ΟΠΟΤΕ…”ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ” Η ΠΟΥΤΙΝΟΚΑΥΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ!

Γράφει σήμερα η φυλλάδα της κολεκτίβας Συντακτών δια χειρός Δημ. Κανελλόπουλου,  σφόδρα Πουτινόκαυλου  και Νεοδεξιού του Ακραίου Κέντρου,  που τον είχαμε κράξει  παλιότερα για την  ίδια διαστροφική προτίμηση:

“Ας βγάλουν τώρα τον σκασμό για τη Νατάσα Μποφίλιου

εφσυν

Πού να είναι άραγε εξαφανισμένοι όλοι εκείνοι, δημοσιογράφοι και μη, που κατηγορούσαν τη Νατάσα Μποφίλιου για τη συμμετοχή της στην αντιπολεμική συναυλία που διοργάνωσαν προ εβδομάδων φοιτητικοί σύλλογοι;

Πού να είναι εξαφανισμένος άραγε και ο λαλίστατος Αντώνης Καφετζόπουλος;

Πού είναι εξαφανισμένοι όλοι εκείνοι οι νεοδεξιοί του Ακραίου Κέντρου που χρησιμοποιούν ακροδεξιά ρητορική;

Διότι, σήμερα, ανακοινώθηκε πως η Μποφίλιου θα συμμετέχει και στο Μουσικό Κουτί, τον αντιπολεμικό τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ. «Ένα διαφορετικό Μουσικό Κουτί ετοιμάζεται τις τελευταίες μέρες με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τους άμαχους και τους πρόσφυγες της Ουκρανίας λόγω της ρωσικής εισβολής», γράφει η εκπομπή στο δελτίο τύπου”.

****

Λοιπόν,  επειδή τα φυντάνια ,  οι κοντυλοφόροι της εν λόγω χωματερής της εμπορικής δημοσιογραφίας,   κάνει πως δεν καταλαβαίνει, τάχα μου,τάχα μου,  τους λέμε   πως η Μπουφίλιου και η όποια Μποφίλιου  ανέκρουσαν πρύμναν για τους ίδιους και μόνο  λόγους που ξεβρακώθηκε και ο Γιώργος Νταλάρας.

Οπότε, μετ΄ επιστροφής,  “βγάλτε το σκασμό” , σύντροφοι της πλάκας και του Μαμωνά,  λάτρεις -Κορύβαντες.   Κάνατε  “τα έσχατα ,χείρονα των πρώτων” με  όσα λέτε και πράττετε.  Γκεμπελίσκοι  και τραγουδιάρηδες.

Λέγαμε γι αυτόν.   Και  όπου Νταλάρας,  τώρα βάλτε Μποφίλιου:

Γιώργο Νταλάρα, “μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”.

1. Βρετανία: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους του Λονδίνου για να στηρίξουν τους Ουκρανούς

Διαδήλωση στο Λονδίνο για την Ουκρανία

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στο Λονδίνο για να στηρίξουν τους Ουκρανούς, έναν μήνα μετά την εισβολή στη χώρα τους από τη Ρωσία.

Ο δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσας να ασκεί κριτική στις ενέργειες της κυβέρνησης προς τους πρόσφυγες.

Το πλήθος κρατούσε ουκρανικές σημαίες, αλλά και πλακάτ όπου αναγραφόταν η φράση «Ειρήνη στην Ουκρανία», ενώ φώναζε συνθήματα υπέρ του τερματισμού του πολέμου.

2. Γιώργος Νταλάρας για Συναυλία Ειρήνης: «Λάθος των διοργανωτών να μην μπει στην αφίσα η Ουκρανία»

*****

Πίσω ολοταχώς. ΄Η ο ίδιος το αποφάσισε ή οι μάνατζέρ του (λέγε με κυρίως  ΄Αννα) τον έκραξαν χοντρά.   Φαντάζομαι  τη σκηνή με πολυώνυμους , έξαλλους «προαγωγούς» της μουσικής βιομηχανίας να τον κατσαδιάζουν και να τον απειλούν πως θα το κόψουν μια και καλή τα μικρόφωνα, έτσι και δε μετανοήσει έμπρακτα και δημόσια.

Και  ως  άξιος   έμπορος, μυρίστηκε στον αέρα την απειλή. ΄Εκανε το αυτονόητο και χωρίς  μάλιστα προσχήματα.   Αναγνώρισε, έστω και με κρύα καρδιά, έστω και αργά πως ήταν «Λάθος των διοργανωτών να μην μπει στην αφίσα η Ουκρανία»!  Και η  ταπείνωση δεν ήταν ό,τι χειρότερο εισέπραξε μια και όλοι  αυτή στη  φάρα  της αγοράς γνωρίζουν τη σοβαρότερη αρχή του εμπορίου πως  “ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.” Κι αυτό σημαίνει, ως γνωστό, ξαβρακώσου,  “γίνε χαλί να  σε  πατήσουν”.

Δεν έκανε κάτι αλλιώτικο, περίεργο και πρωτοφανές, βέβαια,  ο  καλλιτέχνης  από  το στόμα του οποίου  δεν εκπορεύονται  μόνο καλλικέλαδα   άσματα ,αλλά μαζί  και καθαρό χρυσάφι. Υπάκουσε απλώς στο νόμο της αγοράς. Ξέρει τί σημαίνει να χάσει  πάνω από 70% της πελατείας του με τη… νταλαρακιά που έκανε.

Και τα πήρε πίσω όλα.   Τόσο εύκολα και απλά, όσο ανεύθυνα  και προκλητικά   προχώρησε σε εκείνη την κατάπτυστη αρχική δήλωσή του πως  τελικά θύμα και θύτης είναι στην ίδια πλευρά για τους συντελεστές της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ  και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την Ειρήνη!

Αν, λοιπόν,  έκαναν λάθος αυτοί, τότε εμείς, όσοι  φωνάζαμε γι αυτό ακριβώς το λάθος που παραδέχτηκε  σήμερα, ο Γιωργάκης, λέγαμε  το σωστό.  Και βεβαίως, δεν περιμένουμε από  το “Βαξεβάνη” να βγει και να ζητήσει συγγνώμη (τζιζ, πιπέρι στη γλώσσα!). Για ποιο λόγο άλλωστε;  Τούτοι, ως γνωστό, στο συνάφι,τους φτύνεις και λένε τη ροχάλα…δροσιά! Από την άλλη, επίσης γνωστό, πως “μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”

“Σε καλή μεριά”!