ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΥΠΟΓΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ “ΜΝΗΜΟΝΙΟ”!

1. Τσίπρας στο Mega: Σωστά κλείσαμε τα σύνορα.Ο Τσίπρας στο Mega, συμφωνεί με όσα κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον Εβρο

Αν καλώς, Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνει όσα κάνει  στο προσφυγικό  και συνυπογράφεις την εγκληματική συμπεριφορά  απέναντι στους πρόσφυγες της ακροδεξιάς κυβέρνησης , τότε να μου επιτρέψεις να… αναφωνήσω:  “Καλύτερα  Κούλης, παρά Αλέξης”!  Και κάνεις μάλιστα τη βαρύγδουπη  αυτή ανακοίνωση-επιβράβευση της  στάσης  της “επάρατης”  στο προσφυγικό , συμβολικά    από το  επαναλειτουργούν   Νάρκο- Μέγκα-Κάναλο του  Μαρινάκη! Ω, θεέ μου!

Να υποθέσουμε πως είναι στα σκαριά καμιά νέα “ομερτά” με το Μητσοτακέικο, όπως έκανες παλιότερα με τους Καραμανλήδες ;  Τότε   να επαναλάβω (και θα το κάνω από εδώ και πέρα συχνότερα): “Γεια στο στόμα και στα χέρια σου”,  Κούλη,  για όσα λες και κάνεις.

Αν, επιλήσμονα Αλέξη,  ούτε η Αριστερά μπορεί να διατυπώσει “αριστερό”, ορθό πολιτικό λόγο ,αν δεν έχει τραβήξει βαθιές και ευκολοδιάκριτες γραμμές από τη Δεξιά, τότε είσαστε όλοι τα  ίδια σκ@τά. ΄Η  “το μη χείρον”,πιο κόσμια.  Οπότε, καλύτερος ο πρώτος χαρακτηρισμός.

Εν τάξει,από τους “σταλίνες” του ΚΚΕ, δεν περιμέναμε “άσπρη μέρα”. Αυτοί έχουν μια “κασέτα” στο σεντούκι ,η βγάζουν και την παίζουν συνεχώς και αδιαλείπτως. Το ΝΑΤΟ και οι “φονιάδες των λαών” φταίνε για όλα! Ακόμα και  ο κορονοϊός…δάκτυλος των Αμερικανών είναι. Δεν το είπαν ακριβώς έτσι, αλλά το υπονόησαν κάποια στιγμή.

Η Αριστερά, Αλέξη Τσίπρα,  έχει καθαρό, ξάστερο λόγο.  Δε λέει, δεν πρέπει να λέει – ήξεις αφήξεις. Διαθέτει ευαισθησίες απέναντι στον κυνηγημένο,  τον καταπιεσμένο, τον  αδικημένο, τον αδύναμο. Ο λόγος και η πράξη της έχουν ανθρωποκεντρικό, ανθρώπινο  άρωμα και περιεχόμενο. Και σε καμιά περίπτωση δεν έχει λόγο αμφίσημο,ούτε “κρατάει δυο καρπούζια στην ίδια μασκάλη”.

Αλλιώς,  αν κι εσύ λες ,  ό,τι τσαμπουνάει  και ο Κούλης,  με ολίγη αριστερή…  πασπάλα, τότε όλοι είσαστε ίδιοι. Οπότε, άσε  καλύτερα τον γιο το Αποστάτη που είναι πιο εξασκημένος σε αυτά ,να κάνει κουμάντο και να πιλοτάρει το αεροσκάφος, όσο πάει. Ούτως ή άλλως , η συντριβή του είναι προδιαγεγραμμένη   με τέτοια κυβέρνηση και συμπλέουσα αντιπολίτευση.

Εμείς ,άλλα περιμέναμε να πεις.  Δηλαδή:  “Κακώς, ο ΄Ορμπαν της Ελλάδας φυλάκισε τους πρόσφυγες στον ΄Εβρο.  Παράνομη ενέργεια, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο,αλλά και ανήθικο, απάνθρωπο, αισχρό”. Αυτό όφειλες  να πεις, αν ήσουν αριστερός.   Από την πρώτη στιγμή, όπως είπαμε κι εμείς, όφειλες να βγεις κι εσύ  και να  ζητήσεις : “Τα προσφυγόπουλα και οι ευπαθείς ομάδες  να είναι κιόλας μοιρασμένοι σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη. Προσωρινά για την παροχή “πρώτων Βοηθειών”.  Οι υπόλοιποι πρόσφυγες,  ας παραμείνουν προσωρινά  στα σύνορα με ανθρώπινες συνθήκες, μέχρι να εκπονηθεί έκτακτο  σχέδιο από την Ε.Ε για την τύχη τους”. Αυτά περιμέναμε να πεις.

΄Ετσι θα έκανε ένας  πραγματικά αριστερός και ευαίσθητος  πρωθυπουργός ή αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τα εύσημα που παραχώρησες  στον Κυριάκο Μητσοτάκη ,”έδωσες μια κλωτσιά στη καρδάρα και έχυσες το γάλα”.΄΄Εστω κι αν δεν είχες μαζέψει και πολύ. Ούτε καν στη μέση ήταν.

2.α ΒΟΜΒΑ: Ο Αποστολάκης παίρνει θέση για τον ενδεχόμενο πόλεμο με την Τουρκία

Αποστολάκης: «Αν ο Ερντογάν βρεθεί σε αδιέξοδο μπορεί να πάει σε πόλεμο

Αποστολάκης: Παραλίγο να είχαμε νέα Ιμια στο Αιγαίο

Όμως όταν έχεις Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες είναι ικανές, όταν έχεις έναν λαό ο οποίος είναι υπερήφανος, όταν έχεις δίκιο σε όλα αυτά που διεκδικεί ο άλλος, θα πρέπει να σταθείς και να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην φοβάσαι την αναμέτρηση. Αν λοιπόν φοβόμαστε την αναμέτρηση θα οδηγηθούμε σε κινήσεις ήττα πριν ξεκινήσει κάτι», συμπλήρωσε.

Τέλος, όσο για το αν ο Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να φτάσει τα πράγματα σε αυτό το σημείο ο Ευάγγελος Αποστολάκης εκτίμησε ότι «θα το κάνει αν τον συμφέρει ή αν βρεθεί σε αδιέξοδο. 

β. Γέροντας Παΐσιος: «Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους»

*****

Πού πάμε ,ρε,παιδιά; Από τη μια ο βοθρο-ιστότοπος του Μαρινάκη στον Πειραιά. Κι από την άλλη,   ο  Τουρκοφάγος Παϊσιος ,  ο …ηρωικός  Ελληνάρας Αποστολάκης και οι οι συν αυτώ πατριωταράδες,  το… πάνε για πόλεμο!

Ποιος μπορούσε ένα χρόνο πριν να έχει  φανταστεί πως  εν σωτηρίω έτει 2020 ,βαίνουμε ολοταχώς σε πόλεμο,όπως το είχε προφητεύσει   ο άγιος, παλαβιάρης  Γέροντας και δεν το αποκλείει και  ο στρατόκαυλος  π.υπουργός ΄Αμυνας;

 

Μόνο που δε θα τους γίνεις η χάρη.΄ Οσο κι αν ονειρεύονται “κόκκινες μηλιές” και “χαμένες πατρίδες” ,η “πατρίδα” μας  είναι αυτή που είναι τώρα. Από Ορεστιάδα, έως… Μύρτος Λασιθίου. Και όσο και όποιοι κι αν χτυπιούνται, τα σύνορα δεν πρόκειται να αλλάξουν σπιθαμή. Θα αλλάξουν μόνο τότε που θα τα καταργήσουμε, ως  αχρείαστα , εμείς.

Καταλάβατε, όμως,  γιατί εδώ και τώρα πρέπει στους Ελληνάρες  να τους κόψουμε το βήχα; Είναι θεοπάλαβοι, ανώριμοι, ξεφτίλες.   Παϊσιοι  και Αποστολάκηδες! Και παρανοϊκοί και ανήθικοι.΄Οπως και οι φυλλάδες και τα βοθροκάναλα που τους παραχωρούν  “βήμα”.

Συσπειρωθείτε, πολίτες !

 

3. ΡΩΣΙΑ – ΒΟΜΒΑ: «Η Τουρκία σπρώχνει 130.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα»

Αποκάλυψη της Ρωσίας ότι η Τουρκία εξωθεί προς την Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία δεν προέρχεται από την Συρία

Οι τουρκικές Αρχές επιχειρούν να εξωθήσουν 130.000 πρόσφυγες και μετανάστες προς την Ελλάδα, ενώ η πλειονότητα των προσφύγων αυτών δεν είναι Σύροι υπήκοοι, δήλωσε ο διοικητής του Ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία, Όλεγκ Ζουράβλεφ.

Τα δύο τρίτα αυτών των ανθρώπων αυτών, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι υπήκοοι του Αφγανιστάν, του Ιράκ και αφρικανικών κρατών και όχι Σύροι.

***

“Οι φονιάδες των λαών” Ρώσοι, βγαίνουν κι από πάνω τώρα. Και δίνουν πληροφορίες και κάνουν εκτιμήσεις και αποκαλύψεις. Οι υπαίτιοι για 600.000 νεκρούς στη Συρία και εκατομμύρια πρόσφυγες. Το παίζουν αθώες περιστερές.

Και το ΚΚΕ ,οι Ρουβίκωνες και τα άλλα τα “παλικάρια της φακής” της ένοπλης λαϊκής βίας, ονειρεύονται  πορείες και  τρικάκια στην Αμερικάνικη πρεσβεία. Η Ρώσικη είναι στο απυρόβλητο.  ΄Αβατον.

Τί υποκρισία και  παράνοια! Αλλά και καιροσκοπισμός!

 

4. α. Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΟΥΛΗΣ

Novartis: Διευρύνεται το κατηγορητήριο για Παπαγγελόπουλο

Συζήτηση στην Προανακριτική Επιτροπή

β. ΗΠΑ: Η θυγατρική της Novartis θα πληρώσει 195 εκατ. δολάρια για συμμετοχή σε καρτέλ φαρμάκου

Η απόλυτη σχιζοφρένεια στη Ελλάδα! Στην Αμερική ξετινάζουν τους ανθρώπους της  φαρμακο -απατεωνο-βιομηχανίας  Νovartis  και στην Ελλάδα οι “άνθρωποί” της  θάβουν όσους αποκαλύπτουν το μέγα σκάνδαλο.

Ελλάς ,το μεγαλείο σου!

Υ.Γ Αυτό το επιστημονικό συμβούλιο (ο θεός να το κάνει τέτοιο .Εσύ διάβαζε το ορθόν: Διεφθαρμένο ΝεοΔημοκρικό συμβούλιο ) δεν έχει ονόματα;  Υποχρέωσή μας να τα παραδώσουμε στις γενιές.  Να τα μάθουμε παρακαλούμε;

΄Ετσι κι αλλιώς, δε θα το γλιτώσουν το “ανάθεμα”! Κι ας κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Αλίμονο στα παιδιά και στα εγγόνια τους! Εμείς είμαστε εδώ, για να τους τραβάμε τις μάσκες.