ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

1. ΟΙ ΝΑΖΙ  ΞΑΝΑΪΔΡΥΟΥΝ…ΝΟΜΙΜΕΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ

 

2.ΣΤΗΡΙΞΗ Ν.ΡΩΜΑΝΟΥ ΑΠΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, ΠΑΝΟΥΣΗ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ”. ΑΝΕΞΟΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ .
3. ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ,ΩΣ ΦΥΛΗ,  ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΞΕΝΟΙ!

__________________________________________________________________

1.Νέο κόμμα προανήγγειλε ο Τάκης Μπαλτάκος

Την ίδρυση νέου κόμματος που θα ονομάζεται «Ρίζες» προανήγγειλε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, ο κ. Μπαλτάκος, μάλιστα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, αποκάλυψε πως το κόμμα, όταν ανακοινωθεί, αυτό «θα γίνει για να καλύψει το κενό στον χώρο της Δεξιάς, ενώ θα βρίσκεται «πολύ κοντά στην ορθόδοξη παράδοση του ελληνικού λαού».

Οπως εξήγησε το πρώην στέλεχος της ΝΔ, ο λόγος που υπάρχουν σκέψεις για αυτό το όνομα είναι γιατί όσοι βρίσκονται σε συζητήσεις για το νέο αυτό κόμμα πιστεύουν στην παράδοση και στις παραδόσεις του ελληνικού λαού.

Υπογράμμισε, δε, ότι οι «Ρίζες» στοχεύουν στη συσπείρωση πολιτών από τα σώματα ασφαλείας, το στρατό, την εκκλησία, θρησκευτικές οργανώσεις κ.ά.. Αν και άσκησε κριτική στην κυβερνητική πολιτική, τόνισε όσοι βρίσκονται σε συζητήσεις για τις «Ρίζες» δε στοχεύουν στο να κάνουν κακό Νέα Δημοκρατία ή στη χώρα.

 

Αν   στον (ανύπαρκτο)  νομικό μας πολιτισμό  ο ναζισμός ήταν  εκτός νομιμότητας και υπήρχε πρόβλεψη οι Ναζί (οπαδοί και συμπαθούντες) να τιμωρούνται  αυστηρά, όπως συμβαίνει σε όλες τις πολιτισμένες χώρες, σήμερα αυτός ο πανάθλιος αχυράνθρωπος των Ναζί και  “συνομιλητής”-συνεργάτης  των ηθικών (αν όχι και φυσικών) αυτουργών  της δολοφονίας 60 συνανθρώπων μας και των 3.500 ρατσιστικών επιθέσεων, που απειλεί με περισσό θράσος πως θα ιδρύσει και κόμμα, θα ήταν φυλακή.

Η Δημοκρατία, όπως  τουλάχιστον ισχυρίζονται οι οπαδοί της, είναι πρωτίστως ανθρωπιστικό πολίτευμα γι΄αυτό  κύριο μέλημά της είναι η προάσπιση των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων και η τιμωρία εκείνων που τα  καταπατούν. Οι Ναζί στην Ελλάδα βαρύνονται με κραυγαλέες τέτοιες παραβάσεις.

Πώς είναι δυνατόν σε δημοκρατικό πολίτευμα, όπως θέλουν να πιστεύουν πως είναι το ελληνικό (εμείς το θεωρούμε “ανάπηρο”), η δικαιοσύνη, ο βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας ,να μην έχει ακόμα τιμωρήσει τους παραπάνω  δράστες και να χορηγεί, μάλιστα, στα τσιράκια τους  και άδεια λειτουργίας νομίμου κόμματος;

Φυσικά και δε θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση ούτε οι ίδιοι οι Ναζί ούτε οι φίλοι και εκπρόσωποί τους-αχυράνθρωποι  να ιδρύουν νόμιμα κόμματα. Αν ο ΄Αρειος Πάγος συνεχίζει τη “βιομηχανία” νομιμοποίησης τέτοιων εγκληματικών οργανώσεων, οι ελεύθεροι συνειδητοποιημένοι πολίτες θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο. Και πρώτα απ΄όλα με την προσφυγή μας στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.

Μια φορά μας “έπιασε στον ύπνο” ο ΄Αρειος Πάγος και αφήσαμε  να στείλουν τους “Μιχαλολιάκους” στη βουλή και  στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Δεν έχει άλλη. Θα μας βρούνε μπροστά τους. Ας το γνωρίζουν.

_________________________________________________________________________

2.Λαζόπουλος, Πανούσης, Ελληνοφρένεια στηρίζουν Ρωμανό
Υπέρ του αιτήματος του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» διαμαρτυρόμενος επειδή δεν του χορηγείται άδεια παρακολούθησης των μαθημάτων στα ΤΕΙ Αθήνας, όπου πέρασε τον Σεπτέμβριο, τάσσονται σήμερα με κοινή επιστολή τους ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Τζίμης Πανούσης και οι συντελεστές της εκπομπής «Ελληνοφρένεια». Την ίδια στιγμή διάβημα προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το ίδιο θέμα απέστειλαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου και Βασιλική Κατριβάνου, ενώ ο βουλευτής του ίδιου κόμματος Τάσος Κουράκης, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

 Δεν έχουν  όρια η υποκρισία και το θράσος κάποιων “ερπετών”.  Να προφτάσουν, να μη χάσουν. Να εκμεταλλευτούν τα πάντα.

Οι έμποροι-εκπρόσωποι της πιο άγριας βιομηχανίας θεάματος-ακροάματος, οι στυλοβάτες του Συστήματος, που το παίζουν ως και…ανάρχες, όταν  οι διαφημιστικές τους ανάγκες το απαιτούν ,θυμήθηκαν ΤΩΡΑ το Νίκο Ρωμανό και έβγαλαν και  ανακοίνωση στήριξης του γενναίου παιδιού!

Απατεώνες . Παντού  χωμένοι . Μέσα σε όλα. Μη σας ξεγελούν. Είναι οι πιο επικίνδυνοι σύμμαχοι του Συστήματος.  Ο “πολιορκητικός κριός” και ο “Δούρειος ίππος” του.

Δεν έχουν “ιερό και όσιο”.  Ας μην τους επιτρέψουμε να  ρίχνουν τα δικά μας  “άγια τοις κυσί”. Είναι αδίστακτοι. Ακόμα κι αυτή τη ώρα,που ο ηρωικός Νίκος Ρωμανός δίνει αγώνα ζωής και θανάτου για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια (και τη δικιά σου ) οι “Λαζόπουλοι” εκεί: Να βγάλουν λεφτά και να  ανανεώνουν τη συγκατοίκησή τους στο τσίρκο με τους …celebrities.

‘Εξω  αγύρτες!

_______________________________________________________________

3. Στάζει φαρμάκι το Spiegel: Μη βγάλετε τους τσαπατσούληδες Έλληνες από το Μνημόνιο
Με ασθενή που είχε μπει στην Εντατική και αποφασίζει να δώσει εξιτήριο στον εαυτό του παρομοιάζει το Spiegel την Ελλάδα και την απόφαση της κυβέρνησης να βγει από την εποχή των Μνημονίων. Οι Γερμανοί μιλούν για τσαπατσούληδες Έλληνες και γενικώς… κράζουν όπως παλιά…

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη να βγει από το Μνημόνιο και να βασιστεί στις δικές της δυνάμεις. Τονίζει δε ότι ενδεικτική αυτού είναι «η αντίδραση των χρηματαγορών στην πρόσφατη εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά ότι “τελειώνει η εποχή των μνημονίων”, που συνοδεύτηκε από ραγδαία άνοδο των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδας».

Το άρθρο με τίτλο «Ο ασθενής παίρνει μόνος του εξιτήριο», το Spiegel γράφει: «Είναι σαν ένας ασθενής να έχει επιβιώσει στη μονάδα εντατικής θεραπείας και θέλει αμέσως μετά να δώσει εξιτήριο στον εαυτό του, σχολιάζει ένας υψηλόβαθμος ευρωπαίος αξιωματούχος: Η υποτροπή είναι προδιαγεγραμμένη, ο κόπος που θα καταβληθεί στη συνέχεια για την αποθεραπεία θα είναι πολύ μεγαλύτερος συγκριτικά με το αν έμενε ο ασθενής στο νοσοκομείο και άφηνε τη διαδικασία ανάρρωσης να εξελιχθεί με ηρεμία».

Το Spiegel υπογραμμίζει το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην τρόικα και την κυβέρνηση στο Παρίσι, τονίζοντας πως οι δανειστές θεωρούν πω η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης.

Και φυσικά ασκεί κριτική στην Αθήνα, αναφέροντας πως σε αντίθεση με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, «οι οποίες υλοποίησαν υποδειγματικά τους όρους που είχαν τεθεί, οι Έλληνες μένουν ανέκαθεν πίσω στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που πρόκειται να κάνουν και πάλι ανταγωνιστική τη χώρα».

Όπως παρατηρεί το δημοσίευμα, παρά τη μικρή αύξηση του ΑΕΠ της χώρας για πρώτη φορά από το 2007 και την ελαφρά μείωση της ανεργίας, «σε άλλους τομείς κυριαρχεί, παρά τη μαζική ευρωπαϊκή αναπτυξιακή βοήθεια, η παλιά τσαπατσουλιά». Και σημειώνεται πως συνεχίζει να λείπει ένα αξιόπιστο εθνικό κτηματολόγιο.

«Η ΕΕ έστειλε Ολλανδούς ειδικούς προκειμένου να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός αντίστοιχου συστήματος. Στην αρχή της χρονιάς προκηρύχθηκε δημόσιος διαγωνισμός, ο οποίος απλά ακυρώθηκε στη συνέχεια από τους Έλληνες».

Και φυσικά, το Spiegel δεν αφήνει ασχολίαστη τη διαφθορά. Όπως σημειώνει, σε αυτόν τον τομέα «προσφέρουν αναπτυξιακή βοήθεια Φινλανδοί, οι οποίοι εκπαίδευσαν 700 υπαλλήλους. (…) Ωστόσο, όπως συμβαίνει τόσο συχνά, στην πράξη δεν υπάρχει πρόοδος. (…) Οι αλλαγές είναι κοπιαστικές και γίνονται στην καλύτερη περίπτωση υπό ισχυρή διεθνή πίεση».

΄Ολοι μας μισούν τελικά. Γερμανοί, Γάλλοι, Κογκολέζοι, Πορτορικανοί. Είμαστε ξεχωριστή ράτσα, βλέπεις,  απόγονοι …εξ αίματος και DNA των ανθρώπων που δημιούργησαν τον πολιτισμό! Είναι λογικό να μας ζηλεύουν και να μας μισούν.

΄Οχι πως υπάρχει διαφθορά, διαπλοκή, λαμογιά, φοροδιαφυγή, φακελάκι, νεποτισμός, κομματικές πελατειακές σχέσεις στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας”. Τέτοια πράγματα στην Ελλάδα δε συμβαίνουν. Κι αν αυτά γράφει το Σπήγκελ και οι άλλες φυλλάδες ,δεν είναι όλα τούτα,  παρά αισχρές συκοφαντίες.

 

Στο μεταξύ, συνυπογράφουμε μέχρι… κεραίας το παραπάνω δημοσίευμα του Σπήγκελ και συμφωνούμε πως η Ελλάδα έχει αποδειχτεί ιστορικά πως χρειάζεται  πίεση και ει δυνατόν σκληρή και διεθνή.  Δε συμμορφώνεται αλλιώς αυτή η χώρα. Από την εποχή που συγκροτήθηκε σε κράτος, ταλαιπωρεί ολόκληρη την Ευρώπη. Κουβαλάει την ίδια παθογένεια, τα ίδια αρρωστήματα, την ίδια σχιζοφρένεια.

Μην ξεγελιέστε εκεί  στην Ευρώπη.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.