Η “ΠΕΤΣΑ” ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ…ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ. ΄Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΄Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!

1. Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία: Ο Μπαχτσελί σε βίντεο με στρατιωτικές μπότες και μήνυμα «Η Κύπρος είναι τουρκική»

Τουρκία: Ο Μπαχτσελί αντιγράφει τον Κεμάλ φορώντας στρατιωτικές μπότες – «Η Κύπρος είναι τουρκική»

Κουφιοκεφαλάκηδες . όποια τύφλα και αν σας δέρνει,  η Κύπρος, όπως όλη  η στεριά,  ο αέρας και η θάλασσα, δεν έχουν ούτε ιδιοκτήτες ούτε ενοικιαστές. Ανήκουν σε όλους και όλοι οφείλουν να ζουν μονοιασμένοι,  σεβόμενοι ο ένας τα δικαιώματα του άλλου.

Και, άκου, ανόητε, Καραγκιοζάκο, Μπαχτσελί.  Τις στρατιωτικές σου μπότες , θα έρθει η ημέρα που θα σου  τις περάσουν στο λαιμό ,  γεμάτες κοτρόνες  και  θα σε καταποντίσουν στα νερά του Αιγαίου και της Μεσογείου και σένα και τους όμοιους σου . Θα είναι εκείνοι  που   θέλουν και μπορούν να ζήσουν αδερφωμένα  και χωρίς κανενός είδους ταυτότητα.

2. Αχτσιόγλου: “Απούσα η κυβέρνηση από την πυρκαγιά στην Αλεξανδρούπολη”

Η Εφη Αχτσιόγλου υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό το κορίτσι θα μπορούσαν  κάλλιστα  και λόγω περίεργου δικού της ονοματεπώνυμου ,   να το λένε  και …Κουτσούμπα για  ευκολία . ΄Αλλωστε, έχουν πολλά κοινά με το γραμματέα του ΚΚΕ.   Πρώτο, αμφότεροι, κάθε φορά που βγάζουν ανακοίνωση –καταγγελία  ,βάζουν πάντα την ίδια κασέτα να παίζει και ησυχάζουν. Δεύτερο, όπως και ο Μήτσος ,  έτσι και η Ευτυχία , μια μέρα,  αν οι άφρονες του ΣΥΡΙΖΑ τη διορίσουν πρόεδρο,  θα καταντήσει το άλλοτε  κρατερό  κόμμα,  σε …απολειφάδι ΚΚΕ .

___________________________________________________________________

1. ΚΕΕΡΦΑ: Το κίνητρο της δολοφονίας είναι εμφανώς ρατσιστικό

Συλλήψεις για τη δολοφονία του Σιράζ Σαφτάρ UPD

Δράστες είναι τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 18,19 και 20 ετών. Ληστεία βλέπει η αστυνομία με την ΚΕΕΡΦΑ να επιμένει πως «το κίνητρο της δολοφονίας είναι εμφανώς ρατσιστικό.

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 25χρονου Πακιστανού που έπεσε νεκρός τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου με αιχμηρό αντικείμενο στο στέρνο  την ώρα που πήγιανε στη δουλεια του  σε λαϊκή αγορά του Περισσού, στη λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος των Ανω Πατησίων, κοντά στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες είναι τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 18,19 και 20 ετών, που συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης.

Από την προανακριτική έρευνα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν από κοινού στον 25χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν και ο 20χρονος με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισε θανάσιμα, καταφέρνοντας του χτύπημα στο θώρακα.

ΚΕΕΡΦΑ: Το κίνητρο της δολοφονίας είναι εμφανώς ρατσιστικό

Αυτή η προανάκριση, αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ «μας θυμίζει την αντίστοιχη που έγινε για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν όταν υιοθετήθηκε η προσέγγιση ότι η συμπλοκή έγινε διότι το θύμα παρεμπόδιζε τάχα με το ποδήλατο του την μηχανή των δύο χρυσαυγιτών δολοφόνων, δεν τους άφηνε να προσπεράσουν και έτσι ”διαπληκτίστηκαν”!!! Δεν εντόπισαν ούτε και τότε το ρατσιστικό κίνητρο των δραστών».

Η Κίνηση επισημαίνει πως «η προσέγγιση ότι ομάδα ληστών κάνει βόλτες ξυπνώντας στις 4πμ για να αποσπάσει χρήματα από μετανάστη (που κατά πάσα πιθανότητα κουβαλά ελάχιστα μαζί του) δεν πείθει. Το κίνητρο της δολοφονίας είναι εμφανώς ρατσιστικό».

Απαιτεί «να χυθεί άπλετο φως και όχι να συγκαλυφθεί το κίνητρο των δραστών, υπενθυμίζοντας ότι στην περιοχή έχουν συμβεί ξανά και ξανά ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, κατά μήκος των γραμμών του ΗΣΑΠ από τα Άνω Πατήσια μέχρι το Ν.Ηράκλειο».

Επίσης, ζητά «να δοθούν τώρα στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία των δραστών και οι φωτογραφίες τους ώστε να μπορέσουν να τους αναγνωρίσουν και άλλα τυχόν θύματα».

► Η τραγική είδηση είχε γίνει γνωστή από την ΚΕΕΡΦΑ που έθετε ερωτήματα της οικογένειας και των συμπατριωτών του για το τραγικό συμβάν και σημείωνε επίσης πως η «συγκεκριμένη περιοχή έχει επιλεγεί ξανά και ξανά ως πεδίο για ρατσιστικά κυνηγητά και επιθέσεις από φασίστες σε βάρος μεταναστών εργαζόμενων».

***

Η Κίνηση επισημαίνει πως «η προσέγγιση ότι ομάδα ληστών κάνει βόλτες ξυπνώντας στις 4πμ για να αποσπάσει χρήματα από μετανάστη (που κατά πάσα πιθανότητα κουβαλά ελάχιστα μαζί του) δεν πείθει. Το κίνητρο της δολοφονίας είναι εμφανώς ρατσιστικό».

Ηλίου φαεινότερο ποιοι και γιατί δολοφόνησαν έναν άνθρωπο. Επειδή  η  επιδερμίδα του ήταν σκούρα.

Η ελληνική αστυνομία έκανε πάλι το θαύμα της. Ξαφνικά, αφού είδε πως δεν της βγαίνει και δεν  μπορεί πια να παίζει με τα αυτονόητα και τα πασιφανή,  ανακάλυψε πως  δεν πρόκειται για  παρεξήγηση μεταξύ  ομοεθνών (! ) που κατέληξε σε έγκλημα, όπως έλεγε πριν ,  αλλά για ρατσιστικό  έγκλημα.

Φυσικά, ως χρυσαυγίτικη σφηκοφωλιά (πάνω από 40%  εκεί μέσα  είναι παιδιά του Μιχαλολιάκου) , έσπευσαν να κάνουν   τα έσχατα, χείρονα  των πρώτων ,αφού μιλούν  τώρα για επίθεση…  ληστών να κλέψουν Πακιστανό (!) που ζήτημα, αν είχε πάνω του  πενηνταράκι , για να πάρει ένα κουλούρι.

60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις  είναι  τα φρικτά  εγκλήματα της Χ.Α. Πολλά από  αυτά,  χωρίς ταυτοποίηση των φυσικών δραστών.  ΄Ομως , οι ηθικοί αυτουργοί ,είναι πασίγνωστοι. Τα μέλη  της συμμορίας της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α  με…  ονοματεπώνυμα.  Η ποινή -χάδι που τους έχει επιβληθεί, για τα μάτια του κόσμου, είναι αστεία.  Αν  βγουν από τη φυλακή  τέτοιοι στυγνοί  δολοφόνοι, τότε  ανοίξτε τις φυλακές για όλους. Μεγαλύτερα εγκλήματα από τα ρατσιστικά, δεν υπάρχουν.

Υ.Γ  Στο μεταξύ, μπορεί να μάθει ο κόσμος  τα ονοματάκια των δολοφόνων;  Γιατί τα κρατάτε μυστικά; Μήπως ,  δε θέλετε να μαθευτεί πως είναι χρυσαυγίτες, όπως εμείς φροντίσαμε να μάθουμε   από τους  ανθρώπους της διπλανής πόρτας   για έναν  τουλάχιστον, δράστη;

Η “ΠΕΤΣΑ” ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ…ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ. ΄Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΄Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!

2. Παύλος Μαρινάκης: Τριπλή παρέμβαση για την ακρίβεια

Παύλος Μαρινάκης

***

Π. Μαρινάκης: Τσίπρα στον εμφύλιο από μένα θα πήγαινες – Σάλος με το tweet, το έσβησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Η Ελλάδα  στο  Μητσοτακιστάν. Αντί,  ως κάθαρμα, να είσαι ή στην καταφρόνια ή στη φυλακή, κατέχεις υψηλά θεσμικά καθήκοντα!

΄Όπως,  άλλωστε σε αυτή τη χώρα συνέβη πάμπολλες φορές στο παρελθόν. .Οι  δωσίλογοι, οι ταγματασφαλίτες, οι κουκουλοφόροι, οι Χίτες και οι Μάυδες  αξιώθηκαν της μεγάλης τιμής να είναι δάσκαλοι ακόμα κι ενός κυβερνητικού εκπροσώπου!

Η “ΠΕΤΣΑ” ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ…ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ. ΄Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΄Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!

3. Π. Παυλόπουλος: Η Ελλάδα μπορεί και θα πάει στα 12 ν.μ.

Κύριε Πάκη μας, ασφαλώς  στον επικείμενο  με τη  Τουρκία πόλεμο, αν η  επιθυμία  σας  πραγματοποιηθεί ,  ελπίζουμε πως θα  στείλετε και σεις τα εγγόνια σας στην πρώτη γραμμή.΄ Η, όπως κάνετε πάντα (στη χρεοκοπία  για παράδειγμα της χώρας,  εσύ, από  τους βασικούς υπεύθυνους του μεγάλου εκείνου εγκλήματος, μαζί με  τη λοιπή παρέα,   εγκαταλείψατε  το σκάφος να βυθιστεί   με όλους εμάς μέσα ) , θα κάνετε  το ίδιο τότε   και θα πληρώνουν μια ζωή τη νύφη ,τα δικά μας και μόνο εγγόνια ;

Η “ΠΕΤΣΑ” ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ…ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ. ΄Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΄Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!

4. Ενας καινούργιος κόσμος γεννιέται στο Ντέρμπαν

BRICS

εφσυν

ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ

Δεν έχουμε αφεντικά και είμαστε η μοναδική συνεταιριστική εφημερίδα. Η σχέση με τους αναγνώστες μας – τους μοναδικούς εργοδότες μας – είναι σχέση υπαρξιακή γιατί δοκιμάστηκε και άντεξε. Είμαστε αποφασισμένοι να περιφρουρήσουμε την ανεξαρτησία μας και ζητάμε την έμπρακτη στήριξή σας.

 

“…Το βέβαιο: οι εξελίξεις «τρέχουν» πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμεναν οι επαΐοντες. Και οι περισσότεροι αναλυτές πάντως συμφωνούν πως ο καταλύτης για την εντυπωσιακή αυτή επιτάχυνση της μετάβασης από την αμερικανική ηγεμονία προς έναν «πολυ-πολικό κόσμο», όπως τον αποκαλούν οι BRICS, είναι αναμφισβήτητα ο πόλεμος στην Ουκρανία και η «εργαλειοποίηση» ή, σωστότερα, η «οπλοποίηση» (weaponization) του δολαρίου και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε βάρος της Ρωσίας, με τη μορφή της μεγαλύτερης δέσμης οικονομικών κυρώσεων που έχει δει ποτέ ο κόσμος. Κυρώσεων που περιλάμβαναν τον αποκλεισμό των ρωσικών τραπεζών από το σύστημα SWIFT και το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων αξίας 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τα συναλλαγματικά αποθεματικά της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας.

 

Επειδή, μάλιστα, πολλοί δυτικοί Φαρισαίοι και υποκριτές παρουσιάζουν τον αφρικανικό ξεσηκωμό, αλλά και γενικότερα τον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ Βορρά και Νότου, σαν μια δήθεν μάχη ανάμεσα σε καλούς και φωτισμένους (φιλοδυτικούς, εννοείται) «δημοκράτες» και κακούς, αιμοχαρείς πραξικοπηματίες, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στις τελευταίες αποκαλύψεις του αμερικανικού ερευνητικού ιστότοπου Intercept για το πώς η Ουάσινγκτον… παρήγγειλε πέρσι στους Πακιστανούς χουνταίους την ανατροπή του εκλεγμένου, δημοφιλέστατου και φυλακισμένου σήμερα ηγέτη της χώρας Ιμράν Καν, επειδή τόλμησε να επισκεφτεί τη Μόσχα! Ετσι, για να δείτε πώς στήνονται τα «σωστά» πραξικοπήματα”.

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 53χρονο άνδρα από τη Βραζιλία καθώς άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από την ίδια ασθένεια από την οποία πέθαναν και τα τρία του παιδιά.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Régis Feitosa Mota, γεννήθηκε με το σύνδρομο Li-Fraumeni, μια σπάνια πάθηση η οποία αυξάνει τις πιθανότητες δημιουργίας όγκων στον οργανισμό.

Η συγκεκριμένη πάθηση αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στους άντρες κατά 70% και 905 στις γυναίκες.

Δυστυχώς, αυτό το σπάνιο σύνδρομο κληρονομήθηκε και από τα τρία παιδιά του Regis, τα οποία πέθανα, όπως τελικά συνέβη και με τον ίδιο. Μάλιστα, είχε διαγνωστεί από το 2016 έως το 2023 τρεις φορές με καρκίνο.

Ο πολεμιστής μας πήγε να συναντήσει τα παιδιά του», ανέφερε ο αδερφό τους Regis, Rogerio σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν περίμενα ποτέ πως θα έφτανε η στιγμή αυτή, πάντα πίστευα πως ο Regis θα τα καταφέρει», ανέφερε από την πλευρά της η σύζυγος του 53χρονου, Mariella.

To 2018 πέθανε η κόρη του Regis, Beatriz, σε ηλικία 10 ετών. Ακολούθησε ο γιος του Pedro σε ηλικία 22 ετών και τέλος η 25χρονη Anna Carolina.

***

Φαίνεται πως Νικολούλη, Λαμπρόπουλος, Τατιάνα, Ευαγγελάτος , Κουζουλός και λοιπό κατάπτυστο συνάφι , δεν υπάρχουν  στη Βραζιλία. Αλλιώς ,θα είχε αποκαλυφθεί η αλήθεια πως τα  3 παιδιά του, τα… δολοφόνησε ο πατέρας  τους.

΄Όπως, συνέβη στη χώρα της φαιδράς  πορτοκαλιάς. ΄Όταν μια μάνα χάνει τα τρία παιδιά της και συμπέσει να έχουν αναδουλειές τα πρωιναδικοτούνελ τους , της φορτώνουν τρεις παιδοκτονίες και … ζουν αυτοί καλύτερα και η χαροκαμένη μάνα  σαπίζει στη φυλακή.

Η “ΠΕΤΣΑ” ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ…ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ. ΄Η ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΄Η ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!