ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σήμερα, Τρίτη,2/2/2021  στις 02.00 το πρωί,  δεχτήκαμε  πάλι  επίθεση στο σπίτι στην Εύβοια από τους γνωστούς …άγνωστους δράστες.   Και φυσικά  αυτή είναι η…εκατοστή φορά που συμβαίνει το ίδιο. Και όχι μόνο στο σπίτι.

3  άτομα, ίσως και 4 ,  πάνω σε μηχανές μεγάλου κυβισμού, κατέβηκαν σε μικρή απόσταση από το σπίτι και  φώναζαν συνθήματα, όπως  “Homo, αλήτη θα πεθάνεις”,  “στήνουμε κρεμάλες  για  αριστερούς προδότες”,  “Η ιστορία εκδικείται” και παρόμοια,  συνοδευόμενα από  από ακατανόμαστε ύβρεις  και αισχρολογίες.

Και δε θα ανεβάζαμε εδώ την Καταγγελία, όπως, άλλωστε  και και για τις άλλες επιθέσεις (εκτός από ελάχιστες φορές, που το κάναμε), αν τα κτήνη δεν εκτελούσαν το μικρό, χαριτωμένο κουταβάκι μας, που του συνέτριψαν το κεφάλι με ρόπαλο ή πέτρα!  Τέτοια βαρβαρότητα!

Ως γνωστό, Αστυνομία δεν υπάρχει. Κι αυτή που παριστάνει  την αστυνομία είναι  οι πραιτοριανοί  και οι αχυράνθρωποι του Χρυσοχοϊδη. Και  δεν αποκλείεται κάποιοι  από  δαύτους να είναι πίσω από τις επιθέσεις.   Γι΄αυτό,  εδώ  και καιρό έχουμε πάψει να τους καλούμε ή να τους καταγγέλλουμε τις επιθέσεις ή άλλα όμοια συμβάντα.  Να  “βάλουμε  το λύκο να φυλάει τα πρόβατα”;

Πέρα από  αυτό το ανίερο έγκλημα που διέπραξαν να δολοφονήσουν ένα αθώο πλασματάκι,  από σήμερα το πρωί,  αχρήστευσαν  και το σάιτ.   Με καταιγισμό ιών,  δε  σέρνεται απλώς,   αλλά είναι  αδύνατον πια  να ανεβάσεις κείμενο, όπως κάναμε παλιά.

Είναι γνωστό  πως από τις 31/1/2021, έχουμε αναστείλει  τη λειτουργία του σάιτ σε ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.   Και θα συνεχίσουμε έτσι, μέχρι να δικαιωθεί ο απεργός.

Μέχρι τότε, όμως,  δεν ξέρουμε αν το σάιτ θα υπάρχει ακόμα .  Μπορεί να το  ρίξουν εντελώς, να το εξαφανίσουν, μπορεί να σέρνεται και να μην μπορούμε να ανεβάσουμε θέματα.  Γι αυτό και δε γνωρίζουμε,  αν θα ξανασυναντηθούμε εδώ.

Ας γνωρίζει, όμως , το  φασιστικό και μαφιόζικο  παρακράτος και  ο “Νονός”, που κυβερνά πως στις “καλές ημέρες”,  που θα  δουλέψουν επιτέλους  οι θεσμοί, θα τιμωρηθεί  σκληρά και αυτός και οι μπράβοι του.

Ας αντισταθούμε. Ας φτιάξουμε νέους θεσμούς . Εμείς με ειρήνη δίνουμε τους αγώνες μας. Εκείνοι με “ρόπαλα” . Διαφέρουμε και σε αυτό, πέρα από όλα τα άλλα.

Υ.Γ. Δε στέλνουμε σε κανένα από τους υπάρχοντες θεσμούς την καταγγελία μας. ΄Οπως πάντα. Θα την κοινοποιήσουμε μόνο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.