ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΓΓ ΑΜΥΝΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
«Kίτρινα γιλέκα»: Ρωσικός δάκτυλος στις κινητοποιήσεις; -Ερευνα για ψεύτικους λογαριασμούς στα social media
Από διαδήλωση των «κίτρινων γιλέκων» / Φωτογραφία: EUROKINISSI

Οι γαλλικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για να ελέγξουν τον πολλαπλασιακό ψεύτικων λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αποσκοπούσαν να ενισχύσουν τις διαδηλώσεις των «κίτρινων γιλέκων», έγινε γνωστό χθες από πηγές που βρίσκονται κοντά στην υπόθεση.

Η αρμόδια αρχή – υπεύθυνη για το συντονισμό αυτών των ελέγχων είναι η Γενική Γραμματεία Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας (SGDSN), πρόσθεσε μία από τις πηγές.

Οι γαλλικές υπηρεσίες, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δίνουν προσοχή στις απόπειρες χειραγώγησης της ενημέρωσης, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς να σχολιάσουν τους ισχυρισμούς της βρετανικής εφημερίδας The Times, ότι εκατοντάδες ψεύτικοι λογαριασμοί που προήλθαν από τη Ρωσία στόχευαν να ενισχύσουν την εξέγερση των «κίτρινων γιλέκων», τόνισε μια άλλη πηγή κοντά στην υπόθεση.

 

Μα  δεν είναι μυστικό. ΄Ολες τις κινητοποιήσεις στην Ευρώπη των “Αγανακτισμένων” τις χρηματοδότησε ο δικτάτορας  της Ρωσίας. Ειδικά τα ακροδεξιά   και τα  ναζιστιά μορφώματα.

Επαναλαμβανόμαστε και κουράζουμε. ΄Οταν ξεκίνησαν οι κίτρινες ,ακροδεξιές μαϊμούδες τις καταστροφές, γράψαμε πως υποκινούνται από Ρώσους αχυρανθρώπους. Κι αν δεν εκλείψει  ο δικτάτορας της Ρωσίας, σύντομα τέτοια προβλήματα θα είναι συχνότερα στην Ευρώπη.

_____________________________________________________

1. Δημοσκόπηση: Πρωτιά για τη ΝΔ -«Ναι» σε πρόωρες εκλογές λέει το 62%
Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

Tο περίφημο ρομπότ που προσγειώθηκε πρόσφατα στον ΄Αρη, μάλλον χρησιμοποίησε η… καταπληκτική αυτή δημοσκοπική εταιρία ΚΑΠΑ Research, που… δεν έχει ποτέ πέσει έξω (διάβαζε μόνο έξω πέφτει). ΄Ελαβε,λοιπόν, τα δημοσκοπικά αυτά δείγματα από Αρειανούς και τα παρουσίασε ως γήινα και μάλιστα ελληνικά. Η  γνωστή ανεύθυνη εταιρία, που δίνει “δημοσκοπικά” αποτελέσματα με τη γνωστή μέθοδο “εν τη παλάμη και ούτω”…χορέψουμε ,όπως μας βαράτε.

Η δική μας δημοσκόπηση που προχωράει αργά μεν αλλά με προσοχή και  υπευθυνότητα, άλλα λέει μέχρι αυτή τη στιγμή.  Βέβαια, άλλο ΚΑΠΑ Research  και άλλο υπευθυνότητα και ήθος.

 

2. Κίτρινα Γιλέκα» -Η στιγμή που λεηλατείται το κατάστημα της Apple
H διαδήλωση περνά από εμπορικό δρόμο / Φωτογραφία: AP Images

\

“Θέλει η πο@τάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει”. Η ακροδεξιοί πλιατσικολόγοι, τα τσιράκια του Ρώσου δικτάτορα και της φίλης του Λεπέν , έχουν το “Γύγη” μέσα τους, επειδή ακριβώς δεν έχουν ιδεολογία και αρχές.

3. Βία, ρατσισμός, εκμετάλλευση -Τι βιώνουν οι μετανάστες εργάτες στον αγροτικό τομέα σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία
Ερευνα για τους μετανάστες στον αγροτικό τομέα/ Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η…τιμημένη αγροτιά σκοτώνει κόσμο  με τα φυτοφάρμακά της ,συνειδητά. Τους κολασμένους της γης δε θα εκμεταλλευτεί; Για δείτε στον κάμπο της Ηλεία,  θυμηθείτε τις φράουλες . Και όχι μόνο  δεν πληρώνανε τα αστεία μεροκάματα στους Πακιστανούς,αλλά  τους έσουρναν κιόλας  δεμένους πίσω από τα αστραφτερά 4Χ4 ,για…σωφρονισμό.

Και δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Και όχι μόνο στην Ελλάδα.

 

4. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 34 ΧΩΡΕΣ
Τέταρτη η Ελλάδα σε έρευνα για τους πιο θρησκευόμενους πολίτες στην Ευρώπη
Χαρακτηριστική εικόνα από ελληνικό ναό / Φωτογραφία: EUROKINISSI

Την τέταρτη θέση, ανάμεσα σε 34 χώρες της Ευρώπης, καταλαμβάνει η Ελλάδα στη λίστα με τους πιο θρησκευόμενους πολίτες, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το κέντρο Pew Research.

Τις τρεις πρώτες θέσεις, στη γενική κατάταξη της σχετικής λίστας, καταλαμβάνουν η Ρουμανία, η Αρμενία και η Γεωργία, ενώ στις θέσεις των… ουραγών, βρίσκονται χώρες όπως η Σουηδία, η Τσεχία, η Δανία και η Εστονία.

 

Για δείτε τη σειρά. η ΚΑΦΡΙΛΑ  ΠΡΩΤΗ . Ποια θα ήταν πάνω;  Η Δανία και η Σουηδία; Τι φρίκη αυτή η χώρα!

΄Ωρα 12.30

 

 

5. ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»
Εγκλημα στη Ρόδο: «Κυκλώματα βιαστών και εκβιαστών» καταγγέλλει ο πατέρας της 21χρονης
Οι γονείς της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας

 

Από την αρχή κάτι δε στεκόταν  καλά, δεν κόλλαγε  σε αυτή την υπόθεση της δολοφονίας. Μάλλον πολλά  είναι ακόμα  τα  ανερμήνευτα. Εκτός αν πιστέψουμε την πληροφορία μας από Ροδίτη, που, όπως ισχυρίζεται, ξέρει πρόσωπα  και πράγματα καλά. Σεβόμενοι τη μνήμη του δολοφονημένου κοριτσιού δεν αποκαλύπτουμε τα όσα είπε. Αλλά και ο πατέρας του τραγικού θύματος τί υπονοεί για τα κυκλώματα;  και τί είδους είναι οι εκβιασμοί,που αποκαλύπτει;

Αλλά, δεν έχει μόνο η Ρόδος κυκλώματα που έχουν σχέση με τον φοιτητόκοσμο. Στα Ψαχνά,  Χαλκίδα, Καλαμάτα, που έχουμε  πληροφόρηση από πηγή απολύτως αξιόπιστη, χωρίς  ίχνος αμφιβολίας ,παρατηρούνται  φαινόμενα σεξουαλικής εκμετάλλευσης εδώ φοιτητριών.Και φυσικά σε όλες τις  μικρές  και μεγάλες πόλεις, που φεύγουν κοπαδηδόν οι σπουδαστές τάχα για…σπουδές , οι περισσότερες της πλάκας.

Πάντως, στην υπόθεση της Ρόδου, δε πολυστέκει  το σενάριο πως οι δύο δολοφόνοι, θέλησαν να τη βιάσουν και  τη σκότωσαν. Συνήθως οι βιαστές δε σκοτώνουν. Δυο άντρες  και δεν την έκαναν καλά, αν ήθελαν μόνο να τη βιάσουν; Εκτός πια ,αν παραδεχτούμε πως πρόκειται για τέρατα. Αλλά, πάλι και οι δύο;

Κάτι άλλο παίχτηκε εδώ. Δοσοληψίες, αλισβερίσι, προσωπικές  και μάλιστα οικονομικές διαφορές. Δε λέμε περισσότερα ,αν δε βγουν οι αρμόδιοι να μιλήσουν. Αν συμβαίνει κάτι άλλο, ας τολμήσουν να το πουν.  Εκτός αν όλα αυτά για τη Ρόδο είναι  ένα σενάριο, φήμες.

Για Καλαμάτα, Χαλκίδα, Ψαχνά, όμως. αξιόπιστα πρόσωπα μας διαβεβαιώνουν πως υπάρχει πρόβλημα πορνείας και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις ανάμεσα στις φοιτήτριες. Οι περισσότερες που εκδίδονται έχουν προστάτες-κράχτες  ή  δουλεύουν οι ίδιες σερβιτόρες. Τα ποσά πολλές φορές που εισπράττουν είναι ευτελή. Και παράλληλα, στις ίδιες πόλεις έχουμε και έξαρση και απρόβλεπτη εξάπλωση των ναρκωτικών ανάμεσα στη νεολαία.

Γράφαμε παλιότερα για τους επιτυχόντες  που φεύγουν    για τις σχολές “όμορφοι και ωραίοι” ως πρωτάκια ,και πώς καταντούν στο τέλος των “σπουδών” τους.  Σε τί χάλια οι περισσοτεροι γυρίζουν πίσω:

Η ΑΝΩΤΑΤΗ (ΑΝ)-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ   (
29-8-2012
΄Οσο για τους φοιτητές, ε,καλά. “Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα”.Ή,”Με γκαβό αν κοιμηθείς, το πρωί θα γκαβίζεις”.Και το καλύτερο “Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις”.Πόσες πια  να μνημονεύσουμε άλλες τέτοιες παροιμιακές εφετμές, για να καταλήξουμε-διαπιστώσουμε πως, όπως  οι καθηγητές,  τοιούτοι και οι φοιτητές αυτών των …ευαγών,ανώτατων ιδρυμάτων; (Τα ίδρύματα εδώ  με την έννοια του ασύλου, του χώρου που σε γκετοποιεί και  σε καθιστά ιδρυματοποιημένο άτομο) .
Νέοι,των οποίων η μεν μόρφωση-παιδεία είναι ανύπαρκτη, η δε γνωσιολογική τους αρματωσιά είναι φτιαγμένη  απο  φτηνά υλικά ψιττακισμού και  άκριτης σκέψης (αρρωστήματα της Α/θμιας κι Β/θμιας εκπαίδευσης), αναχωρούν κάθε Σεπτέμβρη,φτάνουν και συμφύρονται σε   κωμο-πόλεις και χωριά ανά τη χώρα,όπου (εν)εδρεύουν  τα (δυσανάλογα πληθυσμιακά) πολυπληθή αυτά εκπαιδευτικά ιδρύματα ,ΓΙΑ ΝΑ:
1.Εγγραφούν-επισημοποιήσουν τη νέα αφύσικη ιδιότητά τους.
2.Ενοικιάσουν προχειρο-ανοικοδομημένες γκαρσονιέρες και δυάρια και  ενισχύσουν-τονώσουν πολλαπλώς την τοπική “αγορά” της επαρχίας, που θα περάσουν άεργοι τα υπόλοιπα 4,5 ,6, μπορεί και περισσότερα χρόνια της μίζερης φοιτητικής ζωής. Καφετέριες, μπαρ, φαστφουντάδικα , ταβέρνες, μαγαζιά και επιχειρήσεις κάθε  είδους, περιμένουν πώς και πώς να “καμακώσουν” τους νέους πελάτες, που αφικνούνται μυρμηγκιδόν, ανύποτοι και ωραίοι στη Χώρα της υποσχόμενης εκπλήρωση των φανατσιώσεων της φοιτητικής ζωής-μύθου.΄Ενας ολόκληρος κόσμος τούς περιμένει να “φάει” ψωμί στην επαρχία (η οποία με τη σειρά της θα ταϊσει τους δικούς της άεργους, τις δικές της καταναλωτικές ουτοπίες και-οπωσδηποτε- τα αδηφάγα  πέριξ καζίνα και σκυλάδικα (έτσι για να κινείται,δηλαδή, το χρήμα από Κομοτηνή μέχρι το Μολδοβλάχικο Κισσινάου).
3.Για να εθιστούν σε ουσίες πάσης φύσεως και να καταλήξει ο παρθένος αυτός νεανικός πληθυσμός μέσα σε ελάχστο χρόνο και σε μεγάλο αρθμό,  σε ξενύχτηδες, αλκοολικούς-σφηνάκηδες,θεριακλήδες τσιγάρων και μπάφων και άλλοι, ουκ ολίγοι, σε χαπάκηδες και πρεζόνια.
4.Κοπαδοποιηθούν σε κομματικές στρούγκες και “εκτροφεία” των αυριανών κουμανταδόρων της κομματικής ζωής του τόπου.
5.Προσέλθουν  3-4 φορές, όλες και όλες  (τον πρώτο μήνα), καθ΄όλη τη διάρκεια των σπουδών τους σε παραδόσεις μαθημάτων, αφού από την πρώτη κιόλας στιγμή, όντας  άσχετοι οι ίδιοι με την επιστήμη τους,  αντιλαμβάνονται ή διαισθάνονται, την ανεπάρκεια των διδασκόντων και όπου φύγει- φύγει (δεν ξαναπατούν έκτοτε μέχρι να πάρουν πτυχίο σε  αίθουσα διδασκαλίας).
6.Παρουσιάζονται στις εξεταστικές, σε μαθήματα που έχουν διαβάσει στο πόδι και που, όμως τελικά, καταφέρνουν να περνούν δια της αντιγραφής και της συνεργασίας των συν-εξεταζομένων,παρουσία-ερήμην των ωρομίσθιων επιτηρητών.
7.Αποφοιτήσουν μετά πάροδο ικανού χρόνου και προστεθούν στις ήδη ασφυκτιώσες αριθμητικά λίστες-στρατιές των αέργων. Γιατί, όπως ο κάθε καλοπροαίρετος παρατηρητής γνωρίζει, η ανεργία στην Ελλάδα έχει τη φαντασιακή ,αλλά και την εξωπραγματική-εξαπατητική της πλευρά. Οι περισσότεροι διπλωματούχοι, που εξαπατήθηκαν από την κρατική και πανεπιστημιακή προπαγάνδα, πως τάχα η καθεστωτική,ανώτατη εκπαίδευση αυτής  της μορφής, θα τους λύσει και το επαγγελματικό τους πρόβλημα,αρνούνται να δουλέψουν.΄Οχι γιατί δεν υπάρχουν δουλειές στη χώρα, αλλά αυτές οι δουλειές (αγροτικές και χειρωνακτικές κυρίως) είναι για  Αλβανο-πακιστανούς και δεν τις καταδέχονται οι πτυχιούχοι νέοι Νεο-έλληνες. ΄Ετσι, εγγράφονται στο ά(ν)εργο δυναμικό της χώρας, εισπράττουν, για όσο εισπράττουν, το πενιχρό επίδομα της ανεργίας και ξεκοκαλίζουν σε μόνιμη βάση (τουλάχιστον ως τα 35 τους) την επίσης πενιχρότατη σύνταξη του ΟΓΑ των παππούδων .
΄Υστερα;Μα δεν υπάρχει ύστερα…Απλά,”ο σώζων εαυτόν,σωθήτω”.
6. Λαφαζάνης: Αναγκαίο ένα κίνημα «κίτρινων γιλέκων» με ελληνική σφραγίδα
Π. Λαφαζάνης/Φωτογραφία: SOOC

Ο αχυράνθρωπος του δικτάτορα της Ρωσίας, ο δραχμιστής  και συνωμότης της Μόσχας,που παραμένει εισέτι ατιμώρητος,  έχει αφαλώς μεγάλες συγγένειες με τις ακροδεξιές και ναζιστικές ιδοληψίες. ΄Ολοι αντιευρωπαϊστές, εθνικιστές και…εργατοπατέρες είναι μιας τερατογέννησης ζόμπι.

 

7. Κούγιας για Ριχάρδο: Τη Δευτέρα θα αποφυλακιστεί υποχρεωτικά
«Ο ενεχυροδανειστής θα αποφυλακιστεί τη Δευτέρα», δήλωσε ο κ. Κούγιας/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

 

Πού το ξέρει ο ποινικολόγος του …γλυκού νερού; Καλά νομικά δεν γνωρίζει, να πεις πως το συμπέρανε  από τη νομική κατάρτισή του. Το λένε όλοι οι  κατέχοντες  επαρκώς την  επιστήμη για δαύτον.

Να υποθέσουμε πως το μάντεψε; Δε φαίνεται ,γιατί μιλάει με βεβαιότητα. Να σκεφτούμε κάτι άλλο,που  το έχουμε στα δόντια αλλά δεν το λέμε: ‘Αλλωστε ” ΄Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν”.

΄Ωρα 20.20