ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1. Μητέρα Γρηγορόπουλου: Ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη και έφυγε, είναι ψυχρός εκτελεστής

 

Για τη δολοφονία του γιου της, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μίλησε η Τζίνα Τσαλικιάν μετά τη συνέχιση της δίκης και την «πρόσκληση» που της έκανε ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για τον θάνατο του 15χρονου.

«Η πρόσκλησή του με αφήνει παγερά αδιάφορη, είναι υποκριτική» είπε σήμερα η μητέρα του Αλέξη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

«Όταν ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» ανέφερε, ενώ σημείωσε ότι «αν έλεγε συγγνώμη δεν θα σήμαινε τίποτα γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό… Οι χώροι τον επέλεξαν γιατί έχει πωρωμένη ψυχή, είναι ψυχρός εκτελεστής» εκτιμώντας ότι «περίμενε ότι δεν θα τιμωρηθεί».

Η κ. Τσαλικιάν έκανε λόγο για ένα «σκοτεινό συμβάν» για το οποίο πρέπει να δοθούν απαντήσεις σε πράγματα και πτυχές που δεν έχουν απαντηθεί.

«Ζητάω να λάμψει η αλήθεια και μια απόφαση δίκαιη για το κοινωνικό αίσθημα» είπε σχετικά με την απόφαση που αναμένει από το δικαστήριο κάνοντας λόγο για μια «τεράστια αδικία σε βάρος ενός αθώου 15χρονου παιδιού». Κατέληξε λέγοντας ότι «ο Κορκονέας λέει ότι ο ίδιος και ο Αλέξανδρος είναι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας… Ποια ιστορία; Είναι ένα αρχαίο δράμα».

Υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε στο Εφετείο Λαμίας, η δίκη σε δεύτερο βαθμό των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβρη του 2008.

«Όταν ο Κορκονέας σκότωσε τον Αλέξη έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα» ανέφερε, ενώ σημείωσε ότι «αν έλεγε συγγνώμη δεν θα σήμαινε τίποτα γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό… Οι χώροι τον επέλεξαν γιατί έχει πωρωμένη ψυχή, είναι ψυχρός εκτελεστής» εκτιμώντας ότι «περίμενε ότι δεν θα τιμωρηθεί».

Image result for αλέξης γρηγοροπουλος

Τη Τζίνα Τσαλικιάν και που τη βλέπεις,με την πρώτη ματιά ,αντιλαμβάνεσαι πως έχεις να κάνεις μέ έναν έξυπνο άνθρωπο. Δεν τη γελάς.

Προσθέστε σε αυτό: 1.Τη διαίσθηση της μάνας. 2. Την ικανότητα -άνεσή της για προσέγγιση και προσεκτική έρευνα των πηγών   ,που αφορούν τη δολοφονία του γιου της και την ολοκληρωμένη πια άποψή της για τους λόγους της δολοφονίας εκείνης,που τους ξεκαθαρίζει με τη συγκλονιστική φράση της

“θεωρώ ότι ήταν ένας άνθρωπος που επιλέχθηκε από κάποιους χώρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένο περιστατικό… Οι χώροι τον επέλεξαν γιατί έχει πωρωμένη ψυχή, είναι ψυχρός εκτελεστής» εκτιμώντας ότι «περίμενε ότι δεν θα τιμωρηθεί». Είναι απόλυτη στο ξεκαθάρισμα των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του παιδιού της, όπως τους είχαμε αποκαλύψει με…ονοματεπώνυμο λίγα χρόνια πριν.

3. Τα πολυπληθή στοιχεία που παραθέσαμε εδώ μετά την πολύμηνη έρευνά μας για τη δολοοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και που αναδημοσιεύτηκε σε 3 συνέχειες με τίτλο

ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ.

 

Αποσπάσματα από εκείνη την έρευνα παραθέτουμε ευθύς αμέσως:

Το Νοέμβριο του 2008 η χρεοκοπία ήταν πλέον πολύ κοντά και ας προσπαθούσαν τα εληνικά ΜΜΕ να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να τον κρατήσουν μακριά από τη σωστή ενημέρωση. Γράφαμε τότε (27-11-2008) σε άρθρο μας με τίτλο «ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ, ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ»!    :    «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ»!΄Ηταν η εποχή που ο Μιχαλολιάκος ούρλιαζε στους δικούς του στα γραφεία της Χ.Α. «Θέλω αίμα στην αρένα, πούστηδες! ΄Η τώρα ή ποτέ!». Οι επιθέσεις και οι κακοποιήσεις των οικονομικών μεταναστών, αν και είχαν πάρει εκκρηκτικές διαστάσεις, δεν έφταναν να κάνουν τη «μεγάλη’ ζημιά. Ζητούσε  αίμα, που μαζί με μια άτακτη χρεοκοπία θα ήταν τα μοναδικά εφαλτήρια, για να ξεσηκώσουν τους πάντες , τον καθένα για το δικό του λόγο. «Νοικοκυραίους» «μπαχαλάκηδες”, μειοψηφίες, συντεχνίες, συνταξιούχους.  ΄Ολοι θα έβγαιναν  στους δρόμους και τις πλατείες να «πλακωθούν»  για το δικό τους «διάφορο».
΄Ηταν η στιγμή που μπήκε στο ναζιστικό «τραπέζι» συνεδριάσεων η ανάγκη μιας ή περισσοτέρων δολοφονιών που θα έδιναν το έναυσμα για την έναρξη των μεγάλων αναταραχών. Η δολοφονία ενός «Αλέξη» είχε προ-αναγγελθεί, προ-αποφασιστεί και προ-ετοιμαστεί, πριν την εν ψυχρώ εκτέλεση  του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Πολλά και οφθαλμοφανή είναι, τουλάχιστον σήμερα , τα στοιχεία που συνάδουν σ΄αυτή την ειλημμένη στο «άντρο» των Ναζιστών συν-απόφαση και την εκτέλεσή της. Τρία είναι τα απολύτως εξακριβωμένα στοιχεία, διασταυρωμένα και πέρα από κάθε αμφισβήτηση, που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε στην ιστορική μας έρευνα με καθαρή τη συνείδηση και δυνατή την πεποίθηση πως δεν υπάρχει περίπτωση ανατροπής τους.
1. Είναι κοινό μυστικό σε όλους τους Χρυσαυγίτες της Αθήνας (και στους «δικούς» τους,φυσικά, τους κοντινούς τους ανθρώπους, να μην το ξεχνάμε αυτό!), στα μέλη ,δηλαδή,  της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α  του 2008,  πως στις 2 τελευταίες εβδομάδες του Νοέμβρη 2008, ο Μιχαλολιάκος έδωσε εντολή να γίνουν βιαστικά 2 μεγάλες ασκήσεις ετοιμότητας των Χρυσαυγιτών . Η εντολή επαναλήφθηκε την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη 2008 , αλλά με την επιπλέον διευκρίνιση να μη λείπει τούτη τη φορά κανείς Χρυσαυγίτης από την Αθήνα και για οποιοδήποτε λόγο ! » Ανά πάσα στιγμή να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι!» Η δικαιολογία ήταν πως προετοιμάζονται διαδηλώσεις και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας και οι «συναγωνιστές» στην αστυνομία , θα χρειάζονταν ενισχύσεις».
2. ο Κορκονέας για ένα μεγάλο διάστημα, τουλάχιστον 2 μηνών από τη δολοφονία , είχε ξοδέψει πάνω από 200 σφαίρες (δικές του,  όχι της υπρεσίας, από το υλικό του οπλισμού της εγκληματικής οργάνωσης) σε σκοποβολή με το υπηρεσιακό του περίστροφο. Η εξάσκησή του γινόταν σε περιοχές της Αττικής και του νομού Μεσσηνίας υπό την επίβλεψη εκπαιδευμένων στα όπλα στελεχών της Χ.Α.
3. Ο Κορκονέας δύο μέρες πριν τη δολοφονία,   από τον προσωπικό του φοριαμό στο αστυνομικό Τμήμα είχε μεταφέρει σε άγνωστο μέρος τα εξής: α. Προσωπικά του (και κάποια «πονηρά»)είδη. β.Φυλλάδια και άλλα έντυπα της Χ.Α και γ. Τους προσωπικούς του φακέλους με ονόματα, φωτογραφίες και σημειώσεις για πρόσωπα ,που συγκέντρωνε και κατέγραφε ο ίδιος, όπως είπαμε. Μετά τη δολοφονία ανοίχτηκε ο φοριαμός, που δε  βρέθηκε κλειδωμένος ,αλλά  άδειος και καθαρός.
Η εντολή του αρχηγού των Ναζί της Ελλάδας,του βομβιστή που δε δίσταζε να διαμελίζει ανύποπτους πολίτες με «τυφλές» βόμβες σε δημόσιους χώρους, του τέρατος που την ίδια εποχή μέχρι  σήμερα έβγαζε αφασικούς «φουσκωτούς» να ξεκοιλιάζουν δυστυχισμένους οικονομικούς μετανάστες, ήταν σαφής προς στους δυο χρυσαυγίτες αστυνομικούς, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. «Πάση θυσία», το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη 2008, έπρεπε να χυθεί αίμα!
Το σενάριο δικαιολόγησης του εγκλήματος ήταν απλό (απλοϊκό) και αποκαλύφτηκε, όπως είχε σχεδιαστεί από τον ίδιο τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας και αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης. Το διηγήθηκαν οι ίδιοι  οι  δράστες κατά την ανάκρισή τους στη ΓΑΔΑ μετά τη δολοφονία: «Είμαστε σε υπηρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων. Στη συμβολή των οδών  Βαλτετσίου και  Ζ. Πηγής δεχτήκαμε επίθεση με μολότωφ, πέτρες και σπασμένα μπουκάλια από περίπου 30 αναρχικούς που είχαν «αράξει»  στην οδό Μεσολογγίου, Τζαβέλα και γύρω. Μας εγλώβισαν. Πανικοβληθήκαμε. Ενημερώσαμε την ΄Αμεση Δράση για την επίθεση. Μας είπαν από το κέντρο να απεμπλακούμε. Δεν τα κατάφεραμε. Αναγκαστήκαμε να ρίξουμε μια χειρομβοβίδα κρότου-λάμψης  και 2 πιστολιές στον αέρα. Η μια σφαίρα εξοστρακίστηκε, όπως μάθαμε μετά, και βρήκε κάποιον στην καρδιά. Ειδοποίησαμε συναδέλφους και μας οδήγησαν στη ΓΑΔΑ». Απλοϊκό και γνωστό σενάριο απ΄όλους τους δράστες αστυνομικούς σε όλες της χώρες του κόσμου, που συνήθως οδηγεί στην αθώωση των ενστόλων δολοφόνων, αφού πυροβόλησαν ευρισκόμενοι σε νόμιμη άμυνα. Η γραμμή επίσης της υπεράσπισης ήταν κι αυτή έτοιμη πριν τη δολοφονία. Η ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, που ήταν στο αρχικό κατηγορητήριο, ζητήθηκε από το συνήγορο υπαράσπισης των αστυνομικών Αλέξη Κούγια να γίνει… «απλή αμέλεια», όπως είχε  αποφασίσει δικστήριο παλιότερα στην Πάτρα με άλλο δράστη αστυνομικό. Η αθώωση ήταν βέβαιη ή στην χειρότερη περίπτωση κάποια ελαφριά ποινή. Παράλληλα ,οι δράστες είχαν τη διαβεβαίωση πρόσληψης μιας δυνατής υπεράσπισης, καθώς και πρόνοια και οικονομικη συμπαράσταση για τα πρόσωπα των οικογενειών τους.
Μόνο που τα πράγματα δεν ήρθαν , όπως τα είχε σχεδιάσει ο Μιχαλολιάκος (αν και  «έπιαναν» συνήθως τέτοια σχέδια). Κανείς από τους συγκεντρωμένους εκείνη η νύχτα στα οδοστρώματα της Μεσολογγίου , της Τζαβέλα, της Βαλτετσίου δεν έδωσε σημασία στην περιπολία των 2 αστυνομικών.   Ούτε όταν εκείνοι, στα «καλά καθούμενα» (είχαν παρατήσει αλλού το περιπολικό τους!) τους πλησίασαν και άρχισαν να βρίζουν χωρίς λόγο με τα «ελάτε ,ρε, ελάτε, κωλόπαιδα  και θα σας δείξουμε…». Ούτε τότε αντέδρασε κανένας από τους συγκεντρωμένους βίαια. Κι αυτό ήταν το πρόβλημα, γιατί, όπως είπαμε, η εντολή ήταν σαφής και έπρεπε να εκτελεστεί. «Απόψε να χυθεί αίμα».  Και έτσι έγινε.
Αναίτια, αδικαιολόγητα, χωρίς καμιά βίαιη αντίδραση από τη μεριά των συγκεντρωμένων, με αστείες προκλήσεις, με το «στανιό», δηλαδή,   να τους δουν, να τους προσέξουν. Και δεν τα κατάφεραν. Μέχρι που ο Σαραλιώτης πέταξε τη χειρομβοβίδα κρότου-λάμψης  και ο Κορκονέας τράβηκε το πιστόλι, σημάδεψε  τον ακίνητο Αλέξη Γρηγορόπουλο, που  έκπληκτος παρακολουθούσε την «τρελή κατάσταση με τους μπάτσους»  και τον πυροβόλησε κατευθείαν και εν ψυχρώ στην καρδιά.
Αλλά, γιατί επέλεξαν τον Αλέξη, ένα παιδί ,που και λόγω ηλικίας ήταν ακίνδυνο  για 2 ενήλικες και μάλιστα ένοπλους; Κι ΄αυτή η επιλογή δεν ήταν τυχαία.Θα διευκόλυνε τη απολογία των δραστών. ΄Ενα παιδί, που σύχναζε στα Εξάρχεια ήταν «εξ ορισμού» αλήτης, χασικλής, ταραξίας από διαλυμένο σπίτι σε κάποια λαϊκή γειτονιά της Αθήνας . Τί θέλει ενα 15χρονο στα Εξάρχεια με ένα  μπουκάλι μπύρα στο χέρι ; Μόνο που κι εδώ, δεν τους «κάθησε» .Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος,όπως και ο φίλος του που ήταν μαζί εκείνη την τραγική βραδιά, ο Νίκος Ρωμανός, δεν ήταν αλήτες (και ποιο παιδί μπορείς να το πεις αλήτη στα 15 του χρόνια;). Ακόμα χειρότερα για τους δράστες, ήταν παιδιά αστών, «καλών» οικογενειών, πήγαιναν σε ιδιωτικά σχολεία, με καλή μόρφωση και ανατροφή και καθόλου σαματατζήδες και μπαχαλάκηδες.
Η δολοφονία θα πυροδοτούσε επανάσταση, όπως ήταν το ζητούμενο.  Και έτσι έγινε. Το κλίμα αμέσως μετά «φτιάχτηκε» ακριβώς ,όπως το ήθελε τότε ο Μιχαλολιάκος.  «Κάηκε» η Αθήνα επί μέρες! Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη προσπάθεια του Μιχαλολιάκου  να κατεβάσει στα μέτρα του τον πήχη για την εξουσία. Η επόμενη έγινε  το Μάη του 2010, όταν πάλι οι Ναζί παράδωσαν στις φλόγες την Αθήνα και δολοφόνησαν  3 άτομα ( η μία έγκυος) στη  Τράπεζα Μαρφίν.
΄Οταν ολοκληρηρώσουμε κι αυτή  την ιστορική  έρευνα για τα δραματικά εκείνα  γεγονότα, θα τη δημοσιεύσουμε εδώ.

 

2. ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

 

 

Φίλος μας έστειλε το παρακάτω κέιμενο, που συνυπογράφουμε και… με τα δυο μας χέρια:

 

“Την καλύτερη ατάκα την άκουσα σήμερα ,από ποιον λέτε; Από έναν άστεγο, παλιός γνώριμος στο “στέκι”.Κοιμάται χειμώνα καλοκαίρι στην είσοδο.Παλιός μουσικός, πτωχεύσας λόγω αναπηρίας.΄Οσοι μπορούμε ,του δίνουμε κανένα δίευρω. Είναι και παράξενος. Πεντάευρω δεν παίρνει.Είναι…πολλά και κακομαθαίνει,λέει.
Σήμερα μου πέταξε το εξής αμίμητο και λογικότατο. “Πατρίδα, δεν είναι οι κάμποι,τα βουνά και τα ποτάμια. Είμαι κι εγώ. Οι πατριωταράδες και Ορθοδοξάρες που σκίζονται για την Ελλάδα μας στα λόγια, ας καταθέσουν έκαστος από ένα ευρώ για τους άστεγους. Θα περισσεύσουν κιόλας, να γίνουν καλά και σε άλλες ευπαθείς ομάδες”.
Τί να λέει,ο φιλαράκος. “Του αγγέλου τους νερό δεν δίνουν”. “Ο πατριωτισμός είναι η καταφυγή των απατεώνων” λέει ο Εγγλέζος. Σαμαράς,Βενιζέλος, Γεωργιάδης,όλα τα λουλούδια σε ανώτερο και κατώτερο επίπεδο μεγάλοι πατριωταράδες,και συνάμα μεγάλα λαμόγια. Τυχαίο;
Πες τους να πληρώνουν την εφορία τους,να είναι συνεπείς πολίτες, να σέβονται ό,τι είναι δημόσιο και κοινό. Να μην κλέβουν. Αυτά είναι για μας τους…απάτριδες. Είμαστε μια ζωή τα κορόιδα. Αυτοί μάγκες,πονηροί, ελληνικό δαιμόνιο της απάτης. Αλλά,πάνω απ΄ όλα Ελληνάρες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
“΄Οπου ακούς πολλά κεράσια ,κράτα και μικρό καλάθι”. Επαναστάτες εκ του ασφαλούς, του γλυκού νερού. Και μάλιστα για νεφελώδη, μη ουσίας ζητήματα. Την τρίχα τριχιά.
Τα Σκόπια δε λέγονται από σήμερα Μακεδονία.΄Ετσι τα λέγανε δεκατετίες τώρα σε όλη την υφήλιο πλην των ανεγκέφαλων εδώ. Αλλαξε σήμερα κάτι που ο Τσίπρας κατάφερε να περάσει την αναγνώριση του ονόματος και στην Ελλάδα;
Φοβού τους Μακεδονομάχους και παρλαπίπες λέγοντας. Κακιά φάρα,φανατικοί,αλλοπρόσαλλοι,τραμπούκοι. Και άξεστοι,ανιστόρητοι, “προς κέντρα λακτίζοντες”.΄Εδωσαν εξετάσεις όλο αυτό τον καιρό με κρεμάλες,φωτιές,ύβρεις, κακότητα. Και μπόλικοι φυσικά φαιδρότητα. Εξ ου και οι παραπάνω δίκαιοι χαρακτηρισμοί που τους προσάπτουν οι λογικοί.
Μια σιχασιά,μια μπόχα,ως χαρκτήρες και πολίτες. Πλην κάποιων αφελών και παρασυρμένων.΄Οταν χάνεσαι μέσα στον όχλο , βγάζεις το χρυσαυγίτη που έχεις μέσα σου. Δεν πας έξω από σπίτια με παιδιά, κρατώντας δαδιά και μολότοφ να κάψεις τους ενοίκους.Κτηνωδία! Θα έφτανε εκεί ποτέ πολίτης συνειδητοποιημένος και άνθρωπος με λογική;
Απομονώστε τους σε κοινωνικές σπιλαλόγκες.Μολύνουν τις νέες γενιές που θέλουν να ζήσουν σε κοινωνίες απάτριδες,αταξικές, άφυλες. Κίνδυνος-θάνατος για τα παιδιά μας. Περιφερόμενες απασφαλισμένες βόμβες.Πρωτίστως για τις γενιές που έρχονται”.

 

3. ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ  ΧΤΥΠΗΜΕΝΩΝ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡΣ  ΣΤΙΣ 20/1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ  ΓΕΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΣΗΜΑΔΙΑ  «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ»!!!!

Ο Κάιν επίσης μας έστειλε μια  συγκινητική επιστολή που απηύθυνε στο Μίκη Θεοδωράκη. Αξιζει να τη συνυπογράψουμε όλοι ,όσοι έχουμε ακόμα τσίπα και στοιχειώδη λογική,που απεκδύθη αμφότερα ο Μίκης.

(μια ακόμη επιστολή στον συνθέτη με αφορμή την συνέχεια του ιστορικού του ΛΑΘΟΥΣ!!!!)
΄Εχω τονίσει αρκετές φορές πώς ακόμα και στον φασίστα θα μπορούσα να κρατήσω έως ένα σημείο «στάση ανοχής» φτάνει ο ίδιος  να μην ξεπερνά τα όρια της  «διά  του λόγου» και μόνο! έκφρασης της ιδεοληπτικής του διαταραχής ,εμμονής και βλακείας!Φτάνει  να μην περνά στον τραμπουκισμό και στην  αυτοδικία, στον διωγμό των «άλλων», των όποιων «άλλων»!
Κι η θέση μου αυτή είναι χωρίς «αστερίσκους» και «επιλεκτικές ευαισθησίες»!«Δύο μέτρα και δύο σταθμά»  απέναντι στην δράση του Φασισμού δεν υπάρχουν, αν θέλουμε να πείσουμε τους Ανθρώπους για Καλύτερο Κόσμο(εφικτό…..)!
Στις 20 Γενάρη στο κέντρο της Αθήνας ο «πατριώτης» ξεπέρασε ξανά τα όρια!Με βιτρίνα την «προδοτική συμφωνία» για το «Μακεδονικό ζήτημα» η συσπείρωση του υποκόσμου  των νεοφασιστικών καθαρμάτων  έκανε στοχευμένες επιθέσεις εναντίον εργαζομένων του Τύπου και Φωτορεπόρτερς, δείχνοντας στην πράξη τι επιφυλάσσει ο κανιβαλισμός και η αγριότητα του Nαζισμού αν περάσει στην Κοινωνία η επικράτηση του κοινωνικού  εκφασισμού, η βία  και  η ανομία της «καθαρόαιμης φυλής» που κάνει αιμοδοσίες διαχωριστικά  «μόνο για ΄Ελληνες», αν αφήσουμε το χωράφι της Ζωής να ανθίσει μέσα στον διχασμό, τον μισανθρωπισμό  της   «απόλυτης αλήθειας»!
Στις 20 Γενάρη η «απόλυτη λευκή αλήθεια»(ο ίδιος ο Φασισμός δηλαδή),ο αφιονισμένος  «όχλος» που βλέπει παντού «εχθρούς» , «ανθέλληνες» , «προδότες» και «επενδύει» το «μέλλον του ΄Εθνους » σε κρεμάλες, επιτέθηκε με  αγριότητα (το στίγμα της «ιδεολογίας» του Φασισμού),στον δημοσιογράφο Θωμά Ιακόμπι,στους φωτορεπόρτερς  Κωστή Νταντάμη ,Λευτέρη Παρτσάλη κά. Δεν έμειναν οι «πατριδοφύλακες» φυσικά  μόνο στο επίπεδο του ξυλοδαρμού αλλά και στα υπόλοιπα «εκφραστικά μέσα» της «Ελληνικής αγωγής»  που συνηθίζει η ψυχοπαθολογική συμπεριφορά των Φασιστών, στην  κλοπή προσωπικών και επαγγελματιών αντικειμένων από τα θύματά τους!
Είναι από τον ίδιο συρφετό του ψευτοπατριωτισμού που κυνηγούσαν και χτυπούσαν τον 75χρονο Γιάννη Μπουτάρη στις 19/5/2018 στην Θεσσαλονίκη ,που επιτέθηκαν  στις 21/1/2018 στο «Ελεύθερο Κοινωνικό Σχολείο» και έκαψαν  την κατάληψη «Λιμπερτάτια» κατά την διάρκεια του «πατριωτικού» τότε συλλαλητηρίου στην Θεσσαλονίκη για την «μία και μοναδική Ελληνική Μακεδονία»,που επιτέθηκαν δολοφονικά στους κοινωνικούς χώρους «Αντίπνοια» και «πρώην ΠΙΚΠΑ»  στα  Πετράλωνα , στον κοινωνικό χώρο  «Φαβέλλα» στον Πειραιά,στους εργάτες μετανάστες στον Ασπρόπυργο,στους Αιγύπτιους ψαράδες στην Ιχθυόσκαλα στο  Κερατσίνι και στους αφισοκολλητές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα,που δολοφόνησαν  τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν,που επιτέθηκαν μαζικά και δολοφονικά στις 22/4/2018 στους πρόσφυγες της πλατείας Σαπφούς στην Μυτιλήνη, φωνάζοντας «Κάψτε τους»! Είναι το ίδιο «τυφλό αγανακτισμένο πλήθος»,η «συνείδηση» της αγέλης  που εγκωμιάζει και χαίρεται για την δολοφονία του Ζάκ Κωστόπουλου στις 21 Σεπτέμβρη 2018 στην Ομόνοια,είναι η σκανδάλη που στήνει ενέδρα και εξοντώνει τον «διαφορετικό» και «διαφωνούντα» όπως έγινε πριν λίγες μέρες στα Δραγωτικά Λευκίμμης στην Κέρκυρα όπου το μέλος της «Μαύρης Αυγής» Δημήτρης Κουρής δολοφόνησε τον Αλβανό εργάτη PetritZifle!
Την ώρα που η Δολοφονική «σπορά των ηττημένων του 45»  επανεμφανίζεται με αξιώσεις για την «έφοδο»  ξανά στην Ιστορία της Τυραννίας  χρησιμοποιώντας την «ατζέντα» των εθνικών ζητημάτων, της οικονομικής κρίσης και του προσφυγικού, εσύ Μίκη Θεοδωράκη και οι υπόλοιποι της «πατριωτικής αριστεράς» προσφέρετε στο πιάτο τον τόπο στους Φασίστες!!!
Στις 4/2/2018  σου είχα παραδώσει στο σπίτι σου  αυτό το κείμενο    http://www.efsyn.gr/arthro/i-kameni-libertatia-o-gkremismenos-plylax-o-ethnikistikos-paroxysmos-se-fotisoyn-sto  με αφορμή την συμμετοχή σου(που αποτελεί  κηλίδα  δυστυχώς στην διαδρομή σου…) στο πρώτο «πατριωτικό» συλλαλητήριο για το ίδιο ζήτημα,στην πλατεία Συντάγματος.Σήμερα  δείχνουν οι επιλογές σου  πώς δεν «διαβάζεις» καθόλου σωστά τα γεγονότα και πώς η πραγματική ανεπανόρθωτη ζημιά και το έγκλημα που προκαλείται στον τόπο είναι από τις  στενόμυαλες και αντιδραστικές τοποθετήσεις  που κάνεις τόσο εσύ, όσο και η ηγεσία του  ΚΚΕ  που μπροστά στο «άγχος σας»  μην απωλέσετε την «πατριωτική και εθνική σας ταυτότητα» αφομοιώνεστε στο Εθνικιστικό παραλήρημα και χάνετε την Συμφωνία με την λογική και την Ειρήνη στα Βαλκάνια (πού τόσο «κόπτεσθε»)!
Και αυτό είναι το μεγαλύτερο Λάθος  σε βάρος της Κοινωνίας, της νεολαίας,του Τόπου μακροπρόθεσμα!
Μίκη Θεοδωράκη,ναι, ήταν εκεί όλοι οι «πατριώτες»,οι «απόγονοι του Μεγαλέξανδρου»,της «δημοκρατίας που ποτέ δεν εκδικείται» και της «εθνικής περηφάνειας »!
Φαίνεται καθαρά από τα ανοιγμένα κεφάλια των δημοσιογράφων και των φωτορεπόρτερς  από τα Ναζιστικά τάγματα εφόδου και χουλιγκανισμού!
Μίκη Θεοδωράκη τώρα που  χτυπά επίμονα το «καμπανάκι» του Φασισμού (κοινοβουλευτικού και εξωθεσμικού) σε όλη την Ευρώπη,εσύ που θέλω να ελπίζω απελπισμένα πως δεν μπορεί να ξεχνάς τόσο εύκολα…
Τα εκατομμύρια θύματα από τους ναζί,τους Πόντιους,τους  ομοφυλόφιλους, τους Εβραίους, τους αλλόθρησκους, τους αλλόφυλους  και τα πάσης φύσεως ολοκαυτώματα ,τα κρεματόρια, τους φούρνους και τους ομαδικούς τάφους…
Και την τελευταία καμένη πέτρα ,το τελευταίο μωρό και έγκυο που σφάχτηκε και βιάσθηκε από τους Ναζί  στο Κομμένο,στον Χορτιάτη,στα Καλάβρυτα,στο Δίστομο….
Τους  συναγωνιστές  σου και Πραγματικούς Πατριώτες  που άφησαν τα κορμιά τους μισά και παγωμένα στα χιονισμένα βουνά της Αντίστασης κόντρα στην επέλαση των Φασιστών, τους πατεράδες και στους γέρους μας που «έφυγαν» νωρίς  μοχθώντας μέχρι και το τελευταίο τους λεπτό για να ξανάρθει το γέλιο στα πρόσωπα και στα χώματα αυτής της χώρας που είναι καταδικασμένη να βιώνει διχασμούς και εμφυλίους, τους εκτελεσμένους της Καισαριανής και της Κοκκινιάς,στα θύματα της 7χρονης Χούντας στα ξερονήσια και στα κάτεργα της ΕΑΤ-ΕΣΑ…
Πού θέλω να πιστεύω πώς στην μνήμη σου κρατάς ακόμη τον Λαμπράκη,τον Μουστακλή,τον Παναγούλη,τον Τσαρουχά,τον Μανδηλαρά,τον Πέτρουλα,τους νεκρούς του Νοέμβρη του 73,τον Τσιρώνη,τον Κουμή και την Κανελλοπούλου,τον Τεμπονέρα,τον Καλτεζά,τον Γρηγορόπουλο και τόσους άλλους της εξουσιαστικής και φασιστικής Βίας,
Εσύ Μίκη Θεοδωράκη και οι υπόλοιποι της «πατριωτικής αριστεράς»(λές κι η αριστερά δεν ήταν ποτέ… πατριωτική και μαζί διεθνιστική!!!…),
Τι γυρεύεις αλήθεια  ανάμεσα στους «ιερούς στρατούς»  των όρνεων και των λύκων που υμνούνε την επιστροφή του Ανθρώπου στην  πολεμοχαρή εποχή  που ανοίγει νέα μέτωπα θυσίας για την Ανθρωπότητα η κάθε λογής φανατισμένη   «μεγάλη και αλύτρωτη ιδέα»?
Τι γυρεύεις εσύ στην  ολέθρια «αγκαλιά του Τέρατος» ,της ξενοφοβίας, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, του σεξισμού ,του εθνικισμού και της πατριδοκαπηλείας (που όλα αυτά και άλλα τόσα είναι ο Φασισμός…) της πλατείας Συντάγματος?
Ξέχασες  τόσο γρήγορα τον φίλο σου τον Μάνο Λοϊζο και  το «Ακορντεόν»?Η πολύπαθη εμπειρία σου τελικά «στα στερνά» δεν σε έκανε ΣΟΦΟ ,δεν βλέπεις που ο Ζορμπάς δεν χορεύει πια κάτω από τον ΄Ηλιο γιατί στους Φασίστες δίνεις απλόχερα την μουσική σου και την «σημαία»???!!!!
Μίκη Θεοδωράκη ο θάνατος που έρχεται κάποια στιγμή κάτω από  του χρόνου  την φυσική  φθορά  είναι αναμενόμενος στους θνητούς(εσένα, εμένα, όλους μας) και «βάλσαμο» όμως τελικά μπροστά στον Θάνατο όπου απειλεί τους  ζωντανούς  η κυριαρχία του Φασισμού!!! Και να κοιτάξεις ξανά και ξανά  https://omniatv.com/853444639  τα ματωμένα πρόσωπα των εργαζομένων στον Τύπο ,στις 20 Γενάρη, θα διαπιστώσεις επιτέλους (καθυστέρησες νομίζω αρκετά….) πώς ο Θάνατος αυτός είναι εδώ μπροστά μας  και εσύ (και άλλοι μαζί σου από τα “αριστερά”…) του ανοίγεις «πατριωτικά» και «θερμά» την πόρτα!!!!
Aθήνα 24/1/2019
Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)/Μεμονωμένο άτομο από τον Αναρχισμό
΄Ωρα, 13.30

 

4.α. Τεντ Μπάντι: Ο μεγαλύτερος κατά συρροή δολοφόνος των ΗΠΑ -Βίασε, κατακρεούργησε και δολοφόνησε 100 γυναίκες
Ο διαβόητος δολοφόνος Τεντ Μπάντι στο δικαστήριο του Μαϊάμι το 1979 (Φωτογραφία: ΑΡ)

O Tεντ Μπάντι ομολότησε τους φόνους 36 γυναικών, αλλά τα θύματά του ίσως ξεπερνούσαν τα εκατό

 | iefimerida.gr

 

β.Εκρηκτικό ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζάκσον: Πώς είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κολαστήριο παιδιών -Τα κακοποιούσε σεξουαλικά
O Mάικλ Τζάκσον σε μια φωτογραφία του 2004 (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

| iefimerida.gr

γ.Εγκλημα στη Ρόδο: Φρικιαστικά στοιχεία μέσα από το σπίτι που δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη

Πηγή: iefimerida.gr

δ. ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ
Στη Ρόδο επέστρεψε ο 19χρονος Αλβανός -Θα καταθέσει για το βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ
Στη Ρόδο επέστρεψε ο 19χρονος Αλβανός -Θα καταθέσει για το βιασμό της 19χρονης ΑΜΕΑ

 iefimerida.gr

 

ε. Λέρος: Συνελήφθη επιδειξίας που παρενοχλούσε μαθήτριες
Φωτογραφία: EUROKINISS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

iefimerida.gr

 

Δεν είναι απλά πορνοφυλλάδα και ακροδεξιά. Είναι άρρωστη, νοσηρή. Δεν περνάει μέρα,που να μη βάζει θέματα για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση (5 σήμερα μαζεμένα! Κι αυτά απόγευμα, μπορεί το πρωί να είχε ανεβάσει άλλα τόσα!).

 Σεξουαλική διαστροφή οι κοντυλοφόροι εκεί μέσα. ΄Η τουλάχιστον εντελώς διεστραμμένος, όποιος τους δίνει εντολές να ασχολούνται με τέτοιες νοσηρότητεςε σε δεινή συχνότητα. (΄Οπως,βέβαια,  και με βασιλικές οικογένειες. Κάθε μέρα μπορεί να ανεβάζει και 5-10 …βασιλικά θέματα! Φυλλάδα που έστησαν από το Λονδίνο και τον Πειραιά εφοπλιστές γι αυτό το λόγο).

Και υπάρχουν επίσης άρρωστοι και διεστραμμένοι που κάνουν κλικ και  ανοίγουν τη χωματερή. Η μπόχα δεν τους πνίγει ,βέβαια,  γιατί έχουν συνηθίσει από τη δικά τους. ΄Ενα σίχαμα όλη αυτή η….κοινότητα της ανωμαλίας.

 

‘ Ωρα, 20.00