“ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ”. 35.000.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ. ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ “ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ” ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΝΝΑ!

α. «Βούλιαξε» η Αλεξανδρούπολη και η Καβάλα από Βούλγαρους και Τούρκους τουρίστες!

Σχεδόν όλες οι αγορές κινήθηκαν θετικά το 2017

“Πάνω από 35.000.000 τουρίστες στη χώρα μας φέτος. Πέρα από τη νησιωτική Ελλάδα καλό κομμάτι της πίτας,έχει και η Βόρεια Ελλάδα. Ειδικά Θάσος,Καβάλα, Αλεξανδρούπολη με πολλές αφίξεις από Τουρκία και Βουλγαρία”

β. ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΜΟΙ
Επεισόδια στη Μυτιλήνη: Πολίτες εμποδίζουν την αποβίβαση μεταναστών στο λιμάνι της Θερμής

Επεισόδια στη Μυτιλήνη: Πολίτες εμποδίζουν την αποβίβαση μεταναστών στο λιμάνι της Θερμής

γ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
ΟΗΕ: Τουλάχιστον 13.000 πρόσφυγες και μετανάστες στα σύνορα Τουρκίας – Ελλάδας

δ. O Mητσοτάκης συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου

Ραγδαίες εξελίξεις: O Mητσοτάκης συγκαλεί εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου

ε. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ»
Μηταράκης: «Θωρακίζουμε τα εθνικά σύνορα απέναντι σε προκλητικές ενέργειες»

Ο Νότης Μηταράκης στο υπουργείο Μετανάστευσης

στ. Ν. Παναγιωτόπουλος: Τα σύνορα πρέπει να φυλαχθούν και φυλάσσονται -Δημιουργούμε τείχος αποτροπής παντού

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

ζ. ΣΤΙΣ 15:00
Μεταναστευτικό: Συγκέντρωση κατοίκων από όλη τη Θράκη στις Καστανιές το μεσημέρι

Αστυνομικοί στο τελωνείο στις Καστανιές

Συγκέντρωση στα ελληνοτουρκικά σύνορα προγραμματίζουν για σήμερα κάτοικοι από όλη τη Θράκη, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις ελληνικές δυνάμεις που είναι στην περιοχή για να αποτρέψουν το κύμα των χιλιάδων μεταναστών να περάσει στο ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GRTimes, η συγκέντρωση στα σύνορα, είναι προγραμματισμένη για τις 3 το απόγευμα της Κυριακής στις Καστανιές και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι θα μείνουν στο σημείο και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

****

Δε θα μπορούσε να υπάρξει χειρότερη συγκυρία και για τους ίδιους τους πρόσφυγες,αλλά και για τις διαφημιζόμενες,  παραδοσιακές, έστω και φαντασιακές (ψεύτικες λέμε εμείς)  αξίες της ελληνικής  φιλοξενίας , της αλληλεγγύης και της χριστιανικής αγάπης,  με μια ακροδεξιά ,ρατσιστική κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας. “΄Οπου φτωχός και η μοίρα του”,τελικά!

Αν μη τι άλλο, έστω και “για τα μάτια του κόσμου” (της Αριστεράς), μια  προοδευτική κυβέρνηση,  θα προνοούσε , τουλάχιστον για τα παιδιά και τους ανήμπορους πρόσφυγες κει πάνω στον ΄Εβρο σήμερα. Μέρες ταλαιπωρίας   μέσα στο κρύο, την κούραση, τη αϋπνία,την πείνα. Κι αντί να βρουν μια σταλιά κατανόησης και ανθρωπιάς, μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά ,τρώνε  στη μούρη χημικά και  δακρυγόνα.

Η κυβέρνηση του ΄Ελληνα “‘Ορμπαν”λογοδοτεί στην Ιστορία, βέβαια. Και  το δικαστήριό της είναι σκληρό και αδέκαστο.  ΄Ετσι την παραδίδουμε και ως τέτοια   θα  γνωρίζουν τη φασιστική αυτή κυβέρνηση “Κούλη” οι γενιές που έρχονται.  Ανάλγητη,  ασεβής στην έννοια άνθρωπος , ρατσιστική ,διεφθαρμένη.

Αλλά, δεν είναι μόνο τούτοι. Ο μισός “λαός”  αυτής της χώρας κι αν δεν έχει κηρύξει φανερό ρατσιστικό πόλεμο. Υφέρπουν  μέσα τους ο ρατσισμός  και η σκληρότητα. Δεν τους θέλουν στη…χώρα τους! Ποια χώρα τους;  Αυτή που η εθνικιστική Ιστορία στα σχολεία τους δουλεύει “ψιλό γαζί”  πως  επειδή την κατοικούν είναι και  γνήσιοι απόγονοι του..Περικλέους;

Μη λέμε πάλι τα ίδια. Δεν είναι ούτε η χώρα των  Ελλήνων (όπως και καμιά χώρα στο κόσμο) αυτό που “υπερηφανεύονται  πως είναι. Από  τούτα τα χώματα  πέρασαν φυλές και ράτσες ,” ων ουκ έστιν αριθμός”. Ρωμιοί  (Ρωμαίοι), Γότθοι, Σλαύοι  ,Βλάχοι, Βούλγαροι. ΄Οποια φυλή και γένος θες, θα το βρεις σ΄ αυτό τον τόπο.   Το ίδιο παντού. Μήπως είναι η Γαλλία, η Αγγλία,η Γερμανία χώρες “καθαρές”,αμιγείς και ανάδελφες;  Μην τρελαθούμε.

Μάλιστα, οι ιστορικά ανεγκέφαλοι πατριώτες μας, από τη μια  σεμνύνονται για την…εξ αίματος  καταγωγή τους από τους Αρχαίους΄Ελληνες  κι από την άλλη,  νιώθουν επίσης… ανώτεροι, ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Τώρα, βέβαια,  τί δουλειά και σχέση έχει ο αρχαίος ελληνικός  πολιτισμός με τον χριστιανισμό,  μόνο το μικρό σε iq μυαλό τους ξέρει. “Τρικυμία εν τω κρανίω”, εν ολίγοις.

Είναι και υποκριτές με περικεφαλαία.  Αυτο-αναγορεύονται σε Χριστιανούς, βαπτίζονται, πάνε σε εκκλησιές, νηστεύουν, προσεύχονται, είναι θεοσεβούμενοι, τηρούν τις εντολές της θρησκείας, αλλά την ώρα των χριστιανικών  τους εξετάσεων,  λαμβάνουν    ένα… στρογγυλό ΜΗΔΕΝΙΚΟ (()) χριστιανικής συμπεριφοράς. “Του αγγέλου τους νερό δε δίνουν” Δίνουν,  όμως , “κώλ@”, χωρίς τσίπα,    αν είναι να έχουν οποιοδήποτε διάφορο. Κυρίως οικονομικό. Σιχτίρ!

Μισούν,φανατίζονται, γίνονται  εντελώς κακοί και απάνθρωποι,αν πρόκειται να προσφέρουν.  Κι αν όχι “ψωμί”,μια αγκαλιά έστω, μια γλυκιά κουβέντα συμπαράστασης και κατανόησης στους κατατρεγμένους . Εμ, δε. Τα δίκαννα παίρνουν και σήμερα, όπως κάναν  παλιότερα και με τους Αλβανούς.   Εν τούτοις,   είναι υπερήφανοι γιατί είναι Χριστιανοί και όχι Μουσουλμάνοι! (Για φτύσιμο είσαστε ,λέμε εμείς).

Και… “ΟΥΑΙ  ΥΜΙΝ ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ,  ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ”!

(Τότε ἐρεῖ καὶ τοῖς ἐξ εὐωνύμων,ἐπείνασα  καὶ οὐκ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα καὶ οὐκ ἐποτίσατέ με,ξένος ἤμην καὶ οὐ συνηγάγετέ με, γυμνὸς καὶ οὐ περιεβάλετέ με, ἀσθενὴς καὶ ἐν φυλακῇ καὶ οὐκ ἐπεσκέψασθέ με. Τότε ἀποκριθήσονται καὶ αὐτοὶ λέγοντες, Κύριε, πότε σε εἴδομεν πεινῶντα ἢ διψῶντα ἢ ξένον ἢ γυμνὸν ἢ ἀσθενῆ ἢ ἐν φυλακῇ καὶ οὐ διηκονήσαμέν σοι;τότε ἀποκριθήσεται αὐτοῖς λέγων, ᾽Αμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾽ ὅσον οὐκ ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἐλαχίστων, οὐδὲ ἐμοὶ ἐποιήσατε” (Ευαγγέλιο Κυριακής Απόκρεω, Ματθ. κε 31-46).

 

Από ποια γη τους αποκλείετε,  λοιπόν, ανιστόρητοι; Και με ποιο δικαίωμα;  Δεν είναι αυτή η γη δική σας. Είναι και  δική τους. ΄Οπως, κι  όλη η ΓΗ,  ανήκει σε όλους.

selfie.jpg

220 πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη βόρεια και στην ανατολική Λέσβο

Ποια λογική και ποια (πόθεν εκπορευόμενη) ηθική,  μου επιβάλει να θεωρώ τους παραπάνω εικονιζόμενους  “κυρίους” ως Συν-΄Ελληνες , συμπατριώτες και “αδερφούς” και το πεντάμορφο αυτό “μαυράκι”, ως ξένο και  αλλογενές;  Αυτό είναι το “αδέρφι” και το παιδί μου.  Ποτέ   δε θα  δεχτώ  ακροδεξιούς και φασίστες ως Συν Ελληνες και  ομοεθνείς.Δεν έχουμε καμιά σχέση και ομοιότητα. Δε μας δένει τίποτα. Πολλώ, μάλλον,  αυτή η γη, ως πατρίδα, που με θράσος και προκλητικότητα νομίζετε πως σας ανήκει.  Καθένας κάνει τις επιλογές του, άθλιοι.!

Δεν μπορείτε,  δε διαθέτετε  τα  απαραίτητα  ηθικά  ανακλαστικά  να συνειδητοποιήσετε τέτοιες απλές, κατανοητές   αλήθειες.  Ο νους σας είναι σκοτισμένος, αφύσικος, τρομακτικός πια.  Και άνθρωπος χωρίς μυαλό και σύνεση, δίχως στοχασμό και αλληλεγγύη ,είναι αφύσικο ον. Νους  και  συνείδηση μόνο διαφοροποιούν τον ΄Ανθρωπο από τα άλογα ζώα.  Σεις,  δε διαθέτετε ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αυτονόητη και δίκαιη η κατάταξή σας σε άλλο “βασίλειο”, εκτός των Ανθρώπινων και φυσικών  κοινωνιών.

 

Να τελειώνουμε με τους πατριωταράδες όλου του κόσμου. Ο πατριωτισμός τους είναι έγκλημα και απάτη.  Η Ιστορία θα τους αφήσει πίσω και μόνους.

Χτίζουμε  τις νέες, τις φυσικές  κοινωνίες. “΄Οπου γης πατρίς”. ΄Ολος ο κόσμος μια “φυλή”,ένα “έθνος”.  Για μια  αντιεξουσιστική,  αταξική,   άφυλη,  ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ εποχή.