ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1. Ποιοι είναι οι 6 πρόθυμοι να σώσουν τον Τσίπρα αν φύγει ο Καμμένος
Από πάνω αριστερά: Ζουράρης, Δανέλλης, Κουντουρά. Από κάτω αριστερά: Παπακώστα, Παπαχριστόπουλος, Κόκκαλης

Δεν τους ήξερε ούτε  ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους.  Διάσημοι σήμερα στη χώρα,δε θα πήγαιναν με τον Αλέξη που τους ανάδειξε, τους ντάντεψε, τους τάισε γερά  τόσα χρόνια και τους έκανε  …σελέμπριτι της πολιτικής;  “Δε δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει”.

Αλλά, όπως και να έχει, είτε για λόγους συμφέροντος, αφού φαίνεται πως η στάση τους να στηρίξουν την κυβέρνηση θα αμειφθεί με καλή μετεγγραφή στις τάξεις του  κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, είτε για οποιουσδήποτε άλλους, ακόμα κι αν επικαλούνται  το συμφέρον της χώρας, καλώς κάνουν, που  αποφάσισαν  να τηρήσουν θετική στάση. Τί έπρεπε, δηλαδή; Να κάνουν το χατίρι του υιού Μητσοτάκη και της θυγατέρας Γεννηματά; “Θού,Κύριε”!

Το ίδιο καλά και άγια θα πράξουν,αν ψηφίσουν (που θα ψηφίσουν) και τη συμφωνία των Πρεσπών. Για να τελειώνει ,επιτέλους,  αυτή η χαζή ιστορία, που τη συντηρούν ανεγκέφαλοι,φανατικοί και   βλάκες, επιπέδου  Ελένης  Λουκά και   Φράγκου Φραγκούλη.

2. Ο Τσίπρας υποδέχεται την καγκελάριο: Από το «go back κυρία Μέρκελ», στο κόκκινο χαλί του Μαξίμου
Γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας από το 2015 / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έρχεται σήμερα για τρίτη φορά στην Ελλάδα, και τώρα θα την υποδεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός της χώρας.

Τις προηγούμενες δύο φορές που η κυρία Μέρκελ είχε επισκεφθεί την Ελλάδα, επί Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Τσίπρας την υποδεχόταν… στα κάγκελα.

Τώρα, ως πρωθυπουργός, της στρώνει το κόκκινο χαλί στο Μαξίμου.

 

 Τραγικό ,όντως, ήταν που  τότε ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόταν την Μέρκελ “στα κάγκελα”, ως ο αρχηγός της αντιπολίτευσης. Το τραγικότερο,όμως,  θα ήταν να την υποδεχόταν και ως πρωθυπουργός σήμερα με τα…μυαλά στα κάγκελα!  Ευτυχώς  που νωρίς ο Αλέξης Τσίπρας “ήλθεν εις εαυτόν”.

 

3. Ποιος ήταν ο Χέμινγουεϊ που βίαζε τις δύο κόρες του -Μια φρικτή ιστορία
Ποιος ήταν ο Χέμινγουεϊ που βίαζε τις δύο κόρες του -Μια φρικτή ιστορία [εικόνες]

 

Η Μαργκό Χέμινγουεϊ ήταν εγγονή του μεγάλου συγγραφέα και ο πατέρας της Τζακ ήταν ο μεγαλύτερος γιός του. Την αποκάλυψη ότι αυτός ο αλκοολικός πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις δυο από τις κόρες του, την Μάργκο και την αδελφή της, έκανε η Μάριελ Χέμινγουεϊ, η τρίτη αδελφή, σε συνέντευξη που έδωσε στην Huffington Post.

Πηγή: Ποιος ήταν ο Χέμινγουεϊ που βίαζε τις δύο κόρες του -Μια φρικτή ιστορία [εικόνες] | iefimerida.gr

Αν δε βρει θέμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης αυτή η προρνοφυλλάδα σε καθημερινή βάση και όχι μόνο ένα, πέφτει σε απόγνωση. Η μεγάλη της προσμονή είναι τέτοια θέματα να πέφτουν σωρηδόν. Να βιάζονται συνεχώς και αδιαλείπτως  εγγονές, θυγατέρες, ανίψια, ανήλικα.

Τέτοια μπόχα  μιλάμε. Φιλοβασιλική,εκτός από  νοσηρή και βρώμικη. Και είναι αυτός ο λόγος που δεν επιμένουμε σε κριτική  στα υπόλοιπα ελληνικά πορνοέντυπα, ( και δεν είναι λίγα), αλλά  στοχεύουμε τη συγκεκριμένη. Γιατί,δε φτάνουν,τα “μπούτια έξω”, τα  αστρολογικά, οι ροζ αναφορές, εν πάση περιπτώσει, κανονικό ταμπλόιντ, πάει να το παίξει και σοβαρή! Με δημοσιεύματα  και κριτική σε πολιτικά, επιστημονικά και όμοια  θέματα.Τρομάρα της!

 Σε όλα μέσα  οι εφοπλιστές που τη συντηρούν. Αρκεί να ψαρέψουν ψήφους άρρωστων ,εδικά ακροδεξιών και βασιλικών.

4. Απίστευτες εικόνες: Λαοθάλασσα στη λιτανεία του Μαύρου Ναζωραίου στη Μανίλα
Πλήθη Φιλιππινέζων «πολιορκούν» το άγαλμα του Μαύρου Ναζωραίου στη Μανίλα (Φωτογραφία: ΑΡ/Bullit Marquez)

Απίστευτες σκηνές με εκατομμύρια Φιλιππινέζους -ξυπόλητους στην πλειοψηφία- να ακολουθούν την ετήσια λιτανεία ενός μαύρου αγάλματος του Χριστού εκτυλίσσονται στη Μανίλα.

Η αστυνομία υπολογίζει ότι έως και πέντε εκατομμύρια άνθρωποι θα λάβουν μέρος στη λιτανεία του «Μαύρου Ναζωραίου» που ξεκίνησε το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ.

Παρά τις απειλές για την ασφάλειά τους και αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες -με τον υδράργυρο στους 30 βαθμούς Κελσίου- μια ανθρωποθάλασσα πιστών κύκλωσε το άρμα με το άγαλμα σε φυσικό μέγεθος του Χριστού που πιστεύεται ότι μετέφεραν στη χώρα Ισπανοί ιεραπόστολοι από το Μεξικό με μια γαλέρα το 1606. Η γαλέρα έπιασε φωτιά, αλλά το άγαλμα, αν και μαύρισε από τις φλόγες, επέζησε της καταστροφής.

Η ετήσια λιτανεία του Μαύρου Ναζωραίου στη Μανίλα είναι από τις πιο εντυπωσιακές εκδηλώσεις αφοσίωσης των ρωμαιοκαθολικών (Φωτογραφία: ΑΡ)

Το αστείο είναι πως οι ελληνικές φυλλάδες αντιμετωπίζουν τάχα το φαινόμενο ως μοναδικό, πρωτοφανές και απίστευτο. Λες και δε  βλέπουμε χειρότερες εικόνες στα προσκυνήματα  στις Παναγιές της Τήνου, τους Παϊσιους ικαι τους Νεκτάριους. Τί υποκρισία αυτοί η φάρα των “κοντυλοφόρων”!

5.Βολές Βαρουφάκη κατά Καμμένου: Είναι ανισόρροπος, σεξιστής και εθνικιστής
Γιάνης Βαρουφάκης και Πάνος Καμμένος (Φωτο: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

“Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα”. Ο εκτός  από ανισόρροπος και εθνικστής… Μπαρουφάκης, είναι γνωστό τοις πάσι πως πλασάρεται και ως…γκόμενος,  λες  και είναι κοσμική βεντέτα, μανεκέν σε πασαρέλα .Με πουκαμισάκια και μπουφάν  τελευταία  λέξη της μόδας. Με ύφος όχι μόνο σπουδαίου, αλλά και Δον Ζουάν.

Δεν είναι αυτό μορφή σεξισμού;  Ποιος έχασε την αυτογνωσία να τη βρει ο Ioannis!

14.30
6.Η απάντηση της Τούνη “πάγωσε” τον Αρναούτογλου! «Τι λες τώρα; Με σοκάρεις»
Ιωάννα Τούνη

Πόσα θέλει να μας τρελάνει το…κορίτσι;

Οταν, κυρά μου, πετάς έξω τα μπούτια τσίτσιδο, καλή ώρα, που σημαίνει πως αυτοπροσδιορίζεσαι ως σεξουαλικό αντικείμενο και όχι σαν άνθρωπος,  ή σεξιστικά θα σου πετάξουν ή σάπιες ντομάτες.

Είσαι ή το παίζεις “ξανθιά”;

Ωρα, 18.30