Η ΚΟΛΕΚΤΙΒΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ “Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ”!

Πούτιν για την Ημέρα της Νίκης: Θέλουμε ένα ειρηνικό μέλλον

“Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτίμησε σήμερα ότι ο κόσμος βρίσκεται σε «ένα σημείο καμπής» και κατηγόρησε τις δυτικές χώρες ότι ενορχηστρώνουν έναν «πόλεμο» εναντίον της χώρας του, κατά την ομιλία του στην Κόκκινη Πλατεία με αφορμή την Ημέρα της Νίκης.”

****

Σαν να μην κουβαλάει το τέρας της Ρωσίας το αίμα 700.000 θυμάτων. Σαν να μην πήραν είδηση τα Γκεμπελίδια της εφσυν τί συνέβη πάλι τον 21ο αιώνα  στην ανθρωπότητα,  μετά από σχεδόν 80 χρόνια.    Τόση αβελτηρία, και ιδιωτεία;  (΄Ινα  μη τι χείρον  είπωμεν!)

Βεβαίως,  δεν ξεχνάμε πως ακόμα και ο καλός και  αγαθός Γκάντι αποκαλούσε στις επιστολές του τον Χίτλερ …«φίλε»!   Αλλά για άλλους, ασφαλώς,  λόγους απ΄αυτούς που τα αποπαίδια της παλιάς Ελευθεροτυπίας προσφωνούν  το δικτάτορα της Ρωσίας…πρόεδρο!

Και, διάβολε,  ο «Παππάς» της κολεκτίβας,  δεν είναι δα και ο Γκάντι της Ινδίας!

Να υπενθυμίσουμε και  το άλλο. Εκτός από τα φανερά ρουβλιοεπιδοτούμενα πέτσινα σάιτ που βάζουν…ουδέτερα  κείμενα για το αφεντικό τους  έναντι αδράς αμοιβής σε διάφορες πλατφόρμες παραπληροφόρησης  με πρώτη  εκείνη του Google , ίδια τακτική ακολουθούν και οι λασπότοποι του Μαρινάκη.

Αλλά, κατανοητό. Εκατομμύρια εισπράττει ο μεταφορέας κάθε είδους πετρελαιοειδούς και… μη (!) , σπάζοντας το εμπάργκο στις πηγές εσόδων του Τσάρου.  Καθόλου περίεργη η προθυμία του.