ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019. ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ

 

Περιμέναμε υπομονετικά , για να έχουμε την πλήρη  εικόνα  των εκλογικών αποτελεσμάτων, αλλά τελικά δεν την  έχουμε,  ούτε ως αυτή  τη στιγμή, που ανεβάζουμε το θέμα.  “Μαγείρεμα” ή ελληνική… σβελτάδα; Εμείς πιστεύουμε το πρώτο. Και πολλοί άλλοι μαζί με μας, που ξέρουν από “μέσα” πώς  και ποια αποτελέσματα ανακοινώνονται από την αρχή, ως το τέλος της διαδιακασίας καταμέτρησης και διοχέτευσης στα “κεντρικά” των αποτελεσμάτων.   ΄Εχει ξανασυμβεί και όχι μόνο μια φορά στο παρελθόν. “Μαγειρεύουν”, όπως πάντα, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσες , την ΑΠΟΧΗ, τα ΛΕΥΚΑ και τα  ΑΚΥΡΑ.
Από τα μέχρι αυτή τη στιγμή αποτελέσματα, λοιπόν, τα επίσημα τουλάχιστον,  που δίνει το υπουργείο, ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ φτάνουν  σχεδόν το 47%.  Το πραγματικό ποσοστό , βέβαια, όπως γνωρίζουμε (και δε χρειάζεται να μας διαψεύσει κανένας υπηρέτης του συστήματος “Νικολακόπουλος”) έχει ξεπεράσει το 55%.! Κι αυτό σημαίνει πως περισσότεροι από τους μισούς ΄Ελληνες  του εκλογικού σώματος, χεδόν τα 5.5  εκατομμύρια από τα 10, που είναι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς  καταλόγους, ακυρώνουν με τη στάση τους  την εκλογική διαδικασία. Και μάλιστα με τρόπο καταλυτικό,  εκκωφαντικό, μοναδικό.
 Κανονικά σήμερα, ένας πραγματικά ανεξάρτητος πρόεδρος Δημοκρατίας και όχι ο Παυλόπουλος, υπόδικος για τη χρεοκοπία της χώρας, όφειλε να απευθύνει  διάγγελμα στον ελληνικό λαό και να ζητήσει από τα αρμόδια δικαστικά και άλλα όργανα της Πολιτείας να ακυρωθούν οι εκλογές στις οποίες  διαπιστώνεται  προκλητική κα αβυσσαλέα νόθευση της βούλησης των πολιτών.   Το ελληνικό Σύνταγμα στη σφαιρικη θεώρηση του πνεύματος που έχει συνταχθεί και το διακρίνει, πάνω σε αυτή τη βάση στηρίζεται  και  αυτό ακριβώς απαιτεί.
΄Οταν οι μισοί και παραπάνω πολίτες της χώρας αρνούνται να δεχτούν τα κομματικά δρώμενα (πολιτικά,φυσικά, δεν είναι) και διαμαρτύρονται με αυτό τον πολιτισμένο, κραυγαλέο και μη επιδεχόμενο αμφισβήτησης τρόπο,  γιατί, ακριβώς ,  δεν τους εκφράζουν  εδώ και πολλά χρόνια , όχι απλώς  η δαδικασία επιλογής (που εν προκειμένω είναι επιβολή) της εξουσίας, αλλά το ίδο το πολίτευμα της “αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας”,  το Σύστημα, αν ήταν  στο ελάχιστο “καθαρό”, αν είχε ίχνος  τσίπας, αν χαρακτηριζόταν στην ουσία ,όπως με καταχρηστική χρήση διατείνεται, “δημοκρατικό”, όφειλε να επισημάνει πως διαπράττεται έγκλημα, ανοσιούργημα και   “εσχάτη προδοσία” στην έννοια και τις αρχές μια πραγματικής  Πολιτείας και των  πολιτικών  αγώνων και κατακτήσεων ανά τους αιώνες , όταν γίνονται αποδεκτά τέτοια εξευτελιστικά  εκλογκά αποτελέσματα γα εντολή σχηματισμού κυβερνήσεων, επιβολή  εξουσίας  ή  έστω άσκησης,  σε όλα τα επίπεδα, που το κράτος έχει λόγο και αμοδιότητα.

 

Σήμερα, ο “γόνος” του  μεγαλύτερου μεταπολεμικά πολιτικού εγκληματία  στην Ελλάδα, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αν είχε την ελάχιστη “δημοκρατική” τσίπα, όφειλε να αισχύνεται και να σιωπά, όχι   να πανηγυρίζει γατί κέρδισε  1 στους 10 ψηφοφόρους (!)  στις  εκλογές της Ε.Ε. (Στις τοπικές δεν αναφερόμαστε, γιατί ισχύουν παντελώς διαφορετικά κριτήρια).   Και  φυσικά,  ο πρωθυπουργός, έχει τη μεγαλύτερη εύθύνη, ο οποίος, μάλιστα, ως κι  αυτή τη στιγμή, δεν προχώρησε σε καμιά δήλωση, πέρα από τις τυπικές αναφορές, για την ΑΠΟΧΗ και  το πολιτικό έγκλημα της “Δημοκρατίας”.
 Μιλάμε,δηλαδή,  για  πραγματική, ουσιαστική   επιβολή   ενός  πολιτικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, ενός  επαίσχυντου ΦΑΣΙΣΜΟΥ.   Ο τρόπος επιλογής-επιβολής των αρχόντων στα παλιότερα πολιτεύματα,  δε διαφέρει στην κυτταρική του ιδότητα από το σημερινό.  ΄Αλλαξαν τα προσχήματα, που  λέγονται πλέον δημοκρατικά, αντί  αριστοκρατικά, ολιγαρχικά, τυραννικά, για να εξαπατούν τους υπηκόοους.
Αλλά, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδοχο. Εδώ και πολύ καιρό, και όχι μόνο στην Ελλαδα (κι αυτό είναι το πλέον ενθαρρυντικό)  ο λαοί σύγκειται πλέον από  δύο κατηγορίες: α. Τους ΠΟΛΙΤΕΣ ,που με κάθε τρόπο και φυσικά με την υπονόμευση των εκλογικών διαδικασιών, δείχνουν  την αποτυχία του παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης του κόσμου και  β. Τους ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ,που υπακούουν πειθήνια και εξευτελιστικά στις εντολές των αφεντικών τους.
Ας έχουν, όμως,  υπόψη τους αμφότεροι,  το εξής: Είμαστε  περισσότεροι από τον  μισό πληθυσμό  της γης. Και δηλώνουμε ανοιχτά και θαρραλέα  ανυπακοή στο Σύστημα. Απαιτούμε σήμερα ειρηνικά, με τις καταγγελίες μας και τη μη συμμετοχή μας στις διαδικασίες  επιβολής  της θέλησης των “λίγων” απέναντι στους “πολλούς” (αύριο, άγνωστο με ποιους άλλους τρόπους), από όσους  συνειδητά και για την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων  έχουν επιβάλει   φασιστικής μορφής πολιτεύματα, σε όποιο κι αν ακούουν όνομα, να σταματήσουν να εξαπατούν τους οπαδούς τους .
Αλλά και  τούτοι όλοι, όμως, οφείλου να κατανοήσουν πως πέρα από  την εξυπηρέτηση των αφεντικών  και  των προσωπικών τους μικροσυμφερόντων , μας έχουν απέναντί τους. Αν ως  “χαχόλοι” ψηφίζουν τους δυνάστες και  θεωρούν εμάς ως  εχθρούς τους, εμείς τους θεωρούμε  δέκα φορές.  Και καλούμε, τουλάχιστον όσους ακόμα έχουν ίχνος  αξιοπρέπειας, να αλλάξουν “στατόπεδο”. Να περάσουν στις τάξεις των ΠΟΛΙΤΩΝ.
Είμαστε οι περισσότεροι και πιο θαρραλέοι κι ανυπάκοοι. Τούτοι, όσοι παραμένουν οπαδοί και υποστηρικτές τους Συστήματος, δειλοί κα υποταγμένοι. Και φυσικά,αφεντικά και οπαδούς, τους θεωρούμε φασίστες. Γιατι τί άλλο είναι ο φασισμός, αν επιβάλεις τη θέλησή σου με τη βία των εκλογών  και  αναίσχυντα  απειλείς και  προκαλείς   “αν σας αρέσει, αλλιώς, αλλάξτε… πλανήτη”; Να χαίρεσθε τα…δημοκρατικά σας ιδεώδη!
Ας μας φοβούνται, όμως! Επαναλαμβάνουμε. Είμαστε οι περισσότεροι!