ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΞΙΑ. Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

α.Διαγραφή Πάτση: Απόφαση Μητσοτάκη για μηδενική ανοχή -«Τέτοιες πρακτικές δεν είναι ανεκτές στη ΝΔ»

β. Μητσοτάκης για Κολωνό: Αποτρόπαια εγκλήματα εξιχνιάζονται σε πείσμα χυδαίων που βάζουν πολιτικό πρόσημο σε ανατριχιαστικές πράξεις

 

 

Είναι άρρωστοι οι Δεξιοί. Ψευδολόγοι και  ψευδομανείς.  Δεν υπάρχει   σε όλα λένε,   ίχνος αλήθειας.   Η διαστροφή του « ορθού»  είναι η πραγματικότητα που ζούνε.  Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΟΛΙΣΜΟΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ…ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ.  Ως κόμμα και οπαδοί.

Δείτε ανακοίνωση για Πάτση!    Η παράταξη  που ΜΟΝΟ αυτές τις  πρακτικές μετέρχεται (επαναλαμβάνουμε, ως κόμμα και οι οπαδοί) , μιλάει για μη ανεκτές τέτοιες πρακτικές απάτης, διαφθοράς, ανηθικότητας!  Δείτε  ο πρωθυπουργός της διαφθοράς και της καραϋποκρισίας , ο  Ακροδεξιός ΄Ορμπαν τςη Ελλάδας,  που …κόβει φλέβα για… πατρίς, θρησκεία ,οικογένια, τι λέει για τις συνήθεις  …επαγγελματικές επιδόσεις  των ανθρώπων που τον  ψηφίζουν.

Αν είχαμε εδώ ένα από εκείνα τα  emojis που λιγώνονται στα τσατ στα  γέλια, θα βάζαμε καμιά δεκαριά μαζί και άλλα τόσα θαυμαστικά μετά, συμβολικά και με λεζάντα: “Μας δουλεύετε ρε Κογιόνηδες, Καραγκιόζηδες,  αρχιΝονοί και αρχιΨευταράδες του Κερατά ;”

Μιλάμε , κάνουν το άσπρο , μαύρο. Και το ύψος, βάθος.

Αδιάψευστα παραδείγματα ιστορικής  πραγματικότητας.  Από τα μυριάδες:

-Είναι η παράταξη των δωσίλογων στην Κατοχή.  Με την ήττα του ναζισμού …βγήκαν   από πάνω ως. πατριώτες. Και μάλιστα ως Χίτες, Μάυδες, στρατοδίκες, σύγχρονοι  “Μαρινάκηδες”    αποκεφάλιζαν ή ντουφέκιζαν   αντιστασιακούς, ως…κομμουνιστές ή τους έστελναν στα ξερονήσια , τα κάτεργα και τα βασανιστήρια.

-΄Εφαγαν τα λεφτά από το «σχέδιο Μάρσαλ» και απαίτησαν από την Ιστορία να γράφει πως οικοδομούσαν την καταστραμμένη από τους κατακτητές και τους κομμουνιστές (!) Ελλάδα.

-΄Εβαζε ο  Κων. Καραμανλής να ψηφίζουν ΕΡΕ τα δέντρα και οι πεθαμένοι, η  τρομοκρατία του παρακράτους εκείνης της εποχής  δεν έχει προηγούμενο     και  έβγαινε ο αρχηγός  στα μπαλκόνια να μιλάει για την ελληνική Δημοκρατία που σώθηκε από το παραπέτασμα και δε γίναμε…Τσεχοσλοβακία!

–  Καταδικά τους παιδιά, σαρξ εκ της σαρκός τους , ετοίμαζαν τις δικτατορίες των στρατηγών (Βασιλιάς και Μητσοτάκης)  και των συνταγματαρχών ( Παπαδόπουλοι και Πατακοί)  ,λίγο μετά    αλληλοσφάχτηκαν    και έβαλαν την Ελλάδα 7 χρόνια στο γύψο.

-Ο Κων. Καραμανλής που ήταν ο βασικός υπαίτιος  της τραγωδίας της  Κύπρου, αλλά και της συνταγματικής εκτροπής με τη Χούντα, αφού εκείνος ήταν που  εξέθρεψε τον αντικομμουνισμό και εφεύρε  τον (ανύπαρκτο)  «κομμουνιστικό κίνδυνο»., επέστρεψε από τα Παρίσια, αναμορφωμένος   ΝεοΔημοκράτης και Εθνάρχης.  Με τη …δημοκρατική του αυτή  αναβάθμιση , έσπειρε με  την κρατική βία  για χρόνια σε δρόμους και πλατείες τον τρόμο, με  τους τραμπουκισμούς  τις επιθέσεις, τους ξυλοδαρμούς, το αίμα που έρρεε στις διαδηλώσεις.

-Χρεοκόπησαν  τη χώρα,  έφεραν μνημόνια, καταδίκασαν γενιές Ελλήνων στη φτώχια. Κι αφού “την έκαναν νύχτα”  και πέταξαν την  καυτή πατάτα  στον «αγαθό»  Γιώργο Παπανδρέου ,  βγήκαν αλαζόνες και προκλητικοί και αναρωτιόντουσαν τάχα, «τί έγινε, ρε παιδιά και πιάσαμε πάτο ;»

-Εξέθρεψαν τη Χρυσή Αυγή.   Κι αυτό το μόρφωμα σαρξ εκ της σαρκός τους. Ο Μιχαλολιάκος, παιδί του Κων. Καραμανλή, τον έβγαλε από τη φυλακή με χάρη ο ίδιος ο πατριάρχης του εθνικσμού.  Και μετά, συνηθισμένοι  σ’  αυτά, μια και  ο ομογάλακτός τους, τους έκοψε χιλιάδες  ψήφους  , βγήκαν και φαγώθηκαν μεταξύ τους,   σαν τον Ιωαννίδη και τον Παπαδόπουλο.

-Η σημερινή,  χειρότερη κυβέρνηση από καταβολής  ελληνικού  κράτους, του υιού του αλήστου μνήμης Κων. Μητσοτάκη:   : Χρεοκόπησε  πάλι τη χώρα. ΄Εφερε επί θύραις ελληνοτουρκικό πόλεμο.  Ο γόνος της φαμίλιας εισέπραξε ένα σκασμό  μίζες με τις αγορές   άχρηστης λαμαρίνας. Σκότωσε  χιλιάδες ανθρώπους με τον τρόπο που διαχειρίστηκε  την πανδημία. Εξαγόρασε το 80% των Γκέμπελς και επέβαλαν λογοκρισία σε  κάθε μορφή εημέρωσης και αλήθειας.  Κράτησε εκτός φυλακής τη  διεφθαρμένη  συμμορία Σαμαρά,  Πικραμένου , Γεωργιάδη, Βενιζέλου ,Λοβέρδου   και λοιπών μεγαλολαμόγιων και στη θέση τους πάνε να βάλουν φυλακή την Τουλουπάκη και τον Παπαγγελόπουλο που τους ξεβράκωσαν.

 

 

Υπάρχει κανείς Δεξιός να κάνει από ντροπή και αηδία συμβολικό  χαρακίρι στο Σύνταγμα;   Τί ζητάμε!  Η αυτογνωσία και η τσίπα είναι από τα πρώτα στη λίστα  που λείπουν από αυτή  την παράταξη του εγκλήματος, της διαφθοράς,της απάτης, τους ψεύδους και της υποκρισίας.

Αλλά,  κι  αν τους φτύνει η Ιστορία,  είναι τόσο  γουρνόπετσοι ,που σου λένε θρασύτατα:  “΄Ελα,  μωρέ.  Βροχούλα ρίχνει.  Δροσιά  είναι”!