ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ… ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ»
Σαμαράς: Επίορκη και εγκληματική ομάδα δικαστικών έστησε τη σκευωρία της Novartis

Σκευωρία χειρότερη από αυτή που φανταζόταν, χαρακτηρίζει την υπόθεση Novartis μετά και τις καταγγελίες του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιάννη Αγγελή, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

 

Περιμένουμε την καταγγελία από συνδικαλιστικό όργανο των δικαστών ακι  των εισαγγελέων.  Κουβέντα, όμως,  ως τώρα. Αυτό σημαίνει, να υποθέσουμε, πως συμφωνούν με το Σαμαρά και τον Αγγελή;
__________________________________________________________________
1. α. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ»
Σαμαράς: Επίορκη και εγκληματική ομάδα δικαστικών έστησε τη σκευωρία της Novartis

Σκευωρία χειρότερη από αυτή που φανταζόταν, χαρακτηρίζει την υπόθεση Novartis μετά και τις καταγγελίες του πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιάννη Αγγελή, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

β. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
ΝΔ: Στην υπόθεση Novartis υπήρξε μια οργανωμένη πολιτική σκευωρία

 

Οι ποινικοί είναι σε υψηλότερη  κλίμακα ηθικής συμπεριφοράς   από κάποιους σαν το Σαμαρά και τον αχυράνθρωπό  του Ιωάννη Αγγελή. Βάζει ο π. διεφθαρμένος πρωθυπουργός τον υποτακτικό του  αντιεισαγγελέα  να   καταγγείλει αυτή την ώρα  την….εγκληματική ομάδα των δικαστών που  έστησε τη σκευωρία της Novaris(!)  και με τέτοια  πάσα  και όσα  υποκριτικά και ανερυθρίαστα λέει,  νομίζει ο Αντώνης  Σαμαράς  πως θα  γλιτώσει.
Βέβαια,δεν αποκλείεται  με μια Δεξιά κυβέρνηση και με επίορκους δικαστές και εσαγγελείς σαν το υποχείριό  τους Αγγελή, να τα καταφέρει να μην τιμωρηθεί ο Μεσσήνιος πολτικός.  Η Ιστορία, όμως, ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΤΡΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ έχουν έρθει στο φως, μόνο  από ένα μέρος  του αποδεικτικού υλικού της διαφθοράς του π. πρωθυπουρργού  που διαθέτουν οι Αμερικανοί, τον έχει καταδικάσει οριστικά,αμετάκλητα και με ντροπιαστικό κατηγορητήριο και σκεπτικό  για τον ίδιον και όσους από τους γόνους του θα ξεκοκακλίσουν στο μέλλον  τα κλεμμένα.
Στο μεταξύ, ο  εξαρτημένος από τη Δεξιά  αντιεισαγγελέας, οφείλει, βάσει του νόμου (που τον …γράφει, βέβαια, στα υποδήματά του)  να κατονομάσει εδώ και τώρα  τα μέλη της “εγκληματικής  οργάνωσης των δικαστών”,που έστησαν,όπως λέει,  τη σκευωρία. Αλλιώς,πέρα από  συκοφάντης και υπόδικος είναι και διεφθαρμενοςσε διαπλοκή άγνωστων ανταλλαγμάτων.
2. α. Ν.Δ  ΕΛΛΑΔΑ  ΒΑΦΤΗΚΕ ΓΑΛΖΙΑ.Η ακτινογραφία της νίκης της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές -Γιατί ήταν ιστορική

 

β.,ΞΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΡ ΡΙΟ  ΑΠΟΧΗ

Παρά το γεγονός ότι όλη η Ελλάδα βάφτηκε γαλάζια, παρά το γεγονός οτι η ΝΔ κέρδισε- είτε με επίσημους υποψηφίους είτε με αντάρτες- όλους τους μεγάλους Δήμους, παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία Περιφέρεια και μόλις 4 Δήμους, ο Νίκος Παππάς δηλώνει συγκρατημένος. Και όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ όλες κι όλες, δύο περιφέρειες έχασε… iefimerida.gr

Ο φασισμός έχει όνομα. Κι ας μην τολμούν  οι φασίστες να το φανερώσουν. Διότι.
Να έχεις ΑΠΟΧΗ πάνω από 60 %, και να τολμάς να βγαίνεις και να λες πως “η Ελλάδα βάφτηκε μπλε”, να αναγορεύεις ,δηλαδή,  τους χαχόλους, που ψήφισαν και  είναι η  συντριπτική μειοψηφία στη χώρα, ως  ελληνικό λαό,  είσαι  κατάπτυστος και γραφικός, πέρα από φασίστας.

 

3. Βόμβες Βενιζέλου κατά Γεννηματά: «Εκανε μια επιλογή αυτοχειριασμού της παράταξης»

Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώφη Γεννηματά στη Βουλή

Οπως είπε ο κ. Βενιζέλος «αν μου έλεγε ότι δεν θέλει να είμαι στην επόμενη Βουλή αλλά να βοηθήσω την παράταξη ή να παραμείνω απ’ έξω για να προστατεύσω τον ευρύτερο ρόλο μου, εγώ θα το δεχόμουν. Δεν μου είπε αυτό. Μου είπε ότι έχουμε διαφορά στρατηγικής».

Η Φώφη μπορεί να είναι κι αυτή “θυγατέρα” ,αλλά χαζή δεν είναι. ΄Εχει υπόψη της τί στοιχεία έχουν οι Αμερικανοί για τον Ευάγγελο και τον αισχρό  χρηματισμό του…συνταγματολόγου και βιάστηκε να τον ξεφορτωθεί.

Και ο όδιος, αυτό φοβάται τώρα.Χωρίς βουλευτική ασυλία,αν  από το FBI  αφήσουν να διαρρεύσει  μέρος αυτών των στοιχείων που διαθέτει για το Βενιζέλο,δε θα έχει πού να κρυφτεί. Θα γίνει ο δεύτερος… Τσοχατζόπουλος! Και τότε,δε μπορεί να υπάρξει εισαγγελέας να κάνει τα στραβά μάτα και να μη τον χώσει την ίδια στιγμή μέσα, με όσα συγκλονιστικά θα αποκαλυφθούν για δαύτον.