1.ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΣΟ ΔΙΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ
Δέος: 265.000 γαλαξίες σε ένα καρέ- Μια εντυπωσιακή απεικόνιση σε λήψεις του τηλεσκόπιου Hubble

Στο κολάζ αποτυπώνονται 265.000 γαλαξίες

Αλλλά, γιατί αυτό το θάμα της Φύσης να έχει χρόνο γέννησης; Μπορεί έτσι να ήταν πάντα. Χωρίς αρχή, μπορεί και χωρίς τέλος.  Ποιος το γνωρίζει;
Ο χρόνος υπάρχει μόνο στο δικό μας συλλογισμό. Δε μπορούμε να υπάρξουμε έξω από χώρο-χρόνο. Σε τέτοιες έννοιες ακουμπάμε για να δασωθούμε από την τρέλα.
Αλλά , υπάχουν σύμπαντα άπειρα, ζωές  και διαστάσεις ποικίλων μορφών, που δεν υπόκεινται στους περιορισμούς  της δικής μας πεπερασμένης σκέψης και συλλογιστικής. Τουλάχιστον, όσο είναι εφικτό, ας σταματήσουμε να περιορίζουμε ό,τι αγνοούμε ακόμα εντελώς, φυλακισμένο σε    ανθρώπινες συμπεριφορές και νοοτροπίες.
2.. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ
Μητσοτάκης από το Δοξάτο Δράμας: Λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του, δεν έχει μέλλον

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος ΜητσοτάκηςΕίναι να κόβεις φλέβες να πέφτεις από ταράτσα  ουρανοξύστη. Να ακούς το γιο το αποστάτη, έναν τύπο του οποίου τα μόνα …προσόντα είναι το όνομα, η άγνοια και η δημαγωγία, να σου μιλάει για Ιστορία και την ανάγκη να τη γνωρζει ο λαός.
Αλλά ποια ιστορία, δεν μας είπε. Προφανώς τη μυθιστορία του εθνικισμού και της παράνοιας που θεωρούν στην παράταξη, της οποίας  είναι αρχηγός, ως την εθνική .
Η Ελλάδα έχει μια πλούσια ιστορία και έναν ανιστόρητο λαό . Οι περισσότεροι ΄Ελληνες θεωρούν  ως Ιστορία τα σχολικά τους εγχειρίδια…μεστά από  εθνικισμό,παραπληρφόρηση  και τύφλα.
Είναι αυτός  ο λόγος που την Ελλάδα υπάρχει ενδεχόμενο να την κυβερνήσει ακόμα και ένας Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο έσχατος παραλογισμός και εξευτελισμός. Πέρα από  ΄Υβρις.

 

3.ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Μάστιγα το κάπνισμα στην Ελλάδα: Οι Ελληνίδες δεν το κόβουν ούτε στην εγκυμοσύνη

Οι Ελληνίδες καπνίζουν ακόμη και στην εγκυμοσύνη

Οι Ελληνίδες παραμένουν οι πρώτες σε βαρύτητα καπνίστριες διεθνώς και καπνίζουν ακόμη και στην εγκυμοσύνη, ενώ η Ελλάδα από το κάπνισμα είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη συχνότητα ασθενών με καρκίνο πνεύμονα σε ηλικίες κάτω των 45 ετών, από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάνα -δολοφόνος.  Θα συνεχίζει να σκοτώνει το παιδί της με τον ίδιο τρόπο  κι αφού το βγάλει από τη μήτρα. Και ατιμωρητί. Κι εκείνο, άρρωστο, εθισμένο, θα ακολουθήσει  αργότερα τον  ίδιο δρόμο.
Μέχρι στις μελλοντικές κοινωνίες να παίρνουν από τέτοιους γονιούς τα παιδιά. Είναι κανοικοί εγκληματίες.