Δεν περιμέναμε, ασφαλώς , τσίπα από ένα Μητσοτάκη. Περιμένουμε όμως…τσίπρα!

1. Ναυάγιο προσφύγων στη Λέρο . Μια γυναίκα  και τρία παιδιά νεκρά.

 

 

  ΜΙΑ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ    ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ,  ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ,  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ!

Αλλά, δεν περιμέναμε,  ασφαλώς , τσίπα από έναν Μητσοτάκη.  Περιμένουμε, όμως …Τσίπρα!  ΄Ενα “ρ”, ελπίζουμε πως   κάνει τη διαφορά. Κι αλλοίμονο, αν αύριο,   δεν τιμωρήσει τους φονιάδες.  Αλλά, δε φτάνει.

Κανένας “κολασμένος της γης” πια πνιγμένος  στα νερά του Αιγαίου.    Ας γίνει το Πέλαγος της ανθρωπιάς, της συμπόνοιας και της αλληλεγγύης.

Αλέξη Τσίπρα, απόδειξε πως δε θα μπορούσες ποτέ να είσαι γιος ενός Κων.Μητσοτοτάκη.  Κι αυτό , επίσης,  από μόνο  του, κάνει τη διαφορά του…ρό.

2. α. Ελλάδιος έκανε στροφή 180 μοιρών στην κατάθεση για την «Κιβωτό του Κόσμου”

Κιβωτός του Κόσμου: Ετσι εξηγείται η στροφή 180° του Ελλάδιου – Τα απειλητικά SMS | tovima.gr

“Σοκαριστική είναι η τροπή που παίρνουν οι “αποκαλύψεις” πρώην τρόφιμου της Κιβωτού του Κόσμου, Ελλάδιου, ο οποίος είχε μιλήσει πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή για όλα τα “βασανιστήρια” που γίνονταν στην δομή, ανακαλώντας πλέον τους ισχυρισμούς του. Αιτία όσων έλεγε, όπως είπε ο ίδιος, ήταν το γεγονός ότι εκπομπή του πρόσφερε χρήματα.

Ο Ελλάδιος, άλλαξε τα όσα είχε πει αρχικά μπροστά στην κάμερα του MEGA και με νέο βίντεο που έπαιξε στο ekklisiaonline υποστήριξε πως οι τότε καταγγελίες του έγιναν, επειδή η εκπομπή του πρόσφερε χρήματα. Το Live News έχει κινηθεί νομικά, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή διαθέτει στοιχεία που αποδεικνύουν την κατάφωρη συκοφαντική δυσφήμιση τόσο από τον 23χρονο, όσο και από το site που φιλοξενεί τη δήλωσή του”.

β. Πατέρας Αντώνιος: “Είμαι σε άθλια κατάσταση – Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε”

ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΙΒΩΤΟΣ

*****

Tον κατασπάραξε το πανάθλιο γκεμπελικό ζεύγος  των  …Εισαγγελάτων και οι άλλες ύαινες    της μιντιακής ζούγκλας, που  χτίσανε παλάτια με τα υλικά της  λάσπης, της συκοφαντίας και  της ανθρωποφαγίας.

Τί κλέφτη και απατεώνα, τί ανώμαλο και  υποκριτή, έστελναν στην άγρια κόλαση  επί συναπτές εβδομάδες, το δύστυχο παπα Αντώνιο και τη γυναίκα του. Πού τους πονεί και πού τους σφάζει .΄Επεσε πάνω του   το αληταριό της μαφιόζικής συμμορίας  κατασκευής ενόχων ,  να τους ξεσκίσει.  Λυσσασμένες ύαινες για ακροαματικότητα, άγρα διαφήμισης και παρά.

Μεγάλα και τα συμφέροντα της γαλάζιας μαφίας που  περίμενε πώς και πώς το Νονό να τους πετάξει το ψαχνό.  Κι εκείνος τους έκανε τη χάρη. “΄Ηταν πολλά τα λεφτά”, για να τα διαχειρίζεται ένας αιθεροβάμων Αντώνιος. ΄Εβαλαν μπροστά την ίδια κρεατομηχανή  και με το Γιαννόπουλο στο “Χαμόγελο του παιδού”.  Αλλά, είδαν πως βγήκαν οι πομπές τους στη φόρα με την “Κιβωτό” και έκαναν πίσω. Περιμένουν άλλη ευκαιρία. Και θα ορμήσει ξανά  η ακρίδα.

Οι περιοικούντες και γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στην «Ιερουσαλήμ», ξέρουν πολύ καλά πώς στήνονται  τέτοιες υποθέσεις  εκ του μη όντος.  “Νοικιάζουν” έναν Ελλάδιο,  ένα Λέοντα και Καρακούση, τίποτα μαινάδες,  ιέρειες του σεξισμού  και ξεκινάνε να  πουλάνε   λάσπη με περιτίλυγμα  το αναφαίρετο, τάχα,  δικαίωμα  της ενημέρωση του…κοινού!    Και φεύγει το προϊόν σαν μαρουλόφυλλο από την πελατεία της  χωματερής.

΄Εχουμε στα χέρια μας δύο  μαρτυρίες ανθρώπων, που έλαβαν ίδιες προτάσεις   από συγκεκριμένο, βρώμικο κύκλωμα  εκπομπής,  για να “δώσουν”  ανθρώπους   με αντάλλαγμα  λεφτά , προαγωγές, διαφήμιση  και καριέρα.  Θα τα βγάλουμε μια μέρα. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνουμε τώρα ,είναι γιατί τα θύματα  έχουν  ευάλωτο ψυχισμό,   μια δημοσιότητα θα τα σκότωνε δυο φορές.

΄Ομως, ας μην κοιμούνται ήσυχοι  οι “Λιάγκες” και οι λοιποί   ανθρωποφάγοι των πρωινάδικων και των δελτίων παραπληροφόρησης. «Ολα εδώ πληρώνονται” όπως είπε τις προάλλες και ο Λοβέρδος. (Ναι, ναι αυτός με τις μίζες που  …κατάγγειλε τον Τσίπρα πως έδινε εντολές στο αμερικάνικο  FBI να στήσει σκευωρίες για  έντιμους  κυρίους  σαν το Λοβέρδο ).  ΄Όμως, δεν μας είπε ο υπόδικος,  ποιοι, ακριβώς  θα “πληρώσουν  εδώ”, πότε  και πόσα.

Εμείς, σε όλο αυτό το βρώμικο σύστημα,  κυρίως κομματικό και γκεμπελικό λέμε πως όντως  “όλα εδώ πληρώνονται”. Ας  περιμένουν,λοιπόν, σύντομα και τη δική τους πληρωμή.

3.Είναι δυνατόν το 2023 να γίνεται πρώτο θέμα μια σύλληψη για λίγα γραμμάρια κάνναβης;

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για συκοφαντίες και αθλιότητες, προανήγγειλε μηνύσεις και απέδωσε την καταγγελία σε δυσφορίες αξιωματικών που αποστρατεύτηκαν στις τελευταίες κρίσεις.

 LiFO

“…Προσωπικά, αν ήμουν αρχισυντάκτης και μου ερχόταν ένα δελτίο Τύπου του τύπου «συνελήφθη ο τάδε με μικροποσότητα κάνναβης», θα το έστελνα κατευθείαν στα junk γιατί πραγματικά δεν θα καταλάβαινα σε τι θα εξυπηρετούσε η δημοσίευσή του. Να διαπομπεύσουμε έναν άνθρωπο για ένα-δυο τσιγαριλίκια ή ακόμα και τρίμματα κάνναβης στις τσέπες του, να δείξουμε ότι η αστυνομία «παράγει έργο», να εξυπηρετηθεί ενδεχομένως κάποια προαγωγή; Και όλα αυτά τη στιγμή που, κόντρα στην εικόνα μιας αστυνομοκρατούμενης πόλης με κλούβες και κατάφρακτους ένστολους σε κάθε δεύτερη γωνία του κέντρου, το οργανωμένο έγκλημα καλά κρατεί και ξέρει να τη βγάζει και καθαρή, όπως φάνηκε και από τη δίκη-φιάσκο της επιλεγόμενης Greek Mafia, όπου δεν καταδικάστηκε ούτε ένας από τους δεκαεπτά απόστρατους αλλά και εν ενεργεία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που είχαν κατηγορηθεί για διαφθορά και κατανομή εισπράξεων από οίκους ανοχής και παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες ύστερα από έρευνα της ΕΥΠ;”
***

Το προφανές ,λέμε εμείς,  είναι  πως θέση για τα junk  έχει     ο   “Ιανός” της βιομηχανίας παραπληροφόρησης που…ακούει  στον τίτλο  LIFO.  Με έναν  Αντωνόπουλο να είναι απείρως   αισχρότερος ενός Ράπτη, γιατί  ο πρώτος,  «παίζει εν ου παικτοίς».

Την  efimerida.gr την παίρνεις είδηση  πως είναι βόθρος, χιλιόμετρα μακριά. Το  LIFO, όχι,  αν δεν είσαι υποψιασμένος από την αρχή. Πρέπει να πλησιάσεις . Και τότε θα σου έρθει τέτοια μπόχα, που σίγουρα οι στομαχικές  σου αναταράξεις, θα είναι διαρκείς και επώδυνες ,όσο μένεις κοντά ή πέφτεις μέσα στη χωματερή.

 

Διάβασε πόσο αισχροί  είναι αυτού του είδους  οι κοντυλοφόροι-κουκουλοφόροι  .Παίζουν σε δυο ταμπλό. Ιανοί  με δυο απαίσιες μούρες.

Μαθαίνουμε ,λοιπόν,   από  τον  εκπρόσωπο  της… αντικειμενικής και ανεξάρτητης δημισιογραφίας του LIFO ,  κύριο Αντωνόπουλο  πως τελικά, κακώς έγινε τέτοιο τζέρτζελο  και διασυρμός για λίγα δράμια χασισάκι, που είχε και κατείχε η παρέα του νεότερου Θεοδωρικάκου (για την κοκαϊνη , τσιμουδιά ).  Και πως  στο κάτω-κάτω, όλη η Ελλάδα φουμάρει τέτοια τσιγαριλίκια.

Δεν έχει σημασία για τον αισχρό Γκεμπελίσκο -πεμπτοφαλαγγίτη  που ο  …διασυρθείς ήταν γιος ενός από τους  ισχυρότερους μοχλούς της κρατικής  εξουσίας και μάλιστα της κατασταλτικής,  που  βάζει  αράδα στη φυλακή παιδάκια, γιατί κάπνισαν ένα μπάφο και τους στέλνουν  για….εμπορία.   Αλλά, ο γιος του υπουργου ΠΡΟ.ΠΟ  βγαίνει  καθαρός και   ωραίος, ακόμα και με κοκαϊνη, που ήταν ΄ασφαλώς για πούλημα,  αφού  έχει “μπάρμπα στην Κορώνη». ΄Οπως συμβαίνει πάντα σε αυτή  την Μπανανία.

Πόσοι τέτοιο Αντωνόπουλοι   υπάρχουν; ΄Απειροι. Βρωμάει ο τόπος σε αυτή τη συμμορία που ζει εμπορευόμενη  το ψέμα, την απάτη, τη συκοφαντία και την υποκρισία. Συνένοχος και συ που κάνεις κλικ στον Αντωνόπουλο και ακόμα δεν τους έστειλες στα   “junk”.