ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 3.500.000 ΠΡΟΦΥΓΕΣ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ;

 

 

 

1. ο Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα πυροβολεί πρόσφυγες, παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο!

Να δούμε και την άλλη πλευρά του προσφυγικού ζητήματος. Πέρα από τις υπερβολές του Τσαβούσογλου.

Η Τουρκία αυτή τη στιγμή έχει 3.500.000 πρόσφυγες και μετανάστες που τους φιλοξενεί.  Τί  έξοδα απαιτούνται για να συντηρηθούν αυτοί οι  άνθρωποι; Το έχει σκεφτεί κανείς;    Η ευρωπαϊκή βοήθεια δεν αρκεί. Ψίχουλα  τους πετάνε .   Και ως πότε όλος αυτός ο κόσμος θα ζει έτσι, όπως ζει και θα περιμένουν τα πάντα από τους Τούρκους;

Να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά. Δεν έχει άδικο να φωνάζει ο Ερντογάν ,πως  τους έχουν  όλοι παρατήσει   και περιμένουν από την Τουρκία να “βγάλει το φίδι  από τη  τρύπα”.

Λίγες χιλιάδες έφτασαν  στα σύνορα της Ελλάδας και σήμανε συναγερμός. ΄Ετοιμοι να τους τουφεκάνε είναι  .  Τι να πουν και οι Τούρκοι με 3.500.000 κόσμο  στη χώρα τους ;

2. Εισβολή του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση   για το ασφαλιστικό.

Ντου του Ρουβίκωνα στα γραφεία του Γιάννη Βρούτση

Ο ΄Εβρος καίγεται και τα Ρουβικωνάκια   υποδύονται τους …ΠΑΜΕ σε λαϊκίστικες φιέστες. Θα μου πεις, τί να έκαναν, για να βρίσκονται  στην επικαιρότητα; Να πήγαιναν στη ρώσικη  πρεσβεία  και να τα κάνουν λίμπα, γιατί  έστειλαν   στην προσφυγιά και την ερημιά εκατομμύρια αθώα  θύματα;

Μα, τί λέμε τώρα! Ο χορηγός δικτάτορας είναι στο απυρόβλητο της…ακτιβιστικής δράσης της αστείας ομάδας. ΄Αλλωστε,  “χέρι που σε ταϊζει , δεν το δαγκώνεις”.

3. Με ευθύνη του ΕΟΔΥ ξέφυγε ο κορονοϊός σε Ηλεία και Αχαΐα – Είχε ενημερωθεί από την Κυριακή αλλά το κράταγε μυστικό

Ο ΕΟΔΥ ειχε ενημερωθεί από την περασμένη Κυριακή

«Όταν ήρθε στο ιατρείο μου και είδα τα συμπτώματα που είχε ο 66χρονος , ενημέρωσα όπως όφειλα τον ΕΟΔΥ αλλά μου είπαν ότι δεν έπρεπε να μπούμε σε περαιτέρω ενέργειες γιατί ο ασθενής μου δεν είχε ταξιδέψει στην Ιταλία αλλά στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Ετσι παρέμεινε αρχικά στο σπίτι του αλλά μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και μετά στο νοσοκομείο του Ρίου» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com η πνευμονολόγος .

Η ανεύθυνη στάση των αρμοδίων του ΕΟΔΥ είχε ως αποτέλεσμα ο 66χρονος να νοσηλευτεί αρχικά στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας ως ασθενής με λοίμωξη του αναπνευστικού και στην συνέχεια λόγω επιδείνωσης της υγείας του και υψηλού πυρετού , να μεταφερθεί στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου όπου παρέμεινε για 48 τουλάχιστον ώρες ως απλός ασθενής !έως την Τετάρτη που διαπιστώθηκε μετά από ειδικές εξετάσεις ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό!

Η πρωτοφανής και ανεύθυνη στάση των αρμοδίων του ΕΟΔΥ είχε ως αποτέλεσμα να περάσει ο κρίσιμος χρόνος των τριών ημερών και να εκτεθούν σε άμεσο κίνδυνο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων το οποίο και τέθηκε σε καραντίνα . Όμως σοβαρά ερωτήματα και ανησυχίες προκύπτουν και για τους υπόλοιπους ασθενείς που βρέθηκαν πλησίον του 66χρονου , για τους συνοδούς και τους συγγενείς τους…

***

“Τα σκουπίδια κάτω από το χαλί”. Μυστικότητα, μη μας πάρουν χαμπάρι πως τα κάναμε θάλασσα  και χαλάσουμε το ίματζ μας. Η προσφιλής πρακτική  των ολοκληρωτικών καθεστώτων. Σε αυτά εμείς συμπεριλαμβάνουμε και τα ακροδεξιά, τύπου  ΄Ορμπαν και Κούλη .΄Ιδια φάρα, ίδιες τακτικές.

Εισαγγελείς στον ΄Αρειο Πάγο  ακούνε;   ΄Η όλοι έχετε  πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για την …εξιχνίαση του σκανδάλου Νovartis, που κατά την πεποίθηση πολλών συναδέλφων σας είναι σκευωρία;

Γι΄αυτό και επιμένουν  πως  ο σκευωρός  Παπαγγελόπουλος πρέπει  να τιμωρηθεί. Και  ο Σαμαράς,ο  Γεωργιάδης, ο Πικραμένος και λοιπό συνάφι,  ως  αδίκως κατηγορηθέντες ,πρέπει να αποζημιωθούν από την ελληνική Πολιτεία . Κι αν είναι δυνατόν να τους πάνε τις αποζημιώσεις με…τροχήλατες βαλίτσες στα σπίτια τους.

4.Κορωνοϊός: 21 νέα κρούσματα στην Ελλάδα -Από το γκρουπ των Αγίων Τόπων

Κορωνοϊός Βασιλική Γεννήσεως

Προφανώς οι “χατζήδες”  αυτοί θα  προσκύνησαν τον ΄Αγιο Τάφο  και πρώτα απ όλα θα ζήτησαν (γενικώς οι πιστοί είναι ζήτουλες), υγεία και μακροημέρευση. Αλλά ,όχι μόνο δεν εισακούστηκαν, μας  έφεραν   και τον ιό πεσκέσι!

Τί φάρα αχώνευτη αυτοί  ο πιστοί  πασών των θρησκειών.  Πέρα από απαιτούντες,  έστω και  παρακαλούντες,  είναι και   ανόητοι. Δεν εισακούονται μεν ,αλλά δεν το βάζουν κάτω. Και δεν    καταλαβαίνουν πως αυτός ο θεός που πιστεύουν ούτε τους  (εισ) ακούει , ούτε τους   βοηθάει.

Ο πραγματικός θεός, το “επέκεινα”,το ασύλληπτο ΟΝ, αν υπάρχει , δεν πέφτει τόσο χαμηλά να ανοίγει νταλαβέρια  με “χατζήδες” και   “Χατζ” ταξιδιώτες. Τόσο χαμηλούς και μικρούς θεούς έχουν αυτοί οι  θρησκεύοντες  πια;

 

5. 20 άτομα με κουκούλες , κατέβηκαν στην αποβάθρα  και  έβαψαν αγάλματα.

Βανδαλισμοί σε πινακίδα του μετρό

Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κατέβηκαν στην αποβάθρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, ενώ έβαψαν αντίγραφα αγαλμάτων που υπάρχουν στο επίπεδο της αποβάθρας.

Μάλιστα, οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να διαφύγουν της αστυνομίας με συρμό που βρισκόταν εκεί, αλλά ο συρμός δεν έφυγε. Αντίθετα, αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, μεγάλος αριθμός αστυνομικών έσπευσε στο σημείο, προχωρώντας μάλιστα συνολικά σε 56 προσαγωγές κατά την διάρκεια της νύχτας

***

Μόνο αναρχικοί δεν είναι τούτοι . Μαϊμούδες , χούλιγκαν είναι. Μπέρδεψαν το γήπεδο με  το σταθμό και τα διέλυσαν. Αληταράδες με τρικυμία εν τω κρανίω.

6. ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
Συγκινητική ανάρτηση Αδωνι για τον πατέρα του: Με πήγε το πρωί στο σχολείο, το μεσημέρι μου είπαν ότι «έφυγε»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σύσκεψη στο Υπουργείο

Δε γνωρίζω τίποτα για τον πατέρα του Αδώνιδος.΄Ενα ξέρω, όμως σίγουρα.  Αν ζούσε σήμερα και ήταν  έντιμος άνθρωπος,  θα ένιωθε ντροπή και σιχασιά για το γιο του.

Καλύτερα που έφυγε,να μη βλέπει να μην ακούει  για τα κατορθώματα  ενός διεφθαρμένου  γόνου που έριξε στα σκουπίδια το όνομά τους. Αλίμονο στα παιδιά και τα εγγόνα του, που θα κουβαλάνε το όνειδος  αυτού του ονόματος.

7. Αφγανιστάν: Σκότωσαν κουτάβι husky επειδή ιδιοκτήτρια του ήταν γυναίκα

Αλλά την περασμένη Παρασκευή, η πεζοπορία μετατράπηκε σε τραγωδία, αφού μια άγνωστη ομάδα ανδρών πλησίασε την οικογένεια της και πυροβόλησε το αγαπημένο κουτάβι της.

Εκείνοι της είπαν ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι κάτοχος ενός σκύλου. Αλλά η Sabha φοβάται ότι μπορεί να ήταν κάτι περισσότερο από αυτό- ότι μπορεί να έχει να κάνει με την προπόνηση που κάνει σε μικρά κορίτσια.

“Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε για το στόχο τους, αλλά πιστεύουμε ότι είναι εξαιτίας της καριέρας της”, δήλωσε στο BBC η αδερφή της, Setayesh. “Ήταν η πρώτη γυναίκα που έχει τη δική της εταιρεία και αυτά τα πράγματα είναι ταμπού εδώ”, δήλωσε.

Η Sahba είχε συνηθίσει σε απειλές – διδάσκει καράτε σε παιδιά στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Χεράτ, εδώ και 10 χρόνια. Είχε επίσης δημιουργήσει ένα ποδηλατικό σωματείο για εφήβους και νεαρά κορίτσια – ένα άθλημα σε μια χώρα όπου, πριν από δύο δεκαετίες, οι γυναίκες απαγορεύονταν να πηγαίνουν στο σχολείο, να εργάζονται ή ακόμα και να φεύγουν από το σπίτι χωρίς να συνοδεύονται από άνδρες.

***

Τώρα να τους πεις αυτούς ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί περπατάνε όρθιοι στα δυο  πόδια και όχι στα τέσσερα ,όπως είναι η κανονική  τους στάση; Δεν τους λέω με τίποτα συνανθρώπους.

 

8.H ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΑΓΙΑ MOΡΦΩ Η ΣΜΥΡΝΙΑ

Κάνουμε τελευταία  κάποιες  …καταδύσεις  στο παλαιό αρχείο. Βρίσκουμε αναρτήσεις,  σχεδόν 13 χρόνια πίσω,που κι εμείς οι ίδιοι  που ανεβάσαμε  τα θέματα, τα έχουμε ξεχάσει .Για να σπάσουμε κάπως την μιζέρια με  τους κοροϊνούς και τους  Κούληδες   ,  θα ξεκινήσουμε να  τα ξαναζωντανέψουμε κάποια απ΄αυτά  με νέες αναρτήσεις.

H ΠΑΡ ΟΛΙΓΟΝ ΑΓΙΑ MOΡΦΩ Η ΣΜΥΡΝΙΑ
22.09.07
                ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ (Εκτος τοπου και χρονου λετε?)

ΛΕΩΝ

Η ΚΥΡΑ ΜΟΡΦΩ Η ΣΜΥΡΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ,ΜΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ. ΕΜΕΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ  ΣΤΟΝ ΑΓΙ ΄ ΑΝΤΩΝΗ .ΑΝΑΜΑΛΛΙΑΣΜΕΝΗ, ΒΡΩΜΙΚΗ,ΜΙΣΟΤΡΕΛΗ,ΒΩΜΟΛΟΧΑ,ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΓΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ  ΔΙΦΡΑΓΚΑ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΖΕΣΤΟ ΦΑΪ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΄70 ΚΑΙ ΤΑΦΗΚΕ… ΔΑΠΑΝΑΙΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ  ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ. Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ, ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΙΑ  ΕΝΑ  ΑΛΛΟ  ΡΕΜΑΛΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΡΦΩ ΤΗ ΣΜΥΡΝΙΑ. ΚΑΙ Ω, ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! Η ΓΡΙΑ ΣΚΥΛΑ,ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΡΙΖΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΛΕΙΩΤΗ,ΑΤΟΦΙΑ,ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ,ΟΠΩΣ ΤΗ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΤΑΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ ΤΗΣ  ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ,ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΠΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΗ.” ΘΑΥΜΑ,ΘΑΥΜΑ”,ΑΝΕΚΡΑΞΑΝ  ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ   ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ  ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.Ο ΠΑΠΑ ΦΟΥΣΚΑΣ,ΟΜΩΣ,ΠΑΛΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ,ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΟΝΑΧΟ,ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΠΕΚΙ,ΝΑ  ΞΑΝΑΧΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΩ ΤΗΝ ΤΡΙΓΥΡΙΣΤΡΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ

΄ ΕΤΣΙ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΧΑΛΑΣΕ Ο ΠΑΠΑ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ  Η ΚΥΡΑ ΜΟΡΦΩ Η ΣΜΥΡΝΙΑ,Η ΑΛΑΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ,ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΓΙΑ ΤΗΣ…ΑΓΙΑΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΗΜΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ  ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΘΑΒΟΝΤΑΙ ΑΛΕΙΩΤΟΙ, ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ.

ΓΙΑΤΙ,ΡΕ,ΠΑΙΔΙΑ,ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΡΦΩ ΤΗ ΣΜΥΡΝΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ?ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ,  ΩΣ ΑΓΙΑ,,ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ  ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΜΙΑ ” ΚΗΦΙΣΙΑ”  ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ.Α,ΡΕ,ΠΑΠΑΦΟΥΣΚΑ,ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ,ΧΑΛΑΣΕΣ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ.