ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ. ΗΤΑΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΥΦΕΡΠΩΝ . ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΟΛΟΡΘΟΣ.

Παλιά άρθρα του Κασσελάκη ανέσυρε η Εφ.Συν -Υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο και της μείωσης κατώτατου μισθού<

Ο Στέφανος Κασσελάκης

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη
«Κατ’αρχάς δεν θυμάμαι αυτά τα άρθρα. Δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 χρονών. Ημουν ένα παιδί το οποίο δούλευε σε ένα πολύ δύσκολο τομέα, δούλευα πάρα πολύ σκληρά.Ημουν σε μια σχέση με μια κοπέλα που δεν ήμουν χαρούμενος, προσπαθούσα να σταθώ στα πόδια μου και να βοηθήσω τους γονείς μου. Ηταν ένας τομέας, ο χρηματοοικονομικός, που είχε ακόμη μεγάλη τοξικότητα και αναβρασμό μέσα του. Ημουν ένα παιδί της ομογένειας τότε που ήταν πολύ νευριασμένο με αυτά που γινόντουσταν στην Ελλάδα», είπε ο κ. Κασσελάκης στο COSMOS FM, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ANT1.

«Ήμουν στην τράπεζα και όλοι μιλούσαν για το πόσο ξερχαβαλωμένο πράγμα είναι η Ελλάδα. PSI εδώ, εκεί κτλ .Γι’ αυτά τα οποία λέτε, ίσως να είχα επηρεαστεί από την ιδέα ότι οι γονείς μας κληροδότησαν σε εμάς ένα πράγμα που μας έδιωξε από την χώρα. Και όπως η οικογένεια μου έφυγε, εγώ έφυγα από την Ελλάδα στις ρίζες της κρίσης, πάρα πολλοί Ελληνες έφυγαν κατά την διάρκεια της κρίσης. Αρα, δεν θυμάμαι τι έγραφα τότε, ούτε ποιος ήμουν τότε. Πείτε, ότι τότε είχα ας το πούμε ιδέες χωρίς επαρκή πληροφόρηση ως ένας νέος εργαζόμενος τις οποίες τις έγραφα αντί να κάθομαι στο σπίτι μου και στην δουλειά καθόμουν και έγραφα πρωτογενές υλικό για την ομογενειακή εφημερίδα σε ελληνόφωνο μέσο», πρόσθεσε.

«Βιωματικά μεγάλωσα, έγινα επιχειρηματίας, είδα ανισότητες, άλλαξε ο εαυτός μου και επέλεξα, παρά το γεγονός ότι γνώριζα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επέλεξα να πάω με τον Αλέξη Τσίπρα επειδή την διακυβέρνηση που έκανε την περίοδο 2015-2019, την καλή διαχείριση που έκανε στο τέλος της ημέρας. Ο 24χρονος Στέφανος ίσως να μην ψήφιζε για τον 35χρονο Στέφανο. Αλλά ξέρετε κάτι; Είμαι σίγουρος ότι ο 24χρονος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα ψήφιζε για τον 55χρονο Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος εξαρτάται από τον Βελόπουλο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Πλεύρη. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Γι’ αυτό παλεύω. Παλεύω για μια προοδευτική Ελλάδα που θα δώσει ισότητα σε όλους. Χρειάζεται να μιλάμε για τα άρθρα μου το 2012 για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε την προσοχή μας απ οτην φτωχοποιηση του Ελληνα πολιτη; Eιμαστε σοβαροί πλέον;», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Απαντά στο ρεπορτάζ της «Εφ. Συν.», επικαλούμενος το νεαρό της ηλικίας του

εφυσν

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει στο νεαρό της ηλικίας του τις θέσεις που έχει εκφράσει στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό.

Απάντηση στο χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας επιχειρεί να δώσει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τα όσα είχε πει σε αρθρογραφία του στον Εθνικό Κήρυκα των ΗΠΑ, είτε με το πραγματικό του όνομα, είτε με το ψευδώνυμο Αριστοτέλης

****

Ολόκληρος ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ παρών στις σελίδες-σφηκοφωλιά  της φυλλάδας .  Με όλες τις παθογένειες και τις αναπηρίες του.  Επίσημη εκπρόσωπός του  πλέον και  με σφραγίδα των… επίλεκτων  τρωκτικών και  του Αλέξη Τσίπρα .Ζέχνει φασισμό.

Αν δεν απομακρυνθούν  με επίσημη και κατηγορηματική δήλωσή τους  οι άνθρωποι του  Νέου ΣΥΡΙΖΑ  από την πεμπτοφαλαγγίτικη φυλλάδα της κολεκτίβας,  θα τους  υποσκάπτουν συνεχώς και αδιστάκτως   με τη γνωστή της μέθοδο.   Είναι οι Σκουρλέτηδες της επαγγελματικής δημοσιογραφίας τούτοι.  Ανεπάγγελτοι, όπως κι εκείνος, ζουν  πουλώντας αριστερισμό, επαναστατικόητα του ποπού και ασφαλώς παραπλάνηση- παραπληροφόρηση   εξ …ευωνύμων.

Αν  δε βρείτε  τρόπο να βγείτε  προς στα έξω , να πλησιάσετε   και  τον “αγράμματο” κόσμο του ιντερνέτ, που τρέφεται από τις χωματερές της τηλεόρασης και των ερτζιανών,  ξεχάστε οράματα και… προγράμματα.

Από  Γκεμπελιστάν άρχεσθαι.   Ως τέτοιο, είναι ίδιοι, απαράλλακτοι και αδίστακτοι οι ενδημούντες . Μόνο Μαμωνά λατρεύουν. Και σκοτώνουν τη μάνα τους  στο βωμό του!