ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

Βρισκόμαστε υπό καθεστώς μαφίας.  Με επικεφαλής (“Νονό”) τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  Δεν είναι απλά μια κοινοβουλευτική δικτατορία, ένα ολιγαρχικό καθεστώς . Συγγενεύει με το καθεστώς Πούτιν περισσότερο. Κι αυτό μαφιόζικο καθεστώς .  Και πολύ κοντά, βέβαια,  στην επίσης κοινοβουλευτική δικτατορία του ΄Ορμπαν.

Ο Πούτιν εξοντώνει κάθε φωνή που ασκεί κριτική στο εγκληματικό του πρόγραμμα. Με ομάδα μαφιόζων εκτελεστών, δολοφονεί εν ψυχρώ αντιπάλους και μετά αποφαίνεται σαρκαστικά πως τους… έφαγε η μαρμάγκα ,γιατί είχαν… σεξουαλικές ιδιαιτερότητες!

Ο γιος του αλήστου μνήμης διεφθαρμένου πολιτικού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ,ο οποίος υπήρξε ο  χείριστος των πολιτικών από τη  Μεταπολίτευση, ως σήμερα,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όλα τα  χαρακτηριστικά  γνωρίσματα ενός  Νονού της Μαφίας. Κινείται και δρα μέσω μαφιόζων, αναθέτει “συμβόλαια θανάτου”, έχει στήσει ένα παντοδύναμο  παρακράτος , που τιμωρεί από τη μια μεριά τους “ενοχλητικούς” και από την άλλη  προσφέρει κάθε είδους εξυπηρέτηση και κάλυψη στα άτομα που ανήκουν  ή πρόσκειται στη μαφιόζικη φαμίλια. Περίτρανο  παράδειγμα ο  Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών  και δολοφονίες  μαρτύρων. Φίλος κι αυτός,συνεργάτης και χορηγός  του πρωθυπουργού και   αφεντικό των   συγγενών του (Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη).

Από τη άλλη, όπου τα όπλα δεν έχουν λόγο και πέραση , ο “Νονός”  χρησιμοποιεί τα “λευκά κολάρα”. Με οικονομικά και άλλα ανταλλάγματα,αλλά και με απειλές τιμωρίας και εκβιασμούς, αναθέτει σε θεσμικούς παράγοντες τη ανάληψη δράσης για συγκάλυψη  εγκλημάτων. Η Δικαιοσύνη και ο Τύπος είναι οι προσφιλείς  χώροι που  ψαρεύει  αχυρανθρώπους. Αγγελής, Ράικου, Ιωαννίδης,  Ζαχαρής, Ράπτης, Κουρτάκης, Κυριακού, Αλαφούζος στους χώρους  της εμπλεκόμενης Δικαιοσύνης και της Βιομηχανίας παραπληροφόρησης, είναι μερικά από τα γνωστά,  διεφθαρμένα ονόματα,που διεκπεραιώνουν  τα εγκλήματα του  “αφεντικού”  και …με το νόμο. Τα “Λευκά κολάρα”,όπως τα αποκαλεί ο νόμος,

Τέτοιες μαφιόζικες μεθόδους χρησιμοποιεί η κυβέρνηση   στα ακόλουθα (ενδεικτικά) μεγάλα σκάνδαλα:

  1. Δολοφονία 102 ανθρώπων στις πυρκαγιές στο Μάτι το καλοκαίρι του 2018. Φωτιές που έβαλαν οι ακροδεξιοί εθνικιστές Μακεδονομάχοι με τις ευλογίες και το παραλήρημα του  πάλαι ποτέ επικεφαλής των λυσασμένων  Μακεδονομάχων,   Κυριάκου Μητσοτάκη και σημερινού πρωθυπουργού, ο οποίος ,ως δια μαγείας,  απαρνήθηκε πλέον  εκείνη την επαίσχυντη ιδιότητα, αφού εξυπηρέτησε το στόχο του. Είναι ο ίδιος που σκύλευσε και συνεχίζει  τους 102 νεκρούς με την άδεια και των συγγενών των τραγικών θυμάτων!
  2. Novartis  . Αποδεδειγμένη πλέον η εμπλοκή 13 πολιτικών  στης Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ σε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο. Και η κυβέρνηση της μαφίας, έναντι οικονομικών και άλλων παροχών και ανταλλαγμάτων,  χρησιμοποιεί χωρίς ενδοιασμό  τα “λευκά κολάρα” , που αναφέραμε για να  γλυτώσει από τη φυλακή τους κατηγορούμενους διεφθαρμένους πολιτικούς .
  3.  Συνταγματικό πραξικόπημα με την επιβολή  lockdown και άλλων αντισυνταγματικών μέτρων,κατασπατάληση και κλοπή εκατομμυρίων για το στήσιμο σκηνικού και   δικαιολόγηση της αναγκαιότητας  αδικαιολόγητων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
  4.  Καταστροφή της ελληνικής  οικονομίας,η οποία θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλα 10 χρόνια για να φτάσει στα επίπεδα του 2019!
  5.  Δολοφονίες μαρτύρων στο σκάνδαλο  Novrtis με εντολή σε υπόκοσμο (μπράβους),  που κινούνται  δίπλα σε μεγαλόσχημα στελέχη της κυβέρνησης  και είναι συνεργάτες, υπουργοί και οι  απορρήτων    σύμβουλοι του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.
  6.  Παροχή δικαστικού  ασύλου στο φίλο της φαμίλιας Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ένας μετά το άλλον οι δικαστές παραιτούνται από την υπόθεση αυτή   της ναρκεμπορίας από φόβο εξόντωσής τους.  ΄Οπως, ακριβώς,  συνέβη με τους δολοφονημένους μάρτυρες στην ίδια υπόθεση.
  7.  Αμείλικτο κυνηγητό σε ακτιβιστές και  άτομα που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο με βαριές καταδίκες, ξυλοδαρμούς, απόπειρες δολοφονίας ή και δολοφονίες ( Β.Μάγγος).
  8.  Στέρηση  κεκτημένων δικαιωμάτων σε “δημοκρατικά”   καθεστώτα , όπως η διαδήλωση,η πορεία,η απεργία,  με νόμους, που μόνο σε καθεστώτα ολιγαρχικά μπορεί κανείς να συναντήσει σήμερα.
  9. ΄Αλωση και χρηματισμοί από κομματικά και κρατικά ταμεία  του συνόλου  του ελληνικού Τύπου.   Η βιομηχανία παραπληροφόρησης στην Ελλάδα έχει εισπράξει πακτωλό, παράνομο χρημάτων , μόνο και μόνο,  επειδή στηρίζει την κυβέρνηση της μαφίας.  Παράδειγμα πρόσφατο τα εκατομμύρια που καταχράστηκαν  στην περίφημη  “λίστα Πέτσα”.
  10. Αμείλικτο κυνηγητό, σωματικής και ηθικής εξόντωσης, του ιδρυτή και υπεύθυνου  του Homo Naturalis από μαφιόζους του υπόκοσμου, αλλά  και διεφθαρμένους θεσμικούς φορείς και παράγοντες. Να σημειώσουμε πως το  ιστορικό  μας σάιτ με μεγάλη επισκεψιμότητα από  το 2007 που λειτουργεί ανελλιπώς,  το   πολεμούν όχι μόνο οι αχυράνθρωποι του “Νονού”,αλλά και ο  λεγόμενος “δημοκρατικός Τύπος”, που αρνείται να στηρίξει  το σάιτ,επειδή  ασκεί και σε αυτόν  ,ως εμπορική δημοσιογραφία,  σκληρή κριτική.

Φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν εξαντλήθηκε η λίστα των εγκλημάτων του μαφιόζικου  καθεστώτος. Και το γεγονός πως αναφέραμε  κάποια ενδεικτικά   παραδείγματα,   δε σημαίνει πως και όσα παραλείψαμε είναι λιγότερο προκλητικά .

Υπό αυτό το καθεστώς, που χαρακτηρίζεται  πλέον, όχι απλώς ακροδεξιό ,ολιγαρχικό,αλλά και μαφιόζικο,  ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να  συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τον τρόπο που είχαμε καθιερώσει. Επειδή, εκτός των άλλων,  κινδυνεύει άμεσα η ζωή η δικιά μας  και  των ανθρώπων μας. Θα επανέλθουμε στη φυσιολογική μας λειτουργία, όταν   λάβουν τέλος   αυτά τα “πέτρινα χρόνια”,που βιώνουμε,   έρθουν  οι  καλύτερες ημέρες και τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Ως τότε, θα  έχουμε μια διαφορετική παρουσία στο διαδίκτυο, με   θέματα  που  πιστεύουμε πως θα είναι το ίδιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα . Και πρωτίστως,  ιστορικού, δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, πάντα εδραιωμένοι στις αρχές αυτού του κλάδου της Ιστορίας.