COVID-19 . O “ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ” ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ… ΤΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

α. Κορονοϊός: Το ταξίδι στους Αγίους Τόπους και ο Γολγοθάς με τα 23 ελληνικά κρούσματα

Ιερουσαλήμ
Πως μια εκδρομή για προσκύνημα στους Αγίους Τόπους και το Όρος Σινά οδήγησε στην ασθένεια από κορονοϊό 23 ανθρώπων. Η διαδρομή του 66χρονού και ο συναγερμός σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο.
5 Μαρτίου 2020

Τον τετραπλασιασμό των κρουσμάτων κορονοϊού, στην Ελλάδα, προκάλεσε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα μια εκδρομή Ελλήνων στους Αγίους Τόπους και το Όρος Σινά, καθώς τα 23 από τα συνολικά 54 άτομα, που ταξίδεψαν, έχουν βρεθεί θετικά στον ιό.

Έφυγε από την ζωή στις 3.15 σήμερα, όπως ανακοινώθηκε, ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Αμαλιάδα, που νοσούσε από τον κορονοϊό και ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Πρόκειται για τον πρώτο νεκρό στην Ελλάδα από τον νέο κορονοϊό SARS-CoV-2.

*****

Η ελληνική κυβέρνηση,  οσαύτως και η Αντιπολίτευση, μείζων  και ελάσσων και φυσικά σύμπασα η  …εν πολλαίς αμαρτίαις ούσα   ελληνική Βιομηχανία Παραπληροφόρησης ,  είναι υπόδικες και στη συστημική  δικαιοσύνη  αυτή την ώρα για τον  εκτροχιασμό της πανδημίας με ανεβασμένο αριθμό νεκρών, κρουσμάτων, νέο lockdown και   λοιπών  παράλογων μέτρων ,που τίναξαν την οικονομία στον αέρα.   Η όψιμη ,αλλά μπαγιάτικη πλέον  κριτική   και οι καταγγελίες από  τον αριστερό γκεμπελικό Τύπο και τα κόμματα στη Βουλή για τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε  την πανδημία  , είναι άνευ  περιεχομένου και νοήματος πλέον.

Το έγκλημα το συναποφάσισαν και οι τρεις παραπάνω  θεσμοί (” θεός να τους κάνει τέτοιους”, όπως έχουν καταντήσει!). Ουδείς εξ αυτών σήμερα δικαιούται  να “νίπτει τας χείρας” του. Και ας διαρρηγνύουν με θεατρινισμό τα ιμάτιά τους ,επιρρίπτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.  Τάχα, πως  η μεν κυβέρνηση   πήρε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα , οι δε  συνένοχοί της  πως βοήθησαν    με κάθε τρόπο προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν έκαναν απολύτως τίποτα. ΄Εχουν “αίμα στα χέρια” τους, όλοι τούτοι

 

Για παράδειγμα, να θυμίσουμε το έγκλημα της εισόδου στη χώρα προσκυνητών- Χατζήδων από τους Αγίους Τόπους.  Παρά τις διαμαρτυρίες, αν και υπήρχαν περισσότερα από 20 κρούσματα ανάμεσά τους,  τους επέτρεψαν την ανεξέλεγκτη  είσοδο στη χώρα.   Ο πρώτος νεκρός από κορονοϊό ήταν ένας τέτοιος “Χατζής” (είχε πάει να προσκυνήσει τον “΄Αγιο Τάφο”) και μάλιστα μαθηματικός!

Οι ψήφοι μέτρησαν πρώτα για την κυβέρνηση.  Η κατακραυγή των πιστών, και η μαζική  απώλεια οπαδών για την κυβέρνηση που θα την κατηγορούσαν πως τα έβαλε με  τη θρησκεία  και μάλιστα με ό τι πιο ιερό  στόχο έχει ο Χριστιανός Ορθόδοξος, το προσκύνημα του “Παναγίου Τάφου”, μέτρησαν καταλυτικά.  Με  τέτοιο υπολογισμό, η  πανάθλια και εγκληματική κυβέρνηση του γιου του βασιλοχουντικού Αποστάτη Κ. Μητσοτάκη , δεν  απαγόρευσε την είσοδο των Χατζήδων στη χώρα και την άμεση απομόνωση σε αυστηρή καραντίνα των κρουσμάτων.  Προτίμησε να σκοτώσει χιλιάδες κόσμο μέχρι σήμερα, αντί να τα βάλει από την αρχή με το,,,θρησκευτικό  συναίσθημα του λαού μας!

Το ίδιο έγκλημα διέπραξε την ίδια εποχή και η αναίσθητη   υπουργός Παιδείας, η ανεκδιήγητη   Κεραμέως, που επίσης επέτρεψε την  ανεξέλεγκτη είσοδο μαθητών από εκδρομή στην Ιταλία, χωρίς  κανένα περιορισμό και μέτρο. Κι εδώ η ψηφοθηρία μέτρησε εξίσου.  Κι απ΄ αυτά τα  γκρουπ και την ανεξέλεγκτη είσοδο,  ολοκληρώθηκε το κακό, αφού  ήταν η εποχή που στην Ιταλία θέριζε η πανδημία.

Για να μην επεκταθούμε και σε άλλα όμοια εγκλήματα, που δυστυχώς διέπραξε  ο  ελληνικός κλήρος με τις Μεσαιωνικές ,παραληρηματικές και  αλλοπρόσαλλες εμμονές του .  ΄Οπως,   με τη…θεία μετάληψη ,αλλά και με το συνωστισμό στις εκκλησίες, αφού, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις πολλών ιερωμένων,    δε μεταδίδεται ο ιός με αυτά ,  γατί τους προστατεύει ο… Κύριος. Ο  ίδιος, βέβαια,  Κύριος  δεν τους  προφύλαξε,   ιερείς και αρχιερείς,  με   “θρησκευτική  ανοσία”,  όπως πίστευαν. Η ανοησία δεν ξεχωρίζει,  βλέπετε, κανέναν.  Ειδικά  τον  θρησκευτικό ,τον ανεγκέφαλο αυτό  φανατισμό.

 

 

Να, τί δεν έκαναν και όφειλαν να κάνουν από το Ιανουάριο 2020, που εμείς εδώ  καλούσαμε την κυβέρνηση  να συνειδητοποιήσει  τον κίνδυνο εξάπλωσης  και να προχωρήσει σε ενημέρωση του κόσμου.  Αλλά και συνεχώς από τότε, καταγγέλλαμε την αδιαφορία και την επιπολαιότητα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης  και την κάλυψη που τους παρείχαν   φυλλάδες και κανάλια, όλων των ειδών και των αποχρώσεων.

 

Στις 13/3/ 2020, όταν ακόμα  ούτε μάσκες δεν υπήρχαν στη χώρα, ούτε φρόντισε η κυβέρνηση να εισάγει,  (η μάσκα ήταν το βασικότερο μέσο προφύλαξης), εμείς εδώ υποδεικνύαμε στην εγκληματική κυβέρνηση και την εξίσου συνυπεύθυνη αντιπολίτευση  να ακολουθήσουν  το παράδειγμα της Ταϊβάν.

Διαβάστε για του λόγους το αληθές μια αναδημοσίευση  εκείνων των ημερών:

Η  χώρα που νίκησε τον κορωνοϊό χωρίς να ανήκει στον ΠΟΥ (13/3/2020)

Οι κινήσεις που έκανε και θωρακίστηκε

Η χώρα που νίκησε τον κορωνοϊό χωρίς να ανήκει στον ΠΟΥ

Tην ώρα που όλος ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό, και τα κρούσματα κορωνοϊού καθημερινά αυξάνονται, με την Ιταλία να είναι η χώρα, μετά την Κίνα, με τα περισσότερα κρούσματα, υπάρχει μία χώρα, και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τη Κίνα που έχει μόλις 45 κρούσματα και έναν νεκρό.

Η Ταιβάν θεωρείται από τους επιστήμονες φωτεινό παράδειγμα προς τις υπόλοιπες χώρες που άργησαν να πάρουν μέτρα και η περίπτωσή της είναι απόδειξη του ρητού ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Με πληθυσμό 25.000.000 η Ταιβάν έκανε 4 κινήσεις για να προστατεύσει τον πληθυσμό της, την ίδια ώρα που η Νότια Κορέα που βρίσκεται δίπλα μετράει καθημερινά καινούργια κρούσματα και νεκρούς.

Επέβαλε απαγόρευση πτήσεων κατευθείαν από τα πρώτο ξέσπασμα του ιού προς τη πόλη Γουχάν. Όσοι έφτασαν από τη Κίνα τις πρώτες ημέρες μπήκαν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα, την ώρα που ακόμα ο υπόλοιπος κόσμος πίστευε πως ο κορωνοϊός είναι καθαρά πρόβλημα της Κίνας.

Διόρισε εκτάκτως σε θέσεις κλειδιά στο δημόσιο τομέα, πανεπιστημιακούς με ειδίκευση στις λοιμώξεις και τους ιούς. Οι αποφάσεις που έπαιρναν και οι προτάσεις τους, εφαρμόζονταν αμέσως και δεν χρειάζονταν τη συναίνεση της βουλής.

Εφοδιάστηκε αμέσως με 45.000.000 ιατρικές μάσκες τις οποίες μοίρασε δωρεάν στους πολίτες της, και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Να σας θυμίσω ότι την πρώτη κιόλας ημέρα που η Ιταλία ανακοίνωσε κρούσμα, οι μάσκες στη χώρα μας ήταν είδος προς εξαφάνιση.

Σε κάθε δημόσιο κτίριο τοποθετήθηκαν συσκευές απολύμανσης, ενώ οι βάρδιες καθαρισμού κάλυπταν όλο το 24ωρο. Επίσης στα ΜΜΜ αύξησε τα δρομολόγια ώστε να αποφεύγεται ο συνωστιμός των κατοίκων που μετακινούνταν προς τις δουλειές τους.

Σας φαίνονται μέτρα δύσκολα να εφαρμοστούν και από τις άλλες χώρες; Παίρνω το θάρρος να απαντήσω, όχι αρκεί να μην χρειάζεται για μία και μόνο απόφαση συσκέψεις επί συσκέψεων και συναντήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.

Ας ελπίσουμε να μην πληρώσουμε ακριβά την άρνηση που δείξαμε να πιστέψουμε ότι ο  κορωνοϊός είναι ικανός να πλήξει ανεπανόρθωτα τον πλανήτη.

 

Απλά, καθαρά, μετρημένα λόγια.

 

Εισαγγελέας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ως  γνωστό.  Κι  αν υπάρχει, είναι μόνο για να απαγγέλει κατηγορίες  ή να προφυλακίζει  πολίτες  οποίους η Ελλάδα όφειλε να “κλίνει γόνυ”.  (Σαν  τα μέλη της  οικογένειας  στα Σεπόλια  που αρνήθηκαν να υποταχθούν στις σιδηρόφρακτες ορδές   της δικτατορικής κυβέρνησης  Μητσοτάκη).

Είναι υπόδικοι και τούτοι  στη συστημική δικαιοσύνη, την οποία όφειλαν, ως φορείς της,  να υπηρετούν, αλλά  δεν το έπραξαν.  Το δικαστήριο της Ιστορίας τους έχει αμετάκλητα καταδικάσει.  Οι θεσμοί στην Ελλάδα  έχουν χρεωθεί νεκρούς, άρρωστους,  ταλαιπωρημένους,  σακατεμένους ψυχολογικά, αλλά και μια  οικονομία σμπαράλια εξαιτίας τους.

Ειδικά η βιομηχανία παραπληροφόρησης  διέπραξε  έγκλημα καθοσίωσης με τον τρόπο και το λόγο που διαχειρίστηκε την πανδημία.  Θα μιλήσουμε αναλυτικά και με στοιχεία για τους βασικούς στόχους που επεδίωκαν με τη δημιουργία πανικού, σύγχυσης, αποπροσανατολισμού.     Και φυσικά μια μέρα θα θα πληρώσουν και τούτοι . Ας μην κοιμούνται ήσυχοι.

 

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

΄Εχουμε την πανδημία  σε εξέλιξη.  Είναι η δεύτερη φάση της έξαρσης,  επειδή ουδείς έπραξε τα δέοντα, που περιγράψαμε  κατά την πρώτη.  ΄Οσα έκαναν , είχαν  σκοπιμότητες και όποια μέρα έλαβαν και όπως τα έλαβαν  ήταν λάθος.  Καραμπινάτα ΠΟΙΝΙΚΑ  ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

 

΄Ομως, ας γνωρίζουν οι  σώφρονες πολίτες πως   “δεν ήρθε το τέλος του κόσμου”, όπως οι Αρμαγεδωνιστές  της παραπληροφόρησης διαδίδουν για κερδοσκοπικούς λόγους.   Και δεν πρόκειται για μη αναστρέψιμη κατάσταση, επειδή:

  1. Η Πανδημία του Κορόνα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  ΜΑΖΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. Δεν υπάρχει σύγκριση, ειδικά με πανδημίες σαν την “Ισπανική γρίπη” με εκατομμύρια νεκρούς.  Τη διάσταση αυτή έδωσαν τα Μέσα Παραπληροφόρησης για να δημιουργήσουν  χάος, να φτιάξουν την ατμόσφαιρα, το κλίμα  που  εξυπηρετούσαν τα σχέδιά τους.
  2.  Ο COVID-19 δεν είναι καινούριος ιός. Χτύπησε και το 2002 ως SARS. Οι αισχρές  φαρμακευτικές εταιρίες, όμως,  επειδή σταμάτησε ξαφνικά η πανδημία εκείνη και επομένως  δεν υπήρχαν περιθώρια μεγάλου  κέρδους, όπως σήμερα, ,αρνήθηκαν τότε να παρασκευάσουν εμβόλιο. Αν συνέχιζαν τις έρευνες , σήμερα το εμβόλιο θα υπήρχε , ο Κορόνα θα είχε χτυπηθεί  εν τη  γενέσει  του.
  3. Ο ιός  θα συνεχίσει να χτυπά. Και λόγω της αβελτηρίας,  της ανικανότητας και των λογής  σκοπιμοτήτων, όπως είπαμε των θεσμών, τα θύματα θα αυξηθούν. ΄Ομως,  σύντομα  θα “κλείσει τον κύκλο” του. Αυτό σημαίνει πως  θα νικηθεί εξαιτίας  της ανοσίας της αγέλης. ΄Οπως συνέβαινε με τους ιούς πάντα στην Ιστορία της ανθρωπότητας.  ΄Ηδη η Σουηδία, το Μπέργκαμο της Ιταλίας, οι άλλες χώρες με λίγα θύματα,  έδειξαν το δρόμο.
  4. Το εμβόλιο θα συνδράμει αποφασιστικά στην  ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και την κατανίκηση του ιού.  Και σύντομα και για λόγους  κέρδους, αυτές οι   φαρμακοβιομηχανίες,  θα  το διαθέσουν   στην  αγορά,  ίσως και ως τα Χριστούγεννα.
  5. Μέχρι να μας επισκεφτεί η σωτήρια ανοσία της αγέλης:  α. Χτυπήστε  με κάθε μέσο  αντίδρασης  τους συγκεκριμένους “θεσμούς” (να τους  λέμε έτσι κι ας μην είναι), που  μνημονεύσαμε ως υπεύθυνους  και  απαιτείστε  την τιμωρία τους. 2. Δείξτε ανυπακοή και  έμπρακτη περιφρόνηση σε αποφάσεις τους, όταν διαπράττουν συνταγματικά πραξικοπήματα.  Αρνηθείτε τον εξευτελισμό, αλλά και  στηρίξτε το δικαίωμα   στη  περιφρούρηση  της ψυχική σας υγεία και της ισορροπίας, που υπέσκαψαν επικίνδυνα όλοι αυτοί οι Κρετίνοι. γ. ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΟΣΟΙ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. 4 .ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ 100%. Και λιγότερο από 90% να είναι ασφαλές και πάλι είναι πιο έξυπνο να το χρησιμοποιήσουμε.

Υ.Γ Σύντομα θα επανέλθουμε για να αναλύσουμε εκτενέστερα τη σκοπιμότητα που εξυπηρετούσε η παραπληροφόρηση για την πανδημία από τον γκεμπελικό  Τύπο.