Έλον Μασκ: Πουτινιστής με το…αζημίωτο ή βλαξ και ανιστόρητος;

                                            ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Γι αυτούς τους λόγους οι δανειολήπτες θα φηφίσουν δαγκωτό …Κυριάκο.

Σε νέα καταγγελία εις βάρος βουλευτή της Ν.Δ. προχώρησε χθες ο αναπληρωτής τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμενος στον βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ., Ανδρέα Πάτση, τον χαρακτήρισε «προκλητικό παραβάτη του νόμου» καθώς φέρεται να είναι ιδιοκτήτης τριών εταιρειών που έχουν σχέση με διαχείριση «κόκκινων» δανείων. Μάλιστα τον κάλεσε να δώσει στη δημοσιότητα πού βρήκε 4,3 εκατ. ευρώ προκειμένου να αγοράσει δάνεια ύψους 62 εκατ. ευρώ από την Πειραιώς, από τη στιγμή που οι δηλώσεις του στα «πόθεν έσχες» του δεν δικαιολογούν τέτοια ποσά.

Για το θέμα έκανε σχετική δήλωση ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν πρόκειται μόνο για χυδαία ανηθικότητα αλλά και για καραμπινάτη παρανομία, αφού απαγορεύεται από τον νόμο η συμμετοχή βουλευτή σε εταιρεία του εξωτερικού. Ο κ. Πάτσης “πλουτίζει” από πλειστηριασμούς για δάνεια που αγόρασε στο 1/15 της αξίας τους». Ο κ. Καλπάκης αναρωτήθηκε αν ο πρόεδρος της Βουλής προτίθεται να συγκαλέσει την Επιτροπή Πόθεν Εσχες ώστε να διαπιστωθεί από πού βρήκε τα χρήματα ο κ. Πάτσης προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά των δανείων. «Ο κ. Μητσοτάκης θα επικροτήσει τις μπίζνες του βουλευτή του κρατώντας τον στην κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.;», αναρωτήθηκε ο κ. Καλπάκης.

Εφσυν

***

Στους πεμπτοφαλαγγίτες της   φυλλάδα της κολεκτίβας  Συντακτών, που αναπαράγουν  τις πέτσινες δημοσκοπήσεις χωρίς τσίπα (έχει τσίπα ο πιστός του Μαμωνά;)  απευθύνουμε δυο ερωτήσεις:

  1. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν πράγματι προηγείται με πάνω από 8,5%,όπως προπαγανδίζετε και αναδημοσιεύετε  στις πέτσινες  δημοσκοπήσεις των ΦαναροΠαναγοπουλοΓεράκηδων ,δεν πάει σε εκλογές  τώρα, αφού έχει τη νίκη στην τσέπη του;
  2. Αν είναι αληθές ( που είναι) πως η διαφορά ψήφων του πρώτου από το δεύτερο κόμμα στην Ελλάδα ,κυμαίνεται συνήθως από 200.000-500.000 (σπάνια)  και αν. α. οι δανειολήπτες, κι  όχι μόνο με κόκκινα δάνεια που κινδυνεύουν με τους πλειστηριασμούς  από τις αλλαξοκωλιές   Κυρ.Μητσοτάκη και Ταρπεζιτών , φτάνουν το 1 εκατομμύριο . β.  δε θα έκαναν ποτέ  χαρακίρι να   χάσουν τα σπίτια τους, δίνοντας ψήφο στο Κυριάκο  και δια αυτού στα Funds.    ΤΟΤΕ

    Γιατί, όταν αναπαράγετε την προπαγάνδα   του 8,5 % της διαφοράς Ν.Δ -ΣΥΡΙΖΑ , αν δεν  είστε “πέμπτη φάλαγγα”,  δεν τονίζετε το αυτονόητο πως οι “δημοσκοπήσεις”  που αναμηρυκάζετε , είναι 1000%  φέικ νιους και ασύστολη προπαγάνδα;  Υπάρχει, έστω και ένας ,που έλγε και ο Λώτ ,”δίκαιος” σε αυτή τη σιχαμένη φυλλάδα να δώσει απάντηση;

2. Στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία των μικρών παιδιών της

iefimerida.gr

****

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες φωτογραφίες της μετά τη σύλληψη ...

“για τη δολοφονία των μικρών παιδιών της”,γράφει ο θρασύτατος Γκεμπελίσκος  Χρ. Ράπτης. Στην ψύχρα την αποκαλεί δολοφόνο.

Αν αθωωθεί (και  αλλοίμονο αν δεν συμβεί) η  μητέρα που την κατηγόρησαν τα αρπακτικά της  μιντιακής  βιομηχανίας κατασκευής  ενόχων,  ως δολοφόνο των παιδιών της,   θα  γίνει πάμπλουτη από τις αγωγές.  Και οφείλει να μην αφήσει  τους βρώμικους  αυτούς μαφιόζους , ατιμώρητους. Να ζητήσει μεγάλες αποζημιώσεις, που την πέταξαν  βορά στον αδηφάγο  Μολώχ της  λαϊκής κατανάλωσης.

Και τα χρήματα που θα της επιδικαστούν,  αν δεν τα θέλει ή ίδια,  ας τα προσφέρει για την εξυγίανση του ελληνικού Τύπου-Ρύπου, που δεν έχει πια άλλο σκαλοπάτι κατακρήμνισης.

 

 

3. Το δίλημμα των εκλογών: Ο Βασίλης Κοντογιαννόπουλος κάνει κρας τεστ μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα

Βασίλης Κοντογιαννόπουλος

Ο άθλιος ακροδεξιός Κοντογιαννόπουλος (συμπατριώτης  του Νίκου Μπελογιάννη (!)) , πήρε τη σκυτάλη  από τον επίσης αλήστου μνήμης , κομμουνιστοφάγο  πατέρα του ,πολιτευτή Ηλείας, Νικόλαο.  Από τα  αμαρτωλά ,κομματικά τζάκια και τούτος.

 Αυτού του κολλητού  της “φαμίλιας” Μητσοτάκη , Ηλείου πολιτευτή, την  περίοδο  που ήταν  υπουργός Παιδείας  και  επιχείρησε να περάσει μεταρρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα με ένα πολυνομοσχέδιο  σαρωτικών , ακροδεξιών αλλαγών,  σε όλες τις βαθμίδες τις εκπαίδευσης, του δώσαμε και κατάλαβε… τί εστί βύσσινο.  Τον χορέψαμε στο ταψί,  Εκπαιδευτικοί,  μαθητές και και φοιτητές . ΄Ηταν η εποχή με τις μεγαλύτερες  εκπαιδευτικές κινητοποιήσεις .  Αποκορύφωμα   η  δολοφονία του αξέχαστου  Νίκου Τεμπονέρα.   Ηθικός αυτουργός ο Κοντογιαννόπουλος  ,όπως και ο Κων.Μητσοτάκης της δολοφονίας. Αυτοί,ως εγκληματίες,  ξεχνούν και κρύβονται.  Η Ιστορία, όχι.

(“Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε  το μαλλί του..”,ακροδεξιός  γεννήθηκε, φασίστας  θα πεθάνει!)

 

 

4. Βάσω Κιντή: Βήμα προόδου η ανάδειξη Σούνακ, οι προκαταλήψεις δέχτηκαν πλήγμα

Ως ένα βήμα προόδου εκλαμβάνει η αναπληρώτρια καθηγήτρια Φιλοσοφίας στο ΕΚΠΑ, Βάσω Κιντή, την ανάδειξη του Ρίσι Σούνακ στο αξίωμα του πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας.

Σε ανάρτησή της στο facebook η Βάσω Κιντή αναφέρει ότι το σημαντικότερο στην περίπτωση Σούνακ δεν είναι η οικονομική του επιφάνεια, αλλά το χρώμα, η θρησκεία και η καταγωγή του.

iefimerida.gr

***

Μεγάλο… μυαλό  η Κιντή!  Και με συστημική υπογραφή πανεπιστημιακού.

Μαθαίνουμε,λοιπόν,  από τέτοιο  στοχαστικό  μυαλό  πως δεν είναι η ελίτ, το χρήμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ που κυβερνά , αλλά η  καταγωγή, η θρησκεία ,το χρώμα.

Τώρα να της πει κανείς πως το χρήμα δεν επηρεάζεται ποσώς απ αυτά…  δε θα καταλάβει χριστό.  Αλλιώς θα ήταν  πανεπιστημιακή;

Για το ποιον της εν λόγω , η οποία, πλην  των άλλων, συμφύρεται  με άνεση στα ακροδεξιά λαγούμια παραπληροφόρησης, έχουμε ξαναγράψει στις 8 Μάη 2022:

ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΧΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

 Άρθρο της Β. Κιντή στην «Κ»:  Για την αποφυγή χειραγώγησης των εκλογών καθηγητών πανεπιστημίου .Πώς χειραγωγούνται οι εκλογές καθηγητών στα ΑΕΙ  (*)

***

Αλήθεια πού βρισκόταν η κυρία τόσα χρόνια που ανελλιπώς και αδιαλείπτως καταγγέλλουμε, όσα τούτη σήμερα κι αφού η ίδια έγινε καθηγήτρια στο ίδιο συνάφι με τις ίδιες αισχρές μεθόδους,  ανακάλυψε;

Δεν πείθεις κανένα κυρία Β. Κιντή πως είσαι  διαφορετική από τους αναλφάβητους σκερβελέδες των ΑΕΙ που  καταγγέλεις. Πείθεις μόνο  εκείνους που  συμφύρονται  στο λαγούμια  της γνωστής εφημερίδας  του Μεταξά και σήμερα του  Παπαχελά.  Τη σοβαροφανή φυλλάδα  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

 

5. Έλον Μασκ: Η ανάρτησή του στα ελληνικά που προκάλεσε χαμό στο Twitter

Σώμα Έλον Μασκ: Ο μεγιστάνας... ξαναχτυπά! | Alphafreepress.gr

Ο Μασκ έγραψε απλώς «διαλεκτική» και το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει κύμα σχολίων από τους χρήστες του Twitter, που προσπαθούν να καταλάβουν τι θέλει να πει ο ιδιοκτήτης της Tesla.

****

Το να είσαι πλούσιος δε σε κάνει και έξυπνο .Προπαντός διαβασμένο. Αριβίστας  χρειάζεται να είσαι και ας έχεις  λίγο μυαλό. Αλλιώς, αν είχες πολύ, ούτε  πλούσιος θα ήθελες να είσαι, ούτε ανήθικος.

Ο τύπος της Tesla και των λοιπών κολοσσών  ή τα παίρνει χοντρά και από το Ρώσο δικτάτορα ή, ως ανιστόρητος,  λέει ανοησίες. Προ ημερών πέταξε το κουφό πως η Κριμαία ήταν μέρος της Ρωσίας! Και όχι πως  η Ρωσία ιστορικά ήταν  μέρος της Ουκρανίας.

΄Εγραφε:

“Ουκρανία-Ρωσία ειρήνη: Επανάληψη των δημοψηφισμάτων των προσαρτημένων περιοχών, υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ. Η Ρωσία φεύγει, αν αυτό θέλει ο λαός.
Η Κριμαία επίσημα μέρος της Ρωσίας, όπως ήταν από το 1783 (μέχρι το λάθος του Χρουστσόφ).
Εξασφαλισμένη η παροχή νερού στην Κριμαία”.

Τώρα, ο θορυβοποιός λεφτάς ζητάει πάλι … διαλεκτική προσέγγιση  του εγκλήματος του παρανοϊκού Τσάρου με τους 700.00 νεκρούς και μόλις σε 8 μήνες μέσα με  100.000 στο μέτωπο της Ουκρανίας.

Είδατε πού πάνε  τα πολλά λεφτά; Και πώς καταντούν τον άνθρωπο;