ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΔΟΞΙΑΔΗ Η ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΧΟΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ

α. Βορίδης: Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης -Συνυπήρξα με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες
Ο Μάκης Βορίδης

Νίκος Παππάς :Πιο  κωλοτούμπας από το Βορίδη μόνο οι Χρυσαυγίτες . Συγγενείς άλλωστε.  Και ως γνωστό, οι ΝεοΝαζί  “τους πιάνεις με τη γίδα στη πλάτη” και θρασύτατα σου λένε: “ποιος εγώ;”. Τόσο…άντρες  και παντελονάτοι.

΄Οπως  και ο Άδωνις .Ο επίσης ακροδεξιός κωλοτούμπας. Καταπληκτικό παλικάρι. Πρόσφατα έκανε δήλωση μετανοίας, αλά Βορίδη.

΄Ολα για την καρέκλα ,ρε γαμώτο. Τόσο βρώμικοι  τέτοιο τύποι.

 

β. Στη Λέσβο ο Χρυσοχοΐδης -Εκανε αυτοψία στη Μόρια [εικόνες]

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Μόριαγ. ΕΝ ΩΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ
Νέα νυχτερινή έφοδος Κικίλια σε νοσοκομείο -Πήγε στο Λαϊκό
Ο Βασίλης Κικίλιας

δ.Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «κόβει» δεκάδες αστυνομικούς από φρουρούς VIP προσώπων

Πλάτες αστυνομικών

Μιχάλης  Πέππας: Πιο λαϊκισμός…πεθαίνεις!

΄Οπως έγραφες, ελέω εκλογικού νόμου του υπόδικου  για τη χρεοκοπια της χώρας  Προκ.  Παυλόπουλου, ο Ορμπάν της Ελλάδας κατάφερε με ένα 22% του εκλογικού σώματος να κάνει ακροδεξιά κυβέρνηση. Και η αρχή  της φιγούρας στους χαχόλους που τους ψήφισαν, παίχτηκε στις στημένες παραπάνω σκηνές.

Ρουσφέτια,θεατρινισμούς, λαμογιές,απάτες,διαπλοκή   θα χορτάσουν τα μάτια μας τα δύο επόμενα χρόνια. Τόσο ελπίζουμε και ευχόμαστε να αντέξει  ο Κούλης.

ε. ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ»
Θεοδωρικάκος: Ξεκάθαρη η δέσμευσή μας για κατάργηση της απλής αναλογικής

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος

 

στ.Ο Βρούτσης απαντά για τον ΑΜΚΑ: Η χώρα μας δεν είναι ξέφραγο αμπέλι

 

Ο Γιάννης Βρούτσης μιλά σε δημοσιογράφος

 

Παν. Αργυρόπουλος: Να το πάρετε είδηση οι αμφιβάλοντες. Ο φασισμός είναι εδώ. Πιο δυνατός και επικίνδυνος  από ποτέ άλλοτε σε διακυβέρνηση της  (επάρατης) Δεξιάς.

 

_______________________________________________________

 

  1. O Aπ. Δοξιάδης καταγγέλλει μονταζιέρα ΣΥΡΙΖΑ: Δικά μου λόγια είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Η Δόμνα Μιχαηλίδου

Το ότι ο ανεκδιήγητος Δοξιάδης απαίτησε και πήρε την πατρότητα των λεχθέντων της  ανιστόρητης Δόμνας,δεν απαλλάσσει την τελευταία απ΄όσα της καταλογίσαμε χτες .Παραμένει το ίδιο ένοχη.Και φυσικά σκουπίδι της Ιστορίας.

΄Οσο για   τον επίσης ανιστόρητο,όσο και θορυβοποιό Δοξιάδη, μια ….ιστορική αναδρομή στα αρχεία ,αποκαλύπτει στους νεότερους (εμείς τον ξέραμε) το ποιον του τέως συζύγου  της Βάσιας Παναγοπούλου. Κι αυτός ο  τύπος έχει την αμετροέπεια να μιλάει για….ψυχασθενείς. “Θου,Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου…”

1.
– Βάσια Παναγοπούλου (ηθοποιός): «Αυτό που έκανε ο πρώην σύζυγός μου
Απόστολος Δοξιάδης και οι συγκατηγορούμενοί του, υποκλέπτοντας συνομιλίες μου,
είναι παράνομο και επιθυμώ την τιμωρία τους».

 

2. “Ιστορική παρέμεινε η κόντρα μεταξύ του τότε ειδικού συμβούλου κινηματογραφίας Απόστολου Δοξιάδη και της πρώην υπουργού Πολιτισμού Αννας Ψαρούδας – Μπενάκη με τον δημοσιογράφο Βασίλη Ραφαηλίδη στην εκπομπή «Προφίλ» στην ΕΤ1 που παρουσίαζε ο σημερινός υπουργός Εθνικής ΄Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος. «Τα παιδιά σας θα υποστούν τα πάνδεινα με τον πουριτανισμό που σας διακρίνει» είχε πει ο Ραφαηλίδης στον Δοξιάδη και τον είχε κατηγορήσει για απόλυτα συντηρητικό τύπο, που βρίσκεται κοντά σε λογοκριτικές μεθόδους, ενώ τον είχε αποκαλέσει στο πλατό «πράκτορα». Ο Δοξιάδης βέβαια δεν είχε μείνει με σταυρωμένα χέρια στο πλατό απαντώντας με βαριές κουβέντες στις μομφές Ραφαηλίδη” .

 

 

 

2.Νέο πλήγμα για τον Ερντογάν -Ο Fitch υποβάθμισε την Τουρκία

Ο οίκος Fitch

Και το τέλος του δικτάτορα, είτε έτσι ,είτε αλλιώς, είναι εγγύς.  Δεν τον σώζει ούτε Αλλάχ, ούτε Πούτιν. Κι ας μην ξεχνάμε πως  από τους δυο , ο Αμερικάνος  και πιο δυνατός είναι και δε συγχωρεί εύκολα.