ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

Live η ορκωμοσία Πούτιν -Η τέταρτη θητεία του τσάρου
Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ

Όλα είναι έτοιμα στο Κρεμλίνο για την ορκωμοσία του Βλαντίμιρ Πούτιν για την τέταρτη θητεία του, με την ολοκλήρωση της οποίας θα έχει κυβερνήσει τη Ρωσία για σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα.

Η τελετή θα είναι πιθανότατα εξίσου εντυπωσιακή με τις τρεις προηγούμενες. Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο RT ο 65χρονος Πρόεδρος θα ορκιστεί στη χρυσοποίκιλτη μεγάλη Άιθουσα Αντρέεφσκι του Κρεμλίνου, την πρώην αίθουσα του θρόνου της Αυτοκρατορικής Ρωσίας έχοντας αγγίξει το ζενίθ της δύναμής του, αφού στις εκλογές της 18ης Μαρτίου απέσπασε με το 77% των ψήφων το καλύτερο αποτέλεσμα από το 2000

Από τη λήξη του 2ου παγκόσμιου  πολέμου μέχρι σήμερα, η ανθρωπότητα ουδέποτα  θρήνησε τόσα πολλά θύματα (500.000 ), ούτε είδε εκατομμύρια σακατεμένους και ξεσπιτωμένους-πρόσφυγες, όσα στην Ουκρανία και τη Συρία από το 2014 μέχρι σήμερα. Ο υπόδικος στο διεθνές ποινικό δικαστήριο δικτάτορας Πούτιν, είναι ο κύριος υπεύθυνος αυτής της τραγικής  μεταπολεμικής πραγματικότητας. Με δικό του στρατό, όπλα και συμβούλους έγινε το μεγάλο μακελειό.

Και ο θρασύτατος εγκληματίας, αντί να βρίσκεται στη φυλακή, παριστάνει τον  Τσάρο-παλιάτσο . Θα ορκιστεί, μάλιστα, αυτοκρατορικά και  χριστιανικότατα  Ορθόδοξα.  Θα υποσχεθεί…ενώπιον θεού  ότι  θα εκτελέσει με επιμέλεια και ανιδιοτέλεια τα καθήκοντα του προέδρου της Ρωσίας.

Οπότε, να περιμένουμε να δούμε, αν σε αυτά τα …καθήκοντα ,συμπεριλαμβάνονται και νέα  θύματα. Τώρα, κατά πάσα πιθανότατα στην Υπερδνειστερία, τη Μολδαβία,αλλά και το Αιγαίο, τη Μεσόγειο και τη  Μ.Ανατολή. Είναι η συνέχεια του σχεδίου “κατάληψη  Κριμαίας , σταθεροποίηση βάσεων στη Συρία και ουσιαστική εξάρτηση των Βαλκανίων από τη Μόσχα”.

__________________________________________________________________

1. WSJ: Η Ελλάδα μια ανάσα από την έξοδό της από τα μνημόνια
Μια ανάσα από την έξοδο από τα μνημόνια η Ελλάδα, σύμφωνα με την WSJ/Φωτογραφία: Eurokinissi

«Μετά από πολλά χρόνια οικονομικής και πολιτικής αναταραχής, η Ελλάδα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την απελευθέρωσή της από το καθεστώς των μνημονίων», γράφει η Wall Street Journal.

«Απομένει ακόμη να εφαρμοστούν μεταρρυθμίσεις, όπως η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και οι αποκρατικοποιήσεις». Ο Mujtaba Rahman, διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος του Eurasia Group τονιζει στην εφημερίδα:

«Πολιτικά, η Ευρώπη έχει ισχυρό συμφέρον να εξέλθει η Ελλάδα από το πρόγραμμα και αυτό σημαίνει εξ ορισμού ότι τα αποτελέσματα δεν επρόκειτο να θέσουν σε κίνδυνο την έξοδο.

Μπορέσαμε (είχαμε την υπομονή) να αναζητήσουμε την παραπάνω είδηση σε τουλάχιστον 20 ιστότοπους (παρα) πληροφόρησης. Την εντοπίσαμε  μόνο σε 7. Και εκεί, κρυμμένη επιμελώς, κάτω-κάτω. Τα περισσότερα από αυτά τα 20 , σάιτ- μπλόγκ και εφημερίδες στο διαδίκτυο,  στηρίζουν τη Δεξιά παράταξη και πολλά  είναι  “μαγαζιά” εφοπλιστών και άλλων γνωστών διαπλεκόμενων εκδοτών.

Εγκληματικός ο ελληνικός Τύπος από παλιά. Την ολέθρια κατάληξη του ελληνοτουρκικού πολέμου του 1897, αλλά και την  τραγική εκστρατεία στη Μ. Ασία, να τα αναφέρουμε ως παραδείγματα,  οι εφημερίδες της εποχής τις χρεώνται.

 Στις  μέρες μας ειδικά, που στο διαδίκτυο κυκλοφορεί κάθε …πικραμένος   και ως ειδικός και δόκιμος συγγραφέας ξερνάει στη “σελίδα” του την τύφλα  και τον κομματικό φονταμενταλισμό του ,τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από παλιά. Το οπαδιλίκι πάει σύννεφο. Συνειδητοποιημένος πολίτης, ούτε για δείγμα σε τέτοιους βοθρότοπους

2. Στη Γερμανία τον Ιούνιο ο Μητσοτάκης -Θα συναντηθεί με Μέρκελ, τετ α τετ με Σολτς
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

Πριν  Μέρκελ και  Σολτς υποδεχτούν στη χώρα τους   τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ρώτησαν να μάθουν  τις “πομπές” του εδώ,  που είναι και πολλές και ακατανόητες-καταδικαστέες σε πολιτικούς πολιτισμούς, όπως ο γερμανικός;  Το κόμμα της Ν.Δ έχει χορηγό έναν κατηγορούμενο εφοπλιστή για τη μεταφορά τόνων ηρωίνης και ο  σύζυγός της αδερφής του αρχηγού της Ν.Δ  Ντόρας , σημαίνον  στέλεχος της Δεξιάς παράταξης, ο  Ισίδωρος Κούβελος, είναι στενότατος συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη ,αφού χειρίζεται δουλειές για λογαριασμό του στο Λονδίνο.

Γνωρίζει επίσης ο πολιτικός κόσμος στη Γερμανία, που  είναι αυστηρός σε θέματα δημοσιονομικά,  διαπλοκής και  διαφθοράς πως ο φιλοξενούμενός τους Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει επίσημα και πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη πως οι 10 πολιτικοί που εμπλέκονται στο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας  Νorvatis (οι περισσότεροι ανήκουν στην παράταξή του), είναι θύματα…σκευωρίας;  Για να μη μιλήσουμε για τις παλιές ιστορίες της Ζίμενς  και τις άλλες μεγαλοαμαρτίες της  …Αγίας οικογένειας. 

Τα γνωρίζουν όλα αυτά εκεί στη Γερμανία; Αν, ναι, δεν ντρέπεται, ειδικά η καγκελάριος, να υποδέχεται έναν ΄Ελληνα “πολιτικό” από τους χειρότερους που έχει αναδείξει η κομματική παθογένεια της χώρας μας  στην οποία έχει πλειστάκις αναφερθεί και καταδικάσει και η ίδια η κυρία Μέρκελ;

3.Ιταλία: «Ναι» σε κυβέρνηση με τη Λέγκα χωρίς τον Μπερλουσκόνι λέει ο πρόεδρος των Πέντε Αστέρων
Η πρόταση του για το σχηματισμό Κυβέρνησης στην Ιταλία, φωτογραφία: apimages

 

Ο παλιάτσος, αρχηγός του κόμματος των πέντε αστέρων είναι ακροδεξιός, αχυράνθρωπος του δικτάτορα Πούτιν που τον χρηματοδότησε (και συνεχίζει) αδρά , όλα αυτά τα χρόνια. Στα ρούβλια και στα κυκλοθυμικά χαρακτηριστικά των σφόδρα συναισθηματικών Ιταλών, οφείλεται η άνοδος και η επικράτηση  ενός, στην κυριολεξία αστείου φαφλατά και δημαγωγού-λαϊκιστή .

Τώρα, δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα να συνεργαστεί με τη Λέγκα, που δεν είναι απλώς ακροδεξιά, εθνικιστική,  αλλά…ναζιστίζει κανονικά. Οπότε, “έδεσε το γλυκό”. Πώς το λέμε εδώ; “Κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι”.

Ο Μπερλουσκόνι μπορεί να είναι ό,τι είναι, να τον κατηγορήσεις για χίλια δυο ,αλλά, τουλάχιστον, δεν είναι αντιευρωπαϊστής και προπαντός ακροδεξιός στα κράσπεδα του ναζισμού.  Αυτή είναι η αλήθεια.

4. INTERNATIONAL EROTIC AWARDS 2018
Ολα όσα έγιναν στα Οσκαρ πορνό στην Αθήνα -Κόκκινο χαλί για πορνοστάρ, σέξι παρουσίες
International Erotic Awards 2018/ Φωτογραφία: SOOC

 

Η «αφρόκρεμα» της βιομηχανίας πορνό βρέθηκε στην Αθήνα το Σάββατο , 5 Μαΐου,  για την απονομή των Διεθνών Ερωτικών Βραβείων.

Εκκεντρικές παρουσίες, κορίτσια με σούπερ μίνι και οι καλύτεροι του είδους, βρέθηκαν στο  Ολυμπιακό Στάδιο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο για να παραλάβουν το βραβείο τους ή απλώς να μαγνητίσουν τα βλέμματα τις παρουσίες τους.

Η διοργάνωση έφερε την «υπογραφή» του Δημήτρη Σειρηνάκη και της εταιρείας Sirina, η οποία ανέλαβε να φέρει τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του πορνό, όπως του μεγάλου πορνοστάρ και πλέον παραγωγού και σκηνοθέτη Ρόκο Σιφρέντι, καθώς και να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι, όπου οι καλεσμένοι είχαν δώσει έως και 100 ευρώ για να παρακολουθήσουν.

H Μαρία Αλεξάνδρου βραβεύτηκε ως καλύτερη ελληνίδα ηθοποιόςH Μαρία Αλεξάνδρου βραβεύτηκε ως καλύτερη ελληνίδα ηθοποιός

Βάζοντας ότι πιο σέξι και κολλητό έχουν, οι γυναίκες πορνοστάρ περπάτησαν μάλιστα στο κόκκινο χαλί πριν την απονομή, δείχνοντας τις εντυπωσιακές καμπύλες  τους και φυσικά το μπούστο τους.

Οσο για την απονομή των βραβείων, οι κατηγορίες κάλυπταν μεγάλη γκάμα της ερωτικής βιομηχανίας, όπως «καλύτερη λεσβιακή σκηνή», «βραβείο πίσω πόρτας», καλύτερης milf κλπ.

Πολλά βραβεία κέρδισαν και Ελληνίδες πορνοστάρ, όπως η Μαρία Αλεξάνδρου ως καλύτερη ηθοποιός, η Βούλη Βαβάτση ως καλύτερη Ελληνίδα σταρ και η Ελλη Παυλίδου η οποία πήρε το βραβείο της «καλύτερης πίσω πόρτας».

Η απονομή κράτησε περίπου 2 ώρες, ενώ στην συνέχεια πορνοστάρ και καλεσμένοι διασκέδασαν  στο πάρτι που ακολούθησε υπό τους ρυθμούς Dj.

O Ρόκο ΣιφρέντιO Ρόκο Σιφρέντι

Αναλυτικά τα βραβεία:

Καλύτερος Έλληνας Ηθοποιός: Ζαφείρης
Καλύτερη Ευρωπαία Ηθοποιός: Amirah Adara
Καλύτερος Ευρωπαίος Ηθοποιός: Tony DeSergio
Καλύτερη Αμερικανίδα Ηθοποιός: Tori Black
Καλύτερη Ελληνική Πεολειχία: Ρόζα
Καλύτερος Επιβήτορας: Δημήτρης XXX
Καλύτερη Σκηνή Κορίτσι με Κορίτσι: Carla Cox
Καλύτερος Νέος Ηθοποιός: Απολλώνιος
Καλύτερη Εταιρεία Παραγωγής: Evil Angel
Καλύτερος Έλληνας Κωμικός: Ντίνος Γιατρός
Βραβείο Συνολικής Προσφοράς: Rocco Siffredi
Καλύτερο Πρωκτικό Σεξ: Έλλη
Καλύτερη Ελληνίδα Ηθοποιός: Μαρία Αλεξάνδρου
Καλύτερος Σκηνοθέτης: Gazzman
Καλύτερη Milf: Κατερίνα
Καλύτερη Καμπάνια Μάρκετινγκ: Τζούλια Αλεξανδράτου
Καλύτερο Live Camera: Live Jasmin
Καλύτερη Νέα Στάρλετ: Βούλα Βαβάτση
Καλύτερη Ερασιτεχνική Ταινία: Απολλώνιος και η άγνωστη Ελληνίδα φοιτήτρια Τιμητικό βραβείο: sexshop.gr
Τιμητικό βραβείο: Giorgi

Δεν είναι οι ” άγιες πόρνες” του πεζοδρομίου και του οίκου ανοχής.  ΄Οπως γράφαμε παλιότερα, σ΄αυτές  “βγάζουμε το καπέλο”, γιατί κρατούν μέγα βάρος της κοινωνικής ισορροπίας.

Οι πορνοστάρ παραπάνω,  οι περισσότερες από δαύτες ,  είναι πόρνες πολυτελείας.Αποκομίζουν  τεράστια κέρδη (αφορολόγητα κυρίως) ,είτε στις τσόντες, είτε στις…φέις του φέις ερωτικές συναντήσεις με πελάτες  που “φυσάνε τον παρά”.  Καμιά σχέση με τη λαϊκή πόρνη,  η προσφορά της οποίας είναι ανεκτίμητη στις κοινωνίες. “΄Αγαλμα” οφείλαμε να έχουμε στήσουμε κάποια στιγμή  στην ανώνυμη ,αυτή  λαϊκή πόρνη.

Να μην ξεχμάμε πως  όλο τούτο  το συνάφι της πορνό βιομηχανίας,  της “ροζ”,  της μόδας και των συναφών   (δε διαφέρουν σε τίποτα στην ουσία μεταξύ τους) είναι οι βασικοί τροφοδότες του άγριου  σεξισμού που επικρατεί στις μέρες μας. Μια τεράστια βιομηχανία με απίστευτα κέρδη προσηλυτίζει και καταντά  σεξομανείς νέες και παλιές γενιές.

Ο σεξισμός είναι αρρώστια. ΄Οπως οι ουσίες και το αλκοόλ. Κανονική η εξάρτηση και η αιχμαλωσία. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών των σημερινών κοινωνιών, ανήκει σε αυτή την κατηγορία,  των άρρωστων σεξομανών. Μαζί με το χρήμα, είναι τα σπουδαιότερα…αγαθά που έχει  ως προτεραιότητες στη  ζωή  ο σημερινός  “ζαλισμένος” άνθρωπος. (Στο σεξισμό εντάσσουμε και τον έρωτα -καψούρα, που δε είναι τίποτα περισσότερο από το συναισθηματικό περιτύλιγμα του σεξισμού ).

 Τα ξέκωλα παραπάνω και οι προγαγωγοί τους, ξετσίπωτα ανθρωποειδή,  έχουν τεράστια ευθύνη για την έκπτωση των βασικών και διαχρονικών αρχών στην εποχή μας, την παραίτηση του ατόμου από τους κοινωνικούς αγώνες, την περιθωριοποίηση,  την καλλιέργεια ενός  παραλογικού καταναλωτισμού-ατομικισμού  και την παράδοση-υποδούλωση  στο φροϋδικό id.  Η ζημιά είναι τεράστια και ο ευνουχισμός  των μελών των κοινωνιών της παγκόσμιας  κοινότητας , εκτεταμένος και οριστικός . Τέτοια άτομα δεν πρόκειται ποτέ  να καταφέρουν να εξελιχθούν σε συνειδητοποιημένους πολίτες.

 Στις κοινωνίες του μέλλοντος, που θα είναι αταξικές ,αντιεξουσιαστικές, κομμουνιστικές, ο Φυσικός ΄Ανθρωπος, ακόμα και πριν την κατάργηση της οικονομίας της αγοράς και την επιστροφή του στη “φυσική” οικονομία (καταναλώνω, ό,τι παράγω), θα καταπιαστεί να καυτηριάσει  πρώτα το κεφάλι της Λερναίας ΄Υδρας που λέγεται σεξισμός. Εκείνος ο πολίτης δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται,  ως εκ της ιδότητάς του αυτής, να  παραμένει υπόδουλος σε τέτοιες κοινωνικές παθογένειες, όπως πρώτη είναι   η σεξολαγνεία.