ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

1. ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ»
Γεννηματά μετά τη συνάντηση με την Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας στον τόπο
Φώφη Γεννηματά, Φωτογραφία: SOOC

Η “θυγατέρα” δεν είναι μόνο…θυγατέρα. Εν ολίγοις, ένα άδειο σακί.  Είναι και σοσιαλιστικο-ακροδεξιών αποκλίσεων! Συναγωνίζεται και ώρες-ώρες ξεπερνά, κι αυτόν  τον “υιό” ,που κι ελόγου του, πέρα από υιός είναι  και αδειανό ασκί επίσης.

Ο Κυριάκος, ως γνωστό, τώρα πια κινείται εύκολα στα άκρα της Δεξιάς.  Η Γεννηματά τον ακολουθεί κατά πόδας. Και θα είναι ,αν ποτέ ο Κυριάκος  Μητσοτάκης κερδίσει εκλογές,  το δεκανίκι του.

Και τα δύο βλαστάρια δεν είναι τίποτα περισσότερο από πολιτικοί Καραγκιόζηδες.  Επαγγελματίες, ευκαιριακοί πολιτικοί ,που αρχηγεύουν σε κομματικούς σχηματισμούς, ελέω πατεράδων. Ο νεποτισμός  στην αισχρότερη εκδοχή του.

 

2. Νίκος Μανιαδάκης: Εχω παραιτηθεί από την εργασία μου στο εξωτερικό, παραμένω στη διάθεση της Δικαιοσύνης
Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία Νίκος Μανιαδάκης

 

ο Νίκος Μανιαδάκης, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι είχε πρόθεση να διαφύγει κρυφά στο εξωτερικό, επιμένοντας στην αρχική του τοποθέτηση, ότι δηλαδή όλα όσα έγιναν ήταν σε γνώση των Αρχών.

Και  από πότε  ο ακροδεξιοναζιστάκος αντιπρόεδρος  του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρείται “Αρχή”; Γιατί, αν κάποιος γνώριζε για τη σχεδιαζόμενη  φυγή και μη επιστροφή του ….κυρίου καθηγητή  (τρομάρα το καθηγητηλίκι του!) ήταν ο… πολύς ΄Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο εισαγγελέας τί λέει γι΄αυτό;

3. Εγκλημα στην Κέρκυρα: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο παιδοκτόνος, τη σκότωσε με μια «σκύλα»
η 29χρονη Αγγελική

Τα είχε φτιάξει με Αφγανό η τραγική κοπέλα και αυτό δεν άρεσε στο ρατσιστή πατέρα. Οπότε ,ως πατριάρχης,  είχει δικαίωμα ζωής και θανάτου στο τέκνο του. Και την εκτέλεσε!

Ο ρατσιμός έχει από την ίδια τη φύση  πιστοποιηθεί ως παράλογος, αφύσικος, ντροπιαστικός.  Οι φορείς του είναι  παρανοϊκοί, αφύσικοι,εγκληματίες.

 

4.α Η κακοκαιρία σαρώνει την Ελλάδα- Ερχονται ισχυρές χιονοπτώσεις

 

Σε πλήρη εξέλιξη σε όλη τη χώρα είναι η κακοκαιρία, με χιόνια, καταιγίδες, πολύ ισχυρούς ανέμους και χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο «Ραφαήλ» έχει επηρεάσει και συνεχίζει να επηρεάζει μεγάλο κομμάτι της χώρας, ενώ με ιδιαίτερη ένταση αναμένεται να σαρώσει τη χώρα, το νέο κύμα κακοκαιρίας με το όνομα «Σοφία», που αναμένεται από αργά απόψ

 

β ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ
Γειτονικός γαλαξίας βρίσκεται σε τροχιά κολοσσιαίας σύγκρουσης με τον δικό μας –Μπορεί να εξαφανιστεί η ζωή στη Γη
Βρετανοί επιστήμονες προβλέπουν ότι ο γαλαξίας μας θα συγκρουστεί μ' έναν μικρότερο δορυφόρο του σε δύο δισ. χρόνια (Φωτογραφία: Daniel Reinhardt/dpa via AP)

Δουλειά των εφημερίδων και των καναλιών είναι να τρομοκρατούν.  Η βασική δουλειά τους. Με αμοιβή.

Για παράδειγμα, η…Σοφία  στην Ελλάδα ενέσκηψε με χιονιάδες, απέκλεισε χωριά και όρη και είναι λίαν επικίνδυνη. Στο μεταξύ, βρίσκομαι στην  Εύβοια, και μάλιστα στη Στενή, ακούω στις  τηλεοράσεις που  θέλουν το χωριό  σε βαρύ αποκλεισμό και τσιμπιέμαι, μήπως νομίζω πως είμαι εδώ πάνω,αλλά τελικά… είμαι αλλού.΄Ολα κανονικά εδώ. .

Χιόνια,όπως κάθε χρόνο . Και φέτος μάλιστα  λιγότερα. Ανοιχτοί δρόμοι, υποφερτό κρύο, κανένα σοβαρό  πρόβλημα.  Πρόβλημα, αν υπάρχει κάπου, είναι μόνο στο διεστραμμένο  εγκέφαλο των “κοντυλοφόρων”.

Τώρα,μας λένε οι ίδιοι, θα εξαφανιστεί  και η ζωή στη γη, μετα τη σύγκρουση   με το γειτονικό Γαλαξία,. Τρόμος, αγωνία, πανικός ( είπαμε, η καλύτερή τους) .

Αλλά, πότε θα συμβεί ,αν συμβεί το μεγάλο κακό; Μα μετά από 2 έως 8 δισεκατομμύρια χρόνια!

Μόνο που αυτό, το πιο σημαντικό, οι περισσότερες φυλλάδες το βάζουν στη μέση ή στο τέλος .  Αλήτες!

 

΄Ωρα 17.30