ΠΟΛΑΚΗ, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ , ΚΡΗΤΙΚΑΡΕ , ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ!

1.Συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της ελληνοαμερικανικής αμυντικής συμφωνίας.

τσιπρας βουλη

“Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι «έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε δεδομένο σύμμαχο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ», σε βάρος των εθνικών συμφερόντων, σημερινών και μελλοντικών”.

***

Αλέξη Τσίπρα, απόβαλε, επιτέλους τα υπολείμματα  δημαγωγίας του παλιάς κοπής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.  Δεν κάνουμε αντιπολίτευση για  αντιπολίτευση.

Και δε λες ΠΟΤΕ σήμερα τέτοιες κουβέντες για ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.  Δηλαδή,  εσύ τί προτείνεις; Να μην είναι σύμμαχος των  ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ η χώρα; ΄Η να είναι …ολίγον;  Και τίνος  να είναι σύμμαχος,  δηλαδή;  Του…Συμφώνου Βαρσοβίας;

Σύνελθε, πρόεδρε. Ολόκληρος άντρας έγινες  .Δεν είσαι πια «ανέμελο παιδί» στην ΄Εκθεση Θεσσαλονίκης,  κάποια χρονάκια πριν ,που έλεγες τα αδιανόητα.

2. Πολάκης προς Πλεύρη: «Δεν θα γλιτώσει κανένας σας – Η υπόθεση Novartis θα ανασυρθεί και θα αποδοθεί δικαιοσύνη!»

Πολάκης προς Πλεύρη: «Δεν θα γλιτώσει κανένας σας – Η υπόθεση Novartis θα ανασυρθεί και θα αποδοθεί δικαιοσύνη!»

Πρόσεχε τί λες ,Κρητίκαρε, να μην το μετανιώσεις.  Σε στηρίζουμε.  Αναγνωρίζουμε την εντιμότητα και την αγωνιστικότητά σου.

Αν όμως,  ως  νέα κυβερνηση της Αριστεράς, τουλάχιστον 13  διεφθαρμένα Δεξιά και Πασοκικά αρπακτικά , δεν καταλήξουν φυλακή, θα είναι πολλοί εκείνοι που θα σας φτύσουν. Και ειδικά εσένα, Πολάκη. Πρώτοι,  εμείς εδώ.

3. Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετά, ο κ. Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί».

*****

Παλιά , τέτοιο  χιούμορ, σαν το παραπάνω και γενικώς του είδους του χιούμορ  της Δεξιάς, το λέγανε …χωροφυλακίστικο!  Δοθέντος πως   μπασκίνες την εποχή εκείνη, πήγαιναν οι πιο άχρηστοι στην κοινωνία,  αγράμματοι και λούμπεν. Τα αστεία τους,  αντίστοιχης σπιρτάδας.

Αργότερα, το άκουσα και ως  τα “αστεία του Διευθυντή”. Κρυάδες, δηλαδή, με τις οποίες ,αναγκαστικά,  γέλαγαν οι υπάλληλοι.

Δείξε μου  με τί είδους αστεία  γελάς, να σου  ακτινογραφήσω  τα μέσα του μυαλού και της ψυχή σου.  Για να έχεις αίσθηση του χιούμορ ,πρέπει να διαθέτεις  καλλιέργεια, ποιότητα μυαλού,  ευαισθησία,  αλλά και ανθρωπιά .Δε γελάς ούτε ξεστομίζεις εκείνα τα ανόητα σεξιστικά , ρατσιστικά και…ποντιακά ανέκδοτα.  Μπουμπούνας  είσαι και βλαχαντερός,  αν χαχανίζεις με τέτοια  ή , το λες εσύ αυτό … χιούμορ.

                                                        ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Εντατικές είναι οι ασκήσεις των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, ειδικά στη Ρουμανία, που συνορεύει με την εμπόλεμη Ουκρανία.

Άσκηση του ΝΑΤΟ στη Ρουμανία

“Στον απόηχο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, στη βαλκανική χώρα έχουν μεταφερθεί στρατιωτικές δυνάμεις από συμμαχικές χώρες. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνονται Γάλλοι και Πολωνοί στρατιώτες να εκπαιδεύονται μαζί με Ρουμάνους, στο στρατόπεδο Cincu”.

****

Με 8 ολόκληρα χρόνια καθυστέρηση .΄Επρεπε να αιματοκυλήσει ο Ρώσος δικτάτορας τον πλανήτη με τα  εκατομμύρια νεκρούς και πρόσφυγες και να απειλεί σήμερα τη Μολαδαβία και αύριο  τη Ρουμανία ,  για να   αντιληφθούν οι Αμερικανοί τον μέγα κίνδυνο από το  Ρώσο ιμπεριαλιστή.   Ο Ομπάμα…αγρόν ηγόραζε από την  ανιστόρητη τύφλα, που τον έδερνε  το 2014.

Σήμερα , αν και αργά, το ΝΑΤΟ οφείλει να δώσει δυναμική απάντηση στον παρανοϊκο Τσάρο, αν αρχίσει  να κάνει στην Υπεδνειστερία. ό,τι στην Ουκρανία.

Και φυσικά , αν τολμήσει να περάσει  στο Κισινάου, να γίνει εκεί ο οριστικός τάφος του Νέου Χίτλερ και της Ναζιστκικής Ρωσίας του . Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

2.Ρώσος ολιγάρχης, φίλος του Πούτιν, ομολογεί σε ηχητικό: «Είναι πολύ άρρωστος, με καρκίνο του αίματος»

Ο Πούτιν, πρησμένος, στην παρέλαση της 9ης Μαΐου / Φωτογραφία: Sky News

“Ρώσος ολιγάρχης που έχει στενή σχέση με το Κρεμλίνο ηχογραφήθηκε να λέει ότι ο πρόεδρος Πούτιν είναι «πολύ άρρωστος, με καρκίνο του αίματος».

Είναι η αλήθεια; Κάποια εικασία, ή απλώς παραπληροφόρηση που έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει έναν ασταθή και παρανοϊκό δικτάτορα ευάλωτο; Τελικά, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι όντως άρρωστος και μπορεί να πεθαίνει;

****

Αμήν και πότε!  Τουλάχιστον, ας δώσει η Φύση τη λύση και τη λύτρωση ,  που δεν μπορούν οι άνθρωποι.

Και είναι ντροπή να μη βρεθεί ένας,   σε όλη την υφήλιο,  να εκτελέσει τον τύραννο με τα  εκατομμύρια θύματα. Ακόμα χειρότερη  είναι η ΄Υβρις, όταν κυβερνήσεις και κοντυλοφόροι  αποκαλούν κι αυτή την ώρα  το δικτάτορα… πρόεδρο της Ρωσίας! ΄Οπως πολλοί Αμερικανοί  ανταποκριτές τότε,   τον παρανοϊκό Ναζί ως  ο …κύριος Χίτλερ!

“Κεριά και λιβάνια”,  που έλεγε και η γιαγιά Σημούλα σε ανάλογες περιπτώσεις.

3. Έβαλε τα κλάματα ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος: Μίλησε δημόσια για τον άνθρωπο που τον υιοθέτησε -Μετανάστης στις ΗΠΑ

Η συγκίνηση του Τζεφ Μπέζος μιλώντας για τον πατέρα του και η αγκαλιά

Μπέζος: “Κάθε μετανάστης στις ΗΠΑ έχει τη δική του ιστορία
Ο Μπέζος διηγήθηκε σχετικά: «Κάθε μετανάστης που έχει έρθει σε αυτήν τη χώρα (ΗΠΑ) έχει τις δικές του μοναδικές ιστορίες. Παλεύουν για μια καλύτερη ζωή, δυσκολίες”

***

Και να σκεφτεί κανείς  πως ο ανεγκέφαλος, Ελληνάρας χωριάτης από το Πολύκαστρο με το μπαλωμένο μεν  σώβρακο, αλλά μόνιμος θαμώνας στα σκυλάδικα του Κιλκίς, κυνηγάει με την καραμπίνα τον πρόσφυγα ,το μετανάστη ,  θύμα της πείνας  και των πολέμων.  Ο “κολασμένος  της γης”,που παλεύει για επιβίωση.

΄Ατιμη φάρα ο εθνικιστής και ρατσιστής. Και δε χρειάζεται να είναι Χρυσαυγίτης.  Μακεδονομάχος και οπαδός του Κούλη,του  ΄Ορμπαν της Ελλάδας ,  αρκεί και περισσεύει.

4. α. Παλαό Φάληρο. Νεκρή   78χρονη γυναίκα από μαχαίρι -Συνελήφθη ο γιος της

΄β. Αγριο έγκλημα στη Χίο: 25χρονος σκότωσε με μαχαίρι 40χρονο γιατί πίστευε ότι ενόχλησε την κοπέλα του<

Metoo Φωτογραφίες Αρχείου, Royalty Free Metoo Εικόνες | Depositphotos

Αυτό τί είναι τώρα;  Η δολοφονία μιας 78χρονης;  Γυναικοκτονία ή ανθρωποκτονία;  Η  περίπτωση  έχει αίμα, αλλά όχι σπέρμα. Οπότε , οι ΜΕ ΤΟΟδες και οι φυλλάδες   απορρίπτουν ασυζητητί  την ένταξης της άτυχης γυναίκας στη συνομοταξία    του.. θήλεος.

Πιο δύσκολη είναι η  κατάταξη  στη  δεύτερη περίπτωση που εδώ  υπάρχει και αίμα και σπέρμα.  Αλλά δράστης και θύμα είναι άντρες. Οπότε , έχουμε …άγνωστης ταυτοποίησης , σεξιστικό έγκλημα.

5. “Eurovision 2022: Απόψε ο μεγάλος τελικός -Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα την ελληνική συμμετοχή”.

24 Μαϊμούδες. ideas in 2022 | αστείες φωτογραφίες, φωτογραφίες ζώων, πίθηκοι

***

Παρέλαση  από λαμπερής σκηνής και χαλάρωσης  στο μαλακό   καναπέ των μαϊμουδοειδών της… Τέχνης!

΄Ημαρτον, Κύριε!