NEA KAI ΠΑΛΙΑ

Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΕΛΕΓΕ: ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ»

Μαρτυρία-φωτιά για την δολοφονία Φύσσα – Από πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Μαρτυρία-φωτιά για την δολοφονία Φύσσα - Από πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής

Στοιχεία – φωτιά για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες, αποκαλύπτει πρώην στέλεχος της οργάνωσης που ήταν παρών στην δολοφονική επίθεση κατά του μουσικού. Ζητά δε να ενταχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων επειδή απειλείται η ζωή του.

Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» υποστηρίζει ότι για 2 χρόνια δέχεται απειλές για τη ζωή του, εξ ου και η εφημερίδα δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του. Δηλώνει δε ότι προτίθεται να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει, με την προϋπόθεση να ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Οπως υποστηρίζει, ο ίδιος φοβάται για τη ζωή του, καθώς τον απειλούν και τον εκβιάζουν, όπως και πολλούς άλλους χρυσαυγίτες.

Η μαρτυρία για το μοιραίο βράδυ

«Υπήρξα στέλεχος της Χρυσής Αυγής επί μία δεκαετία. Το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα ήμουν εκεί, συμμετείχα στην επίθεση. Είδα τον πυρηνάρχη της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη, να βρίσκεται στο σημείο στην Παναγή Τσαλδάρη και να μιλάει με τον υπεύθυνο ασφαλείας της τοπικής οργάνωσης. Ύστερα, τον είδα να φεύγει, πριν από τη δολοφονία, με ένα μηχανάκι. Οι χρυσαυγίτες φορούσαμε στολές παραλλαγής, κρατούσαμε κράνη και ρόπαλα. Επιτεθήκαμε στον Φύσσα και την παρέα του. Προσπαθούσαν να αμυνθούν. Ο Φύσσας ήταν εύσωμος και δεν μπορούσαν να τον ρίξουν κάτω με χτυπήματα. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν αστυνομικοί και μου είχε κάνει εντύπωση που έμειναν άπραγοι. Ο Ρουπακιάς ήταν ήδη στην Τσαλδάρη, είχε έρθει με το αυτοκίνητό του. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο υπεύθυνος ασφαλείας, που τον φώναζαν Τσιχ. Σε κάποια στιγμή, κάποιος από τους χρυσαυγίτες φώναξε ‘μπάτσοι’ και νόμιζα ότι θα διαλυθούμε. Εκείνη τη στιγμή εγώ έφυγα μόνος μου, αλλά είδα χρυσαυγίτες να τρέχουν προς τα στενά για να κρυφτούν. Δεν είδα ποιοι συνελήφθησαν, δεν ξέρω ποιοι έμειναν. Ξέρω ότι ο Ρουπακιάς είχε μείνει πίσω» λέει ο μάρτυρας στο «Έθνος της Κυριακής».

«Περίμενα να με συλλάβουν»

«Την επόμενη μέρα περίμενα πότε θα έρθουν να με συλλάβουν. Δεν ήρθαν ποτέ». Το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής σπάει τη σιωπή του έπειτα από τόσο καιρό και τα όσα ανέφερε στο «Έθνος της Κυριακής» επιβεβαιώνουν πλήρως την οργανωμένη δράση Ταγμάτων Εφόδου, αλλά και ότι ο 34χρονος μουσικός από την Αμφιάλη ήταν στοχοποιημένος.

«Ξέρω ότι ο Φύσσας έπρεπε να φύγει. Δεν μπορούσαν να ανεχτούν να υπάρχει στη Νίκαια ένας τύπος που τραγουδούσε κατά της Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρω αν είχε πάρει εντολή ο Ρουπακιάς να τον δολοφονήσει εκείνο το βράδυ. Ξέρω ότι είπαν να πάμε να τον ξυλοκοπήσουμε. Ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, όταν έμαθε ότι πηγαίναμε να βρούμε τον Φύσσα, και επειδή αυτός έβγαζε αντιναζιστικά τραγούδια και κατά της Χρυσής Αυγής, ή έπρεπε να φάει πάρα πολύ ξύλο, να φτάσει δηλαδή λίγο πριν το θάνατο, το οποίο δεν καταφέραμε επειδή ήταν πολύ εύσωμος, ή έπρεπε να φύγει, δηλαδή να πεθάνει. Ο άνθρωπος αυτός ήταν πολύ εύσωμος, μας χτύπαγε ανελέητα και κάποιος έπρεπε να πάρει την απόφαση να το κάνει. Πιστεύω ότι ο Ρουπακιάς πήρε την απόφαση αυτόβουλα να το κάνει… Κατόπιν εντολής, το πήρε πάνω του», λέει το πρώην στέλεχος του ναζιστικού μορφώματος.

Ωστόσο, το πιο σοκαριστικό που αποκαλύπτει ο μάρτυρας είναι ότι στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής ήταν γνωστό ότι ο Ρουπακιάς ζητούσε από τους ανωτέρους του να του «δώσουν» κάποιον να σκοτώσει. «Δώστε μου κάποιον να σκοτώσω» έλεγε συχνά ο Ρουπακιάς, σύμφωνα με τον μάρτυρα. Ο Ρουπακιάς εργαζόταν και στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λ. Μεσογείων, όπως και ο πυρηνάρχης του Γ. Πατέλης.

Όπως παραδέχεται ο μάρτυρας, η Χρυσή Αυγή είναι μία στρατιωτική οργάνωση και όχι κίνημα ή πολιτικό κόμμα. «Μας έδιναν στρατιωτικά παραγγέλματα, πηγαίναμε παντού με βηματισμό και παραγγέλματα. Ακριβώς όπως στον στρατό. Αυτή η πλύση εγκεφάλου που μας έκαναν, που μας μάθαιναν στη βία,  με έκανε άλλο άνθρωπο. Αυτή τη βία ένιωσα στο πετσί μου, στο σπίτι μου. Αυτή τη βία την έβγαζα και στην οικογένειά μου, όχι σωματικά αλλά λεκτικά. Το να βγαίνουμε σαν Τάγμα Εφόδου και να ξυλοκοπούμε σχεδόν μέχρι θανάτου ‘πάκια’ (Πακιστανούς) ήταν καθημερινότητα, είχε γίνει χόμπι. Όλοι οι βουλευτές και ο αρχηγός ο Μιχαλολιάκος γνώριζε τι γινόταν. Όλοι μας έλεγαν ότι πίσω από τους Έλληνες βουλευτές κρύβονται οι Εβραίοι. Όλα όσα κακά γίνονται εναντίον της Ελλάδας, γίνονται από τους Εβραίους, τους οποίους πρέπει να αφανίσουμε. Μας εκπαίδευαν σε αληθινά πυρά, με αληθινά όλα, περίστροφα, καλάνσικοφ για να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Υπάρχουν φωτογραφίες μου με όπλα από μία εκπαίδευση που μας είχαν κάνει. Τότε, μας είχε εκπαιδεύσει ο … (αναφέρει το όνομα πρωτοκλασάτου βουλευτή της Χρυσής Αυγής)» υποστηρίζει ο μάρτυρας.

Όσο για το αν γνώριζε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, ο Μιχαλολιάκος και οι υπόλοιποι βουλευτές για τις εκπαιδεύσεις στα όπλα που γίνονταν, τις βιαιοπραγίες και τους ξυλοδαρμούς εναντίον μεταναστών, αναρχικών, αλλά και άλλες παρόμοιες ενέργειες, το πρώην μέλος του μορφώματος αναφέρει ότι σαφώς γνώριζαν και σε πολλές από τις επιθέσεις εναντίον αναρχικών ή αντιφασιστών, πρωτοκλασάτοι βουλευτές συμμετείχαν στους ξυλοδαρμούς. «Μαζί μου ήταν ο βουλευτής (…) και ο βουλευτής (…) όταν είχαμε εγκλωβίσει δύο άτομα που συμμετείχαν σε αντιφασιστική πορεία και τους είχαμε στείλει στο νοσοκομείο» λέει ο μάρτυρας. Όπως λέει, όλα καταγράφονταν σε βίντεο, τα οποία τα έβλεπαν και έδιναν τα εύσημα οι ανώτεροι.

Εντολή από την ηγεσία

Αν η ηγεσία του έχει δώσει ευθέως εντολή να επιτεθεί σε μετανάστη, αναφέρει ότι αυτό έχει συμβεί πολλές φορές. Είχε συμμετάσχει σε αμέτρητες επιθέσεις εναντίον των «εχθρών» του «κινήματος».

«Στη Χρυσή Αυγή κανείς δεν έκανε κάτι από μόνος του. Υπήρχε η ιεραρχία και οι εντολές ερχόντουσαν μέσω της αλυσίδας των ανωτέρων. Στρατηγός ήταν ο Μιχαλολιάκος και αντιστράτηγος ο Παππάς. Μετά ήταν οι συνταγματάρχηδες και ακολούθως είχαν βαθμούς οι υπόλοιποι. Μόνο όταν είχαμε έγκριση ή εντολή από τον στρατηγό ή τους ανωτέρους μας κάναμε το οτιδήποτε. Ξέρω ότι τον πυρήνα Νίκαιας τον είχαν σαν επίλεκτο πυρήνα, όλοι τον ζηλεύαμε γιατί ήταν αυτός που καθάριζε σε όλα».

Παράλληλα ο μάρτυρας αναφέρει ότι η Χρυσή Αυγή είχε «άκρες» παντού, μέσα στην αστυνομία, στις φυλακές. «Είχαμε πολλούς αστυνομικούς που μας βοηθούσαν και μας έδιναν πληροφορίες για πινακίδες, διευθύνσεις ατόμων που μας ‘ενδιέφεραν’ ή μας ‘κάλυπταν’ όταν δέρναμε αντιφασίστες».

Στην ερώτηση του «Έθνους της Κυριακής» γιατί επέλεξε να καταθέσει έπειτα από 2 και πλέον έτη μετά τη δολοφονία, το πρώην στέλεχος του ναζιστικού μορφώματος υποστηρίζει ότι δεχόταν συνεχείς απειλές και φοβόταν. «Πολύ πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα είχα αποφασίσει να φύγω, γιατί είχα καταλάβει τι γινόταν. Δεν μπορείς όμως να φύγεις έτσι απλά. Και τώρα που σας μιλάω φοβάμαι για τη ζωή μου, έχω πάρει όμως την απόφαση να βάλω ένα τέλος σε αυτό και να κάνω μία νέα αρχή. Να μπορώ να κοιτάω την οικογένειά μου στα μάτια».

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Αφιερωμένο.  Στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τον ΄Αρειο Πάγο. Την ελληνική αστυνομία.

1. ΕΛΛΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ…ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
2. ISIS. Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.
3.  ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ  ΣΕΞΙΣΜΟΥ ΄Η  ΕΛΛΕΙΨΗΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ! ΑΛΛΙΩΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ;
1. α. Αντιδράσεις για την πρόταση του AfD να πυροβολούνται οι μετανάστες -Παρακολούθηση του κόμματος ζήτησε ο Γκάμπριελ
Αντιδράσεις για την πρόταση του AfD να πυροβολούνται οι μετανάστες -Παρακολούθηση του κόμματος ζήτησε ο Γκάμπριελ

Ηδη, ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε πως η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος (BfV) θα πρέπει να παρακολουθεί στενά το λαϊκιστικό, αντιμεταναστευτικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD).

Αφορμή, οι δηλώσεις της προέδρου του, Φράουκε Πέτρι, που πρότεινε η αστυνομία «στην ανάγκη» να κάνει χρήση όπλων προκειμένου να εμποδίσει τους πρόσφυγες και μετανάστες να εισέλθουν στην γερμανική επικράτεια.

«Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος (BfV) θα πρέπει να επιληφθεί του AfD», δήλωσε στην Bild ο Γκάμπριελ, σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν θα πρέπει οι εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί να παραχωρούν τηλεοπτικό χρόνο στο εν λόγω κόμμα.

Και οι αστυνομικοί αντέδρασαν, με τη συνδικαλιστική ένωσή τους να τονίζει σε ανακοίνωση ότι «Κανένας αστυνομικός δε θα είναι (ποτέ) έτοιμος να πυροβολήσει εναντίον μεταναστών».

β. Πρόκληση Μιχαλολιάκου: Με ναζιστικό χαιρετισμό στη συγκέντρωση για τα Ίμια

mixaloliakos.jpg

Στην Ελλάδα με τουλάχιστον  250-300.000 Ναζί, “βαμμένους” μάλιστα, ουδείς  νοιάστηκε  να τους έχει υπό επιτήρηση-παρακολούθηση. (Με ναζιστική αστυνομία, βέβαια, κομμάτι δύσκολο να έχει αποτέλεσμα  μια τέτοια διαδικασία). Γι΄αυτό  οι υμνητές του Ολοκαυτώματος ,δολοφόνησαν μέχρι σήμερα 60 ανθρώπους και κακοποίησαν κάπου 3.500. Οι περισσότεροι μετανάστες. Και όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά έμπλεοι εθνικής υπερηφάνειας και πατριωτισμού τα τέρατα του ναζισμού   διοργανώνουν φιέστες για τα ΄Ιμια.  Τί θράσος!

Βέβαια ,εκεί είναι Γερμανία κι εδώ Ελλάδα. Μέχρι να φτάσει η χώρα, να γίνει Γερμανία, εμείς θα είμαστε …χούφτα χώμα.

 

2. Νέο σκληρό βίντεο του ISIS- Γαλλόφωνος τζιχαντιστής εκτελεί κρατουμένους
Νέο σκληρό βίντεο του ISIS- Γαλλόφωνος τζιχαντιστής εκτελεί κρατουμένους

Νέο βίντεο έδωσε στο δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο παρουσιάζει πέντε νεαρούς άνδρες, γονατισμένους, ντυμένους με πορτοκαλί φόρμα, οι οποίοι χαρακτηρίζονται «κατάσκοποι». να ομολογούν μιλώντας στα αραβικά ότι προέβησαν σε ενέργειες εναντίον των τζιχανιστών, πριν δεχτούν σφαίρες στο κεφάλι.

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε το Σάββατο στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ένας τζιχαντιστής να μιλά στα γαλλικά, εξαπολύοντας απειλές για επιθέσεις της οργάνωσης εναντίον της Δύσης, πριν, μαζί με άλλους τζιχαντιστές, προβούν στην εκτέλεση «αποστατών» και «κατασκόπων».

Ο γαλλόφωνος τζιχαντιστής φορά μια μάσκα χρώματος μπεζ, στρατιωτική στολή αγγαρείας και φέρει ένα πιστόλι. Κάτω από την μάσκα φαίνεται ότι έχει ξανθά μαλλιά.Το μαγνητοσκοπημένο υλικό, το οποίο μεταφορτώθηκε σε ιστότοπους τζιχαντιστών, φαίνεται να παράχθηκε μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι που σκότωσαν 130 ανθρώπους, την ευθύνη των οποίων ανέλαβε το ΙΚ.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τις χώρες που συμμετέχουν στη δυτική συμμαχία (υπό την ηγεσία των ΗΠΑ) που μάχεται το ΙΚ στη Συρία και το Ιράκ «ανόητους εγκληματίες» και προειδοποιεί ότι δεν θα κατορθώσουν να συντρίψουν την οργάνωση.

Αν ολόκληρη Αμερική που ξιπάζεται  πως είναι… παγκόσμιος χωροφύλακας  δεν μπορεί  να εξαφανίσει από προσώπου  γης τα κτήνη που  μολύνουν το χώμα της  και  προσβάλουν βάναυσα την ιδιότητα του  ανθρώπου, τότε να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε, μήπως μας δουλεύουν “ψιλό γαζί” οι Αμερικανοί με τις φανφάρες περί παντοδυναμίας  τους.

 Εκτός κι  αν δε θέλει, αν έχει λόγους η υπερδύναμη  να μην τους συντρίβει. Οι συνετοί μένουν άφωνοι. Κι από το μέγεθος της αφροσύνης και της  θηριωδίας αυτών των κτηνών, αλλά και από την ανικανότητα ή όποια άλλη αιτία των  κρατών της Δύσης ιδιαίτερα, να τους τιμωρήσουν σκληρά. Πού θα πάει,τελικά,  αυτή η ιστορία;

 

3. Σάλος από δημοσίευμα που δίνει τρεις μήνες ζωής στον Μάικλ Ντάγκλας
Σάλος από δημοσίευμα που δίνει τρεις μήνες ζωής στον Μάικλ Ντάγκλας [εικόνα]

Ο ίδιος ο Μάικλ Ντάγκλας έχει διευκρινήσει στο παρελθόν ότι ο καρκίνος που εμφάνισε στον φάρυγγα του δεν ήταν ούτε από τα πολλά τσιγάρα, ούτε από το αλκοόλ, αλλά από την τάση που είχε να κάνει συνέχεια στοματικό έρωτα στις γυναίκες.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα (τα τσιγάρα και το αλκοολ). Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδοιολειξία».
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είχε διαγνωστεί με καρκίνο το 2010, και οι γιατροί θεωρούσαν πιθανή τη μοιραία εξέλιξη της υγείας του.

     Γράφαμε για το ίδιο θέμα στις 2/6/2013:

“Μάικλ Ντάγκλας: Για τον καρκίνο μου φταίει ο στοματικός έρωτας

Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη ο Μάικλ Ντάγκλας, πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων και του «Βασικού Ενστίκτου». Σε μία σοκαριστικά ειλικρινή συνέντευξή στον βρετανικό Guardian ισχυρίστηκε ότι ο καρκίνος του φάρυγγα με τπν οποίο είχε διαγνωσθεί το 2010 ήταν το αποτέλεσμα στοματικής σεξουαλικής επαφής.

Με αφορμή την παραπάνω πρόσφατη δήλωση του ερωτύλου (αλλά καλού) ηθοποιού ,που είχε παλιότερα παραδεχτεί πως είναι σεξομανής και σεξιστής , παραθέτουμε αποσπάσματα από (κατά καιρούς) δημοσιεύματά μας  προς…γνώσιν και συμμόρφωσιν των ατακτούντων και απληροφόρητων φίλων μας του σάιτ.

1. “Ο στοματικός έρωτας προκαλεί καρκίνο του λάρυγγα!

Η καθηγήτρια Μώρα Γκίλλισον του Πανεπιστημίου του Οχάιο, δήλωσε ότι ο σεξουαλικώς μεταδιδόμενος ιός HPV αποτελεί μεγαλύτερη αιτία πρόκλησης ορισμένων μορφών καρκίνου του στόματος, απ’ ότι ο καπνός απ’ τα τσιγάρα.
“Ένας ιός που μεταδίδεται κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα είναι πλέον η κύρια αιτία του καρκίνου του λάρυγγα σε άτομα κάτω των 50 ετών, προειδοποιούν οι επιστήμονες!
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, ο ιός του θηλώματος (HPV), ο οποίος μπορεί να μεταδοθεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης χωρίς προφυλάξεις, ευθύνεται για την ανησυχητική αύξηση των δυνητικά θανατηφόρων μορφών καρκίνου του στόματος κατά τις τελευταίες δεκαετίες.”
2. “…Ο σεξισμός (και οι μανίες γενικότερα),εκτός των προβλημάτων που προκαλεί στην υγεία, συντελεί και στην αποβλάκωση και την περιθωριοποίηση του ατόμου. ΄Οπως όλοι οι εξαρτημένοι, μπορεί δίπλα μας ο κόσμος να καίγεται, αλλά ο σεξιστής συνεχίζει να φλέγεται για την ικανοποίηση του αρρωστημένου πάθους του” .
3. “…Θα συμπληρώναμε σήμερα πως η Φύση ναι, μεν, δεν εμποδίζει τα άτομα να “συνευρεθούν” σεξουαλικά ,αν υφίσταται η κατάλληλη διάθεση-χημεία,αλλά δεν είναι στους κανόνες και τις επιδιώξεις της η ανεξέλεγκτη, σεξουαλική βουλιμία, που οδηγεί σε μια επικίνδυνη μορφή “παχυσαρκίας”, το σεξισμό, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη διατροφή. Ο υπέρβαρος-παχύσαρκος άνθρωπος ,εξαιτίας άλογης και υπερβολικής κατανάλωσης τροφών, είναι άρρωστος και αφύσικος. Το ίδιο και σεξιστής. Ο τιδήποτε εκτός φυσικής σεξουαλικής συμπεριφοράς, είναι διαστρέβλωση, παρέκκλιση, προσβολή της Φύσης.
Πολλές ιστορικές εποχές μαστίζονται από την ασθένεια του σεξισμού . Σήμερα, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, ειδικά με τον κινηματογράφο-βίντεο-τηλεόραση, το ιντερνέτ , έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πλήττει όλες τις ηλικίες και τα δύο φύλα. Η παράλογη, παθιασμένη λατρεία του σεξ στην εποχή μας είναι ασθένεια από την οποία νοσούν μεγάλα πληθυσμιακά στρώματα, ενίοτε είναι βαριά και ανίατη και σε τέτοιες περιπτώσεις οδηγεί το άτομο στην περιθωριοποίηση, την αντικοινωνική συμπεριφορά, την παραβατικότητα, ακόμα και σε εγκληματικές πράξεις (βιασμός, παιδεραστία,σαδισμός-μαζοχισμός κ.λπ).
Η αναζήτηση,η ενασχόληση και η απόλαυση του σεξ δεν είναι απλά υγιείς δραστηριότητες του ατόμου, αλλά και επιταγή της Φύσης. Η αποχή από το σεξ οδηγεί, όπως και η υπερβολή, η κατάχρησή του, σε αδιέξοδες και επικίνδυνες ατραπούς. Είναι μεγάλο το ποσοστό τέτοιων άρρωστων ανθρώπων στις μέρες μας στους οποίους το αποχαυνωτικό σεξ έχει καταστεί εμμονή, πάθος και έχει καταλάβει σχεδόν το μεγαλύτερο, το αποκλειστικό μέρος της καθημερινής δραστηριότητάς τους, κατάσταση που τους καθιστά ανίκανους πλέον να σκεφτούν -ασχοληθούν με ο τιδήποτε άλλο.
4. Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση
Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του ίδιου στον τηλεοπτικό χώρο.

Πώς όμως θα τον αξιοποιήσει ο σταθμός της Κάντζας και τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει ο ίδιος ο παρουσιαστής; Σύμφωνα με το People, ο Πέτρος Κωστόπουλος θα κρατά σημαντική θέση στη βραδινή ζώνη του σταθμού. Πιο συγκεκριμένα, η late night εκπομπή του η οποία θα μοιάζει με το «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» θα προβάλλεται κάθε Τέταρτη βράδυ, πριν τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα του επόμενου μήνα, με πιθανότερη ημερομηνία αυτή της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου.

Ευτυχώς που επανακάμπτει ο σελέμπριτι!  Τί θα κάναμε χωρίς αυτό το αστέρι της showbiz! Τόσο σκουπίδι  τάισε τόσα χρόνια  με τα περιοδικά του-χωματερές  τους σκουπιδοφάγους. Να μη συνεχίσει και στην τηλεόραση;   ΄Εχει τόσα  σπουδαία να μας πει το παλικάρι και  να διδάξει  τις νέες γενιές. Μη   λείψει η αγχίνοια του ανδρός από την ελληνική κοινωνία.

Βρεγμένη σανίδα…