ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ…ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ!

Σκληρή επίθεση των Αρχαιοφυλάκων στον Μητσοτάκη: «Λένε άριστοι και εννοούν αρεστοί»

Πέρα από έξυπνη ατάκα  (Παρονομασία,-παρήχηση-ετυμολογικό σχήμα) είναι και τραγική πραγματικότητα.  ΄Ο,τι ακριβώς γινόταν παραμονές χρεοκοπίας.  Δεν χωρούσαν τα γραφεία τη “γαλάζια ακρίδα”,που βόλευε ο ανιψιός με το σημερινό πρόεδρο της Δημοκρατίας, επί της επάρατης εκείνης Δεξιάς,που χρεοκόπησε τη χώρα.

Αλλά ,όταν θα βγουν στη φόρα  τα ρουσφέτια και οι κομματικές   προσλήψεις των…αρεστών αρίστων και της έτερης, επάρατης κυβέρνησης του Υιού σήμερα,  θα τρίβει  τα μάτια του το πανελλήνιο.  Δεν έχουν σε τίποτα τσίπα. ΄Ο,τι αρπάξουν, επειδή, ακριβώς,  ξέρουν πως οι μέρες τους είναι μετρημένες.

__________________________________________________-

  1. “Ο ΚΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗ  ΜΑΝΑ ΤΟΥ” (ΝΙΚ. ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ)

Πήραμε μια επιστολή -απάντηση στα χτεσινά που “σούραμε” στη χειρότερη φάρα, την πιο ύπουλη, αλλόκοτη και εγκληματική  συντεχνία ,τη δημοσιογραφική. Αποστολέας “ένας από το σινάφι”.΄ Ετσι υπογράφει.

Μίσος,φανατισμός, χυδαιότητα,αλλά και αγραμματοσύνη στο κείμενό του. ΄Οπως είναι τα  κουσούρια των περισσοτέρων από δαύτους . Βάζουμε αποσπάσματα,που θέλουμε να σχολιάσουμε:

 

  1. “…Από που και ως που ο δημοσιογράφος, είναι πιο επικίνδυνος κι από την πυρηνική απειλή;  … Αντί να ξεσκεπάζουμε τους κυβερνήτες, τους πολιτικούς, τους χορηγούς τους επιχειρηματίες,που βυθίζουν τους λαούς στις συμφορές, μας λες πως ο δημοσιογράφος που με κίνδυνο  της ζωής του  ξεσκεπάζει τις ατιμίες τους είναι ο κακός της παρέας; …”,

       2. ” ΄Αλλα λέει η ιστορία του Τύπου, που την αγνοείς και τη διαστρεβλώνεις συνεχώς. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα”.

 

Λοιπόν…κοντυλοφόρε,

 Ανάμεσα στα άλλα  ισχυρά σας ελαττώματα  να μη  ξεχνάμε και τούτο. Πως στο συνάφι σας, έχετε πάρει διαζύγιο με τη μελέτη της Ιστορίας. Και σαν να μην έφτανε αυτό,  δε διστάζετε να το παίζετε και  “ιστορικοί” (τρομάρα σας!), δοθείσης ευκαιρίας.  Αν δεν είχαν παραμείνει οι ιστορικές σου γνώσεις    στα σχολικά  εγχειρίδια, αν είχες φροντίσει να μάθεις σε βάθος  κάποια πράγματα, θα ήξερες πως οι μεγαλύτερες  συμφορές -καταστροφές της χώρας μας στην νεότερη και σύγχρονη ιστορία  της, τουλάχιστον στους 3  τελευταίους αιώνες ,  φέρουν φαρδιά -πλατιά την υπογραφή  του Τύπου της εποχής. Να λέμε “ευτυχώς” που οι Νικηταράδες και οι Καραϊσκάκηδες δεν ήξεραν να διαβάζουν, ούτε είχε εξαπλωθεί  ακόμα για καλά  στις ευρύτερες  λαϊκές μάζες η  “πανώλη”  των  φυλλάδων. Αν τους επηρεάζατε και τότε, δεν αποκλείεται ακόμα να είμαστε “έθνος της Οθωμανικής αυτοκρατορίας”  Είστε (υπο)προϊόν των τελευταίων  3 αιώνων στην πραγματικότητα.

Ας λογαριαστούμε, λοιπόν,  ιστορικά:

  1. Καταστροφικός ,ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897.΄Οταν  οι Τούρκοι  φτάσανε στον Πειραιά.  Σώθηκε η χώρα με την επέμβαση των Ξένων. Με το αζημίωτο, βέβαια. ΄Ενα δάνειο τόσο απεχθές και βαρύ, που μόλις λίγα χρόνια πριν το ξεχρεώσαμε. Και μιλάμε από το 1897! Αν κάνεις τον κόπο   να βρεις τις φυλλάδες της εποχής και έχεις την ευαισθησία να  πληροφορηθείς, παραμονές της καταστροφής οι   “κοντυλοφόροι”,σαν ελόγου σου, τί γράφανε, τί εθνικιστικό βόθρο είχανε ανοίξει και πώς σύρανε στην κυριολεξία με φανατισμό και υστερία  μια απροετοίμαστη χώρα σε ένα χαμένο από την αρχή πόλεμο, θα ντρεπόσουν  που δουλεύεις  στη βιομηχανία παραπληροφόρησης (αν και αποκλείεται).

    2. Μικρασιατική Καταστροφή του 1922. ΄Εχω στο αρχείο μου πολλά από  τα…πύρινα, εθνικιστικά, εγκληματικά άρθρα του “Τύπου” της παραμονές της μεγάλης Καταστροφής. Τέτοιο ντελίριο ψευτοπατριωτισμού, εθνικοφροσύνης, παράνοιας, έλλειψης ακόμα και στοιχειώδους λογικής, δεν συναντάς εύκολα στον Τύπο  άλλων  λαών. Ο βρώμικος εκείνος οχετός των γραφιάδων,  έστειλε τα Ελληνόπουλα τότε να σφαγούν, αλλά και ξερίζωσαν έναν ολόκληρο πληθυσμό και τον έριξαν στα τάρταρα.  Κωνσταντίνος και Βενιζέλος έχουν τις δικές τους ευθύνες. Σίγουρα, όμως, λιγότερες απ΄αυτές των αισχρών  “Γκέμπελς”  της εποχής.

 

3.  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Γράφαμε  (May 4, 2017):

 

“ΚΚΕ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ:ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

05.12.08

«…Εκεί, όμως ,που   «δίνουν ρεσιτάλ», όσον αφορά την αγαστή συνεργασία, την ασυλία και την υποκρισία ΟΛΩΝ των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου, είναι στο μέγα θέμα του καταστροφικού δανεισμού της χώρας. Όπως και σε άλλο  θέμα  με τίτλο «ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ» αναπτύξαμε, η χώρα έχει καταρρεύσει οικονομικά (πτωχεύσει) και αυτή είναι η διαπίστωση όλων των οικονομικών κύκλων της Ευρώπης και των Βρυξελλών, φυσικά. Το χρέος και τα ελλείμματα είναι απίστευτα τεράστια. Μισθοί, συντάξεις, εξοπλισμοί, παροχές διάφορες και κονδύλια, καταβάλλονται πλέον μόνο από δανεικά, αφού δεν υπάρχουν χρήματα στον κρατικό κορβανά. Ο δανεισμός (αν βρεθούν δανειστές) της επόμενης χρονιάς( 2009), για παράδειγμα, θα πλησιάσει τα 50-55 δις, ευρώ και με επιτόκιο 2% μεγαλύτερο της…Γερμανίας.

Και ενώ αυτή είναι η τραγική και μη αναστρέψιμη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, η μεν κυβέρνηση αποκρύπτει την αλήθεια από τους ΄Ελληνες, τα δε λοιπά κόμματα, ενώ γνωρίζουν κι αυτά πολύ καλά πως  η οικονομική καταβαράθρωση της χώρας είναι οριστική και αμετάκλητη, όχι μόνο δεν  προβαίνουν σε «σταυροφορία» ενημέρωσης, αλλά τη συγκαλύπτουν κιόλας. Φωνάζουν, τάχα μου, ελάχιστες φορές, αλλά στην ουσία προτιμούν να ασχολούνται με τα …αποδοτικά σε κομματικό όφελος σκάνδαλα, τύπου Βατοπεδίου-Εφραίμ, γιατί είναι «πιασάρικα» και τηλεοπτικά, παρά με το πρόβλημα της οικονομικής κατάρρευσης».

 

Οι παραπάνω γραμμές γράφτηκαν σ΄αυτό το  σάιτ στις  5/12/2008. Παραμονή, δηλαδή,  της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια. Μια μέρα που για μας τους «εξωσυστημικούς»,  σηματοδοτεί μια νέα εποχή γι΄αυτό και τη μνημονεύουμε ως σταθμό και αφετηρία.

 «Καθαρά και σταράτα»  λέγαμε τότε πως η χώρα έχει πτωχεύσει, αφού το χρέος διπλασιάστηκε και το έλλειμμα την εποχή εκείνη και λίγο μετά, είχε ξεπεράσει το 15%.    Την έκρυθμη κατάσταση της οικονομίας, είχαμε τότε αντιληφθεί από δύο κινήσεις «αθόρυβες» μεν, αλλά αρκούντως αποκαλυπτικές της τραγωδίας που ζύγωνε.   Η πρώτη έγινε από την Αμερική στις αρχές  του 2008.  Οι Αμερικανοί μυστικά αλλά επίσημα, έκρουσαν ισχυρό κώδωνα κινδύνου για την επερχόμενη λαίλαπα στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Λίγο μετά,  ακολούθησαν και  οι Βρυξέλλες. Κι από δω έφτασαν ηχηρά  τα μαύρα μηνύματα στην τότε κυβέρνηση για την κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και απαιτήθηκαν εδώ και τώρα μέτρα, για  μη εξελιχθεί σε μη αναστρέψιμη η κατάσταση.

Ο  «ανιψιός» με σοβαρές  διαταραχές ατομικής συνείδησης σε επίπεδα ηθικής, αλλά  και εκτεθειμένος σε  παντελή ανικανότητα αντίληψης της  πολιτικής υποχρέωσής του με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της χώρας    να ενημερώσει   κόμματα και λαό  για την απελπιστική κατάσταση της οικονομίας και να ζητήσει εδώ και τώρα τη συγκρότηση  μιας  εξωκοινοβουλευτικής κυβέρνησης ή έστω πολυκομματικής με όποια ονομασία κι αν επρόκειτο να συσταθεί, για την αντιμετώπιση της κρίσιμης  κατάστασης, δεν προχώρησε σε κανένα από τα δύο αυτά βήματα.  Αντίθετα. Σε κοινή  σύσκεψη των κομματικών συνεργατών του και των πρωτοκλασάτων υπουργών του αποφασίστηκε η εσπευσμένη εγκατάλειψη του «σκάφους»  και η μεθόδευση της σωτηρίας τους από ένα επικείμενο «ειδικό δικαστήριο» το οποίο ήταν  σίγουρο πως θα ακολουθούσε μετά την ανακάλυψη και δημοσιοποίηση και από άλλους της τραγικής αλήθειας για την κατάρρευση της οικονομίας.

Από τότε, λοιπόν, το χρέος είχε καταστεί μη βιώσιμο, αφού αυτό ακριβώς σήμαινε, πως έχεις ξεπεράσει το έλλειμμα το 15% και μέσα στις δύο κυβερνητικές σου θητείες διπλασίασες  το χρέος. Με άλλα λόγια, η κατάσταση χαρακτηριζόταν από τότε ως μη αναστρέψιμη, που σήμαινε πως  βρισκόμαστε ήδη από το 2008  (ίσως και 1 χρόνο  νωρίτερα)  σε χρεοκοπία και πτώχευση.

 Το επτασφράγιστο  αυτό μυστικό   της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή για τη χρεοκοπία της χώρας, κρατήθηκε έτσι για καιρό με τη χειραγώγηση (την εξαγορά) της τότε βιομηχανίας παραπληροφόρησης. Ιδιοκτήτες εφημερίδων, ραδιοφώνων, τηλεοπτικών σταθμών συνεπικουρούμενοι φυσικά από τα δημοσιογραφικά τους επιτελεία, απέκρυψαν από τον ελληνικό λαό τη φοβερή είδηση και «έπαιζαν»,όσο  πιο δυνατά μπορούσαν  την ίδια εποχή, για να διασκεδαστεί η συμφορά, θέματα-σκάνδαλα με πρωταγωνιστές  τους  Βαβίλη,   Γιοσάκη, Μπουρμπούλια, Καλούση (παραδικαστικό) ,Εφραίμ και   Ζαχόπουλο. ΄Ενας από τους «πατριάρχες» της εμπορικής δημοσιογραφίας, ο…πολύς  Ι.Κ.Πρετενέρης σε πρόσφατη συνέντευξή του έχει παραδεχτεί  την ευθύνη της απόκρυψης της ενημέρωσης από τον Τύπο της εποχής για τη χρεοκοπία της χώρας με το …επιχείρημα πως θα επικρατούσε πανικός και   ο κόσμος θα έσπευδε να σηκώσει τις καταθέσεις του”.

 

Τα σχόλια περιττά.  Πάλι το αληταριό των “Χατζηνικολάου και Πρετεντέρη”, δηλαδή  ΣΥΜΠΑΣ ο ελληνικός Τύπος,που είχε ενημερωθεί την ίδια στιγμή από μας εδώ για το “τσουνάμι” που ζύγωνε  (κι εσύ που έχεις το θράσος να κάνεις σε μας κριτική)  είναι υπεύθυνο κι αυτής  της καταστροφής που βρήκε τη χώρα .Κι ακόμα δεν τελείωσε ο Γολγοθάς. Αντίθετα,  γενιές Ελλήνων τα επόμενα τουλάχιστον 50 χρόνια ,θα πληρώνουν το δικό σας έγκλημα.

Τουλάχιστον…βουλώστε το!   Για σας περισσότερο.Ο κόσμος  σας έχει πάρει είδηση. Και  ξέρετε πολύ καλά πως δεν έχετε μούτρα πια να κυκλοφορείτε στους δρόμους. Ουδείς σας παίρνει πια στα σοβαρά. Μόνο οι χαχόλοι  και οι σκουπιδοφάγοι, που τρέφονται από τις χαβούζες σας.

 

2. Ποιο ζεϊμπέκικο; Πακιστανός χορεύει στην Αρκαδία! 2 χρόνια μετά γίνεται το απίθανο!

Βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

 

1. (https//www.athensmagazine.gr/article/videos/439100-pakistanos-xoreyei-zeimpekiko-sthn-arkadia-2-xronia-meta-ginetai-to-apithano)

 

 

2.

 

 

****

Η μουσική,οι άλλες συναφείς τέχνες σπάζουν τα σύνορα, αδιαφορούν για διαφορές ράτσας, φύλου, γλώσσας, θρησκείας. Ενώνουν, καταργούν στην πράξη το ρατσισμό,την προκατάληψη,το φασισμό.

΄Ολα τα ανθρώπινα όντα απολαμβάνουν τα προϊόντα της Τέχνης με το ίδιο ακριβώς τρόπο. Με τις προσλαμβάνουσες της ψυχής, των συναισθημάτων. Οργανικές και ψυχικές αντιδράσεις στα ερεθίσματα είναι απολύτως ίδιες σε όλους.  Στο κρύο,τη ζέστη,την πείνα, τον πόνο, την αρρώστια ,αλλά και στο ψυχικό άλγος, στο δάκρυ,το γέλιο.

Η Φύση μισεί το ρατσισμό, είναι αντίθετος στους φυσικούς Νόμους. Είναι η Φύση  επίσης που τιμωρεί την αφροσύνη. Μια και το πιο πολύτιμο δώρο της στον άνθρωπο, είναι ο ΝΟΥΣ. Και μη σκοτισμένος ΝΟΥΣ, φυσικός, ανεπηρέαστος,  υγιής, δεν ξεδιακρίνει χρώμα επιδερμίδας,  φύλα, έθνη, κάστες.

Αυτονόητες αλήθειες που μόνο  μυαλά  λερωμένα, “μικρά”, ασεβή δεν μπορούν να κατανοήσουν.

 

3. ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 850 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ
Νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης της Google Health: «Διαβάζει» ακτινογραφίες πνευμόνων εξίσου καλά με γιατρούς
Γιατρός με άσπρη μπλούζα

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το ο νέο σύστημα μπορεί να μελετήσει ακτινογραφίες πνευμόνων και να βγάλει συμπεράσματα εξίσου αξιόπιστα με εκείνα των έμπειρων ακτινολόγων ενώ μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο βοηθό των γιατρών στο μέλλον.

Οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Radiology» της Ακτινολογικής Εταιρείας της Βόρειας Αμερικής, εκπαίδευσαν το σύστημά τους τροφοδοτώντας το με περισσότερες από 860.000 ακτινογραφίες. Η ακτινογραφία πνευμόνων είναι από τις συχνότερες εξετάσεις παγκοσμίως, όμως έχει ορισμένους περιορισμούς. «Βρήκαμε ότι υπεισέρχεται σε μεγάλο βαθμό ο υποκειμενικός παράγοντας στην ερμηνεία της συγκεκριμένης ακτινογραφίας, κάτι που περιορίζει την αποτελεσματικότητά της», ανέφερε ο επικεφαλής ερευνητής της Google Health, Σράβια Σέτι.

***

Είμαστε εδώ και περιμένουμε τη μεγάλη μέρα της επαναστατικής  εισόδου στον κόσμο μας  της Τεχνητής Νοημοσύνης επί…παντός επιστητού.   ΄Ενας νέος  “θεός” γεννιέται. Μοιραία οι παλιοί των  χοντροκομμένων μύθων θεοί ,  θα εξαφανιστούν  από μόνοι τους.

Άμποτε!