ΜΙΑ ΠΑΓΩΝΗ. ΚΑΙ …ΤΙ ΠΑΓΩΝΙ!

O Πούτιν προειδοποιεί Φινλανδία και Σουηδία: Θα αντιδράσουμε σε επέκταση στρατιωτικών υποδομών

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμιρ Πούτιν

Πρωτοφανές στην Ιστορία.  Φαινόμενο  Δικτάτορα .  Εντέλλεται!  ΄Η, κατά το χουντικό,  εκείνου του αλήστου  μνήμης  Ζαγοριανάκου, «Αποφασίζομεν και Διατάσομμεν».

΄Οποιος έχει την ατυχία να ζει δίπλα , ή έστω κοντά στον περιούσιο λαό  της Ρωσίας, οφείλει  να παίρνει άδεια από τον Τσάρο ,για να αναπνέει. Να δίνει αναφορά σε ποια συμμαχία γουστάρει να είναι και  σε ποιο πολιτισμό και πολιτικό σύστημα  να ανήκει.

Ουκρανία , Φινλανδία,  Σουηδία , άλλες Βαλτικές χώρες μια και ατύχησαν να συνορεύουν ή να είναι σε απόσταση αναπνοής από τη Μεγάλη Ρωσία, οφείλουν να  τρέφουν σεβασμό και να αναφέρονται   κάθε φορά που κάνουν… κακές παρέες.  Μια και η  χώρα του Κύριλλου κινδυνεύει με αλλοίωση των χρηστών της ηθών  από τους κατοικούντες   εν Σοδόμοις και Γομόροις των Δυτικών Κοινωνιών.

΄Αφεριμ αφέντη μου,  ήμαρτον!

____________________________________________

                                                 ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Μήνυμα Τζεντιλόνι σε Ελλάδα  με το  υψηλό χρέος: “Να είστε πολύ προσεκτικοί”!

Πάουλο Τζεντιλόνι

Αλέξη Τσίπρα, τα είπαμε. Καλοί  οι αλληλοασπασμοί και ευπρόσδεκτες οι χαρούλες σας.  Και μπράβο σου για την επιτυχία!  Τα πανηγύρια, όμως, τέλος.

Η χώρα έχει χρεοκοπήσει. Το γνωρίζουν όλοι. Ειδικά στην Ευρώπη. Και προειδοποιούν.

Αλλά μόνο εσείς εκεί  στην Κουμουνδούρου, κοιμάστε  τον ύπνο του δικαίου. Αντί να  βγείτε με το μαστίγιο και μάλιστα σφυριχτό,  να κάνετε κάποιους πισινούς  μαύρους, αντί   να αναδείξετε τη χρεοκοπία της χώρας  σε ΜΕΙΖΟΝ  ζήτημα, σιωπάτε.

΄Εχουμε και λέμε: Τα κατορθώματα (πρώτα στην τεράστια λίστα) σε  σχεδόν τρία χρόνια μέσα των… Αρίστων  με επικεφαλής το γόνο της Αγίας Φαμίλιας, έχουν ως κατωτέρω:

  1. Δεύτερη χρεοκοπία της χώρας.
  2. 30.000 νεκροί στην πανδημία
  3. Ασύστολη σπατάλη και κλοπή δημόσιου χρήματος
  4. Αισχρή και κατάπτυστη καταστολή με  άρωμα ολιγαρχικών καθεστώτων.
  5. ΄Αγνωστος αριθμός νεκρών μεταναστών και προσφύγων (μεταξύ τους βρέφη και παιδιά)  από τις επαναπροωθήσεις
  6. Εκτός φυλακής τα μεγαλολαμόγια της Novartis
  7. (Αφήσαμε τελευταίο το πρώτο στη λίστα των εγκλημάτων της επάρατης αυτής κυβέρνησης).  ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ  ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ  ΕΚΕΙΝΟΥ,  ΓΚΕΜΕΛΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.

Οπότε το επαναλαμβάνουμε. Μείνε μακριά από την πρωθυπουργική καρέκλα. Από κάτω έχει βόμβες απασφαλισμένες.  Θα σου χρεώσουν εσένα την καταστροφή. Είναι μανούλες σε αυτά οι Δεξιοί, ως αισχροί και ανήθικοι. ΄Ασε τους ίδιους να “βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά”. Να ξεχυθεί ο κόσμος στους δρόμους και τις πλατείες.  Να τους  σέρνει  “επί ασπαλάθων”, σαν τον τύραννο Αρδιαίο του Πλάτωνα.

2. ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ (“ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”)

Χημικός πόλεμος στην αρχαιότητα! Τα αρχαιολογικά στοιχεία που τεκμηριώνουν τη χρήση του κατά τη διάρκεια πολιορκίας

Oι συντάσσοντες  ή αντιγράφοντες τις ιστορικές αναφορές στη ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ οφείλουν να γνωρίζουν τα ακόλουθα:

1.Τα κείμενα τους έχουν υποχρέωση  να τα υπογράφουν με όνομα επώνυμο και ιδιότητα (ακόμα και όταν αναδημοσιεύουν  άλλα). Εκτός αν είναι μαϊμού ιστορικοί, κοντυλοφόροι,  δηλαδή  της δημοσιογραφικής (μυθ)ιστορίας και άρα της κακιάς ώρας (της πλάκας)  η ενημέρωσή τους.

2.Πάντα ή σχεδόν πάντα παραθέτουν κείμενα συγγραφέων της γνωστής μυθ-ιστορίας ή της καθεστωτικής ιστορίας, χωρίς ανασκευή η κριτική των  περιγραφών τους. Για παράδειγμα, δεν το έχουν σε τίποτα να βάζουν Ηρόδοτο και Θουκυδίδη στο ίδιο τσουβάλι. Φανερό πως αυτό που κάνουν είναι δημοσιογραφική ,ανεύθυνη παγαποντιά και αλητεία . Σοβαρός ιστορικός ξέρει να ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι. Και το κάνει πάντα.

3. Συλλαμβάνονται  πολλές φορές… τερατολογούντες και συνωμοσιολογούντες.  Παρουσιάζουν  φαντασιώσεις συγγραφέων  ως ιστορικά γεγονότα. Όπως το παραπάνω με τα χημικά του… Σαντάμ (συγγνώμη των Περσών). Μια όμορφη, ως δυνατή λέξη που αποδίδει στο ακέραιο αυτό που θέλουμε εδώ να πούμε, και δε θα διστάσουμε να τη χρησιμοποιήσουμε , είναι τούτη:  ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ.  Μήπως εκτός από χημικά διέθεταν οι Πέρσες ή οι Ρωμαίοι και πυρηνικά …τελευταίας γενιάς;  Η μήπως εξωγήινοι έσπευσαν προς βοήθεια, μαχόμενοι τούτοι  με υπερσύγχρονα όπλα ,αντί για ακόντια στο  πλευρό των Περσών, δοθέντος πως ο πολιτισμός τους ,όντως, ήταν «περίεργος» και προχωρημένος για την εποχή του; Τον σύστησαν μήπως τίποτα… Ούφο;

Πρόταση. ( «Τα μεταξωτά βρακιά», θέλουν αυτό που θέλουν.)  Η   ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  χρειάζεται να διαβάζει  (να ψάχνει να τη βρει) Ιστορία   και να αφήσει στην πάντα τα μυθ-ιστορήμα από εποχής   Ηρόδοτου έως   Έριχ φον Ντένικεν.   Το πόπολο αρέσκεται μεν σε παραμύθια, αλλά η Ιστορία δεν είναι  δα και η ειδικότητα του Αίσωπου!

3. α. Θεσσαλονίκη: Ένοχοι οι δύο γιατροί για τον θάνατο 24χρονου ύστερα από τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου

Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή των δύο γιατρών στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορούνται για τον θάνατο 24χρονου, ύστερα από τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

β. Παγώνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: “Ντροπή! Δεν υπάρχει περίπτωση γιατροί να χρησιμοποίησαν κεταμίνη”

Παγώνη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας: Ντροπή! Δεν υπάρχει περίπτωση γιατροί να χρησιμοποίησαν κεταμίνη

γ. Π. Αλεξάνδρου, ιατροδικαστής: Αποκλείεται ένας γιατρός να έχει χορηγήσει τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης

****

Με αφορμή την καταδίκη των δυο γιατρών στη Θεσσαλονίκη για ιατρικά λάθη,  ζητήσαμε από δικό μας φίλο  του σάιτ, γιατρό, με πρόσχημα μια έρευνα που κάνει ο ίδιος να ζητήσει από τον Ιατρικό  Σύλλογο μια λίστα με καταδίκες γιατρών για ιατρικά λάθη την τελευταία 20ετία. Η απάντηση ,αν και επείγουσα ,όπως τους την παρουσίασε, ήρθε μετά από 10 ώρες! (εξ ου και η καθυστέρηση σήμερα στην ανάρτηση).  Και έλεγε:  «Δεν υπάρχει τέτοια λίστα»!

Εμείς, όμως, που είχαμε την υπομονή  εδώ και ώρες   να ψάξουμε  το θέμα από άλλες πηγές, μετρήσαμε εκατοντάδες   μηνύσεις στα τελευταία  χρόνια και φυσικά πολλές  καταδίκες  γιατρών  για ιατρικά  εγκλήματα. Μάλιστα, αρχειοθετήσαμε  και απαντήσεις ασθενών, που έφευγαν σωρηδόν παλιότερα στα αγγλικά νοσοκομεία, λόγω αυτής της «ελληνικής κατάρας», όπως την έλεγαν οι γιατροί Εγγλέζοι,  των ιατρικών λαθών στη χώρα μας. ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Και έρχονται  τώρα η αμετροεπής συνδικαλίστρια  Παγώνη και ο επίσης αδίστακτος τηλεμαϊντανός   ιατροδικαστής, που μιλάει σα Νικολούλη, να  λένε αυτά τα αισχρά που  είπανε. Και δεν ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. Ποιος έχασε πέτσα;

 

4. Φλώρινα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που φέρεται να κακοποιούσε την 12χρονη κόρη του

“Προφυλακιστέο έκρινε η ανακρίτρια Φλώρινας τον 35χρονο από χωριό του Αμυνταίου, που φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του.

Ο 35χρονος έλαβε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή από το νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου νοσηλευόταν μετά τον αυτοτραυματισμό του και οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, η οποία, αργά το μεσημέρι, σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Φλώρινας, αφού τού απήγγειλε κατηγορίες για την κακοποίηση του νεαρού 12χρονου κοριτσιού, διέταξε την προφυλάκισή του. Στη συνέχεια, ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών”.

***

Η δικαιοσύνη  είναι στα χέρια της …Δικαιοσύνης,  βέβαια. Αλλά μια καλή …περιποίηση στις φυλακές από  συγκρατούμενους ,  του  χρειάζεται του τέρατος από τη Φλώρινα.   Μην αφήνετε ατιμώρητα τέτοια νοσηρά,  άρωστα άτομα.  “Οφθαλμόν αντί οφθαλμού”!

 

5. Και που τους βλέπεις μόνο, παγώνει το αίμα σου!

Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία Νοτιοανατολική Ευρώπη

oikonomou

Μούτρα χωρίς ίχνος αισθήματος!   Παγωμένα.  Σα να βγαίνει από τις μούρες και τα μάτια τους η κακία και η  τύφλα,  ως παχύρευστο υγρό. .  Τη νοιώθετε την αρνητική  ενέργεια που αποπνέουν, όταν τους κοιτάτε;   Είναι επιστημονική διαβεβαίωση, όχι  φαντασία. Ο κακός, ο διετραμμένος  βγάζει κακία και έρεβος. Και ως παρουσία.  ΄Οχι μόνο με όσα λέει και κάνει.