ΔΕΞΙΑ. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΩΝΩΝ, ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης από Λέσβο για μεταναστευτικό: Αποδείξαμε πως η θάλασσα έχει σύνορα και μπορούμε να τα φυλάμε

 

Στη Λέσβο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

 

“Από 600.000 άτομα που πέρασαν από το νησί την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ φτάσαμε στα χρόνια της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία μόλις στις 10.000» είπε ο κ. Μητσοτάκης σημειώνοντας πως όλα αυτά τα χρόνια «κλείσαμε εκκρεμότητες, αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα και στηρίξαμε τις τοπικές κοινωνίες».

Οι φωνές τους είναι χαραγμένες στο μυαλό μου λέει στη La Repubblica η μαροκινής καταγωγής ακτιβίστρια και σημειώνει «δεκάδες τηλέφωνα, κλάματα, φωνές. Η γυναίκα που με πήρε τηλέφωνο είναι μέσα στους νεκρούς; Ο άνδρας που μιλούσαμε δεν μπορούμε καν να προφέρει λέξεις. Με εκλιπαρούσε, μου είπε να ειδοποιήσω οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα να έρθει και να τους πάρει».

Ζητούσαν βοήθεια. Πολλές οικογένειες, Σύριοι, Αιγύπτιοι, Ιρακινοί, Αφγανοί. Η βάρκα έφυγε το Σάββατο και η πρώτη κλήση ήρθε στην Σούφι την Τρίτη, με την ακτιβίστρια να στέλνει τις συντεταγμένες στις αρχές της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Μάλτας.

«750 άνθρωποι ταξίδευαν επί ώρες και έμειναν χωρίς νερό, μου λένε ότι έχουν αρχίσει να πίνουν θαλασσινό νερό» αναφέρει στη δραματική της καταγραφή η ακτιβίστρια.

 

****

΄Ετσι εννοεί ο διεστραμμένος γόνος τη φύλαξη συνόρων. Δολοφονώντας παιδιά, ανήμπορους, κατατρεγμένους, κολασμένους της γης  Το παιδί του Χασάν σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ίσια και όμοια με τον  Κωστάκη του Κούλη και τον  κανακάρη του κυρ Παντελή.

 Μια ζωή η Δεξιά επενδύει στο αίμα ,τα παλουκώματα, τους Χίτες, τους Μάυδες και τους …λιμενικούς της. Σε οπαδούς, στελέχη και αρχηγούς  πέρασε στο γονιδιακό τους σύστημα  η διαστροφή, η  ταύτιση  με το έγκλημα και την  απάτη.  ΄Ο, τι ο ελεύθερος και έντιμος Νους θεωρεί  απαξιωτικό και πρόστυχο   για την έννοια ΄Ανθρωπος, για το Δεξιό είναι βίωμα , τρόπος  ζωής, ανάγκη.

Δεν μπορεί να ανήκεις στη Δεξιά, αν δεν έχεις το σκορπιό του Μύθου μέσα σου. Αν δεν ομνύεις στην κορυφαία  παραταξιακή σου αρχή  “ο θάνατός σου, η ζωή μου”. Αν δεν εξαγοράζεις με τη ψήφο σου τη διαβεβαίωση του Κούλη σου   πως και φέτος  οι ακτές δε θα είναι τίγκα στα σωσίβια και στα πτώματα πνιγμένων μεταναστών και προσφύγων.  Για να μπορεί έτσι  η χωριάτικη σαλάτα σου να μοσχοπουληθεί  στα 6 ευρώ και το αυθαίρετό σου….   ρουμ  να νοικιαστεί στα  80 τη βραδιά .

΄Ατιμη, πρόστυχη φάρα.  Ταυτοποιημένη ιστορικά  να  κουβαλάει τα    άγρια,  αιμοβόρα  ένστικτα . Σαν να μην ξεκόλλησε ποτέ στους αιώνες από το  βαρβαρισμό του ζώου.