Μπαράζ επιθέσεων κατά της Ουκρανίας από την ελληνική , πουτινική βιομηχανία παραπληροφόρησης

α.  Στο χείλος του γκρεμού

zelenski

 

efsyn.gr

 

΄Οσο πάει, από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, εμφανώς πλέον αυξάνονται τα περί την Ουκρανία «βραχυκυκλώματα» εκ μέρους των δυτικών υποστηρικτών της άμυνάς της εναντίον των Ρώσων εισβολέων.

Πρώτα ήταν (αν και τώρα πια νομίζω ότι δεν έχει και πολλή σημασία τι προηγείται και τι ακολουθεί…) το ταξίδι του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι στη Νέα Υόρκη, όπου από όσα ήλπιζε να του αποφέρουν οι συναντήσεις του «στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ» μάλλον γύρισε με «άδεια χέρια»…Τώρα, μόλις την Κυριακή, όταν η ρεπουμπλικανική πλειοψηφία του Κογκρέσου, στους «λογαριασμούς» για το ομοσπονδιακό κράτος, «πάγωσε» τον λογαριασμό «Ουκρανία»,ο Αμερικανός πρόεδρος, «δυσαρεστημένος και κουρασμένος…» όπως δήλωσε, κατέληξε: «Φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού»…

β. Η Δύση αρχίζει να κουράζεται με την Ουκρανία: Από τις ΗΠΑ έως τη Σλοβακία

 

efsyn.gr

03/10/2023

Μεγαλώνουν οι ρωγμές στο μέτωπο των συμμάχων του Κιέβου, την ώρα που ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιμένει να εκφράζει αισιοδοξία για άμεση ένταξη στην Ε.Ε., βήματα προς το ΝΑΤΟ και περισσότερη στρατιωτική βοήθεια.

Μετά από 500 και πλέον ημέρες πολέμου το ισχυρό δυτικό μέτωπο στήριξης προς την Ουκρανία απέναντι στην ρωσική επιθετικότητα έχει να αρχίσει να παρουσιάζει σημαντικούς τριγμούς, οι οποίοι ολοένα και μεγαλώνουν.

 

γ. Σε απόγνωση οι Ουκρανοί λόγω αποτυχιών, σοκάρουν οι Βρετανοί: Τα όπλα τέλος – McGregor: Φιμώνουν τον στρατηγό Zaluzhny

Σε απόγνωση οι Ουκρανοί λόγω αποτυχιών, σοκάρουν οι Βρετανοί: Τα όπλα τέλος – McGregor: Φιμώνουν τον στρατηγό Zaluzhny

Τετάρτη 04/10/2023

****

Ντελίριο παραπληροφόρησης   με τη στήριξη  στο Ρώσο δικτάτορα από τα ελληνικά ΜΜΑ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) τις τελευταίες ημέρες. Παραδείγματα ,  τα παραπάνω,  ενδεικτικά  από τις δύο, πλέον βαμμένες,  πουτινικές φυλλάδες.     

΄Οχι, βέβαια, πως σταμάτησαν ποτέ. ΄Ηδη από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού,   η φανατική (γιατί ,άραγε;) ναυραχίδα του ελληνικού ,  φιλοπουτινικού λόμπι ,    BANKING NEWS     πληροφορούσε τους συμπατριώτες μας      πως…πάει, τελείωσε, είναι θέμα ημερών η κατάρρευση . “Η αυλαία έπεσε, η Ουκρανία έχασε τον πόλεμο, οι Ρώσοι προελαύνουν”.  Τέτοιους διθυράμβους!   Μόνο που δεν αναφώνησαν εν αλαλαγμώ   αλληλούια,  δόξα σοι ο Θεός!

 Στο μεταξύ, αντίθετα απ΄  όσα  διαβεβαιώνουν οι κάθε είδους αχυράνθρωποι του Ρώσου δικτάτορα στην Ελλάδα , η μια μετά την άλλη έρχονται  οι δηλώσεις  των  συμμάχων της  χώρας που ταπείνωσε την ιμπεριαλιστική υπεροψία   του Νέου Χίτλερ της Ρωσίας  πως η Δύση στηρίζει και θα στηρίξει ως το τέλος τον Ουκρανικό λαό, μέχρι να επιστραφεί στη χώρα και το τελευταίο Ουκρανικό χωριό που κατέλαβαν οι εισβολείς.

Είναι (όπως όλοι, άλλωστε, οι διεφθαρμένοι,  απανταχού της γης,  οι… εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν) ,  εντελώς ανόητοι.  Και να θέλει η Δύση να κάνει πίσω, τώρα πια δε γίνεται. Και με στοιχειώδη  ιστορική γνώση,  αντιλαμβάνεται κανείς πως αυτός είναι πόλεμος μέχρις εσχάτων.  ΄Η κερδίζει η Δύση, που σημαίνει το  μοντέλο του δυτικού πολισμού,  ή  ο κόσμος  θα επιστρέψει σε ημέρες παραμονής του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Και  τούτος, αν ξεσπάσει, ως τρίτος πλέον, θα τελειώσει με άλλες Χιροσίμες και Ναγκασάκι. Με απείρως πιο τρομακτικά αποτελέσματα.

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη δήλωση των ΗΠΑ που ο  χρονογράφος της γνωστής  πεμπτοφαλαγγίτικης εφσυν, αγνόησε επιδεικτικά.  Κι αντί αυτής, προτίμησε  να μνημονεύσει την  κίνηση   πως η ρεπουμπλικανική πλειοψηφία πάγωσε (χωρίς να αναφέρει τους πραγματικούς λόγους) το λογαριασμό  “Ουκρανία”.

Για τέτοια αναισχυντία και γκεμπελική αλητεία, μιλάμε!  

ΗΠΑ: Ο Πούτιν σφάλλει αν ποντάρει στην «κόπωση» των Δυτικών

“Ο Πούτιν σφάλλει αν νομίζει ότι θα αντέξει περισσότερο από εμάς», δήλωσε σήμερα  η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, όταν ρωτήθηκε για την στήριξη της Δύσης προς την Ουκρανία.

Η Ρωσία   νωρίτερα  είχε δηλώσει  ότι η «κόπωση» της υποστήριξης στην Ουκρανία θα μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου στους Δυτικούς, την επομένη μιας προσωρινής συμφωνίας για τον προϋπολογισμό στο αμερικανικό Κογκρέσο που αφήνει στην άκρη τη χρηματοδότηση της στρατιωτικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

“Ο Λευκός Οίκος είναι σε επαφή με τους συμμάχους και τους εταίρους σε σχέση με πιθανές καθυστερήσεις στη νέα χρηματοδότηση της Ουκρανίας, τη συνέχιση της χρηματοδότησης στη χώρα αυτή και οι συνομιλίες αυτές θα συνεχιστούν”, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Καρίν Ζαν-Πιερ.