Ο ΙΑΝΟΣ ΩΣ… ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως… Ιανός!  Και ανάστροφα.  ΄Αλλο πρόσωπο το πραγματικό κι άλλο εδώ, στην Ευρώπη, την Τουρκία, τον κόσμο ολόκληρο.  Πώς,  ποιοι   διαμόρφωσαν αυτό το, πλην των άλλων,  αλλόκοτο, τρομακτικό  προφίλ ,  η απάντηση είναι εύκολη.

Ιματζ μέικερ  του γιου του αλήστου μνήμης Κων. Μητσοτάκη,  υπήρξε  ο γκεμπελικός τύπος. Του Αλαφούζου, Μαρινάκη, Ράπτη,  Παπαχελά και λοιπής εγκληματικής συμμορίας της βιομηχανίας παραπλάνησης και προπαγάνδας .  Υπηρεσίες αλλαγής… φύλλου ποιότητας   που προσφέρθηκαν  έναντι ενός  πρωτοφανούς  και αδιανόητου  ως σήμερα,   αδρού χρηματισμού και εξαγοράς του  από ελληνική  κυβέρνηση.  Ο Τράγκας του Κώστα Καραμανλή,  φαντάζει… φτωχός μπροστά σε αυτό τον πακτωλό που έχει εισρεύσει στα ταμεία των  αναίσχυντων  βιαστών της ενημέρωσης και της ελεύθερης δημοσιογραφίας.

Είναι αυτός ,ακριβώς,   ο ψεύτικος Κυριάκος Μητσοτάκης  που  τον ξέρουμε  πολύ καλά σαν…κάλπικη δεκάρα  στην Ελλάδα. Σε  αντίθεση  πάντα   με το  τί λέει  ο κόσμος για τον Κυριάκο και τί του σέρνει,  οι  Πετσοτραφείς   καναλάρχες, εκδότες και οι υπάλληλοί τους,  εδώ και χρόνια,   ιδρώνουν  να τον παρουσιάζουν με άλλη μάσκα .   ΄Ένα πρόσωπο εντιμότητας και αξιοσύνης    που δεν είχαν  ποτέ, ούτε ο  ίδιος,   ούτε    άλλος κανείς   στη φαμίλια  Μητσοτάκη.

Αν λοιπόν , ως αδαής και μη παροικών εν Ιερουσαλήμ κάποιος,  προσέφευγε ποτέ  στον Πορτοσάλτε , για να περιγράψει   τί σόι άτομο είναι  αυτός,  που  όλοι οι άλλοι γνωρίζουν  πως  για τέσσερα χρόνια ως πρωθυπουργός της χώρας,  δεν άφησε τίποτα όρθιο,  θα σε διαβεβαίωνε  και μάλιστα… επί τω λόγω της τιμής του (αυτής   της…εξαγοράς και  δε χρειάζεται να μαντέψουμε τα ποσά) πως   ο Κυριάκος  του διαθέτει

– ξεχωριστές σπουδές,  μόρφωση και αριστεία . (Στην πραγματικότητα  τίποτα απ΄όλα αυτά δε έχουν υπόσταση.  Στο Χάρβαρντ  για παράδειγμα, φοίτησε,  όπως όλοι οι γόνοι της πλουτοκρατίας με πατεράδες δικτάτορες, διεφθαρμένους πολιτικούς, δολοφόνους,  οπλοναρκέμπορους και καταχραστές ).

– πολιτική συγκρότηση σπάνια για ΄Ελληνα πολιτικό.   (  Αν είναι δυνατόν! Αφού,  δε θα μπορούσε , ας πούμε,  να αντέξει ούτε σε στοιχειώδη , σοβαρή συζήτηση μεταξύ πολιτικών επιστημόνων ,ακόμα  και στο   να ξεχωρίσει το  Βολταίρο από το Μοντεσκιέ,  τον Στάλιν από  τον Τρότσκι).

– χαρισματικές ικανότητες,  όπως διανοητικές, ηγετικές, πρωτοβουλιών,     που  τον καθιστούν μοναδικό και σοβαρό ηγέτη.  (Η αλήθεια είναι πως οι όποιες  ικανότητές του ,είναι  κάτω του μετρίου, ακόμα  και από αυτές  του   μέσου ανθρώπου).

Και επιπλέον  του επιδαψιλεύουν οι ίδιοι γνωστοί σφογγοκωλάριοι πως:

-είναι ένας  ειλικρινής, έντιμος και  μοντέρνος πολιτικός που παίρνει γρήγορα τις σωστές αποφάσεις.  (Αλλά,  μόνο τέτοιος.ασφαλώς, δεν είναι.  Το εντελώς αντίθετο.  Και  μετά λόγου ιστορικής γνώσεως,  υπογράφουμε  ότι , αν  εξαιρέσουμε από την ελληνική ιστορία , πολιτικούς σαν το… Βούλγαρη και το Δεληγιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι χωρίς υπερβολή, ο χειρότερος πρωθυπουργός της χώρας από συστάσεως ελληνικού κράτους,πλην της μετριότητάς του και  λόγω της απίστευτης  διαφθοράς ,της διαπλοκής,  της ψευδολογίας και του πολιτικού  βαρβαρισμού που τον διακρίνουν).

Οι μόνοι στη χώρα,   που θα συμφωνήσουν με  τις  περιγραφές των …αρετών του Κυριάκου από  τους εξωνημένους  κοντυλοφόρους, αυτοί  που   πίνουν νερό στο όνομά του,  είναι όσοι συγκροτούν το   σμήνος της  γαλάζιας ακρίδας. Τούτοι, ασφαλώς, έχουν τους δικούς τους πελατειακούς λόγους να εθελοτυφλούν ή να μη δέχονται  την αλήθεια για το ποιον το βίο και την πολιτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Τους κατανοούμε απολύτως.

Καθόλου περίεργο, λοιπόν,  που η πλειοψηφία του ελληνικού λαού πιστεύει  για το γόνο (αλλά και για την ίδια τη δυναστεία Μητσοτάκη)  πως δεν είναι  παρά   ΕΝΑΣ  ΚΟΙΝΟΣ  ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ , ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ    ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ  ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ   ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,  ΑΦΗΣΕ  ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ  ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΕΤΑ,  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΟΥΝ.

΄Οσες   στρατευμένες πένες και αν  παλεύουν  απεγνωσμένα    να  φιλοτεχνήσουν ένα διαφορετικό προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη , η αλήθεια είναι αδύνατον να αποκρυβεί,  λόγω του μεγέθους των εγκλημάτων που έχει διαπράξει . Και αυτά που  του καταμαρτυρεί η Ιστορία,   είναι  ανίκανοι οι χαλκείς  με το πέρασμα του  χρόνου  να τα ξεφτίσουν,  να τα υποβαθμίσουν,  πολλώ μάλλον να τα αποσιωπήσουν στις γενιές των Ελλήνων που έρχονται. Και αυτό για ένα και μοναδικό λόγου.

Είναι αυτοί, οι μελλοντικοί ΄Ελληνες, μαζί και τα παιδιά όσων σήμερα ομνύουν σε ένα ομοίωμα ανθρώπου και πολιτικού,  , που θα κληθούν αύριο να πληρώσουν τον υπέρογκο   λογαριασμό από το άγριο τσιμπούσι που έχει  στήσει μια  αναίσχυντη   κομματική  συμμορία. Και σαν να μην έφταναν τα 4 χρόνια  που κράτησε η καταστροφική  λαίλαπα, η αφροσύνη της Αντιδεξιάς Ελλάδας,  δείχνει πως δεν έχει ούτε τη  διάθεση ούτε την αξιοπρέπεια να την ανακόψει.

Κι αυτός ο λογαριασμός δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομία ,  τη χρεοκοπία της χώρας  ,που σύντομα θα δείξει τα άγρια δόντια της. ΄Ισως , χειρότερη είναι η χρεοκοπία του κράτους δικαίου, των αξιών και των αρχών  που καταρράκωσε  μια εγκληματική , κομματική συμμορία με επικεφαλής έναν απαίσιας  και τρομακτικής  παρουσίας  Ιανό  , που   ξεδιάντροπα οι  Γκέμπελς  το αναγόρευσαν σε Κιγκινάτο και Γκάντι της πολιτικής. Σημεία των καιρών!