ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΡΩΣ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΛΘΕ!

Ο Τσίπρας καθαιρεί τον Πολάκη από τομεάρχη, τον παραπέμπει στην Επ. Δεοντολογίας

 

εφσυν

“Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τον Παύλο Πολάκη, μετά την ανάρτησή του με την οποία στοχοποιούσε προσωπικά δικαστές και δημοσιογράφους.

Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, τη θέση του Παύλου Πολάκη ως Τομεάρχη Διαφάνειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Υονίζεται  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του», ενώ, αφήνοντας σαφείς αιχμές προς τον Παύλο Πολάκη, προστίθεται ότι «νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου».

 

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει διάφορα διαδικαστικά και επικοινωνιακά, σχετικά με τη ζημιά που υφίσταται, δεν βρίσκει όμως να πει ούτε μία κουβέντα για τις προγραφές και για την ουσία όσων απαράδεκτων είπε ο κ. Πολάκης.

»Οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης άλλωστε δεν ήταν κάποια παρέκκλιση του κ. Πολάκη, αλλά η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομόφωνη απόφαση για τον κ. Παππά. Καταφανώς οι επιθέσεις κατά της δικαιοσύνης και κατά δημοσιογράφων είναι η επίσημη γραμμή του κ. Τσίπρα, την οποία ο κ. Πολάκης εκφράζει με πολύ πιο χοντροκομμένο τρόπο.

»Πραγματική καταδίκη των απόψεων του κ. Πολάκη δεν αποτελεί μόνο η αυτονόητη διαγραφή του, αλλά και η ανοικτή καταγγελία των απόψεων που εξέφρασε. Απαιτούμε εκτός από την διαγραφή του κυρίου Πολάκη, την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ του καταδικασμένου για παράβαση καθήκοντος κ. Παππά. Μόνο η διαγραφή του κ. Πολάκη δεν αρκει

ιefimerida.gr-

 

Απολύτως σαφής και εν δικαίω  η ανακοίνωση της Ν.Δ . Ο Πολάκης δεν είπε τίποτα περισσότερο και διαφορετικό  απ΄ όσα ο Παππάς,ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα στελέχη του κόμματος λένε δημόσια.

Τί θα απαντήσεις,  Αλέξη Τσίπρα σε αυτή την ανακοίνωση-τρικλοποδιά;  ΄Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε;

ΕΠΟΜΕΝΩΣ:

Αν κάποιος  “ρίχνει νερό στο μύλο του Κυριάκου” αυτή την ώρα με όσα κάνει,  είσαι εσύ και οι αρχικρετίνοι σύμβουλοί σου.  Σύνελθε, όσο είναι καιρός!