Θάνατος Εμπραχίμ Ραϊσί , του “Χασάπη της Τεχεράνης” ! Με αίμα πολύ και αθώο στα χέρια του, πηγαίνει στον “παράδεισο του Αλλάχ” ο σκληροπυρινικός Ισλαμιστής, πρόεδρος-δικτάτορας του Ιράν !

 

Αγιατολάχ Χομεϊνί (1902 – 1989)

(Αγιατολάχ Χομεϊνί (ο ακραίος,  σκληροπυρηνινικός,  πρώτος  δικτάτορας του Ιράν).

Εμπραχίμ Ραϊσί

(Εμπραχίμ Ραϊσί. Ο   Γενικός εισαγγελέας  της  Τεχεράνης και μετέπειτα πρόεδρος του Ιράν που έστειλε  στην αγχόνη πλήθος αγωνιστών και αντιστασιακών κατά  του θεοκρατικού καθστώτος του Ιράν).

***

Δεν επιχαίρει κανείς συνετός    για το θάνατο το Ραϊσί . ΄Οπως έκανε  εκείνος  για τους αντιπάλους του καθεστώτος που εξόντωσε. Αλλιώς,  γινόμαστε  ίδιοι με εκείνον.  ΄Ένα  φονταμενταλιστή δικτάτορα , που  ως  γενικός  εισαγγελέας Τεχεράνης και πρόεδρος του Ιράν μετά,  δολοφόνησε πλήθος αγωνιστών και αντιστασιακών  στη δικτατορία που εγκαθίδρυσε το 1979  στο ταλαίπωρο  Ιράν, ο αλήστου εκείνος μνήμης, δικτάτορας  και δολοφόνος  Αγιατολάχ Χομεϊνί. Και η θλίψη μας είναι για τα θύμτα , όχι για τους  θύτες  εκτελεστές τους.

Επισημαίνουμε , απλώς , με αφορμή το θάνατό του πως ο κόσμος  θα είναι πιο σίγουρος και ασφαλής χωρίς τέτοιους απάνθρωπους ,διεστραμμένους  και αμετανόητους δολοφόνους – τύράννους   απανταχού της γης. Και  δυστυχώς, μεσούντος σε λίγο του 21ου αιώνα , όχι μόνο δεν έλειψαν οι δικτάτορες και οι ψυχοπαθείς ηγέτες από τον κόσμο μας,   αλλά  δεν είναι  λίγοι που διαθέτουν και  αποκλειστική  πρόσβαση  σε τεράστια πυρηνικά οπλοστάσια και απειλούν να αιματοκυλήσουν τον πλανήτη.

΄Ενας απ΄ αυτούς , ακραίος , σκληροπυρηνικός , πλην των άλλων, Ισλαμιστής  και   δεύτερος στην ιεραρχία του  θεοκρατικού καθεστώτος του Ιράν, υπήρξε και ο  Ραϊσί.   Η Ιστορία  καταγράφει το όνομα και τα εγκλήματά του  στις “κατάμαυρες” σελίδες της ,για να θυμάται μετά βδελυγμίας η ανθρωπότητα τη βαρβαρότητα και το αθώο αίμα που έχυσε ο παρανοϊκός  αυτός “δικαστής” και δικτάτορας του Ιράν.