ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

“Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους, όλο τον καιρό” (Αβραάμ Λίνκολν).
Ναί, λοιπόν. Το πολίτευμα της …αντιπροσωπευτικής (τρομάρα της!) Δημοκρατίας,κατέρρευσε εδώ και πολύ καιρό. Και δεν περίμενε αυτή η πραγματικότητα   την 26η Μαϊου 2019,  για να επαληθευτεί. Και μιλάμε για κατάρρευση σε  ΟΛΗ την Ευρώπη.
Εμείς,όμως, θα μείνουμε …οίκαδε. Να  δούμε τα του οίκου μας, τις δικές μας εδώ πομπές Υπάρχουν  στις άλλες χώρες οι κατάλληλοι να ξεμπροστιάσουν επίσης  και σε αυτές την μεγάλη κοροϊδία.  Κυνηγόκυλα που βγάζουν κι εκεί πολλούς και καλούς λαγούς!
Είναι τόσο αντιπροσωπευτικό το σύστημα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ,λοιπόν, που  την περασμένη Κυριακή… του έδωσε και κατάλαβε! Διαβάστε,όσων τα μάτια  δεν έχουν γράσο και μπορούν ακόμα να βλέπουν καθαρά και φρίξτε!
Από τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε  το επίσημο κράτος,  η ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ σε ποσοστό ανέρχονται στο 46% (στρογγυλοποιούμε τα νούμερα,για να μην μπλέξουμε  με απεχθείς δεκαδικούς,που όμως δεν επηρεάζουν  την ουσία). Αυτό σημαίνει σε πραγματικούς αριθμούς πως  4.600.000 πολίτες αυτής της Δημοκρατίας ,από τα 10.000.000 , “έφτυσαν” το σύσημα κατάμουτρα!  Αντίθετα ,5.400.000, οι υποτακτκοί, οι υπήκοοι, οι οπαδοί, σύρθηκαν στα τέσσερα και πήγαν να στηρίξουν αυτό, ακριβώς,  το καθεστώς που τους βγάζει τη γλώσσα καθημερινώς και τους θεωρεί χαχόλους.     Φρίκη!
και τα ποσοστά που έδωσαν ,βέβαια, δεν είναι τα πραγματικά. Η αλήθεια είναι πως κάπου 5.000.000 από τα 10 που είναι το εκλογικό σώμα, ξεφτίλισαν τς εκλογικές διαδικασίες  και αφαίρεσαν κάθε πρόσχημα από τη Δημοκρατία,να λέγεται αντιπροσωπευτική, της πλειοψηφίας, το πολίτευμα των πολλών! Δυο φορές φρίκη! Η απάτη στη…νιοστή!
Εμείς θα μείνουμε για να μην τους κάνουμε τη χάρη να πουν πως υπερβάλουμε στα ποσοστά που έδωσε το αρμόδο υπουργείο για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2019. Κα να, ποιες άλλες αλήθειες αποφεύγουν να σας πουν κομματικοί και βιομηχανία παρπληροφόρησης με τους “Νικολακόπουλους” και τους “Χατζινικολάου”. Και  μάλιστα τις φοβούνται αυτές τις αληθειες  “ως ο δάβολος το λιβάνι” και   τις θάβουν, επειδή ακριβώς η επισήμαση  και η επικράτησή τους  εν καιρώ θα σημάνει την εξαφάνισή τους, το δικό τους οριστικό τέλος, του ψεύδους και της απάτης.
Εμείς,όμως ,είμαστε  εδω να τις βγάζουμε στη φόρα και να τους κάνουμε να τρέμουν. ΄Οχι ,φυσικά πως περιμένουμε και να αισχύνοντα, γιατί σίγουρα  δεν ντρέπονται, αφού  η πέτσα είναι γνώρισμα μόνο του συνειδητοποιημένου  Πολίτη .Ποτέ του οπαδού και των αφεντικών του.
  1.  Η Ν.Δ του “Υιού” ( ο πατήρ ,ως γνωστό, υπήρξε ο χειρότερος πολιτικός στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης) έλαβε ποσοστό ψήφων ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ,  δηλαδή, 33,12%. Κι αυτό σε απόλυτους ,και…τρομακτικούς για τους ίδιους αριθμούς αντιστοιχεί σε  1.800.000 οπαδούς -ψήφους.Τόσοι πολλοί μιλάμε που οι φυλλάδες τη παράταξης πανηγυρίζουν για τη…συντριπτική νίκη των πολλών του… 1.800.000 έναντι  των  8.200.000 που δεν είναι δικοί της!
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη  Τσίπρα, ο οποίος  (τηρουμένων των αναλογιών μεταξύ ενός “ιδεατού” ,υπό αναζήτηση  πολιτεύματος και αυτού της Δημοκρατίας), οφείλουμε να ομολογήσουμε με αίσθημα ευθύνης  στην ιστορική αλήθεια πως σύντομα θα καθιερωθεί ως ο καλύτερος πρωθυπουργός της χώρας στην  Ελλάδα της Μεταπολίτευσης,έλαβε ποσοστό 23,76%   . Κι αυτό αντιστοιχεί σε  1.300.000  ψήφους.
  3.  Με άλλα και λίγα λόγια, όπως συμβαίνει πάντα στο πολίτευμα της Δημοκρατίας,η μειοψηφία με   το γνωστό των καλογήρων τρόπο,  βαπτίζεται  πλειοψηφία και κυβερνά με το πρόσχημα του  Τόρτσιλ πως   “η δημοκρατία είναι το χειρότερο πολίτευμα,  αν δεν υπήρχαν τα άλλα”! ΄Ομως , με τέτοιο…φοβερό επιχείρημα  η ίδια η έννοια της Δημοκρατίας καταλύεται. Γιατί,  τί έχεις να απαντήσεις,ας πούμε,  σε εκείνους που σου  αντιτείνουν πως η κληρονομική βασιλεία  δεν είναι χειρότερη από τον κληρονομικό κοινοβουλευτισμό, ο οποίος επί συναπτά έτη στην Ελλάδα αφήνει  τις “φαμίλιες Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητοστάκη να καταδυναστεύουν τον τόπο;
  4. ΄Οπως λέγαμε και σε προηγούμενα κείμενά μας , 500.000… κόκκοι της “κινούμενης άμμου” είναι αυτοί που τελικά και κάθε φορά, αποφασίζουν ποιος θα κυβερνήσει. Στα 11.000.000 των Ελλήνων  αυτή  η “παχύρρευστη”   μάζα, των 500 χιλάδων και πολλές φορές λιγότερων ψηφοφόρων, είναι η κυρίαρχη “τάξη”! Και ποιο το κύριο χαρακτηριστικό της;  “Τάξε ψίχουλα  (έστω και αν δε δώσεις) και πάρε ψήφο”. Αισχρή,γλοιώδης, ανήθικη !)
  5. Ζούμε υπό καθεστώς “τυραννίας”  με  το  διαφορετικό, το πιο… εύηχο όνομα  Δημοκρατία. Κι ας έλεγε ο Τσόρτσιλ πως η τυραννία ήταν συγκριτικά χειρότερη.   Αν στον 21 αιώνα, μετά από τόσο αίμα, τέτοιους αγώνες και επαναστάσεις, ισχυριζόμαστε ακόμα  πως  κρατάμε το πολίτευμα της μειοψηφίας και της απάτης ως συγκριτικά καλύτερο(!) από τα παλιά, αιώνες πριν, είμαστε άπαντες  για..φούντο. Κατάφερε εν ολίγοις ο άνθρωπος να φτάσει σε άλλους  πλανήτες, να ερευνά μορφές ζωής διαφορετικές από αυτή της γης, να είναι τόσο κοντά, όσο ποτέ, στην κραταιή επικράτηση της Τεχνητής Νοημοσύνης, αλλά δεν καταφέραμε ακόμα να ανακαλύψουμε ένα πολιτικό σύστημα που όντως θα εκφράζει την ελεύθερη, ανεξάρτητη, ανεπηρέαστη, μη κατευθυνόμενη βούληση των πολλών. Οπότε,δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς  γιατί ένας  Τραμπ, Πούτιν, Ερντογάν (να μείνουμε στις… μύγες μεσ’  στο γάλα)  έχουν σήμερα την εξουσιοδότηση  των μειοψηφειών, αλλά και των φανατικών και ανοήτων , “να λύνουν  και να δένουν”,να κρατούν στα χέρια τους τα “κλειδιά του ολέθρου” για μας και τις γενιές που έρχοντα.  Ντροπή!