Τιμούν τη μνήμη του…Εθνάρχη που τους έκανε «επώνυμους» και πλούσιους!

Μνημόσυνο για τα 26 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή -Σε στενό κύκλο.
iefimerida.gr

Ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

***

Δεν είναι επειδή έχετε “κοντή μνήμη”. Σε άλλα, και είναι πολλά, η μνήμη σας λειτουργεί θαυμάσια,  Αλλά μόνο για…κατάκριση και από υπολογισμό.  .

Η μνήμη, όμως,  της Ιστορίας, είναι και απέραντη και  δυνατή. Και εν προκειμένω , νωπή ακόμα  για  το «βίο και την πολιτεία»  της “οικογένειας” Καραμανλή.  Και διαβεβαιώνει  πως μόνο συμφορές, τραγωδίες και εγκλήματα έχουν επισωρεύσει  ο ιδρυτής της δυναστείας  Κων. Καραμανλής και τα μέλη της στην ταλαίπωρη χώρα.

Η  μισή και παραπάνω, αριστερή  Ελλάδα  της  ΕΡΕ στην καταφρόνια, τον κατατρεγμό  την εκμετάλλευση, τη  φτώχεια  την περιθωριοποίηση. Την ίδια ώρα, που  η «φυλή των Αρίων» της Καραμανλικής  ΕΠΑΡΑΤΗΣ Δεξιάς, καταλήστευε τον εθνικό πλούτο της χώρας με τις ευλογίες του Εθνάρχη τους  και αφάνιζαν  ως πεινασμένες  ακρίδες ό,τι “χλοερό και  πράσινο”  υπήρχε σε αυτό τον τόπο.

Οι απόγονοι,  οι  και  «ανιψιοί» επονομαζόμενοι ,  ίδιοι και χειρότεροι από το «θείο».  Ο ένας χρεοκόπησε την Ελλάδα και την οδήγησε σε μόνιμο μαρασμό και υποδούλωση. Ο έτερος Καπαδόκης, τούτος διέπρεψε ως…δολοφόνος!  Κοντά στις 60 ψυχές πήρε στο λαιμό του στα Τέμπη . για να ξεκοκαλίσει με την παρέα του τα κονδύλια της Ευρώπης.

Τιμήστε, τη μνήμη του ανθρώπου που σας έκανε «επώνυμους» και πλούσιους. Εμείς, οι περισσότεροι, αν  διαθέτουμε κάτι για τον «πατριάρχη»  σας  και σας τους ίδιους,  είναι “μνήμη  οργής”  και ντροπή για λογαριασμό σας.

Πλήρωσαν οι παππούδες μας, οι πατεράδες μας, εμείς οι νεότεροι  την απέραντη  διαφθορά  της Δεξιάς και ειδικά του  Καραμανλικού καθεστώτος. Του παρακράτους, των δολοφονιών, των βασανιστηρίων, των εκτελέσεων, των εξοριών, όταν… « όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά».

 Το χειρότερο, όμως είναι άλλο.  Οι σημερινοί Καραμανλήδες  θα συνεχίζουν να παραδίνουν τη σκυτάλη της  δυναστείας, με ό,τι σημαίνει αυτό,   στους δικούς τους απογόνους .  Και θα είναι πάλι   τα δικά μας παιδιά και τα εγγόνια, που θα υποστούν κι αυτά τις συνέπειες  ενός κατάπτυστου ελληνικού συστήματος,  που κληροδοτεί εξουσίες, αξιώματα, τίτλους, πλούτη, σαν να ήταν «περιουσία» του πατέρα και του θείου τους.

Ελλάς της  αισχρότητας , της διαφθοράς, της ατιμίας  και της φαιδρότητας!

Τιμάτε και  υποκλιθείτε στη μνήμη του τα μέλη της δυναστείας του  Κων/νου  Καραμανλή.   Και… μη φοβάστε τίποτα, όσο εκείνοι που θα έκαναν  την “επανάσταση” , για να αλλάξουν , επιτέλους  και σε αυτό τον τόπο παθογένειες   με κορυφαίες και βαριές  το  νεποτισμό, τα «τζάκια» και  την αναξιοκρατία  ,είτε ομνύουν στο όνομα του «Εθνάρχη»  Κων. Καραμανλή, είτε υπογράφουν ντροπιαστικές «ομερτά»  με τους ανιψιούς του.

-Αχ, που σαι Τσίπρα που δειχνες πως θα γινόσουν άλλος!

 Υ.Γ. Για δείτε στη φώτο  ποιος  «συλλυπείται»   δίπλα την οικογένεια»!  Και μην πείτε τί θέλει η αλεπού στο παζάρι!  Και αλεπού είναι και όλα τα παζαρεύει ο… Πάκης.  Εξ απορρήτων  των νεότερων Καραμανλήδων.  Θρασύς και ατιμώρητος  και τούτος όπως όλο το συνάφι των Μαυρογυαλούρων.