταγγέλει ως χαλκείς και βιαστές της πραγματικής ιστορίας.

Αυτή λοιπό, η εγκληματική ναζιστική οργάνωση στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, δεν έχει ακόμα δικαστεί. Φονιάδες μέλη της,όπως ο Ρουπακιάς, κυκλοφρούν ελεύθεροι δίπλα μας. Ετοιμάζονται  πάλι να κατέβουν στις εκλογές και δε βρέθηκε ούτε  ένας  εισαγγελέας ,ύστερα από όλα αυτά τα εγκληματικά συμβάντα τόσων χρόνων, να αμφισβητήσει τη νομιμότητα της ναζιστικής οργάνωσης και να ζητήσει από τον ΄Αρειο Πάγο να μην επιτρέψει για λόγους ιστορικούς ,ηθικούς και δικονομικούς να συμμετάσχει  στις επόμενες εκλογές.

 Η χώρα της φρίκης, που κλείνει τα αυτιά της στις κραυγές 20.000.000 θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας! ΄Ενας πολιτικός και δικαιικός πολιτισμός κατάπτυστος. Ελλάδα!  Μια φαιδρή και συνάμα τραγική χώρα!

΄Ωρα, 14.26