ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Ρώσοι παρτιζάνοι κατά του Πούτιν ευθύνονται για τη δολοφονία της κόρης του Ντούγκιν – Τι υποστηρίζει πρώην μέλος της Δούμα
Έρευνες στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε η κόρη του ιδεολόγο του Πούτιν, Ντάρια Ντούγκινα

Μια άγνωστη μέχρι τώρα οργάνωση Ρώσων Παρτιζάνων, που έχει θέσει ως στόχο της την ανατροπή του Βλαντίμιρ Πούτιν, φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία της κόρης του Αλεξάντρ Ντούγκιν.

Όπως υποστήριξε ο Ίλια Πονομάρεφ, πρώην μέλος της Ρωσικής Δούμα, από το Κίεβο, όπου έχει τη βάση του, η ανατίναξη το Σάββατο στα περίχωρα της Μόσχας του αυτοκινήτου της Ντάρια Ντούγκινα, κόρης του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν του Πούτιν» ήταν έργο του λεγόμενου Εθνικού Ρεπουμπλικανικού Στρατού (NRA), μιας οργάνωσης που δραστηριοποιείται υπογείως στη Ρωσία για να ανατρέψει το καθεστώς του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ρώσοι σχολιαστές έσπευσαν να επιρρίψουν στην Ουκρανία την ευθύνη για τη δολοφονική επίθεση, αλλά το Κίεβο απορρίπτει τις κατηγορίες.

«Αυτή η πράξη [δηλαδή η δολοφονία του Ντούγκινα ], όπως και πολλές άλλες αντάρτικες ενέργειες, που έγιναν σε εδάφη της Ρωσίας τους τελευταίους μήνες, πραγματοποιήθηκε από τον Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Στρατό. Ένα γεγονός ορόσημο έλαβε χώρα χθες τη νύχτα κοντά στη Μόσχα. Η επίθεση αυτή ανοίγει μια νέα σελίδα στη ρωσική αντίσταση στον Πουτινισμό. Νέα – αλλά όχι τελευταία», είπε ο Πονομάρεφ μιλώντας σε ρωσόφωνο αντιπολιτευόμενο δίκτυο που ίδρυσε φέτος στο Κίεβο.

Ο Ρώσος πρώην βουλευτής της Δούμα και ορκισμένος εχθρός του Βλαντιμιρ Πούτιν, Ίλια Πονομάρεφ
«Έχουμε δημιουργήσει επαφή με μαχητές της NRA μέσω του καναλιού μας Rospartisan [Telegram], το οποίο καλύπτει το αυξανόμενο κύμα αντίστασης στη Ρωσία. Σήμερα οι μαχητές της NRA με εξουσιοδότησαν να διαβάσω το μανιφέστο τους», είπε ο Ponomarev. Στην έκρηξη της βόμβας, που είχε τοποθετηθεί κάτω από το κάθισμα του οδηγού, σκοτώθηκε η 30χρονη Ντάρια Ντούγκινα, κόρη του ακροδεξιού εθνικιστική ιδεολόγου και πολιτικού σχολιαστή Αλεξάντερ Ντούγκιν, στην οποία είχαν επιβάλει -όπως και στον πατέρα της – κυρώσεις οι ΗΠΑ και η Βρετανία για ενέργειές τους με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας.

Το μανιφέστο των Ρώσων παρτιζάνων κατά του Πούτιν
Ο Πονομάρεφ είπε ότι παρτιζάνοι εντός της Ρωσίας είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν παρόμοιες επιθέσεις κατά στόχων που συνδέονται με το Κρεμλίνο, περιλαμβανομένων αξιωματούχων, ολιγαρχών και μελών των υπηρεσιών ασφαλείας της Ρωσίας.

«Κηρύσσουμε τον Πρόεδρο Πούτιν σφετεριστή της εξουσίας και εγκληματία πολέμου, που τροποποίησε το Σύνταγμα, εξαπέλυσε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο μεταξύ σλαβικών καλών και έστειλε Ρώσους στρατιώτες σε βέβαιο και παράλογο θάνατο.

Φτώχεια και φέρετρα για ορισμένους, παλάτια για άλλους – αυτή είναι η ουσία της πολιτικής του [Πούτιν]. Πιστεύουμε ότι τα αποστερημένα άτομα έχουν το δικαίωμα να εξεγείρονται κατά τυράννων. Ο Πούτιν θα ανατραπεί και θα καταστραφεί από μας!».

Ποιος είναι ο Πονομάρεφ, που επιδιώκει την ανατροπή του Πούτιν
Ο Πονομάρεφ, αριστερό πρώην μέλος της ρωσικής Δούμα, ήταν ο μόνος βουλευτής που είχε ψηφίσει κατά της προσάρτησης της Κριμαίας το 2014,  προκαλώντας την οργή του Κρεμλίνου, που του απαγόρευσε, όταν ήταν σε ταξίδι στις ΗΠΑ, να επιστρέψει στη Ρωσία. Απέκτησε ουκρανική υπηκοότητα το 2019. Τον Μάρτιο, μετά την εισβολή στην Ουκρανία, δημιούργησε το Rospartisan στο Telegram, που μεταδίδει ειδήσεις για αντιπολεμικές δράσεις σε ρωσικές πόλεις και κωμοπόλεις.

Η κόντρα με τον Πούτιν είναι γνωστή. Αν επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του περί υπόγειου, αντάρτικου κινήματος στη Ρωσία που επιδιώκει την εξόντωση επιφανών υποστηρικτών του πολέμου, τότε αυτό θα συνιστά δραματική κλιμάκωση και θα εξοργίσει το Κρεμλίνο.

Το φερόμενο μανιφέστο του “NRA” χαρακτήρισε «συνενόχους» του Πούτιν την κυβέρνηση της χώρας και τις ηγεσίες των περιφερειών. Άλλοι στόχοι τους περιλαμβάνουν διεφθαρμένους επιχειρηματίες,κατοικίες και περιουσιακά στοιχεία εκείνων που αρνούνται να καταδικάσουν το Κρεμλίνο και τον πόλεμο καθώς και στελέχη «δομών εξουσίας», στρατιωτικά φορτία και άτομα που βγάζουν κέρδος απ’ αυτά.

Το μανιφέστο υπόσχεται ότι η οργάνωση των Ρώσων παρτιζάνων δεν θα στοχοποιεί αμάχους, αλλά χαρακτήρισε την Ντούγκινα «νόμιμο στόχο» και «πιστή σύντροφο» του πατέρα της, που υποστήριξε την γενοκτονία στην Ουκρανία.

****

Τελικά,  ήταν ΝεοΝαζί και η Ντάρια Ντούγκινα,κόρη του Ναζιστή μέντορα και καθοδηγητή του Τσάρου Πούτιν  Αλ. Ντούγκιν.  «Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιος και θυγατέρα», λοιπόν. ΄Αξιος ο μισθός της!
Η εκτέλεση  τεράτων στο στενό περιβάλλον του δικτάτορα, σηματοδοτεί και το τέλος του ίδιου. Η αντίσταση από Αντάρτες Πόλεων ήταν πλέον αναμενόμενη. Να μην ξεχνάμε πως πάνω από 60% του ρώσικου λαού, όχι μόνο δε συμμερίζεται τις απόψεις της εγκληματικής κυβέρνησης της Μόσχας, αλλά μισεί θανάσιμα τόσο τον ίδιο το Νέο Χίτλερ, όσο και την αυλή του, κυρίως πάμπλουτοι μαφιόζοι επιχειρηματίας, με κρυμμένες, νομιμοφανείς δραστηριότητες.

Είμαστε   κατά της ένοπλης βίας σε καθεστώτα «Δημοκρατιών». ΄Εχουμε χίλιους τρόπους να παλέψουμε για αλλαγές στην πορεία μας για τις νέες κοινωνίες. Οι εκτελέσεις στελεχών του Συστήματος, γυρίζουν  μπούμερανγκ.  Και φυσικά τροχοπεδούν  την εξέλιξη και την ευκολότερη πορεία σε νέους κόσμους.

 Η  Νέα “Επανάσταση” έχει σήμερα άλλο όνομα.  ΑΝΑΛΗΨΗ   ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΠΟ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ    ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Σε καθεστώτα, όμως,  δικτατορίας, ολιγαρχίας και θεοκρατίας, όπως στη Ρωσία, την Κίνα, το Ιράν και τις αδερφές  χώρες με  τυραννικά καθεστώτα, ουδείς μπορεί να καταδικάσει  ενέργειες σαν την εκτέλεση της κόρης του ΝεοΝαζί από τους  Παρτιζάνους Ρώσους.  Είναι το «αναγκαίο κακό», μέχρι να ανατραπουν τα εγκληματικά καθεστώτα  και να κατατεθούν πάλι τα όπλα στη νόμιμη εξουσία της χώρας.

Αυτονόητα και με την ιστορική σφραγίδα.   ΕΤΣΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΑΙ ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ!