ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ

Ποτάμι το αίμα στη Λωρίδα της Γάζας: 28 νεκροί πριν τα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ
Φωτογραφία: ΑΡ

Ποτάμι ρέει το αίμα στη Λωρίδα της Γάζας.

Τουλάχιστον 28 νεκροί νεκροί και 1.600 τραυματίες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των φονικότερων εδώ και εβδομάδες συγκρούσεων στην περιοχή.

Ένα 12 χρονο κι ένα 14χρονο αγόρι καθώς και  ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξάκι περιλαμβάνονται στους νεκρούς και τουλάχιστον 74 παιδιά,  23 γυναίκες και πέντε δημοσιογράφοι,  στους άνω των 1.600 τραυματίες λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, που έχει εξοργίσει τους Παλαιστίνιους, καθώς διεκδικούν το ανατολικό τμήμα της Αγίας Πόλης ως πρωτεύουσά τους.

Οι θάνατοι αυτοί ανεβάζουν σε 82 τον αριθμό των Παλαιστινίων που έχουν σκοτωθεί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη ενός κινήματος διαμαρτυρίας στις 30 Μαρτίου, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου. Καθιστούν επίσης την ημέρα αυτή την πιο φονική στην ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση από τον πόλεμο του 2014 στον θύλακα.

Αν υπήρχε διεθνές ποινικό δικαστήριο, σήμερα ο Νετανιάχου θα ήταν φυλακή. Δεν υπάρχει τέτοιος θεσμός. ΄Οπως δεν υπάρχει και ευρωπαϊκό δικαστήριο. Αλλά ούτε και ΟΗΕ. Διακοσμητικοί οργανισμοί. Στημένα όλα αυτά τα…ευαγή ιδρύματα. Για το θεαθήναι και την τήρηση των προσχημάτων.

Ας μην το σεβόμαστε .Ας αγωνιστούμε να τους γκρεμίσουμε και στη θέση τους να χτίσουμε πραγματικούς διεθνείς θεσμούς και οργανισμούς που θα λειτουργούν χωρίς σκοπιμότητες, αγκυλώσεις και εξαρτήσεις.

Είναι ηθικοί αυτουργοί κι αυτών των δολοφονιών οι διεθνείς οργανισμοί. Το αίμα των θυμάτων “εφ΄υμάς”.   Κι ας ντρέπονται οι γενιές σας για  σας και τα εγκλήματά σας!

 _________________________________________________________________
1. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Αυτή είναι η 19χρονη που γέννησε και δολοφόνησε το βρέφος στην Πετρούπολη
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

 

΄Εγκλημα ειδεχθές και αποτρόπαιο. Και η απαίσια μούρη και τούτης της “μάνας”, όπως και  της άλλης στη Ν. Σμύρνη, κρυμμένες γιατί δεν έκαναν δα και κανένα έγκλημα! Παιδιά εκτός γάμου γέννησαν.Η κοινή γνώμη (απο)δέχεται και δικαιολογεί τέτοια εγκλήματα. Η αστυνομία και η δικαιοσύνη οφείλουν να συμμορφωθούν με τα πιστεύω και της παραδόσεις της ελληνικής  κοινωνίας!

Κρύψτε, λοιπόν, τις σατανικές αυτές μορφές.  Καλύψτε τις φόνισσες. Ούτε καν ονόματα μη δίνετε.

Και αν είναι να βγάζετε στη φόρα εγκληματίες, κάντε το για το Νίκο Ρωμανό (αλήθεια, αυτό το παιδί τί έκανε; Ακόμα δεν έχω καταλάβει). ΄Η, ξεφτιλίστε   κανένα κλεφτρόνη.  Αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.

2. ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
«Αυτό είναι απόπειρα φόνου» -Σάλος με την πιο βίαιη βάπτιση, με ιερέα να βουτά με ορμή το μωρό [βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου αλλά και των ξένων μέσων ενημέρωσης κάνει ένα βίντεο από μια ορθόδοξη βάπτιση η οποία χαρακτηρίστηκε η πιο… βίαιη όλων των εποχών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ιερέας βουτάει με δύναμη το βρέφος στην κολυμβήθρα τρεις φορές, προκαλώντας σοκ ακόμη και στους παρευρισκόμενους στη βάπτιση, με την αντίδραση ειδικά των μικρών παιδιά να τα λέει όλα, καθώς ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια τους.

Η βάπτιση πιστεύεται ότι έγινε σε εκκλησία στην Αγία Νάπα στην Κύπρο και προκάλεσε την αντίδραση αρκετών χρηστών των social media, ειδικά ατόμων που δεν είναι εξοικειωμένοι με τα μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας και οι οποίοι χαρακτήρισαν την πρακτική απράδεκτη. Κάποι μάλιστα δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν τη διαδικασία «απόπειρα φόνου». «Στοιχηματίζω ότι αυτό το μωρό είναι πλέον εγκεφαλικό νεκρό», «θεέ μου, είναι αυτή η πιο βίαιη βάπτιση που έχει γίνει;», σχολίασαν κάποιοι άλλοι.

Πέρυσι, ένα παρόμοιο βίντεο με τη βίαιη βάπτιση ενός μωρού στη Γεωργία είχε γίνει επίσης viral, για παρόμοιους λόγους.

Σε άλλους, μελλοντικούς πολιτισμούς, αυτές οι αισχρές, πέρα από ανεγκέφαλες και επικίνδυνες για τη σωματική και ψυχική υγεία ενός μωρού, παραδόσεις-τελετές, θα έχουν σταματήσει. Αν επαναλαμβάνονται θα είναι μόνο ως  αστεία δρώμενα-αναπαραστάσεις  σε σκηνές θεάτρων. Και παπάδες ρασοφόροι θα ντύνονται οι άνθρωποι σε εκείνες τις εποχές σε τίποτα Απόκριες  για ξεφάντωμα  και γέλιο.

21ος αιώνας!  Και υπάρχουν γονείς που βαπτίζουν τα παιδιά τους.  Ναι,μεν,λένε, δεν πάνε στην εκκλησία,δε νηστεύουν, δεν είναι φανατικοί, μοντέρνοι άνθρωποι τούτοι,  αλλά, διάβολε,  μη γίνουμε και αντίχριστοι.  Ας τηρήσουμε τα πάτρια και  τις παραδόσεις της φυλής. Οι ρίζες μας πρώτα απ΄όλα. Κι ας είναι μια σχέτη σαπίλα.

Ντροπή σε τέτοιους γονείς!  Σκοτώνουν τον ψυχισμό ανυπεράσπιστων μωρών , για να κάνουν το κέφι τους.

 Γράφαμε για το ίδιο θέμα πάλι:

 

ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ; ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. (21/8/2016)
1.α. Ρόδος: Απαγόρευσαν σε νονά να βαφτίσει το παιδί γιατί είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο!
Ρόδος: Απαγόρευσαν σε νονά να βαφτίσει το παιδί γιατί είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο!

Μία βάπτιση στη Ρόδο αναβλήθηκε επειδή η νονά έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο και η εκκλησία δεν της επέτρεψε, εξαιτίας αυτού, να γίνει πνευματική μητέρα.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική της Ρόδου», οι γονείς του μωρού όταν έσπευσαν για τα διαδικαστικά, ενημερώθηκαν ότι αν θέλουν να τελέσουν το μυστήριο για τη βάπτιση του παιδιού τους, θα πρέπει να αντικαταστήσουν τη μία νονά, διότι έχει παντρευτεί με πολιτικό  και όχι με θρησκευτικό γάμο και σύμφωνα με τις αυστηρές οδηγίες που δόθηκαν από το Φανάρι στην Μητρόπολη Ρόδου, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα επιτρέπεται η τέλεση του μυστηρίου!!

Θορυβημένοι, εξήγησαν ότι η κοπέλα, που είναι και αδελφή της μητέρας του παιδιού, έχει τελέσει πολιτικό γάμο και σκοπεύει να τελέσει μέσα στο επόμενο έτος και θρησκευτικό, όμως ούτε αυτό έδωσε λύση καθώς πλέον, απαγορεύεται ρητά από το Φανάρι οι νονοί να έχουν τελέσει πολιτικό γάμο.

β. Πρόεδρος Κοινότητας έχει απορίες σε επίσημο έγγραφο: «Βασιλική, παντρεύτηκες ή συζείς;»
Πρόεδρος Κοινότητας έχει απορίες σε επίσημο έγγραφο: «Βασιλική, παντρεύτηκες ή συζείς;» [εικόνα]

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιόκηπου Γέρας Λέσβου κ. Παναγιώτης Χατζηνικολάου δεν είναι ένας συνηθισμένος Πρόεδρος.

Το ενδιαφέρον που δείχνει για τους δημότες του Παλαιοκήπου δεν περιορίζεται μόνο στα καθημερινά ζητήματα (ύδρευση, καθαριότητα, δημοτικός φωτισμός , αγροτικό δίκτυο κτλ).

Ο Πρόεδρος του Παλαιοκήπου πρέπει να ξέρει – κυριολεκτικά – τα πάντα για τους δημότες του. Σε ένα πρωτοκολλημένο έγγραφο της κοινότητας λοιπόν, απευθύνεται σε μια δημότισσα ονόματι «Βασιλική» και την ρωτά ευθέως:

«Επειδή ως πρόεδρος της Κοινότητας, οφείλω να γνωρίζω τις οικογένειες του χωριού, σας ερωτώ με τον κ. …. παντρευτήκατε ή συζείτε;»

Το απίθανο έγγραφο αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΙ Αιγαίου του Γιάννη Παπούκα.

H  Εκκλησία στην Ελλάδα είναι θεσμός και …Δύναμη!  Μια επίσημη, αναγνωρισμένη  αρχή. ΄Εχει προϊσταμένους, υπαλλήλους, μισθολόγιο,  περιουσία, λογιστές.  Ισχύουν  και δικοί της νόμοι, πέρα από  εκείνους της πολιτείας. «Κράτος εν κράτει». Κι έχει μια τεράστια παράδοση με  απόλυτη  ισχύ και επιρροή στους πιστούς της.
΄Οταν, λοιπόν,  αποφασιζεις να συμμετάσχεις στα δρώμενα της Εκκλησίας, είσαι υποχρεωμένος  να ακολουθείς την τάξη , τις αρχές και το τυπικό της.  Η βάπτιση ,ο γάμος, τα άλλα «μυστήρια» και οι τελετουργίες της εκκλησίας είναι «μίμηση», θεατρικά δρώμενα. ΄Ενα παιχνίδι με άλλα λόγια. Και όπως σε όλα τα παιχνίδια (αν πας για παράδειγμα στο καζίνο να παίξεις ρουλέτα),είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις τους κανόνες, που έχουν οριστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αλλιώς, σε πετάνε έξω. Το ίδιο και στην εκκλησία.
Επομένως, το πρόβλημα δεν το έχει η εκκλησιαστική αρχή που απαγόρευσε  στη νονά της Ρόδου να βαπτίσει το βρέφος, αφού αυτές είναι οι εντολές και μάλιστα από την ανωτάτη εκκλησιαστική αρχή, εν προκειμένω τον πατριάρχη. Η κυρία νονά και οι γονείς που διαμαρτύρονται είναι σε λάθος δρόμο. Ουδείς τους υποχρέωσε να βαπτίσουν το παιδί .Μόνοι τους το επέλεξαν. Αλλά , «θέλουν και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο». Δε γίνεται αυτό.
Οι ΄Ελληνες σεμνύνονται πως είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι. Πάνε στην εκκλησία,αν όχι κάθε Κυριακή, τις μεγάλες γιορτές όμως μπουλούκι. Συμμετέχουν στα «μυστήρια» της εκκλησίας, νηστεύουν, κοινωνούν (μεταλαβαίνουν το λέμε εμείς νότια)  και   επιτίθενται με σφοδρότητα σε όσους δε υπολήπτονται το ιερατείο και τη θρησκεία. Οι ίδιοι, πάντως ,αν και … βαπτισμένοι- μυρωμένοι ,που τηρούν την ορθόδοξη παράδοση και  επιτίθενται  σε όλους εμάς τους άλλους,γιατί την αρνούμαστε,  όταν δεν τους πάνε καλά τα πράγματα, δε διστάζουν να γαμοσταυρίζουν ,να υβρίζουν,να  απειλούν τα…θεία,που… σέβονται. Κάτι που εμείς οι άθρησκοι δεν το επιτρέπουμε στον εαυτό μας.
 Μια φοβερή αντίφαση, αντιμετωπίζουν.Μια ψυχοπάθεια στην ουσία.   Αλλά να μην ξεχνάμε πως  η  πίστη και η συμμόρφωση του ατόμου σε ό,τι οι θρησκείες επιβάλουν, ειδικά η αποδοχή των φοβιστικών διδασκαλιών τους, δημιουργούν σοβαρά τραύματα, ειδικά στα παιδιά ,αλλά και στους ενήλικες. Λογής συμπλέγματα, στερήσεις, αλλόκοτες συμπεριφορές, ψυχικές παθογένειες, όπως κατάθλιψη ,αγωνία και υστερία. Λίαν επικίνδυνες παθήσεις για το άτομο και την κοινωνία.
Το ιερατείο θέλει πλήρη υποταγή του πιστού-οπαδού στο σύστημα της θρησκείας. Δε δέχεται  μισοβέζικη συμπεριφορά.΄Η τα κρατάς ή όχι. «΄Ολα ή τίποτα», επειδή, ακριβώς, πρόκειται για δόγματα, για άνωθεν επιβεβλημένες «αλήθειες», -«εφετμές-θέσφατα» , που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.
Γι΄αυτό, λοιπόν,  απαγόρευσαν στη νονά να βαπτίσει τον ανηψιό της στη Ρόδο. Για τούτο  και ο θρησκόληπτος πρόεδρος της κοινότητας στη Λέσβο, θέλει να «χώνει τη μύτη του παντού». Και στην κρεβάτοκάμαρά σου, αν μπορεί. Ειδικά εκεί.
Ο κοινοτάρχης και ως  χριστιανός ορθόδοξος, οφείλει να γνωρίζει, ει δυνατόν , όλα τα… «πλυμένα και τα άπλυτα» των συγχωριανών του. Και να δίνει αναφορά, ραπόρτο. Ποιος, πού πότε, πώς γιατί! Συνεργάζονται  οι αρχές μεταξύ τους.  Ειδικά στη μεταφορά πληροφοριών, για να μην τους πιάσεις αδιάβαστους  και  να υπάρχει η ανάλογη συμπεριφορά και αντίδραση. Τα έχει οργανώσει-κανονίσει καλά η εκκλησία. Αιώνες ζωής και δράσης την ακολουθούν, άλλωστε.
΄Αρα. ΄Οποιος δε θέλει να συμμετέχει στα εκκλησιαστικά πράγματα,  οφείλει να το κάνει εξ ολοκλήρου.  Να αρνείται να παρίσταται σε θρησκευτικές  εκδηλώσεις και πολύ περισσότερο να επιτελεί  και να αποδέχεται «μυστήρια» και τελετές.  » Ο μη ων μεθημών καθημών εστί». Τα υπόλοιπα (και ναι και όχι, με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο πάρα-πέρα) δε χαρακτηρίζουν  σωστούς και σώφρονες πολίτες-ανθρώπους.
 Και βέβαια, μια τέτοια αυστηρή συμμόρφωση ,μια απόφαση σταθερή μη συμμετοχής  μεταφορικά και κυριολεκτικά στα δρώμενα της εκκλησίας, έχει κόστος. Γιατί, μπορεί μεν οι Συν-΄Ελληνες να βλαστημάνε και να βρίζουν σαν ναύτες του λιμανιού, αλλά …όλα κι όλα. Μην τους θίξεις τη θρησκεία και την παράδοση. Μη σε δουν να αρνείσαι το καραγκιοζιλίκι το δικό τους. Γίνονται…Τούρκοι.
Αν και στα εφηβικά μου χρόνια υπήρξα…. εκκλησιαζόμενο παιδί  (μάλιστα ένα διάστημα ήθελα να σπουδάσω  θεολογία!), αργότερα, όταν μεγάλωσα, διάβασα, ενημερώθηκα,είδα με τα ίδια μου τα μάτια την απάτη  και την υποκρισία του ιερατείου «,τίναξα και τη σκόνη από τα παπούτσια μου» και όπου φύγει-φύγει από τα….θρησκευτικά. Δεν ξαναπάτησα μέχρι σήμερα σε εκκλησιές και τελετές.
Τα τρία παιδιά μου δεν τα βάπτισα για λόγους αρχής . Δε γίνεται να λες πως είσαι συνειδητοποιημένος πολίτης και την ίδια στιγμή να επιτρέπεις να ουρλιάζει υστερικά το παιδί σου την ώρα που το ξεγυμνώνουν και το βυθίζουν  στο νερό της κολυμπήθρας! Δεν είναι αυτές συμπεριφορές ανθρώπου σοβαρού, συνετού και συνεπή  στις αρχές του.
Στην ονοματοδοσία των δύο πρώτων παιδιών μου στο ληξιαρχείο, έγιναν ομηρικές μάχες για να διεκδικήσω το αυτονόητο, το συνταγματικό μου δικαίωμα να δώσω όνομα στα παιδιά μου ,χωρίς να τα βαπτίσω. Με τίποτα δεν το δέχονταν οι υπάλληλοι. Κόντεψα να κάνω απεργία πείνας, έξω από το δημαρχείο της Αγ.Παρασκευής. Τελικά αναγκάστηκαν να συμμορφωθούν.
΄Ελα, όμως, που τα προβλήματα συνεχίστηκαν και στο σχολείο των παιδιών, όπου μου ζήτησε πιστοποιητικό… βάπτισης ο διευθυντής!΄Οταν του είπα πως είναι αβάπτισα, φρίκαρε. Με κοίταζε σαν να ήμουνα από άλλο πλανήτη και ο πιο μισητός εχθρός του, ο αντίχριστος!  Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο πανάθλιος, διέδωσε σε όλο το σχολείο, ακόμα και στους συμμαθητές,  πως η Σεμίνα και η Βανέσα ήταν αβάπτιστα. Αλλά, σιγά εκείνες  που θα κώλωναν. Τους τα «έχωναν χοντρά». Τίς είχα δασκαλέψει καλά.
Και τώρα  δε μετανιώνω γιατί κράτησα αυτή τη στάση.  Κι ας  έκαναν στην αρχή πόλεμο και σε μένα και στα παιδιά μου. Είπαμε, η συμμόρφωση στις αρχές σου θέλει αγώνα, συνέπεια, σταθεράβήματα. Αλλά αξίζει τον κόπο.  «Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, δεν κρατιούνται». Πάει τελείωσε!
3. ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις νέες ταυτότητες

 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις νέες ταυτότητες [εικόνες]Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην έκδοση νέων ταυτοτήτων πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.Με σημαίες και εικόνες οι συγκεντρωθέντες ζητούν να μην προχωρήσει το σχέδιο για τις νέες ταυτότητες, καθώς όπως υποστηρίζουν «οδηγούν στην κόλαση».

Ω, θεοί! Η κόλαση των συνετών είναι τούτα τα ανθρωποειδή.

Απάλλαξέ μας, κύριε,όποιος κι αν είσαι, αν είσαι και αν υπάρχεις ,  σε όποιο όνομα κι αν ακούς από τούτα τα “κοράκια”  που τρέφονται από   τις κατασπαραγμένες σάρκες της λογικής, της σύνεσης και της ορθοφροσύνης.

Και να έλεγε κανείς πως είμαστε καμιά εκατοστή-διακοσαριά χρόνια πριν; Σε χρόνια “πέτρινα” θρησκευτικά. 21ος αιώνας!  Με  νομικό πολτισμό, με εισαγγελείς και δικαστήρια. Αλλά και έτοιμοι να συναντήσουμε άλλες μορφές ζωής στο Σύμπαν.

Κι αυτοί, εκεί. Στο 666, τον Αντίχριστο. “Αντιχριστοι” οι ίδιοι.

 

4. ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ 155.000 ΜΕΛΗ
ΝΔ: Ρεκόρ συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές -Δευτέρα τα αποτελέσματα
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πήγε, άραγε,  να ψηφίσει και  ο κατηγορούμενος ως πρεζέμπορας και χορηγός του κόμματος της Ν.Δ  Βαγγέλας   και ο κολλητός του Ισίδωρος, σύζυγος της Ντορούλας;

Καλά, τσίπα δεν υπάρχει σε κανέναν . “΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει”. ΄Ιδιοι  και οι οπαδοί.

Τουλάχιστον, προσχήματα δεν κρατάνε; ΄Ετσι για τον τύπο…ρε γαμώτο!

5. Ετοιμη για το χρίσμα των Δημοκρατικών η Μιράντα του Sex and the City -Τι υπόσχεται
Η Σίνθια Νίξον θα αναμετρηθεί με τον νυν κυβερνήτη Άντριου Κουόμο, φωτογραφία: apimages

 

Η Μιράντα Χομπς ήταν η ευαίσθητη διανοούμενη στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» και αν οι τηλεθεατές έπρεπε να μαντέψουν ποια από τις τέσσερις φίλες θα επεδίωκε πολιτική καριέρα, οι περισσότεροι θα το έβρισκαν.

Καθαρή σύμπτωση το γεγονός ότι η Σίνθια Νίξον που υποδυόταν δικηγόρο, τώρα θέλει να γίνει κυβερνήτης της Νέας Υόρκης.
Στην επιτυχημένη διεθνώς σειρά συζητούσε με τις φίλες της στη διάρκεια μπραντς τα πάνω και τα κάτω της ζωής στη Νέα Υόρκη.

Το  χολιγουντιανό  αυτό σκουπίδι  της γνωστής βιομηχανίας θεάματος, δεν το είδα ποτέ. ΄Ο τι γνωρίζω είναι  μόνο από τις κριτικές σοβαρών ανθρώπων,που το έχουν χαρακτηρίσει  έτσι.

Και περιμένει, λέει,   το χρίσμα των δημοκρατικών αυτό το ξέκωλο; Ως τί; Με ποια προσφορά, ποια προσόντα, όταν, αντί γα μυαλό στο κεφάλι, έχεις άχυρα;

Σημεία των καιρών!

6. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
Διαμαρτυρία έξω από εισπρακτική εταιρεία εταιρεία του υιού Σιούφα -Πέταξαν ρούχα
Διαμαρτυρία έξω από εισπρακτική εταιρεία εταιρεία του υιού Σιούφα -Πέταξαν ρούχα [εικόνες]

“Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει”.Τί νομίζατε; Θυμόσαστε εκείνον τον αλήστου μνήμης Σιούφα και τις κοτσάνες που αμόλαγε κατά καιρούς;

Να τα χαίρεται τέτοια  τέκνα.  ΄Αξιοι γόνοι!