ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ… ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ!

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μαζί με τον λογιστή του

Με… χειροπέδες βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν ο λογιστής του γνωστού τραγουδιστή επισκέφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και κατήγγειλε την απώλεια των πινακίδων της πανάκριβης Ferrari που ο τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο όνομά της εταιρείας του.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε μία μάντρα, είχε κανονικά τις πινακίδες που είχαν δηλωθεί ως χαμένες.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έπεσε σε αντιφάσεις και προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Τελικά συνελήφθη και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου αφέθη ελεύθερος, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Οι λόγοι για τους οποίους ο γνωστός τραγουδιστής προέβη σε αυτή την ενέργεια, να δηλώσει απώλεια πινακίδων, παραμένουν άγνωστοι.

Γράφαμε στις 25-4-2012:

 

” Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους ανθρώπους του πνεύματος να σταθούν μπροστά του και όχι δίπλα του, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι αυτόφωτοι. Ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν την ομιλία του βρέθηκαν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μανώλης Μητσιάς και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής.

Ζήτησε από τους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών να βοηθήσουν έτσι ώστε να απενοχοποιηθούν όροι και έννοιες όπως είναι η πατρίδα, ο θεός, η επιχειρηματικότητα, η ανάπτυξη και η ασφάλεια, λέγοντας, χαρακτηριστικά, πως ”ο κόσμος πιστεύει περισσότερο σε εσάς από ό,τι στους πολιτικούς και σας καλώ να δείξετε αλληλεγγύη”.(ΜΜΕ).

 

 “Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους ανθρώπους του πνεύματος…”. Δηλαδή Χατζηγιάννης ,Ρέμος, Μητσιάς και Σμαραγδής είναι… άνθρωποι του πνεύματος; Μήπως, κύριε Σαμαρά, έχετε μπερδέψει το “πνεύμα”  με το…πνεύμα;  Γιατί πνεύμα σημαίνει και  αέρας, αν δεν το γνωρίζετε. Αν με αυτή την έννοια το αναφέρετε ,καλώς, θα συμφωνήσουμε.Οπότε, αν μένει κάτι άλλο από το “πνεύμα” να διέπει τους εν λόγω κυρίους, είναι αυτό που λέμε “πτωχοί τω πνεύματι”.

Συνεννοηθήκαμε.