ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑI ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ;

Γκουτέρες για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Η Γη είναι ανθεκτική, χρειάζεται όμως τη βοήθειά μας

(Βλαβερά αέρια βγαίνουν μέσα από τις καμινάδες ενός εργοστάσιου ατσαλιού στην κινεζική πόλη Χάνγκτζου. Η Κίνα είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος ρυπαντής στον κόσμο).

***

Ο Κινέζος και ο Ρώσος δικτάτορας τί λένε περί αυτού;   Γιορτάζουν και στις ηγεμονίες τους την ημέρα του περιβάλλοντος;  Πλάκα θα έχει.

Ας  σταματήσουν ηγέτες και  καπιταλιστές  κάθε είδους, αλλά και ασυνείδητοι, ανεγκέφαλοι “διπλανοί” μας   να  κακοποιούν όσα αγαθά (όπως ο αέρας, το νερό, η χλωρίδα και η πανίδα)    μας πρόσφερε η Φύση ,εντελώς δωρεάν, αλλά  με την εντολή να τα προσέχουμε ως κόρην οφθαλμού.

Κάτω τα χέρια  σας από τα δώρα μας.  Εγκληματίες του περιβάλλοντος και ασεβείς κάθε είδους.

________________________-

                      ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Βασίλισσα Σοφία σε Μητσοτάκη: «Σας θαυμάζει ο κόσμος όλος»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη υποδέχθηκαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τη Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία η οποία συνοδευόταν από την αδερφή της Ειρήνη

Βασίλισσα Σοφία σε Μητσοτάκη: «Σας θαυμάζει ο κόσμος όλος»

«Σας θαυμάζει ο κόσμος όλος»!

Ωχ, το μάτι μου!

 

Εν τάξει, κυρία μου. Ξέρουμε , εκλεκτές συγγένειες είναι αυτές  .Ο πατέρας  του υιού που λες πως τον  θαυμάζει ο κόσμος  όλος (θά΄ θελες;) , ήταν  ο   βασιλοχουντικός  Κων. Μητσοτάκης  που δωροδοκήθηκε από τα ανάκτορά σας , για να προετοιμάσουν ομού με τον αδερφό σου, τότε βασιλιά,  τη δικτατορία  των στρατηγών.

Στο μεταξύ,  εμείς  εδώ, πλην ελαχίστων χαχόλων, αυτών ακριβώς  που  θαυμάζουν  και υποκλίνονται στον ιδιοκτήτη των  32 διαμερισμάτων από τα “αργύρια” της Αποστασίας (συμβαίνει να είναι και πρωθυπουργός της χώρας),     δεν ξεχνάμε πως  μας χρωστάς   200.000 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ .

Ας κάνει ο Βαρουφάκης και καμιά σωστή δουλειά, αντί να αμολάει  κοτσάνες .  Να  υπολογίσει , πόσα είναι τα (αστρονομικά) ποσά   σήμερα  με τους τόκους υπερημερίας  σε ευρώ, που κλέψατε   το 1962 από τους πατεράδες μας , για να σε προικίσει η μητέρα σου,  η παμπόνηρη Φρειδερίκη. ΄Ενα ακόμα από τα πολλά   εγκλήματα του παλατιού.

Να φέρουν  πίσω τα λεφτά, λοιπόν. Οι κυβερνήσεις  να τα ζητήσουν.  Αυτά τα χρέη δεν παραγράφονται. Δεν μπορείτε να  βγάζετε το σπίτι  του φτωχού σε πλειστηριασμό για  ασήμαντο χρέος    πριν 20 χρόνια, αλλά να λέτε πως η προίκα της Σοφίας παραγράφτηκε.  Ντροπή!

Αλήθεια, η μεγαλοδικηγόρος Κωνσταντοπούλου  που ζητάει από τους Γερμανούς πολεμικές αποζημιώσεις (το έκανε κάποτε “σημαία”) , γιατί δεν έθεσε  ποτέ ζήτημα την επιστροφή  της προίκας  της Σοφίας;  Είναι κλοπή καραμπινάτη.  Και μάλιστα  σε μια περίοδο που η η εικόνα της χώρας ήταν τραγική.  Στην κυριολεξία Ψωροκώσταινα!

2.Βαρουφάκης: Το ΜέΡΑ25 έχει «ηθικό προβάδισμα» -Ο Τσίπρας έφερε τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση, το βράδυ του δημοψηφίσματος.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ 25

Τόσο ανήθικος ή άσχετος και μπουρδολόγος; ΄Ολα μαζί, πακέτο.

Δε φτάνουν οι μπαρούφες που έλεγε και λέει.  Εκείνα  τα  αναχρονιστικά και ανατριχιαστικά  εθνικιστικά τσιτάτα, πασπαλισμένα  με  “αριστερή” χρυσόσκονη.   Αυτά ακριβώς,  που  καταπόντισαν  το ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα ,βγαίνει και  μας λέει πως ο Τσίπρας έκανε τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό.  Και όχι ο ίδιος με τους  επίσης εθνικιστές (αλλά, όλα κι όλα …αριστερούς !)   Λαφαζάνη και Ζωή. Λες και οι ψήφοι που πήραν οι τρεις  ψωνισμένοι πρώην Συριζαίοι, αν δεν έκαναν κόμματα, θα πήγαιναν στο Μητσοτάκη και όχι στον Τσίπρα.  ΄Ηταν αυτές, ακριβώς. οι ψήφοι, οι δικές τους που κλέψανε και   έλειψαν από το ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. ΄Ετσι χάθηκε η νίκη.

Είπαμε.  Η αυτογνωσία είναι υψίστη αρετή.  Και πάντως  δύσκολο να την κατακτήσει ο Yanis.

3. Βαξεβάνης για ψευτοψυχολόγο: Δεν έχουμε ακόμα αποκάλυψη δολοφόνου, αλλά ενός κοινωνικού εγκλήματος

“Στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, δεν έχουμε ακόμη αποκάλυψη του δολοφόνου, αλλά έχει αποκαλυφθεί ένα κοινωνικό έγκλημα», τονίζει με ανάρτησή του στο facebook, o Κώστας Βαξεβάνης.

Η κυρία που εμφανίστηκε στα πρωϊνάδικα ως ψυχολόγος της δολοφονημένης κοπέλας, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες για τη ζωή της, δεν είναι ψυχολόγος. Είναι μια μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η εξαπάτηση του κόσμου, του πονεμένου κόσμου.

Και εξηγεί ο Κώστας Βαξεβάνης: «Η συγκεκριμένη ψευτοψυχολόγος βραβεύτηκε το 2020 ως “πρωτοπόρος γιατρός” σε βραβεία που διοργάνωσε διαφημιστική εταιρεία, τα παρουσίασε γνωστή δημοσιογράφος και τα τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης (πάλι καλά που δεν βράβευσαν και τον ίδιο για τα νανογιλέκα)»

****

Φτάνει που το πρόσφατο  έγκλημα  έχει μέσα και… ΄Αδωνη.  Κάπου με ένα βραβείο, εμπλέκεται και τούτος, που έδωσε στη  μαία, που ήταν    ψυχολόγος ,που ήταν, υπνωτίστρια, που έβλεπε  τη δολοφονημένη, που στήριζε  το ζεύγος, το ντίλι ντίλι ντίλι το …ψεύτικο μαντήλι . ΄Ομως, αυτό και μόνο είναι αρκετό  για να ξεσπαθώσει ο γνωστός Πουλιτζεριανός δημοσιογράφος κατά πάντων και πασών.

Κωστάκη, δε μας είπες όμως,  πριν   καταγγείλεις  την αντιποίηση επαγγέλματος από τη μαία,   τίποτα για το  δικό σου συνάφι, που όλες οι πένες σας  εκεί “αμολάνε μελάνι”   και   κρύβονται πίσω από τίτλους ,που δε διαθέτουν,  κυρίως  του ιστορικού,  κοινωνιολόγου, οικονομολόγου, ψυχολόγου (εξομολόγου)  και ό,τι μπορεί κανείς απίστευτο  να φανταστεί.

Τουλάχιστον,  η  “ψυχολόγος”  είχε και  δίπλωμα μαίας. Και στη σχολή της προφανώς θα διδάσκονται και ψυχολογία.  Εσείς από πού και ως  πού  έχετε δικαίωμα να μιλάτε ως ειδικοί, “από καθέδρας” και επί παντός επιστητού;

Τσιμουδιά λοιπόν, εκτός των άλλων και Γκεμπελίσκοι.  Πέρα από  “μαϊμούδες”  ειδικοί.  Δε σας παίρνει.   “Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί”.

4. Καραμανλής: Το πρώτο τρίμηνο του 2023 παραδίδεται ο «πολύπαθος» δρόμος «Πάτρα-Πύργος»

Ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στο Regional Growth Conference

Εκατόμβες θυμάτων σε αυτό το δρόμο. Δεκαετίες ολόκληρες.  Με ηθικό αυτουργό τον…Εθνάρχη μας.  Ο τοπικισμός και ο φανατισμός  του “Σερραίου” υπήρξαν παροιμιώδη.  Και τα  κληροδότησε σε όλη τη Δεξιά.  Απ΄ όπου δεν έπαιρνε ψήφους ,ήταν αδίστακτος. Απάνθρωπος. ΄Αφηνε τις   αντιδεξιές περιοχές   στο έλεός τους.

΄Εφτιαξε δρόμους   βόρεια, από Αθήνα και πάνω,  τότε ακόμα που ούτε στη  Ιταλία δεν υπήρχαν οι    “οτοστράτες”.της.  Και ο  άθλιος  ιδρυτής της ΕΡΕ  άφησε χρόνια το δρόμο Αθηνών- Πατρών και  Πατρών- Πύργου “καρμανιόλα”, γιατί  εκεί  έλεγε, “ο τόπος βγάζει αναρχικούς και κομμουνιστές” .

Ούτε να “μυρίσει” ήθελε Πελοπόννησο και Κρήτη. Και μετάδωσε αυτή την αρρώστια του τοπικισμού σε πολλούς στη Βόρεια Ελλάδα. Ακόμα και σήμερα, πες στη  Μακεδονία και Θράκη για Πελοποννήσιο  και… θα πιάνουν τη μύτη τους.  Ο παλιός  περιφρονητικός, χαρακτηρισμός    “παλιο-κουμμουνιστοσυμμορίτες”  για τους  Μωραϊτες  στα κατοπινά χρόνια έγινε από τη Δεξιά  προπαγάνδα  …”μαστροποί και χασικλήδες”.!

Τόσο άθλιος και “μικρός” αυτός ο άνθρωπος. Και  η Δεξιά τον λάνσαραν και ως εθνάρχη. “Θού, Κύριε”!

5. Η βασίλισσα Λετίθια παραδίδει μαθήματα ανεπιτήδευτης φινέτσας -Η εμφάνιση με στιλάτο γκρι φόρεμα και chic γόβες [εικόνες)
Πηγή: iefimerida.gr

βασίλισσα Λετίθια

Η πορνοφυλλάδα του Ράπτη, εκτός από τέτοια και ακροδεξιά,  είναι και φιλοβασιλική . “Φλέβα κόβει” για ό,τι βασιλικό και …μεγαλειώδες.   Τέτοια και πιο αφράτα  δημοσιεύματα  σαν το παραπάνω, είναι καθημερινός και απαραίτητος ζελές στην ύλη της αισχρής  φυλλάδας, που σεμνύνεται πως μεγάλο σκουπιδαριό της χώρας ,τρέφεται από τη δική της χωματερή.

Να τους χαίρεται!   Εδώ σε μας μόνο να μην μπαίνουν. Πρώτα δεν υπάρχου τα εδέσματα  σαπίλας που ψάχνουν κι από την άλλη,  δεν τους θέλουμε ούτε ζωγραφιστούς στις σελίδες μας.

6. Πέτρος Κωστόπουλος: Γιατί ξαναβγάζω το Nitro​

Ο Πέτρος Κωστόπουλος εξηγεί γιατί βγάζει πάλι το Nitro, ένα coffe table περιοδικό...

Ο Καραγκιόζης   δεν είναι μόνο  χαρακτήρας. ΄Εχει πολλές φορές  και όνομα, με ταυτότητα και  βούλα. ΄Οπως ο εν λόγω  πορνοβοσκός ,εκδότης σκουπιδοπορνοπαραγωγής.

Δε σας θυμίζει τούτο το  γκλαμουριάρικο ψώνιο  από πολύ  ως  απόλυτα,   εκείνον τον παλιό,  τηλεο-προαγωγό , μακαρίτη πια, Θέμο Αναστασιάδη; Για δες που  “όλα τα γουρούνια έχουν ίδια μούρη”. Οι κοντυλοφόροι ειδικά σαν σταγόνες βιτριόλι μοιάζουν.

7. Η Σερβία ξεκίνησε να παράγει το Sputnik V -Παρών στα εγκαίνια διαδικτυακά και ο Πούτιν

vosnia-amp-8211-servia-25-chronia-apo-tin-genoktonia-tis-sremprenitsa-2387212

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε τηλεδιάσκεψη στο γραφείο του

“΄Οπου γάμος και χαρά, η Βασίλω μέσα” .Κι όπου ακροδεξιό τζέρτζελο , ο δικτάτορας  της Ρωσίας πρώτος.

Να θυμίσουμε. Οι Σέρβοι, εθνικιστές και ακροδεξιοί στην πλειοψηφία τους, ακόμα να   “φάνε χώμα”, να ζητήσουν γονυπετείς συγγνώμη , ως λαός και κράτος για τη χειρότερη γενοκτονία  μετά το 2ο παγκόσμιο   πόλεμο, αυτή στη Σρεμπρένιτσα το  1995.

΄Αθλιες σερβικές κυβερνήσεις.   Πανάθλια λαϊκή μάζα  σε ένα μεγάλο ποσοστό να  σεμνύνεται για τον πατριωτισμό   και την Ορθόδοξη πίστη της!   Ομόδοξοι με τους δικούς μας εδώ Ελληναράδες.