ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΜΑΤΑ

 

1. ΑΙΣΧΡΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΕΣΙΕΣ
2.  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ. ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ-ΠΑΘΟΝΤΕΣ.
3.ΑΝΚΟΝΑ.  ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ “ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ”. 

 

4.. ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ-Χ.Α .”ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ”  ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ “ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ”! 
__________________________________________________________________
1. Τετ α τετ Καραμανλή – Μπακογιάννη
Τετ α τετ Καραμανλή - Μπακογιάννη
 

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, συναντήθηκε στο πολιτικό του γραφείο με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στο τετ α τετ των δύο τέθηκαν επί τάπητος όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές, αλλά και τη στάση που θα πρέπει να επιλέξει η Νέα Δημοκρατία, εντός του Κοινοβουλίου, όταν η συμφωνία θα έρθει προς ψήφιση.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη ενημέρωσε τον πρώην πρωθυπουργό για το αποτέλεσμα της συνάντησής της στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

“…γύρω από τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές”

Τί θα μπρούσε να κάνει και να πει γι΄αυτό το μείζον εθνικό-ευρωπαϊκό  θέμα ο Κώστας Καραμανλής; “Φοβού τους Δαναούς…”!

Ο Κ. Καραμανλής να μην ξεχνάμε πως είναι όμηρος και της Ν.Δ και της εθνικιστικής κυβέρνησης. Οι  “συνέταιροι” Τσίπρας-Καμμένος  τον κάλυψαν μέχρι σήμερα και τον έχουν σε δικαστικό απυρόβλητο. ΄Εγιναν συμφωνίες πολύ καιρό πριν. Κανονικό αλισβερίσι. Ο Κ. Καραμανλής στήριξε (και στηρίζει) την εθνικιστική κυβέρνηση. Τον…πάει τον Τσίπρα, όπως διαλαλούσε παλιότερα. Απο τη δεξαμενή της κεντροδεξιάς του Κ. Καραμανλή πήρε ψήφους οι Συριζο-Ανέλες. Δεν κουβαλήθηκαν από τον ΄Αρη αυτοί οι ψηφοφόροι….

Από την άλλη, η Ν.Δ  έχει το όνομα Καραμανλή ως σύμβολο και σημείο αναφοράς. Δε θα “παρέδιδε” σε ειδικό δικαστήριο  ούτε ο Σαμαράς ούτε οποιοσδήποτε άλλος αρχηγός της Δεξιάς, μια κυβέρνηση  Ν.Δ υπό Κ. Καραμανλή πρωθυπουργό. ΄Εστω και ένοχο εσχάτης προδοσίας. Κατανοητά πράγματα.

Ο “Κωστάκης” θα …γύρει το βάρος του εκεί που θα του εξασφαλιστεί ατιμωρησία. ΄Οποιος θα τον καλύψει περισσότερο, μ΄αυτόν θα πάει. Δεν έχει μπέσα. Θα παρακολουθούμε από κοντά τις κινήσεις του, μέχρι να λογοδοτήσει για το έγκλημα της χρεοκοπίας της χώρας κι αυτός και η κυβέρνησή του.

΄Οσο για την Μπακογιάννη,ούτε εκείνη  έχει μπέσα. Η “Ντόρα”,αν έγινε κάτι,το οφείλει στη δολοφονία του άτυχου Μπακογιάννη.Το όνομά του εκμεταλλεύτηκε ασύστολα και ανερυθρίαστα.Το ίδιο κάνει και ο γιος της τώρα .”Θα τρίζουν τα κόκαλα” του αδικοχαμένου Παύλου Μπακογιάννη.

Οι κινήσεις της Ντόρας δεν είναι πια…Μητσοτακικές. Είναι καθαρά…Μπακογιαννικές.  Με τον Κυριάκο και τον πατέρα της μάλλον φαίνεται να τα έχουν σπάσει ή θα τα σπάσουν σύντομα. Το μόνο που τη νοιάζει είναι  να εξασφαλίσει καλές “καρέκλες” στο γιο της.

Μια ζωή τα ίδια σ΄αυτή τη χώρα. Ατιμωρησία, συγκάλυψη εγκλημάτων, νεποτισμός, αναξιοκρατία, κομματική πελατειακή σχέση, λαμογιά.Μια σιχασιά κατάνησαν κάποιοι τη χώρα!

______________________________________________________________

2. Το μήνυμα Κασπάροφ στην Τσίπρα
 
 Ο Κασπάροφ ζει στις ΗΠΑ, μετά την πολιτική δίωξη και τον κίνδυνο για τη ζωή του στη Ρωσία. Οταν δολοφονήθηκε ο Νέμτσοφ και τον ρώτησαν αν θα επιστρέψει στη Μόσχα για την κηδεία απάντησε: «Δεν αγοράζω εισιτήρια χωρίς επιστροφή». Καθώς παρουσίαζε σήμερα  τα εκπληκτικά αποτελέσματα της συνεργασίας του Kasparov Chess Foundation Europe με την Ενωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα «Σκάκι στα Σχολεία» (μια ακόμα δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος), δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τις πολιτικές εξελίξεις.
 
Το iefimerida.gr του ζήτησε να σχολιάσει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της ελληνικής και της ρωσικής κυβέρνησης, τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα έμεινε σιωπηλός -προς στιγμήν σκέφτηκα ότι ίσως δεν ήθελε να απαντήσει, όχι μέσα στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης Τύπου. Κι όμως… «Κάθε απόφαση -είτε την λαμβάνει ένας άνθρωπος, είτε ένα έθνος- έχει στρατηγικούς και τακτικούς υπολογισμούς. Ειναι προφανές ότι η ελληνική κυβέρνηση βλέπει οφέλη τακτικής χτίζοντας σχέσεις και δεσμούς με το καθεστώς του Πούτιν. Ομως, μια τέτοια σχέση έχει στρατηγικά μειονεκτήματα. Η Ελλάδα έχει στρατηγικό συμφέρον να είναι μέρος της Ευρώπης, σε αντιδιαστολή με όσα πρεσβεύει ο Πούτιν που θέλει να καταστρέψει την ενότητα της Ευρώπης» είπε ο Κασπάροφ.
 
Και συνέχισε με ένα λόγο ψύχραιμο, αλλά εμφατικό «Ο Πούτιν θέλει να διαιρέσει την Ευρώπη και εκμεταλλεύεται τις δυσκολίες της Ελλάδας. Ο Πούτιν, όπως κάθε δικτάτορας χρειάζεται να διαιρέσει τον εχθρό του, να εκμεταλλευτεί τα τρωτά σημεία του. Αυτό κάνει με τις δυσκολίες της Ελλάδας.» Και κατέληξε ο Γκάρι Κασπάροφ «Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια χώρα σαν την Ελλάδα, με δημοκρατία από την αρχαιότητα, έχει κοινό τόπο με τη δικτατορία του Πούτιν».

΄Ολος ο κόσμος γνωρίζει πως οι σχέσεις του δικτάτορα και της εθνικιστικής, ελληνικής κυβέρνησης είναι …λυκοφιλία. Ο Πούτιν έχει σχεδιάσει να αποδιοργανώσει την Ευρώπη. Παλιότερα, χρειάστηκε τον Κ.Καραμανλή . Χρηματοδότησε τη Ν.Δ αφειδώς και όταν ο τότε ο αρχηγός της τον γέλασε, κόντεψε να τον δολοφνήσει.

Μετά τα “έριξε” στο θρασύτατο “Ναζί χωρίς στολή” και αδίστακτο εθνικιστή Πάνο Καμμένο. Αυτός μύησε και τον Τσίπρα με όλο τη συριζιανό συρφετό στην ελληνο-ρωσική “φιλική εταιρία”,την οποία πάλι ο Ρώσος δικτάτρας χρηματοδότησε και χρηματοδοτεί αδρά.

΄Οσο του κάνουν τα χατίρια και υπακούουν οι εθνικιστές εδώ, θα τα έχουν καλά μαζί του. Αν αρνηθούν και ακολουθήσουν άλλη γραμμή, “φίδι που τους έφαγε”.

Σε ό,τι αφορά τη νέα φάση του Ανατολικού ζητήματος και την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης, ο “τσάρος” δεν κάνει πίσω. Το σχέδιο είναι δουλεμένο χρόνια τώρα και η απόφαση ολοκλήρωσής του ειλημμένη με κάθε θυσία.΄Οποιος μπαίνει εμπόδιο, πληρώνει ακριβά. Παράδειγμα, ο παραπάνω  πολιτικός εξόριστος και σφοδρός πολέμιος  του δικτάτορα  Πούτιν,  ο μεγάλος σκακιστής Κασπάροφ.

_________________________________________________________________________

3. Τα ξένα μέσα δημοσιεύουν νεανικές φωτογραφίες του Τσίπρα στις βίαιες διαδηλώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης Στη Γένοβα το 2001
 
 Τα ξένα μέσα δημοσιεύουν νεανικές φωτογραφίες του Τσίπρα στις βίαιες διαδηλώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης . Στις 20 Ιουλίου του 2001 ο Κάρλο Τζουλιάνι έπεφτε νεκρός στη πλατεία Gaetano Alimonda της Γένοβα. Τον 23χρονο Ιταλό που διαμαρτυρόταν με το κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός Mario Placanica. Σε εκείνες τις διαδηλώσεις -που έγιναν βίαιες με μεγάλο ποσοστό ευθύνης της ιταλικής αστυνομίας- ήθελε να συμμετέχει και ο 26χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας, και δύο φωτογραφίες που τον δείχνουν στην Ιταλία (προσπαθώντας να ταξιδέψει για Γένοβα) δημοσιεύτηκαν σήμερα σε πολλά ξένα ΜΜΕ, τη στιγμή που οι μεγάλες υποχωρήσεις του προς τους δανειστές έκαναν το γύρο του κόσμου. Τα ξένα μέσα δημοσιεύουν νεανικές φωτογραφίες του Τσίπρα στις βίαιες διαδηλώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης Διαβάζουμε στην εφημερίδα Daily Telegraph: O κύριος Τσίπρας ήταν ανάμεσα στους 1.000 Έλληνες ριζοσπάστες που ταξίδεψαν στην Ιταλία για να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις εναντίον της συνόδου του G8 που πραγματοποιήθηκε στην Γένοβα τον Ιούλιο του 2001. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον κύριο Τσίπρα, που τότε ήταν 26, να κοιτά καθώς η αστυνομία ακινητοποιεί διαδηλωτή. Τα ξένα μέσα δημοσιεύουν νεανικές φωτογραφίες του Τσίπρα στις βίαιες διαδηλώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης Ο Τάσος Κορωνάκης, τώρα γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, είπε στην Daily Mail πως ο κύριος Τσίπρας ήταν μαζί του στην διαδήλωση, και πως «ο Αλέξης έφαγε μερικές ροπαλιές». Τα ξένα μέσα δημοσιεύουν νεανικές φωτογραφίες του Τσίπρα στις βίαιες διαδηλώσεις κατά της παγκοσμιοποίησης Οι συγκεκριμένες συγκρούσεις ξεκίνησαν όταν δεν επετράπη στο γκρουπ των Ελλήνων διαδηλωτών η είσοδος στο λιμάνι της Ανκόνα. Οι Έλληνες διαδηλωτές ήλπιζαν να πάρουν το καράβι για να φτάσουν στην Γένοβα όπου γινόταν και οι διαδηλώσεις για τη Σύνοδο. Όταν η αστυνομία δεν τους άφησε, έκαναν μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας που αργότερα κατέληξε σε σύγκρουση. Το αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες συλλήψεις και τραυματισμοί.

Δηλαδή για να καταλάβουμε.  Τί θέλει να μας πει  η   Daily Telegraph και τα υπόλοιπα ταμπλόιτ, που δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του τότε διαδηλωτή Αλέξη Τσίπρα; Είναι κακό να πηγαίνεις σε πορείες και διαδηλώσεις;  Είναι λάθος να αγωνίζεσαι; Αν σε όλη αυτή την ιστορία με την επαναστατικότητα του τότε νεαρού Αλέξη Τσίπρα υπάρχει κάτι  μεμπτό, είναι να εξαργυρώνεις τις αγωνιστικές σου περγαμηνές με θέσεις και αξιώματα ( και μάλιστα πρωθυπουργικά). Ναι, αυτό είναι προδοσία. Αλλά, για εκείνη την εποχή της αγωνιστικότητάς του, τιμή του και καμάρι του!

Ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου πήγε ποτέ να διαμαρτυρηθεί, να φωνάξει ,να αφουγκραστεί τον παλμό μιας διαδήλωσης;΄Η κριτικάρει  από την ασφάλεια, την άνεση και το αζημίωτο  της καρέκλας του γραφιά,  εμάς που μια ζωή χαλάσαμε και χαλάμε πολλά  ζευγάρια παπουτισών (και χωρίς ,ποτέ, “εξαργυρώσεις”)  σε πορείες και  διαδηλώσεις, για να γίνουν οι κοινωνίες μας ανθρωπινότερες;   Για να έρθει η στιγμή που θα γεννηθεί ο “Φυσικός άνθρωπος”, αυτός που θα έχει την ηθική, την τάξη και το νόμο χαραγμένα μέσα του.  Και τότε, ούτε κράτη θα είναι χρειαζούμενα ούτε διαδηλώσεις και πορείες ακτιβιστών. Κάθε πολίτης θα είναι και ένας ακτιβιστής της Φύσης και της Ηθικής της.

 Ως τότε, όσον αφορά το γράφοντα και τους ομοϊδεάτες του, εμείς θα παλεύουμε με το “πληκτρολόγιο”, αλλά και με την πορεία, τη διαμαρτυρία, ακόμα και την απεργία πείνας αν χρειαστεί.  ΠΟΤΕ, ΟΜΩΣ ,ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ. ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ. Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ  ΜΑΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΥΤΕΣ,  ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.  ΣΤΗ ΒΙΑ ΔΕΝ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

_________________________________________________________________

 

 

4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΪΚΑΛΗ
Πρόκληση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή: Ο Χρήστος Παππάς έσκισε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια
Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
 
 
Με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο και χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στη Βουλή ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να δείξει την αντίθεση του ακροδεξιού μορφώματος για το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια.
Ανεβαίνοντας στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, έσκισε το υπό συζήτηση νομοσχέδιο και προχώρησε σε μια ακόμα τοποθέτηση μίσους.
Χαϊκάλης: «Έλληνας δεν γίνεσαι. Έλληνας γεννιέσαι»
Αίσθηση ωστόσο προκαλεί και η τοποθέτηση του κ. Παύλου Χαϊκάλη των ΑΝΕΛ. «Έλληνας δεν γίνεσαι. Έλληνας γεννιέσαι» είπε, κλείνοντας την ομιλία του, ενώ νωρίτερα υποστήριξε ότι οι μετανάστες ευθύνονται για την αύξηση των ασθενειών και της εγκληματικότητας στη χώρα μας.
Υποστήριξε μάλιστα πως «υπάρχουν φωτογραφίες Αλβανών που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό»!

 

Και μετά απ΄αυτές τις απείρου κάλλους σκηνές,  η πρόεδρος της Βουλής,  πέταξε (είδαμε στον… ύπνο μας,αλλά όχι και  στο ξύπνιο μας),  αμφοτέρους τους παραπάνω Ναζί, κλωτσηδόν από την αίθουσα της Βουλής.  Δεν ήταν απλώς  πολλών μεγατόνων (πολιτικά και  (αντι)συνταγματικά)  βόμβα αυτά που έλεγαν και διέπραξαν  οι δυο Ναζί «βουλευτές». ΄Ηταν και καθαρά βαριές  ΠΟΙΝΙΚΕΣ οι παρεκτροπές τους.
 
Η λαλίστατη αλλά και  υπερ-ευαίσθητη Ζωή- «θυγάτηρ»,  υπέρμαχος, ως γνωστόν,  των…αρχέγονων, φυσικών,  απαράγραπτων και συνταγματικά κατοχυρωμένων   δικαιωμάτων των Ναζί να δια-χωρίζουν τους ανθρώπους σε ΄Ελληνες , Αλβανούς και Ευρωπαίους,  σε μαύρους και άσπρους, σε πατριώτες και αρνησιπάτριδες , ενήργησε αστραπιαία.΄Οχι μόνο τους απέβαλε από την αίθουσα, αλλά έστειλε και  στον εισαγγελέα  τα πρακτικά της  βουλής με τις επίμαχες σκηνές και ύβρεις.

 Η ίδια, άλλωστε , που έχει και ιδιαίτερες φεμινιστικές εξάρσεις και γίνεται…Τούρκα,  όταν ακούει  κακές , φαλλοκρατικές λέξεις,  όπως “αντρίκια», αλλά την «καταβρίσκει», όταν απολαμβάνει  τον  παλλόμενο από σερνικάδα και τεστοστερόνη  «Ναζιστή χωρίς στολή» Πάνο Καμμένο, να προστάζει  στη Βουλή την αντιπολίτευση «να πέσει  στα τέσσερα» να τους…περιποιηθεί ατός του,   ο άντρακλας, δε θα μπορούσε  σ΄αυτή  την ανίερη πρόκληση στο “ναό της Δημοκρατίας”  να μείνει αδιάφορη, αδρανής και ουδέτερη. Εξ ου  και έδρασε ακαριαία   η  ίδια και οι συνεργάτες της στο προεδρείο της Βουλής, όπως αναλύσαμε παραπάνω στα…ονείρατά  μας.

Να τα ξαναπούμε με κίνδυνο να γίνουμε βαρετοί: Τα τρία κομματικά μορφώματα  (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ, Χ.Α) στην ουσία είναι  μέλη του ίδιου κορμού. Μοιάζουν ως 3 σταγόνες …τοξικού υγρού. Και οι τρεις υιοθετούν τη βία,  είναι εθνικιστές  (το θέμα των μεταναστών είναι απλώς άλλο ένα κόλπο των Συριζαίων να πλασάρονται και  ως αριστεροί), συνεργάζονται με τους απανταχού δικτάτορες του κόσμου, χρηματοδοτούνται απο την ίδια μαφιόζικη-εγκληματική πηγή,  είναι μέχρι μανίας αντιευρωπαϊστές και  αντισημίτες. Φυσικά, είναι και οι μόνοι…πατριώτες. Εμείς, οι υπόλοιποι, είμαστε αρνησιπάτριδες και υποψήφιοι για κρεμάλες στο Σύνταγμα.(Το Γουδί είναι ντεμοντέ πια. Και πού να τρέχουν κει πάνω να απολαύσουν το θέαμα οι Συριζο-Ανελο-Χρυσαυγίτες).

 Συριζαίοι  και «Ναζί με ή χωρίς στολή» ,πέρα από τον   κοινό, εθνικιστικό, σφόδρα αντιευρωπαϊκό   λόγο που αρθρώνουν,  εκλαμβάνοντες το ιδεολόγημα  και την ιδεοληψία  ως ιδεολογία, διακρίνονται και για τη μεταξύ τους  σύμπνοια,  ταύτιση, αλληλοκάλυψη .Παράλληλα, και οι τρεις, κατέχουν ένα πλούσο λεξιλόγιο  με σταθερό, απειλητικό, υβριστικό-σεξιστικό  λόγο στη θέση του πολιτικού και των επιχειρημάτων, που τους  λείπουν.

Για του λόγου το αληθές,  δεν έχετε οι «διαφορετικοί», παρά να ρίξετε μια ματιά στο διαδίκτυο στα διάφορα forum και  meeting points , όπου συμφύρονται οι πιστοί της…ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ  και θα το διαπιστώσετε εύκολα.

Πάρτε μια γεύηση   από ποστ οπαδού  του κομματικού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ ,που ανέβασε σε γνωστό  ελληνικό σάιτ, όπως μας το κοινοποίησε φίλος,  επισκέπτης :

«ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Της μεταπολίτευσης δίνει μάχη για την αξιοπρέπεια της Ελλάδας και παλεύει με τα θηρία ο προδότης,ο δοσίλογος,ο γερμανοτσολιάς δηλώνει ότι θέλει να συγκυβερνήσει για το καλό της χώρας….
Κάποιος να σκοτώσει αυτό τον απαίσιο πρόεδρο της ΝΔ και όλους όσους ψηφίζουν την ΝΔ…
Οι άνθρωποι είναι για κλωτσιές…
ΣΙΧΑΜΑΤΑ…Κ οι πολιτικοί τους και οι ψηφοφόροι τους!”

Τα σχόλια περιττεύουν. Ο εισαγγελέας; ΄Οχι, δε μάθαμε να έχει ακόμα συλλάβει τον «Ταλιμπάν» ,που απειλεί με δολοφονίες και καλεί σε “τζιχάντ”. Απίστευτο; Σε άλλη χώρα, θα είχε συλληφθεί ο άθλιος προβοκάτορας   την ίδια ώρα, που ανέβασε τις  φοβερές απειλές. Καλεί λέμε όμοιους του   να διαπράξουν ομαδικές δολοφονίες!  Να σκοτώνουν ευρωπαϊστές! Και “δεν κουνιέται φύλλο”. (Αλλά, εδώ είναι…Ελλαδιστάν και μάλιστα Τσιπριστάν. Θεέ μου!)

Μιλάμε για απέραντο βόθρο, που κολυμπάνε κει μέσα συνεχώς και αδιαλείπτως  με ταχύτητα…κτήνους όχι απλώς “πυροβολημένα” και “ψεκασμένα” άτομα ,αλλά υποψήφιοι δολοφόνοι. Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί!