ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ. Η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ . ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΦΆΝΕΙΑ

Σε όλες τις  χώρες οι μέτριοι,  ακόμα και   οι εντελώς ακατάλληλοι είναι σε θέση  να ασκούν κυβερνητική εξουσία.  Αλλά οι έχοντες    κάποια ιδιαίτερη σεξουαλική  ταυτότητα,  κυρίως ομοφυλοφιλική ή  ενδυματολογικές  επιλογές …απάδουσες  προς  το  παραδοσιακό μοντέλο   ενός ηγέτη και «άρχοντα» στα περισσότερα,   ,αν όχι σε  όλο τα  κράτη του κόσμου,  είναι γνωρίσματα  αυστηρά  απαγορευτικά  για την άσκηση τέτοιας μορφής εξουσίας . ΄Εστω κι αν ο υποψήφιος για  τέτοια αξιώματα είναι ικανός  και απαραίτητος.    Η αξιοσύνη του,  δε μετράει, όσο οι δύο παραπάνω  λόγοι, για να μην αναλάβει ποτέ τέτοιους κρατικούς, θεσμικούς ρόλους.

Μάλιστα,  η εκ των υστέρων αποκάλυψη του σεξουαλικού προσανατολισμού  μέλους μιας κυβέρνησης, πολλώ μάλλον προέδρου και πρωθυπουργού, μπορεί να  προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στην πορεία της.   Και, συνήθως,    ο αψηφών τέτοιες  κόκκινες γραμμές, ο εκτρεπόμενος  από την σεξουαλική  πεπατημένη των πολλών, εξαναγκάζεται σε παραίτηση ,  συμπαρασύροντας  πολλές φορές  και ολόκληρη την κυβέρνηση.

Για την Ελλάδα χαρακτηριστικές είναι  οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ,που κατά την άποψη μας απηχούν  ομοίως  και τις απόψεις της πλειοψηφίας των Συνελλήνων  και  ψηφιζόντων, εκ δεξιών και εξ ευωνύμων του Συστήματος. Είπε  πρόσφατα ο δικηγόρος για το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«…θα εκπληρώσει (σ.σ ,ο  αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ)  και τη στρατιωτική του θητεία κάνοντας «ευχάριστες» διακοπές μαζί με νεαρούς αληθινούς άντρες μόνο για 20 ημέρες και όταν αυτός θα επιστρέψει στην πολυτελή του βίλα στην Εκάλη που τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες ο-η σύζυγός του Τάιλερ…»

Πρότυπο άντρα , λοιπόν, που μπορεί και δικαιούται να κατέχει υψηλούς θώκους, είναι όποιος  υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία και έχει σύζυγο  του ετέρου φύλου.  Οπότε και  μόνο αυτές οι   …αρετές ,  έστω κι αν απουσιάζει η μόρφωση ή  άλλη  ικανότητα,  είναι αρκετές κατά Κούγια και κατά το 70% των Ελλήνων προσερχομένων στις  κάλπες   να   διεκδικεί και να κατέχει  κάποιος υψηλές δημόσιες θέσεις.  Ειδικά τις υψηλότερες,  αυτή του πρωθυπουργού  ή  του προέδρου της δημοκρατίας.

΄Υστερα από τέτοιες ελληνοπρεπέστατες   διαπιστώσεις, αν ο Στέφανος Κασσελάκης καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός της χώρας,  πιστεύουμε πως δε θα  υπήρχε  άλλο,  μεγαλύτερο  όφελος όπως , γιατί  γνωρίζει, ας πούμε,  καλύτερα …αγγλικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη .  Μόνο για κομπλεξικούς και στερούμενους στοιχειώδους γνώσης μιας ξένης γλώσσας  είναι  ξεχωριστό προσόν η γλωσσομάθεια (πρβλ  το παλιότερο,  “γνωρίζει γαλλικά και πιάνο”!).  ΄Αλλωστε, για τη δουλειά  που  κάνει  ένας πρωθυπουργός στην Ελλάδα και όπως την κάνει, αρκούν από μέτρια ως  καλά ελληνικά).

Ούτε ,ασφαλώς , θα ήταν καλύτερος από  ένα δεξιό πρωθυπουργό, καληώρα ο Κυριάκος,  επειδή   δηλώνει αριστερός.  Αλλά,  αυτή η δήλωσή του , βέβαια (πώς να το κάνουμε;)  είναι δεσμευτική.    Τον αναγκάζει να συμπεριφερθεί και ως αριστερός.  Αλλιώς….φίδι που τον έφαγε από  εκείνους που θα τον έφερναν στην εξουσία και τους ξεγέλασε.

Χίλια άλλα οφέλη και προσδοκώμενα κι αν αραδιάσει κανείς ,ως επιχειρήματα για να γίνει μια μέρα ο  αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ  πρωθυπουργός, είναι απείρως υποδεέστερα, μπροστά  στην  κύρια και μοναδική προσφορά   που μόνο ο Στέφανος αυτή την ώρα μπορεί να  να εξασφαλίσει σε μια χώρα σαν την Ελλάδα.

 ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΤΟΥΠΕ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥΣ ΘΩΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΘΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ  ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ  ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ…ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΑ  ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΕΤΑ ΤΡΟΧΑΔΗΝ  ΄Η ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,  ΠΩΣ ΤΡΩΝΕ, ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΝΕ.   ΩΣΑΥΤΩΣ  ΚΑΙ  ΚΟΙΛΟΠΟΝΑΝΕ  ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΄Η ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΑ  ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ  ΘΝΗΤΟ, ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ… ΩΔΙΠΟΡΟ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

΄Αμποτε, να τα καταφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης να  γίνει  και πρωθυπουργός.  Αν μη τι άλλο, για να σκάσει το χειλάκι  μας και ημών των …σοβαροφανών  και ανθελλήνων  και να  ποτίσει φαρμάκι    τους σοβαρούς  Ελληνες και πατριώτες , τύπου  Κούγια , Μπογδάνου, Πετράκου, Πορτοσάλτε, αλλά  και Φίλη, Ευκλείδη  Ευτυχίας και λοιπών  αριστερών και …στρέιτ   βεβαίως, βεβαίως!