Εμείς καταβάλλουμε τα “λύτρα” , ως όμηροι του εκάστοτε αναίσχυντου Λύτρα!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Απ. Λύτρας. Η δήλωσή του:

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Απ. Λύτρας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ομολογία (Video)

«Ομολόγησα την πράξη μου, πραγματικά ζητάω συγγνώμη για αυτό το οποίο συνέβη και από τη σύζυγό μου -την οποία πραγματικά υπεραγαπώ- και από τις τρεις κόρες μου. Δυστυχώς βρέθηκα σε μια κατάσταση που έγινε αυτό το περιστατικό για το οποίο δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Όπως κατέθεσε και η ίδια, δεν έχω υπάρξει ποτέ μου βίαιος. «Δεν είναι κάτι που μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου», είπε και πρόσθεσε ότι όσο αιχμηρός είναι σαν δικηγόρος με αντίστοιχες περιπτώσεις που έχει χειριστεί το ίδιο είναι και με τον εαυτό του.

«Θα κοιτάξω να δω με ποιον τρόπο, μετά από αυτό το περιστατικό που έγινε, μπορώ να θεραπευτώ, να ζητήσω βοήθεια. Γιατί πραγματικά σας το λέω, έχω χτίσει μια καριέρα και μια οικογένεια, έχει γίνει με πάρα πολύ κόπο και από εμένα και από τη σύζυγό μου και η πράξη που έγινε είναι και για εμένα κάτι αδιανόητο, όπως και για αυτή. Θα αναζητήσω τις αιτίες και τις ψυχολογικές αν θέλετε, γιατί συνέβη αυτό το περιστατικό, δεν είναι κάτι που μπορώ να συγχωρέσω τον εαυτό μου. Θέλω να πιστεύω πραγματικά να μη βρεθεί άλλος άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση. Είναι από τις περιπτώσεις που τις ακούω αλλού και βλέπετε πόσο είμαι αιχμηρός -και το ίδιο αιχμηρός είμαι και με τον ίδιο μου τον εαυτό.Ζητάω συγγνώμη από όλους, από όλο τον κόσμο, πρωτίστως από τη Σοφία και τις τρεις κόρες μας. Και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί με την κατάλληλη βοήθεια»,

*****

Ισχυρίζεται πως είναι ψυχάκιας!   Γι   αυτό έστειλε τη γυναίκα του σακατεμένη στο Νοσοκομείο!

΄Ετσι είναι  τα σερνικά  που ζέχνουν από μακριά ,  βαρβατίλα. Διαθέτουν άπαντες  και πάντα με την ίδια αυστηρότητα  σειράς, τα … προσόντα του  αναξιοπρεπή,    του παλικαρά και  του θρασύδειλου.

Συνήθως, σκοτώνουν ή ξυλοκοπούν  τη σύζυγο ή σύντροφο    από την …πολλή αγάπη που τρέφουν για το θύμα.  Και αμέσως φυσικά ,για να τη γλιτώσουν δηλώνουν  μετάνοια  γιατί   τα θύματα, με τη   συμπεριφορά τους  φταίνε  (συνήθως γιατί δε γουστάρουν πια να είναι μαζί  με τον τραμπούκο   και θέλουν να “την κάνουν” , όσο γίνεται πιο  μακριά  και επί τόπου ) ή το παίζουν  ψυχοπαθείς  και… αθώοι.

Και ως γνωστό , το «τρελόχαρτο»  μετράει παντού . Ειδικά στη γνωστή,  ως  αδέκαστη , ελληνική δικαιοσύνη.  Ανοίγει πόρτες απαλλαγής ή πτώση του δράστη  στα  μαλακά και κλείνει πρωτίστως  τις αμπάρες της φυλάκας για ελόγου τους.

Αναίσχυντοι τύποι! Λίαν  επικίνδυνοι.  Η ισχυρότερη  τροχοπέδη για τις  κοινωνίες που χτίζουμε .  Κοινωνίες  ΑΦΥΛΕΣ, χωρίς ρόλους, δίχως τα εξευτελιστικά βαρίδια της αρρενωπότητας και της θηλυκότητας  που κρατούν  δέσμια και τα δυο φύλα  και καταρρακώνουν   την ιδιότητα  του ΑΝΘΡΩΠΟΥ που είναι το κύριο και βασικό τους γνώρισμα.

Ως τότε, μέχρι να ανατείλει η μέρα της λύτρωσης,  ο κάθε  «Λύτρας» θα μας κρατάει , άντρες και  γυναίκες  που δεν  ακουμπάμε την διαφορετικότητά μας στην αφύσικη ανωτερότητα  ή κατωτερότητα   των …γεννητικών μας οργάνων  και  στους ρόλους των φύλων,   αλλά   στο  φυσικό κόσμημα  της ιδιότητας ΑΝΘΡΩΠΟΣ  με  σύνεση  και ευπρέπεια,   όμηρους  της  πατριαρχικής , φαλλοκρατικής και αιδοιοκρατικής   αρρώστιας, που τους δέρνει.

Κι αυτή είναι η γνωμάτευση. Δεν είναι τρελοί.  “Τετρακόσια τα  έχουν”,  όσοι σκοτώνουν, κακοποιούν και βιάζουν. Βάρβαροι,  αναίσχυντοι, όνειδος  και άχθος αρούρης   είναι. Μέχρι να εξαφανιστούν εντελώς ως  άρρωστο και μολυσμένο  είδος από προσώπου   γης και  από τη νέα ζωή των κοινωνιών που περιμένουμε.