ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

 

Πούτιν για Β. Κορέα: Η στρατιωτική υστερία ενδέχεται να οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή
Wu Hong/Pool Photo via AP

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η επιβολή σκληρότερων κυρώσεων εναντίον της Βόρειας Κορέας θα είναι «ανώφελη και αναποτελεσματική», εκτιμώντας ότι «η στρατιωτική υστερία» ενδέχεται να οδηγήσει σε «παγκόσμια καταστροφή».

Μιλώντας στο περιθώριο της διάσκεψης των χωρών των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) που πραγματοποιείται στην Κίνα, ο Πούτιν τόνισε ότι η χώρα του «καταδικάζει» τη νέα πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας.

«Ωστόσο η επιβολή οποιονδήποτε κυρώσεων σε αυτή την περίπτωση είναι ανώφελη και αναποτελεσματική», κατήγγειλε. «Η στρατιωτική υστερία δεν έχει κανένα νόημα (…) Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε μια παγκόσμια καταστροφή», τόνισε ο Πούτιν.

Ο σαλεμένος δικτάτορας Πούτιν  που λίγα χρόνια πριν στη διάρκεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατάληψης της Α. Ουκρανίας, δήλωνε πως μπορεί να ισοπεδώσει τις ΗΠΑ ή να καταλάβει με περίπατο το Βουκουρέστι, αλλά  και μέχρι σήμερα συνεχίζει ο ίδιος ή  με τους λογής  αχυρανθρώπους του να απειλεί την υφήλιο με πυρηνικά ,  δεν έχει απλά θράσος απύθμενο να το παίζει ειρηνοποιός.  Είναι  και ο ίδιος ψυχοπαθής, όπως ο ομόλογός του στη Β.Κορέα, που του δίνει …συμβουλές αυτοσυγκράτησης!

Ο Πούτιν υποκινεί τον επίσης  τρελαμένο   Κιμ Γιονγκ Ουν να συμπεριφέρεται ως ο “ψυχοπαθής τρομοκράτης” των αμερικανικών ταινιών (τις βλέπει αβέρτα, λένε, ο “Μπούλης” της Πιονγιάνγκ) και να  απειλεί πως θα τινάξει στον αέρα τον πλανήτη.  Μαζί θα καθίσουν μια μερα, αν προφτάσουν και ζήσουν, στο εδώλιο του Διεθνούς ποινικού δικαστηρίου.

Είναι απαίτηση, επιταγή των νέων γενιών που έρχονται μετά από μας και  θέλουν να ζήσουν σε ένα κόσμο ειρηνικό,  να δικαστούν οι δύο δικάτορες.   Οφείλουμε να  παραδώσουμε στα παιδιά μας μια ανθρωπότητα που κανένας παρανοϊκός ηγέτης δε θα μπορεί ούτε να τα απειλεί, ούτε, πολύ περισσότερο, να είναι σε θέση να  προκαλέσει καταστροφή.

Τέρατα,  όπως οι παραπάνω δκτάτορες της Ρωσίας και της Β.Κορέας, είναι αυτή την ώρα ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τις μελλοντικές γενιές. Επιτέλους , να τελειώνουμε με αυτούς.  “Χτες” όφειλαν να τους έχουν  τελειώσει. Σήμερα, μπορεί να είναι αργά.

_______________________________________________________________________

  1.  ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ: ΛΟΓΙΚΟΣ Ο  ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ 25,2  ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΥΙΣΚΙ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ!
  2. ΑΠΟ .. .ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΕΥΑ  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ.  ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ;
  3. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. 60 ΔΟΛΟΦΟΝΙΟΥΛΕΣ  ΚΑΙ 3.500 ΣΟΥΓΙΑΔΙΑΣΜΑΤΑ.   ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ .
    4,. ΓΕΝΝΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ
1. Κιμ Γιονγκ Ουν: Πού ξοδεύει την αμύθητη περιουσία των 4,2 δισ. ευρώ ο εκκεντρικός ηγέτης
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν διαθέτει περιουσία αξίας 4,2 δισ. ευρώ/ Φωτογραφία: David Guttenfelder/ AP

 

Ο αμφιλεγόμενος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, υπολογίζεται ότι έχει προσωπική περιουσία αξίας 4,2 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πηγές, μάλιστα, ξοδεύει κάτι παραπάνω από 500 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αλλά πού; Για αρχή, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης έχει υψηλή αισθητική και εκλεπτυσμένο ουρανίσκο, ως φαίνεται. Λέγεται μάλιστα, ότι ξοδεύει περίπου 25,2 εκατ. ευρώ το χρόνο για να εισάγει ουίσκι και κονιάκ. Έχει ιδιαίτερη προτίμηση φυσικά στα πιο ακριβά του είδους, όπως είναι το Hennessy, το οποίο μπορεί να φτάσει και τα 1.800 ευρώ το μπουκάλι.

Ανάλογα ακριβά είναι τα γούστα του και στο φαγητό. Είναι γνωστό ότι εισάγει το καλύτερο χοιρινό από τη Δανία, χαβιάρι από το Ιράν, πεπόνι από την Κίνα και ιδιαίτερες ιαπωνικές λιχουδιές. Το κόστος για όλα αυτά παραμένει επτασφράγιστο μυστικό αλλά υπολογίζεται σε μερικά εκατομμύρια.

Μανιώδης καπνιστής ο ίδιος επιλέγει τα καλύτερα γαλλικά τσιγάρα. Η ποικιλία Yves Saint Laurent,  την οποία και προτιμά, κοστίζει περίπου 40 ευρώ το πακέτο.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει ακριβά γούστα και στο ζήτημα των διακοπών του. Και για αυτόν τον λόγο διαθέτει ένα χειμερινό θέρετρο, που κοστίζει περίπου 30 εκατ. δολ, το Masikryong. Για τις θαλασσινές του αποδράσεις έχει το υπερπολυτελές του γιοτ, αξίας σχεδόν 7 εκατ. δολαρίων. Μάλιστα, ο φίλος του Ντένις Ρόντμαν το έχει χαρακτηρίσει ως «συνδυασμός γιοτ με πλοίο της Ντίσνει».

Γαλαντόμος και ανοιχτοχέρης, ο Κιμ Γιονγκ Ουν λέγεται ότι κάνει ακριβά δώρα στη γυναίκα του Ρι Σολ-Γιουν. Είναι γνωστό ότι ξοδεύει κρατικά κεφάλαια για την αγορά των πολύτιμων αγορών της, όπως είναι μία τσάντα Christian Dior, την οποία έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός. Το κόστος της μάλιστα πλησιάζει το ετήσιο εισόδημα της μέσης Βόρειας Κορέας, που δεν ξεπερνά τα 1.500 ευρώ.

Δώρα ωστόσο κάνει και στους 60 εκλεκτούς αξιωματούχους του. Το 2010 είχε λάβει ο καθένας τους από μία υπερπολυτελή Mercedes-Benz σεντάν. Συνολικά, τα δώρα για τους φίλους του υπολογίζονται κάτι λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ.

Ως σινεφίλ ο Κιμ Γιονγκ Ουν διαθέτει μία σπάνια συλλογή με DVD αλλά και ένα ιδιαίτερα λουσάτο home cinema με 1.000 περίπου θέσεις το οποίο υπολογίζεται σε κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Με ιδιαίτερη αγάπη στα ρολόγια, ο φακός τον έχει απαθανατίσει με ένα από τα πολλά υπερπολυτελή που έχει στη συλλογή του. Το συγκεκριμένο μάλιστα, σύμφωνα με την telegraph, υπολογίζεται ότι κοστίζει περίπου 7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα παιδιά στη Βόρεια Κορέα διδάσκονται στο σχολείο για την αγάπη του ηγέτη τους στα αυτοκίνητα. Ο ίδιος διαθέτει περίπου 100  αυτοκίνητα, που συλλέγει από νεαρή ηλικία. Τα περισσότερα είναι Mercedes-Benz.

Για τις κρατικές του επισκέψεις μάλιστα έχει επιστρατεύσει μία υπερπολυτελή, προσαρμοσμένη Benz S600 το κόστος της οποίας εκτιμάται στο  1,5 εκατ. ευρώ.

Για τις αερομεταφορές του δε θα μπορούσε φυσικά να έχει κάτι λιγότερο από το «Air Force Un». Κρύσταλλα και δέρμα κοσμούν το εσωτερικό του, το οποίο μόνο αυτό, κοστίζει κάτι λιγότερο από 1,5 εκατ. ευρώ.

Και τα έξοδα δεν σταματούν εκεί. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι λάτρης του γκολφ και ξοδεύει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για ιδιωτικά μαθήματα γκολφ.

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, πληροφορίες αναφέρουν ότι το 20% του προϋπολογισμού του κράτους δαπανάται για τη συντήρηση των ζώων του Κιμ Γιονγκ Ουν και των εγκαταστάσεών τους. Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό δεδομένου ότι ο τελευταίος δημόσιος κοινός προϋπολογισμός του έθνους ήταν περίπου 53 εκατ. ευρώ, το 2008.

Σύμφωνα με το TIME ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι και λάτρης της μουσικής. Και μπορεί οι συνηθισμένοι άνθρωποι να έχουν ένα…πιάνο σπίτι τους, εκείνος μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μία εξαιρετική συλλογή με πιάνα. Το κόστος μάλιστα του κάθε ένα από αυτά υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 54.000 ευρώ.

Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει. Πού μένει ο Κιμ Γιονγκ Ουν; Η απάντηση είναι απλή. Σε ένα από τα 17 παλάτια που είναι διασκορπισμένα σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Κορέας. Μερικές φορές ωστόσο, μένει και το ιδιωτικό του νησί.

Και όλα αυτά τη στιγμή που, με βάση τα στοιχεία του 2008 (τα μόνα που έχουν δημοσιοποιηθεί), ο στρατιωτικός προϋπολογισμός ήταν 7,3 εκατ. ευρώ

Προ ημερών,  ένας αναλυτής από το Χάρβαρντ και 2-3 μέρες πριν η Λιμπερασιόν ,μας διαβεβαίωσαν με…φοβερά και τρομερά αποδεικτικά στοιχεία πως ο  ανωτέρω εικονιζόμενος “Μπούλης” μετά της εριτίμου κυρίας  του,   στέκεται καλά στα μυαλά του και δεν είναι επικίνδυνα παρανοϊκός, όπως υποστηρίζουμε εμείς. Ποια είναι η αλήθεια;

Μα, η ίδια του η ζωή, η συμεριφορά του,ως άτομο  και ηγέτης, αποδεικνύουν πως όχι απλώς δεν έχει κουκούτσι λογική, αλλά είναι πραγματικά άρρωστος, τρελαμένος. Ποιος λογικός άνθρωπος, και μάλιστα, όταν είναι ηγέτης σε μια χώρα που λιμοκτονεί στην κυριολεξία  ,ξοδεύει περίπου 25,2 εκατ. ευρώ το χρόνο για να εισάγει ουίσκι και κονιάκ; (!)

Παρανοϊκό άτομο, και ως εκ τούτου σφόδρα επικίνδυνο,  για την υφήλιο ολόκληρη με τους διαπλανητικούς πυραύλους που μπορούν να ρίξουν πυρηνικά παντού και όχι μόνο σε Αμερική  και Ιαπωνία.  Και το  καταπληκτικό είναι πως όλοι οι…αρμόδιοι  ξύπνησαν μόλις  “σήμερα το πρωί” και ανακάλυψαν πως ο παλαβιάρης   Κιμ Γιονγκ Ουν,που μισεί το δυτικό τρόπο ζωής για τους υπηκόους του, αλλά ο ίδιος ζει μέσα στη χλιδή και την παραλυσία της Δύσης, έχει πυρηνικό οπλοστάσιο ικανό να τινάξει τον πλανήτη στον αέρα.

Ο παραπάνω αναλυτής από το Χάρβαρντ, να μην ξεχνάμε,  ήταν σύμβουλος του Ομπάμα και υπεύθυνος για την παρακολούθηση του προγράμματος του εξοπλισμού της Β.Κορέας από το 1995.  Και δεν έκανε απολύτως τίποτα ο πανάθλιος.  Σήμερα που φούντωσε το θέμα, βγήκε ο  εγκληματίας με συνεντεύξεις να μας πει,και δεν ντρέπεται,  πως …δεν ήξερε,δεν άκουσε δεν είδε.

Μαζί με τον  Κιμ Γιονγκ Ουν στο Διεθνές ποινικό δικαστήριο πρέπει να καθίσουν όλοι αυτοί που ή είναι ή ανεπαρκείς και αδιάφοροι σε τέτοιες άκρως υπεύθυνες θέσεις  ή χρηματίζονται ,για να κάνουν πως δε βλέπουν. Τεράστια η ευθύνη τους. Για να μην  υπενθυμίσουμε πως αμείβονται αδρά για να ασκούν καθήκοντα σε   αυτές τις “λεπτές” θέσεις, να διαφυλάσσουν ,δηλαδή, τον  κόσμο από επικίνδυνες καταστάσεις, όπως αυτή σήμερα που δημιούργησε ο  δικτάτορας  της Β. Κορέας.

Η Αμερική, επίσης, οφείλει να απολογηθεί,ως χώρα. Γιατί, για παράδειγμα, δεν έχασαν καιρό να εισβάλουν στο Ιράκ, όταν  πληροφορήθηκαν πως ο Σαντάμ διέθετε οπλοστάσιο χημικών (αμφισβιτείται από πολλούς ειδήμονες),  και δε δίστασαν να τον κρεμάσουν;  Γιατί τόσα χρόνια δεν έκαναν το ίδιο με τη δυναστεία  Κιμ,που ήταν φανερό πως ,αφού ούτε στη χώρα της σεβόταν την έννοια ΄Ανθρωπος  ,γιατί να το κάνει για την παγκόσμια κοινότητα; Μήπως γιατί δεν είχαν πετρέλαια να “βάλουν χέρι” οι Αμερικανοί στη Β.Κορέα;

Πώς “φυτρώνου πάντα εκεί που δεν τους σπέρνουν”, όταν  τα συμφέροντά τους το απαιτούν και τόσες δεκαετίες άφηναν τους ΒορειοΚορετάτες να φτάσουν οπλικά εδώ που βρίσκοντια σήμερα; Δεν πρέπει να απολογηθούν κάποτε οι αμερικανικές κυβερνήσεις για όλα αυτά τα τραγικά και ανιστόρητα  λάθη, από τα οποία πολλά,  δεν ήταν καθόλου τέτοια. ΄Ηταν καθαρή σκοπιμότητα, συμφέροντα και “παιχνίδια”. Οφείλουν να απολογηθούν στην ιστορία.

 

2. Η Πολωνία ζητά 1 τρισ. δολάρια αποζημίωση από τη Γερμανία για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Η Πολωνία ζητά 1 τρισ. δολάρια αποζημίωση από τη Γερμανία για τον β' Παγκόσμιο Πόλεμο/ Φωτογραφία:AP
Η Πολωνία ζητά 1 τρισ. δολάρια αποζημίωση από τη Γερμανία για τον β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Το ποσό του 1 τρισ. δολαρίων ζητά η Πολωνία από τη Γερμανία ως αποζημίωση για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών Βιτόλντ Βαστσικόφσκι.Με δηλώσεις του στο τοπικό ραδιόφωνο, RMF, ο ΥΠΕΞ υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξουν «σοβαρές συνομιλίες».  «Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να ασχοληθούμε με τις γερμανο-πολωνικές σχέσεις, οι οποίες επισκιάζονται από τη γερμανική επιθετικότητα του 1939 και τα άλυτα μεταπολεμική θέματα.» Πρόσθεσε δε ότι οι υλικές απώλειες της Πολωνίας υπολογίζονται περίπου στο1 τρισ. δολάρια, ενδεχομένως και παραπάνω.Ο υπουργός Άμυνας της Πολωνίας, Αντονι Μακιέρεβιτς, κατηγόρησε παράλληλα ευθέως τους Ευρωπαίους επικριτές ότι προσπαθούν να «σβήσουν» την τύχη των Πολωνών «από την ιστορική μνήμη της Ευρώπης».

Η δεξιά κυβέρνηση της χώρας είχε απορρίψει το ψήφισμα του 1953 από την πρώην κομμουνιστική κυβέρνηση της Πολωνίας, η οποία αρνήθηκε την οποιαδήποτε απαίτηση για αποζημιώσεις από τη Γερμανία.

Οι επικριτές της κυβέρνησης λένε ότι οι συζητήσεις περί αποζημιώσεων αποσκοπούν στο να  αποσπούν την προσοχή από την εθνικιστική ατζέντα τους.

Ωστόσο, περίπου έξι εκατομμύρια Πολωνοί πολίτες, συμπεριλαμβανομένων περίπου τριών εκατομμυρίων Εβραίων, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου και μεγάλο μέρος της Βαρσοβίας καταστράφηκε.

Ο Βιτόλντ Βαστσικόφσκι από την πλευρά του απέφυγε να απαντήσει πότε η Πολωνία θα δημοσιοποιήσει την επίσημη θέση της σχετικά με τους επαναπατρισμούς.

Σε πρόσφατη ανεξάρτητη δημοσκόπηση, ωστόσο προέκυψε ότι το 51% του πολωνικού λαού έχει αντιρρήσεις ως προς τις αξιώσεις κατά της Γερμανίας, ενώ το 24 5 είναι υπέρ.

Η σημερινή συντηρητική κυβέρνηση έχει δεχθεί επικρίσεις για την εισαγωγή μεταρρυθμίσεων που έχουν κατηγορηθεί για διάβρωση της δημοκρατίας στην Πολωνία. Η Ευρωπαϊκή Ένωση από την άλλη έλαβε νομική δράση τον Ιούλιο λόγω του φόβου ότι οι μεταρρυθμίσεις θα μπορούσαν να περιορίσουν την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχει σήμερα σοβαρότητα στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει άσκηση εξουσίας ή άλλα νευραλγικά πόστα σε κράτη και διεθνείς οργανισμούς. (Αλλά, θα πει κάποιος.  Και πότε, δηλαδή,  υπήρχαν τέτοιοι ανά τους αιώνες; Ποτέ, ή έστω σπάνια, είναι η αλήθεια!)

Οι άνθρωποι της εξουσίας ή θα είναι τρελαμένοι, όπως οι δικτάτορες Πούτιν και Κιμ Γιονγκ Ουν, ή θα είναι σιχαμερά ακροδεξιά -ρατσιστικά ερπετά, όπως οι Ούγγροι, οι Πολωνοί και οι Σλοβάκοι ή, όπως οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και οι Εγγλέζοι, ψωνισμένα …΄Εθνη, που κυνηγάνε την  πρωτιά, να είναι τούτοι μπροστάρηδες, οδηγοί, αφεντικά.  Σοβαρός άνθρωπος δεν πάει να ασκήσει εξουσία. Πάει και τελείωσε. Οπότε, αυτονόητο να την ασκούν οι χειρότεροι.

Τώρα, η ακροδεξιά κυβέρνηση της Πολωνίας ζητάει πολεμικές αποζημιώσεις! ΄Οπως η δικιά μας εδώ, επίσης τρελαμένη “θυγατέρα” Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 Αλλά δε μας λένε οι εθνικιστάρες μας κι εδώ και εκεί στην Πολωνία, πόσα πρέπει, δηλαδή,   να δώσουν οι Γερμανοί στους Εβραίους για τουλάχιστον 5.000.000 θύματα; Και δεν προηγούνται αυτοί εξ όλων;Και να ήταν μόνο οι Εβραίοι; Οι  Ρώσοι ,οι ΄Ελληνες, οι Γάλλοι, όλοι οι λαοί που είχαν  εκατομμύρια θύματα και ανείπωτες άλλες ζημιές υποστεί δε θα έπρεπε να λάβουν αποζημιώσεις; Και ακομα: ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ; Και τότε μου λέει κανείς  τί θα γινόταν;

Δε χρωστάνε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ οι σημερινοί Γερμανοί. Ούτε κανείς άλλος. Δεν υπάρχουν έθνη και κράτη. Επινοήσεις πονηρές ,αλλόκοτες, αφύσικες είναι τούτες οι έννοιες.  Ακατανόητα πράγματα αυτού του είδους οι αποζημιώσεις για πολέμους και καταστροφές,που έγιναν σχεδόν (σε λίγα χρόνια) έναν ολόκληρο αιώνα πριν.

Με τέτοιο…δικαιικό και νομιό σκεπτικό   θα πρέπει κι εγώ τώρα να  …πάω φυλακή  για τον … 4ο πίσω στη σειρά  παππού μου, τον Αναστάσιο Πασχαλίνο, τακίμι των Εγγλέζων, που έβαλε τους Μαυρομιχαλαίους να σκοτώσουν  τον Καποδίστρια! Γιατί όχι;  Κάπως έτσι πάει το πράγμα κα με τον αντίστοιχο  Γερμανό, που τον καλούν σήμερα να πληρώσει τα σπασμένα, τις αμαρτίες των προγόνων του.

Ασόβαροι άνθρωποι, ενδεείς φρενών αυτοί της εξουσίας. Γι΄αυτό πάει ο κόσμος κατά διαβόλου.

3. ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ
Ανοίγει και πάλι η αυλαία της δίκης της Χρυσής Αυγής

 

Άνοιξε και πάλι η αυλαία στη δίκη των κατηγορουμένων της Χρύσης Αυγής, με το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να αρχίζει και πάλι τις συνεδριάσεις του.

Βουλευτές, αλλά και στελέχη του κόμματος κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, η οποία σύμφωνα με το πολυσέλιδο κατηγορητήριο στρέφεται σε βάρος μεταναστών, αλλά και ιδεολογικών της αντιπάλων.

Συμπληρώνονται άλλωστε σε λίγες ημέρες 4 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του μουσικού Παύλου Φύσσα, μίας δολοφονίας που πυροδότησε το τσουνάμι των εξελίξεων, των συλλήψεων και μίας μεγάλης δικαστικής έρευνας, η οποία ωστόσο, σε επίπεδο, δικαστηρίου, καθυστερεί για διάφορους λόγους.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε σήμερα ο υπάλληλος του δήμου Χαλανδρίου Θ. Πισιμίσης, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από μέλη της Χ.Α το 2014, σε μία διαδήλωση για την αποφυλάκιση των προφυλακισμένων στελεχών της.

Ελάτε τώρα εκεί στο δικαστικό δοβλέτι.  Γιατί να βιαζόσαστε; Τόσα χρόνια με διάφορα τερτίπια τους έχετε έξω τους Ναζί. Δεν μπορείτε να επινοήσετε  και άλλο ένα (είσαστε μανούλες σ΄αυτά), να μη δικαστούν ποτέ; Τί κάνανε, άλλωστε, τα …παλουκάρια;  60 ανθρώπους σκοτώσανε και 3.500 σουγιαδιάσανε. Και οι περισσότεροι ήταν … λαθρό! Δεν  ήταν  δα και 20.000.000 που εξόντωσαν οι Ναζοί δάσκαλοι του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη. Να είμαστε και ευχαριστημένοι.

  Αφήστε στελέχη, αλλά και οπαδούς της  Χ.Α ελεύθερους   να ζουν σε ανθρώπινες κοινωνίες, να σουλατσάρουν δίπλα στα παιδιά μας, να συνεχίζουν να βρίζουν, να  προκαλούν τους γονιούς των δολοφονημένων από τα χέρια τους, να  κυνηγάνε ταλαίπωρους μετανάστες και πρόσφυγες με τα παιδά στα χέρια.

Και για να μη χάσετε κι εσείς ως δικαστικό συνάφι   τη δουλειά σας ,  βάλτε μέσα  κανένα κλεφτρόνι,  τίποτα ψιλοαπατεώνες, τα πρεζόνια για εμπορία. Αυτοί είναι  οι εγκληματίες  ,που πρέπει να τιμωρηθούν και μάλιστα με εξόντωση. Ο  βομβιστής Μιχαλολιάκος έξω και η  Ηριάννα με τον Περικλή μέσα!

“Ω, τί κόσμος, μπαμπά”.  (https://www.youtube.com/watch?v=2At5Y2t6okA ΄

“‘ Ομορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος”!

4.Η Ελληνίδα που νίκησε τον καρκίνο δείχνει τη διπλή μαστεκτομή της στο Facebook για να αφυπνίσει τις γυναίκες

 

Η Ελληνίδα που νίκησε τον καρκίνο δείχνει τη διπλή μαστεκτομή της στο Facebook για να αφυπνίσει τις γυναίκες

Την Χριστίνα Κούκια γνωρίσαμε πέρυσι τέτοια εποχή, όταν αποφάσισε να δείξει τη διπλή μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί στα Social Media.

Η νεαρή μητέρα τότε, θέλησε να «ταράξει τα νερά» του Facebook, με σκοπό να δείξει ότι ο καρκίνος δεν είναι παιχνιδάκια, κουίζ και κορδέλες στα κοινωνικά δίκτυα.

Το μήνυμά της τότε ήταν ξεκάθαρο. Ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις. Μπορεί να σε συναντήσει παντού, οπoιαδήποτε στιγμή και τότε πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τον νικήσεις.

Σύμμαχος ωστόσο όλων των γυναικών σε αυτή τη μάχη είναι η πρόληψη. Και αν κάτι ήθελε να περάσει τότε η Χριστίνα, μαζί και με τη δική της προσωπική ιστορία, ήταν αυτό.

Χθες η νεαρή μητέρα, ανέβασε φωτογραφία της διπλής μαστεκτομής της για να αφυπνίσει και πάλι τις γυναίκες. Η Χριστίνα εκτός από τη διπλή μαστεκτομή έκανε και υστερεκτομή. Της ευχόμαστε περαστικά και παίρνουμε δύναμη από την ιστορία της.

Το ποστ της Χριστίνας Κούκια

«Ήρθε η ώρα να σας υπενθυμίσω τον έλεγχο που πρέπει να κάνουμε εμείς οι γυναίκες για να αποτρέψουμε τα σχέδια του καρκίνου!!!
Φέτος εκτός απο την διπλή μαστεκτομη εχω εμπειρία και στην υστερεκτομή… Μην λυπάστε… Εγω δεν λυπάμαι καθόλου. Αντιμετώπισα τον καρκίνο όσο καλυτερα μπόρεσα… Αφου έκλαψα, χτυπηθηκα, κλείστηκα στον εαυτό μου, ενα πρωί τον κοίταξα στα μάτια και τον τρόμαξα…. Του έδωσα να καταλάβει. Εκεί που νόμιζε οτι θα ηταν ο νικητής βρέθηκε ηττημένος!!!
Ολοι μας έχουμε απίστευτη δύναμη μεσα μας.
Εύχομαι να μην χρειαστεί να δούμε πόση…..
Θελω να σας πω αυτό: ” ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ”
Κάντε τις εξετάσεις σας και μην το αναβάλλεται!!!!!!!
Αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε γι αυτόν!!!!!!!!
Διαδώστε το… Βοηθείστε στην πρόληψη !!!
Κοινοποιήστε το όσοι το διαβάσετε!!!»

Να είσαι έτσι, πάντα γερή , γενναία μαχήτρια. Να δίνεις κουράγιο μέσα από την προσωπική σου περιπέτεια στον πάχοντα συνάνθρωπο. Και  τη σωτήρια συμβουλή σου: Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Μην αφήνετε το κακό να σας προλάβει.  Χτυπήστε το εδώ και τώρα στο κεφάλι.