Documento: “Το βαθύ κράτος της ΝΔ πίσω από την Abacus”! Εμείς: Ακόμα δεν έχετε καταλάβει γιατί ο “Βαξεβάνης και ο “Παππάς” είναι αισχρότεροι του “Ράπτη” και του “Παπαχελά”;

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει λογοκρισία Τύπου, αλλά λογοκρισία … από τον Τύπο!

 (Μόνιμη ανάρτηση)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ .

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι «βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο, επιχειρεί μια κίνηση εντυπωσιασμού, απολύτως προβλέψιμη».

****

“Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται”.  Και ο  ανοικονόμητος στην αμετροέπεια Οικονόμου πιάστηκε από το σωσίβιο  της καραπέτσινης διαπίστωσης  της εταιρίας …φάτε  τον άμπακο, που έδινε, πλην των άλλων, ένα ΠΑΣΟΚ ήδη  σκελετό στον τάφο, να είναι μια σπιθαμή πίσω από ΣΥΡΙΖΑ.  Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» ,όντως!

Τρεις ημέρες με γερό σφυροκόπημα  μετά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας!  Η επάρατη  αυτή  κυβέρνηση, επιτέλους   θα βρεθεί απολογούμενη  στη Βουλή. Είναι η αρχή του τέλους της. Οι αρμοί ξαχαρβαλώθηκαν, ετερόκλητες συμπεριφορές και μέσα στο ίδιο τους το  κόμμα. Ο Κούλης, της  επιλογής Μαρινάκη και  βασιλικών εφοπλιστών του Λονδίνου, δέχεται απανωτές κι από παντού σφαλιάρες .Προπαντός στην παράταξή του.

Φαίνεται πως φέτος θα γιορτάσουμε δυο φορές ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Κοντά- κοντά οι ημέρες.   Εκείνη του “ελληνικού Πάσχα”  και την πραγματική της χώρας και του ελληνικού λαού.

Αμήν και πότε!

                                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1.”Το βαθύ κράτος της ΝΔ πίσω από την Abacus και τη δημοσκόπηση της ντροπής

Documento

Το βαθύ κράτος της ΝΔ πίσω από την Abacus και τη δημοσκόπηση της ντροπής

Στην πρώτη πολιτική δημοσκόπηση της άγνωστης μέχρι τώρα εταιρείας έρευνας αγοράς – όπως διαφημίζεται στην ιστοσελίδα της – η Abacus Research δημοσίευσε στοιχεία που παρουσιάζουν μια μαγική εικόνα.

Το γεγονός αυτό οφείλεται τόσο σε αμφισβητούμενες μεθοδολογικές επιλογές όσο και σε διασυνδέσεις με το γαλάζιο περιβάλλον πέριξ και μέσα στη Νέα Δημοκρατίας.

Τα μεθοδολογικά ατοπήματα

Καταρχάς να ξεκινήσουμε από τα βασικά. H δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ήταν κομμένη στα δύο: η μία αφορούσε την κακοκαιρία, που διεξήχθη σε 303 νοικοκυριά, μέγεθος δείγματος ανεπαρκές για να δώσει ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. Η άλλη ήταν με δείγμα 1.012 πολίτες με τηλεφωνική έρευνα. Η μεθοδολογία της έρευνας είναι αμφισβητήσιμη ως προς την αντιπροσώπευση των πολιτών και της πραγματικής προτίμησής τους.

Γιάννης κερνάει (δημοσκοπικά), Γιάννης πίνει (εκλογικά)

Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης. Μεταξύ των ιδιοκτητών της εταιρείας Abacus Research φαίνεται να είναι και η κυρία Καράμπελα Χριστίνα. Η ίδια φαίνεται να είναι επίσης ιδιοκτήτρια της εταιρείας έρευνας αγοράς Όπερ Έδει Δείξαι – QED ΕΠΕ. Με μια αναζήτηση στην Διαύγεια, μπορεί να δει κανείς αναθέσεις στην QED, η αξία των οποίων αγγίζει τις 150 χιλιάδες ευρώ. Η κυρία Καράμπελα συνδέεται με την οικογένεια Μητσοτάκη, καθώς είναι αντιπρόεδρος στην ΜΚΟ που ίδρυσε η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ActionAid.

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, ένας ημέτερος της Οικογένειας

Άλλη μια διόλου τυχαία σχέση της  κα Καράμπελα είναι το γεγονός ότι είναι σύζυγος του κ. Χρήστου Βαλταδώρου. Ο κος Βαλταδώρος είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Newton Laboratory  η οποία, όπως έχει αποκαλύψει το Documento , το Νοέμβριο του 2020 ανέλαβε με απευθείας ανάθεση την καμπάνια της ιστοσελίδας gov.gr.

Όλοι οι παραπάνω δημοσίευσαν μια δημοσκόπηση που θέλει τη ΝΔ 14 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τελευταίο ισόβαθμο με τον εξαφανισμένο Νίκου Ανδρουλάκη του ΚΙΝΑΛ την ώρα μάλιστα της απόλυτης κατάρρευσης του περίφημου επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη, της περιφέρειας Αττικής του Πατούλη και των δήμων της Αττικής (στη ΝΔ ανήκει η πλειοψηφία τους) από τον χιονιά”.

***

Καταλάβατε γιατί όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη;  ‘ Οπως και οι αχυράνθρωποι, επίσης,  οι γλείφτες και οι σφογγοκωλάριοι κάθε είδους.    Με τα ίδια υλικά κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους, άπαντες.

Φαντάζεστε  αν του  Βαξεβάνη του πέταγαν ένα  γερό κομμάτι από την πίτα Πέτσα πώς θα είχε βάλει σήμερα την ουρά στα σκέλια, αντί να βρίσκεται στα κάγκελα  και  να έχει ξεσηκώσει όλο το παγκόσμιο  γκεμπελικό συνάφι; Για…λογοκρισία  μιλάει, ο άθλιος,  του Τύπου!   Αλλά, λογοκρισία είναι αυτή  που έχει  η αισχρή  Τέταρτη εξουσία στη χώρα μας   επιβάλει σε όλους εμάς τους άλλους που τους φτύνουμε. Μαζί και ο Κωστάκης. Δίνουν φωνή μόνο σε όποιον τους γλείφει ή όποιον κρίνουν ακίνδυνο ή θέλουν να  ξεβρακώσουν  τη  φαιδρότητα  και την αμφίεσή του  με …ρόμπα.

Η      Abacus τους πείραξε.   Ο  Φαναράς και ο Παναγόπουλος με τις ακόμα πιο πέτσινες “δημοσκοπήσεις ,που φάγανε τον…άμπακο και τον περίδρομο τόσα χρόνια από το “βαθύ  κράτος της Ν.Δ” ,ήταν  γνήσιες  και επιστημονικά  καταξιωμένες .Γι αυτό και ο Βαξεβάνης και οι συντάκτες της κολεκτίβας δεν προλάβαιναν  να παρουσιαστούν στις φυλλάδες και τα  πορνοκάναλα που τις παράγγελναν  και τούτοι τις δημοσίευαν πρώτοι  και πρωτοσέλιδο. Και ούτε καν  ένα μονόστηλο απαξίωσης των φέικ συμπερασμάτων του ανέβαζαν.

Αλληλεγγύη  κατεργαρέων , βλέπετε . Πλάτη στη συντεχνία,  όταν δεν κινδυνεύουν άμεσα τα προσωπικά τους  συμφέροντα. Μια πρωτοφανής στις ημέρες μας συμπαιγνία των βρώμικων Γκέμπελς να επιβάλουν  ΣΥΝΤΡΧΝΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.  Συσπειρώνονται   σε  κάθε περίπτωση και σε οποιαδήποτε λαγούμι κρυφά ή φανερά  μασουλάνε ό,τι τους πετάει η κραταιά εξουσία.

Ανήθικοι εντελώς, όπως άλλωστε ΟΛΕΣ οι εξουσίες. Πώς  το έλεγε  ο δικός τους  Νίκος Κακαουνάκης . Ο καλύτερος από δαύτους  έχει σκοτώσει και βιάσει πριν ( για να είμαστε και .στην ..επικαιρότητα )   τη μάνα του.

Σιχαμένο βασίλειο, του Μαμωνά.  Πιστοί  συμφύρονται  γύρω από το βωμό του και εσθίουν ,άλλοτε κόκαλα και άλλοτε λιπαρά  σφάγια από τις θυσίες. ,που τους πετούν οι  ιερείς.

2.Le Monde: Στην Ελλάδα διώκεται ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο Novartis

Le Monde: Στην Ελλάδα διώκεται ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο Novartis

***

Ο Βαξεβάνης διώκεται για ένα και μοναδικό λόγο. ΄Αλλωστε, αυτό είναι φανερό γιατί πολλοί από το συνάφι μίλησαν  για τους υπόδικους της Novartis κι ας   τους τάισε ο Πέτσας.  Ουδείς τους κυνήγησε, όμως.   Ο Κωστάκης δεν πήρε ούτε  καν ψίχουλα και ξεσήκωσε το σύμπαν. Περί όβολων  ,λοιπόν,  η φαγωμάρα.

Και ότι  μια γηραιά, επίσης του συναφιού  της παραπλάνησης και της χάλκευσης, τον έκανε  πρωτοσέλιδο , δε μας λέει τίποτα. Παραπάνω το είπαμε   για τους χοίρους και τα χοιρινά με ίδια μούρη.

Στην Ελλάδα υπάρχει  “έλλειμμα δημοκρατίας”  όπως το λένε οι…δημοκράτες,  όχι γιατί το κράτος λογοκρίνει τον ούτως ή άλλως  εξωνημένο από διάφορα κέντρα και εξαθλιωμένο  ελληνικό  Τύπο, αλλά είναι  αυτή η ίδια , η  βρώμικη βιομηχανία  των βαρόνων και των Γκεμπελίσκων που  λογοκρίνει όλους εμάς,

Ο λόγος ένας.  Δεν ανήκουμε στη δική τους Τέταρτη εξουσία, αλλά  τους ξεβρακώνουμε κιόλας συνεχώς και  αποδεικνύουμε καθημερινώς πως  είναι η χειρότερη απ΄όλες  τις υπόλοιπες εξουσίες του…συστημικού τους  τόξου.

3. Άδωνις Γεωργιάδης: Είσαι ο Τσίπρας και μιλάς για καταστροφές μετά τη Μάνδρα και το Μάτι;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της βουλής

++++

΄Η είσαι παλιάνθρωπος ή δεν είσαι. Και κλέφτης ολκής επίσης  και αμετροεπής.  Σκυλεύει  τους 100 νεκρούς στο Μάτι και τους συμψηφίζει με τους δικούς του 23.000 νεκρούς από την ανικανότητα και την ανηθικότητα της κυβέρνησης που υπηρετεί,  να χειριστούν την πανδημία.

Είναι αυτοί που μετρούν τα πάντα με…μπούγιο.  Ειδικά δημαγωγικό.  Λες και για τον καθένα που χάνεται και τους ανθρώπους που αφήνει πίσω, έχουν σημασία οι αριθμοί.

Είναι ,ως γνωστό και βλαξ ο εν λόγω. Πλην των άλλων.

4.Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας

***

Βιασμός της σοβαρότητας και της  αξιοπιστίας της πληροφόρησης και της είδησης είναι αυτό. Και η απόδειξη πως ο άθλιος  ελληνικός τύπος  ζει για αίμα και σπέρμα. Αυτό ακριβώς που περιμένουν από τη Θεσσαλονίκη.

΄Οσο για το θύμα ,αν υπήρξε ή  όχι τέτοιο,  ας τα βρει η δικαιοσύνη. Και εμπιστεύομαι, ασφαλώς,   ακόμα και τον χειρότερο δικαστή, από έναν πανάθλιο   Ταρζάν ,μια ακατάσχετης φλυαρίας (το λιγότερο)  Ακρίτα και έναν επαίσχυντο  Πορτοσάλτε.

5. Μπάιντεν προειδοποιεί για ρωσική εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο

Περισσότεροι από 100.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί κοντά στα ουκρανικά σύνορα και η Ρωσία προχωρά σε περαιτέρω αποσταθεροποιητικές ενέργειες με στόχο την Ουκρανία, κάτι το οποίο συνιστά ξεκάθαρη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών», αναφέρει σε δελτίο Τύπου η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες ο Αμερικανός πρόεδρος με τον Ουκρανό ομόλογό του, ο Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε ότι η Ρωσία μπορεί να εισβάλει στην Ουκρανία τον επόμενο μήνα.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε ότι υπάρχει μια σαφής πιθανότητα οι Ρώσοι να εισβάλουν στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο», δήλωσε η εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Έμιλι Χορν και πρόσθεσε ότι «το είπε δημόσια και το προειδοποιούσαμε εδώ και μήνες».

***

Ο Νέος Χίτλερ δεν είναι μόνο παρανοϊκός. Διψάει  για αίμα και καταστροφή. Είναι αυτή ακριβώς η ανάγκη του  συγκεκριμένου αρρώστου. Κάτι σαν το εξαρτημένο από ουσίες άτομο. Δεν μπορεί να βρει ησυχία.

΄Ομως ,αν τολμήσει να επιτεθεί στην Ουκρανία, ο λόγος, πέρα από το παρανοϊκό αυτής της εισβολής, έχει να κάνει και με τα τεράστια προβλήματα, ειδικά οικονομικά που αντιμετωπίζει ο δικτάτορας στο εσωτερικό της χώρας. ΄Εχει ωριμάσει πια  η ανάγκη στο λαό να “κρεμάσουν”  τον Τσάρο στη μέση της Πλατείας της Μόσχας.  Ο φετινός χειμώνας με την πανδημία να θερίζει, μαζί με την ανέχεια ,έφερε βήματα μπροστά το τέλος του τυράννου. Είναι επί θύραις  μια δυνατή εξέγερση στη Ρωσία  για την πτώση του.

Αυτό, ακριβώς , πάει τώρα να προφτάσει με τον εθνικιστικό  αντιπερισπασμό. Είναι  η  προσφιλής του μέθοδος. Τη δοκιμάζει τα τελευταία 20 και παραπάνω χρόνια.

Και φαίνεται και τούτη τη φορά να αποδίδει, όπως μας πληροφορούν φίλοι από τη Μόσχα. Και μάλιστα, είτε κάνει ,είτε όχι την εισβολή. ΄Ηδη, η μηχανή της  γκεμπελικής προπαγάνδας  του  Νέου Χίτλερ , δουλεύει στο φουλ. Ο κόσμος αυτή την ώρα ,πήρε τα μάτια του πάλι  από τον υπόδικου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας  στην Τσετσενία, τη Γεωργία, τις άλλες γύρω π. ανατολικές χώρες,  την  Ουκρανία, τη Συρία αλλά  και στο εσωτερικό της χώρας του  και τα έστρεψε πάλι στους… εχθρούς  του ρώσικου λαού. Τους  Δυτικούς συμμάχους! Αμερικανοί και ΝΑΤΟ τα φταίνε όλα. ΄Οχι ο αδίστακτος και   ιμπεριαλιστής εισβολέας.

6.΄Αρρωστη, πιθανότατα, είναι η φάλαινα που εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Αλίμου,

H φάλαινα που εντοπίστηκε στον Αλιμο

Υδροβιολόγος: ” Ελάχιστες οι πιθανότητες για επιβίωση της φάλαινας. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα είδος που ζει στα βαθιά νερά. Επομένως και το μέγεθος του και το τραύμα του, αλλά και η παθολογία του αυτή τη στιγμή δεν μας δίνουν πολύ καλά σημάδια για περαιτέρω επιβίωση, αλλά κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Ελπίζουμε να μας εκπλήξει»

****

Κρίμα το άτυχο κύτος. Και είναι ακόμα μωρό λένε.   Τόσο όμορφο και ακίνδυνο!

Ευχόμαστε κι εμείς να τα καταφέρει να  σαλπάρει  πάλι  για τα βαθιά. Να χωθεί  στην αγκαλιά  της  μάνας του μετά από τη φρικτή  ταλαιπωρία που πέρασε.