ΠΟΥΤΙΝ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΡΑΪΣΙ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ: Η ΧΑΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Η ΔΥΣΗ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ!

1. α.Ερντογάν: Η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση, η Δύση ο κύριος ένοχος για τις σφαγές στη Γάζα

β.Διαδηλώσεις για την Παλαιστίνη – Μαζική η συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη. Παρών και ο Ερντογάν

 

διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

γ,The Telegraph: Ο Putin σχηματίζει τον «άξονα του τρόμου» καθώς καλωσορίζει τη Χαμάς και το Ιράν στη Μόσχα

 

Vladimir Putin (Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

δ. Πρόεδρος του Ιράν: «Οι φλόγες των αμερικανοϊσραηλινών βομβών» θα «καταβροχθίσουν» το Ισραήλ

 

Ο Ιρανός πρόεδρος ζητά από τις μουσουλμανικές χώρες "να συνεργαστούν" για να αποτραπεί η "επίθεση" του Ισραήλ στη Γάζα

ε. Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Το Ισραήλ, η Παλαιστίνη και οι “πατριώτες”…

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιπλέον επικαλούμενος την λογική, σε όσους έχει απομείνει, ποιο κράτος του κόσμου θα έκανε τα όσα κάνει το Ισραήλ χωρίς αντιδράσεις από την διεθνή κοινότητα; Ποιο κράτος του κόσμου θα βομβάρδιζε κατοικημένες περιοχές, δολοφονώντας αμάχους και παιδιά, και δεν θα προκαλούσε σφοδρές αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο; Η απάντηση προφανής: ΚΑΝΕΝΑ μόνο το Ισραήλ… Τα συμπεράσματα δικά σας για το πόσο άδικο έχουν οι “συνωμοσιολόγοι” που λένε και γράφουν τα όσα λένε και γράφουν εδώ και αιώνες.

 

στ. Έγκλημα πολέμου στη Γάζα και μπαράζ αντιδράσεων

 efsyn.gr

Το μακελειό με τους εκατοντάδες νεκρούς σε νοσοκομείο της Γάζας δημιουργεί νέα δεδομένα στη σύγκρουση της Μέσης Ανατολής • Έκρηξη οργής στον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο •

Γάζα - Ισραήλ

 

ζ. Όταν ο Βαξεβάνης συνάντησε την ηγεσία της Χαμάς – Το εμβληματικό «Κουτί της Πανδώρας»

Ο Μουσά Μοχάμεντ Αμπού Μαρζούκ, που σήμερα διαπραγματεύεται με τους Ισραηλινούς, το 2009 είχε δώσει συνέντευξη στον Κώστα Βαξεβάνη

***

Κάθε εχέφρων και  συνετός,  με  ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό  και κρίση , αν διαπίστωνε πως συμπίπτουν οι απόψεις του  σε κάποιο ζήτημα με

-τον  Πούτιν , που έχει στα χέρια του   το αίμα  700.000 νεκρών

– το ρασοφόρο από το Ιράν που σκοτώνει 16χρονα , γιατί φοράνε τη μαντίλα τους στραβά

-τον Ερντογάν με τη μισή Τουρκία  στη φυλακή και έτοιμο να συνεργαστεί με κάθε δικτάτορα επί της γης

– με τα δικά μας εδώ καλόπαιδα  το  Μιχαλολιάκο και  τους ΝεοΝαζί του , χρεωμένους με 60 νεκρούς  και 3.500 κακοποιήσεις συνανθρώπων μας

 Αν ,λέμε,  έκανε τέτοια διαπίστωση, σίγουρα θα τσιμπιόταν, θα κοίταζε να δει τί δεν πάει καλά με όσα πρεσβεύει  ή  τί   λάκκο έχει,πάλι, η φάβα.

Οι τρόφιμοι  του γκεμπελιστάν της αριστεροφροσύνης ,όμως, δε χαμπαριάζουν από τέτοιες αλήθειες.  Συνυπογράφουν με τους φασίστες κάθε είδους,  όποιο λόγο ή  εκδήλωση εμπεριέχει  αντισημιτικό μήνυμα.

΄Εκαναν το ίδο παλιότερα , ως πουτινιστές ή ισαποστάκηδες , με την εισβολή του Νέου Χίτλερ στην Ουκρανία  Και πάντα με τη γνωστή  μέθοδο  “μια στο καρφί και μια στο πέταλο.  Ναι, μεν, αλλά.  Και με αυτούς και με τους άλλους και με τους παραπέρα.  Να μη μας κράζουν κιόλας οι απέναντι που είμαστε  ξεβράκωτοι”.

Κατάπτυστη  συμπεριφορά. Και μόνο αν η ηθική σου συγκρότηση μοιάζει με  βελόνα   πυξίδας  ξεχαρβαλωμένης,,  μπορεί να παίρνεις  το Νότο για Βορρά. Αν   “τα χώνεις”  σε Φασίστες και Ναζί, όπως καληώρα ο Νέος Χίτλερ της Ρωσίας ,που αποκαλεί  …Ναζί  τους Ουκρανούς, αυτό  δε σε κάνει και αντιφασίστα.   Το ένα δεν προϋποθέτει το άλλο. Ακόμα χειρότερα αν, ως κοντυλοφόρος Γκέμπελς  της απάτης  και της  παραπληροφόρησης , το  κάνεις για να πουλήσεις σε συγκεκριμένη  πελατεία .

Υπάρχουν αλήθειες δοκιμασμένες,  ως  φυσικές, διαχρονικές, απαρασάλευτες και αναλλοίωτες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, διαπραγμάτευση … ναι, μεν, αλλά.   Με βάση αυτές: :

– Ο Πούτιν ό,τι και να επικαλεστεί, όσους κι αν βρει να το στηρίξουν,  δεν παύει να είναι   δικτάτορας  και εισβολέας. Ούτε οι φαν του,  αντιφασίστες    και έντιμοι.   Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.

-Η Χαμάς   είναι μια  τρομοκρατική οργάνωση, ίδια και χειρότερη από το ISIS  που δε διστάζει να δολοφονήσει ακόμα και μωρά στην κούνια. Και μόνο όσοι  διακρίνουν  δικά τους  παιδιά και ξένα,  θα μπορούσαν ποτέ να στηρίξουν με δικαιολογίες και συμψηφισμούς    τα ανοσιουργήματα   της παλαιστινιακής τρομοκρατίας   στις 7  Οκτώβρη 2023.  Τα παιδιά όλου του κόσμου, δεν έχουν  ,φύλο, χρώμα, φυλή, εθνικότητα.

– Το Ισραήλ διαπράττει έγκλημα, που συνεχίζει επί χρόνια  να κρατά φυλακισμένο   παλαιστινιακό  πληθυσμό 2 και πάνω  εκατομμυρίων στη στενή  λωρίδα της  Γάζας.  Κι ακόμα χειρότερα, που δε εννοεί να  κόψει το βήχα στις υστερικές  κραυγές των φανατικών,  Ορθόδοξων Εβραίων. Ομοίως και οι άλλοι ,  ,να  τραβήξουν τα Ισλαμικά  “τουρμπάνια” από τους ανεγκέφαλους δικούς τους .  Να συγκαθίσουν  στο τραπέζι  για   ουσιαστική διαπραγμάτευση  ίδρυσης παλαιστινιακού  κράτους,   χωρίς παρανοϊκούς   όρους και φανατισμούς.

-Αν εσύ,  ως «ακτιβιστής» και  «αριστερός»,  δε συμμετείχες  στη διαδήλωση υπέρ του  Ισραήλ  να καταγγείλεις  τις σφαγές  των ακραίων  Ισλαμιστών,  αλλά ήσουν παρών στις συγκεντρώσεις για τους Παλαιστίνιους,   δεν είσαι τίποτα περισσότερο από φασίστας,  εν δυνάμει και συ  φονιάς παιδιών. Κι εύκολα θα μπορούσες  να πετάξεις σε νέους   «θαλάμους αερίων»  οποιοδήποτε «Εβραίο»  θεωρείς  «μίασμα».   Και είναι  σίγουρο πως  δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς το πασιφανές   και αυτονόητο. Το ανοσοποιητικό σύστημα της συνείδησή  σου ,έχει υποστεί ολοσχερή καθίζηση.

Αυτές είναι αλήθειες, που δεν επιδέχονται  ούτε αμφισβήτηση ούτε  διαπραγμάτευση ούτε άρνηση. Και όποιος  δεν τις αποδέχεται είναι με την σκοτεινή πλευρά του κόσμου,  του ψεύδους ,της απάτης, της συκοφαντίας, του φανατισμού.  ΄Οποιος δε σέβεται την αλήθεια της Φύσης και του καθαρού Μυαλού. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.  ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,  ΦΥΣΙΚΟΣ ΄Η ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.

2. Τραγικοί γελωτοποιοί του επιθανάτιου ρόγχου …της κολεκτίβας Συντακτών

Πολάκης- Αποστολάκης- Κασσελάκης «ΕΦ.ΣΥΝ.»

“Το τρίο «Lakis» –τουτέστιν Πολλάκις, Αποστολάκης, Κασσελάκης– βαράει φάλτσα …”

***

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ, Η ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ, Η ΑΤΙΜΙΑ  ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΑΝ : ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΝΤΑΚΤΩΝ

Οι  LAKIDES ! Και μάλιστα στα  φραγκολεβαντίνικα , ta Greeklish (Γκρίκλις).

Εμείς, παιδιά και ανόητα,  προσφωνούσαμε ,θυμάμαι,   τον “Κασσελάκη” της τάξης μας     πούστη ή  “Λάκη”.  Μετά, που μεγαλώσαμε , ακούγαμε Χατζηδάκι , διαβάζαμε  ή  βλέπαμε Τσαρούχη και    παθαίναμε.    Αλλά και αυτομαστιγωνόμαστε  για το  πόσο κwλόπαιδα και φασιστάκια υπήρξαμε  κάποτε.  Οι “Νανούρηδες”, εκεί, συνεχίζουν απτόητοι ποιος θα ξεπεράσει το Χίο.

Εν τάξει,  μασκοφόροι της προοδευτικούρας.  Ποτέ δε «μεγαλώσατε» ,γνωστό. Μια ζωή έχετε μπερδέψει τα μπούτια  σας.  Ουδείς σοβαρός και με κουκούτσι μυαλό,  σας λαμβάνει υπόψη του, πια.

Ως   τέτοιοι, λοιπόν,   οι LAKIDES , καιρός   να ριχτούν στη θάλασσα τώρα .  Θα προτιμούσατε  πυρά ή  θαλάμους  αερίων, αλλά σας  πρόφτασαν  άλλοι.

Νανουριστείτε  καλόπαιδα και…  έρχεται να δέσει το γλυκό!

Το «Μακελειό» νούμερο 2 του Γκεμπελιστάν σκάβει τον πάτο να πάει πάρα κάτω!