ΧΑΙΡΕ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ! ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ!

                          ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

1. “Ave Caesar! Morituri te salutant”

Somewhat stylized view from within a Roman arena; a group of around seven gladiators are picked out by the sunlight saluting the Emperor, their weapons and shields held aloft. The stalls for the immense audience stretch into the distance. On the ground a small number of the dead from previous combats lie where they fell in the sand.
lockdown Θεοφάνεια θεία Κοινωνία
Ο  Μέγας ΄Αδωνις,     πωλητής,  εκτός βιβλίων της οκάς   και  νανογιλέκων του κιλού,   μπορεί ,μεν, να  έχει καταντήσει  περίγελως του κόσμου, αλλά,  όπως λέει και ο λαός, “από  χαζό  και μεθυσμένο μαθαίνεις την αλήθεια”.  Και η αλήθεια για το μεγάλο κύμα της πανδημίας που έπληξε και  (συνεχίζει) τη “συμπρωτεύουσα” , είναι αυτή που είπε :

¨”Θέλω να είμαι ειλικρινής… κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και το παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή» .

Από σεβασμό, λοιπόν στην Ορθοδοξία, τη μια  στον ΄Αγιο Τάφο και την άλλη στον ΄Αγιο Δημήτριο , ανοίξανε τους δικούς μας τάφους.    Σο μεταξύ,  το ελληνικό Σύνταγμα ορίζει  (άρθρο 14 ) πως ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει  κατάσχεση εφημερίδων και άλλων εντύπων  “Για προσβολή της χριστιανικής και κάθε άλλης γνωστής θρησκείας”!
Η προσβολή και μάλιστα βάναυση της ζωής,  αυτό το έγκλημα, ως αποτέλεσμα   του σεβασμού των ανθρώπων στη θρησκεία, αλλά όχι και αντίστροφα, δεν είναι λόγος  για επέμβαση εισαγγελέα. Ούτε με 5 ούτε με 10 χιλιάδες νεκρούς  δεν πρόκειται να συγκινηθεί εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα, Κι αυτός από… σεβασμό στην Ορθοδοξία.
Βεβαίως και η κυβέρνηση από τον ίδιο “σεβασμό” (διάβαζε υπολογισμό)  στην αρχή της ψηφοθηρίας, κάνει αυτό που κάνει , γατί γνωρίζει  πως ,αν θέλεις την ψήφο του νοικοκύρη (“πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”), πρωτίστως μην του πειράξεις  τη θρησκεία. Μπορεί ο ίδιος να τη “γαμοσταυρίζει”  άνετα και χυδαία,    άμα κάτι δεν του πάει καλά, αλλά…άλλο αυτό. Τα έχουν βρει μεταξύ τους με  τη μετάνοια και τη σίγουρη συχώρεση!
  Και ο  Κυριάκος Μητσοτάκης, που αποδείχτηκε τελικά   σήμερα χειρότερος αγύρτης και σκυλευτής νεκρών στη Θεσσαλονίκη ,ως πρωθυπουργός  απ΄ό τι στο Μάτι  ως αρχηγός Αντιπολίτευσης ,  θρασύς, προκλητικός, ατιμώρητος , συνεχίζει να ψηφοθηρεί με τον ίδιο μακάβριο   και εγκληματικό αυτό  τρόπο. Δεν έχει ξαναγίνει σε  χώρα με  στοιχειώδη έστω  πολιτισμό κα σεβασμό στην ανθρώπινη  ζωή.

Γράφαμε στις 21 Νοέμβρη 2020 στο κείμενό μας εκείνο (που πείραξε τότε πολλούς)   με τίτλο:

COVID-19 . O “ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ” ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΧΑΜΕΝΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ… ΤΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ»
Κορωνοϊός -Βατόπουλος: Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από άλλα κράτη -Δεν χρειάζεται γκρίνια

παραλια θεσσαλονικη περιπατος

Πηγή: iefimerida.gr

Δηλαδή  πεντηκοστοί στους…53 .Οι καλύτεροι από το τέλος.

Ο Νεο-Γκεμπελισμός που λέγαμε χτες δίνει τα ρέστα” του , με τον εκπρόσωπό του  εδώ  τον  “απόγονο”    του Ναζί (και   πρώτο διδάξαντα),   Χρήστο Ράπτη της φυλλάδας παραπάνω.

Δώστε τους να καταλάβουν. Σε χαχόλους μιλάτε.  Σιγα κιόλας που θα τους σεβαστείτε.

3.«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» δηλώνει ο Μπολσονάρο και κατηγορεί τον Covid-19 και τον ιό του τύπου.

«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν» δηλώνει ο Μπολσονάρο και κατηγορεί τον Covid-19
Το ότι είναι  ακροδεξιός ο Βραζιλιάνος , δε μου λέει τίποτα. Ο δικός μας εδώ  τί είναι, δηλαδή ;  Πιο πάνω ο Ούγγρος ; Ο Πολωνός;  Για να μη μιλήσουμε για τον  Ντόνανλτ  Τραμπ και τον  απείρως χειρότερο   Μπόρις Τζόνσον (“γυρίζει τα άντερα” ακόμα και του ίδιου του  πατέρα  ο οποίος   ζήτησε…πολιτικό άσυλο (υπηκοότητα) στη Γαλλία!)
Τα λέμε συνεχώς κι από την αρχή.     Ο πραγματικός  κορόνα  είναι  ο “ιός   του Τύπου”. Οι κοντυλοφόροι παγκοσμίως τον   κατασκεύασαν στα “χαλκεία” τους με τη μορφή που έχει  αυτή την ώρα,  τον άφησαν να “δραπετεύσει” από τις φυλλάδες και τις οθόνες τους  και έδρεψαν αυτοί μεν τα τεράστια κέρδη σε χρυσάφι και ο κόσμος την ασθένεια, τους θανάτους, τη ψυχασθένεια, τα πραξικοπήματα.
Την υπόλοιπη συμμετοχή στο έγκλημα την έχουν οι κυβερνήσεις.  Και ακολουθούν οι επιστήμονες  εκείνοι,   που  αφέθηκαν  να χειραγωγηθούν  από τον “Τύπο”. Τούτοι, πέρα από την άγνοια για το τί είναι και πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ο ιός, επέδειξαν και  μια πρωτοφανή ελαφρότητα και εγκληματική δουλικότητα και  υποταγή στις εξουσίες  Τα αποτελέσματα γνωστά.
Αν δεν τελειώσει ,αν δεν κάνει τον κύκλο του ο ιός , αν δεν υπάρξουν  στατιστικές  μελέτες, αν δεν εξαφανιστούν  οι “Τσιόδρες” και οι λογής “Χαρδιαλάδες”  από το προσκήνιο, για να βγουν  να μιλήσουν νηφάλια  και  γνωστικά  εκπρόσωποι  της  σοβαρές επιστημονικής κοινότητας,  δεν μπορούμε ακόμα να έχουμε  πλήρη γνώση του κακού που έγινε και πόσο  και τί  μερτικό έχει ένας έκαστος των υπεύθυνων.
Πλην ενός.  Του “Τύπου”. Από τώρα ξέρουμε πως   η εμπορική δημοσιογραφία, που έπαιξε “εν ου παικτοίς” από την αρχή  για κερδοσκοπικούς λόγους, διέπραξε  το μεγαλύτερο έγκλημα.΄Εχει ακέραιη την ευθύνη και σε μεγαλύτερη κλίμακα απ΄όλους τους λοιπούς υπεύθυνους.
Κι αν οι νέοι  εκπρόσωποι του Γκεμπελισμού  αφεθούν πάλι ατιμώρητοι, όσοι τουλάχιστον δεν αυτοκτονήσουν,  όπως ο  διδάσκαλός τους ο  Ναζί  , τότε το ίδιο δράμα  με  τα εγκλήματα των κοντυλοφόρων,  θα διαιωνίζεται.
Ας το προσέξουν  οι γενιές που έρχονται.  Χτες, σήμερα και αύριο, ο μεγαλύτερος εχθρός των κοινωνιών και της ελευθερίας των ατόμων είναι η βιομηχανία παραπληροφόρησης  και προπαγάνδας. Τρέφεται από τη καλλιέργεια του φόβου, του πανικού, της σύγχυσης του αποπροσανατολισμού.   Είναι χειρότερη κι απ΄αυτόν τον  πυρηνικό κίνδυνο!

4. Ελεύθερος ο λευκός αστυνομικός που άφησε παράλυτο τον Τζέικομπ Μπλέικ

Ελεύθερος ο λευκός αστυνομικός που άφησε παράλυτο τον Τζέικομπ Μπλέικ

“Οι εισαγγελικές αρχές της Κινόσα στο Ουισκόνσιν αθώωσαν έναν λευκό αστυνομικό που είχε πυροβολήσει στις 23 Αυγούστου τον Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ, σε ένα περιστατικό που πυροδότησε νέες αιματηρές διαδηλώσεις και φυλετικές εντάσεις στις ΗΠΑ, στο πλαίσιο του κινήματος Black Lives Matter.

Η απόφαση του εισαγγελέα της κομητείας της Κινόσα, Μάικλ Γκρέιβελι για μη απαγγελία κατηγοριών εναντίον του αστυνομικού Ρουστέν Σέσκι για τυχόν διάπραξη εγκλημάτων μπορεί να προκαλέσει νέες διαδηλώσεις, που έχουν αυξηθεί στην αμερικανική επικράτεια τα τελευταία χρόνια μετά την αθώωση αστυνομικών για πυροβολισμούς μαύρων.

«Κανένας αστυνομικός της Κινόσα δεν θα διωχθεί (…) Με βάση τα γεγονότα και τη νομοθεσία, αποφασίσαμε να μην προωθηθούν οι κατηγορίες», δήλωσε ο Γκρέιβελι σε συνέντευξη Τύπου.

Κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επέμβασης που καταγράφηκε σε βίντεο κινητού τηλεφώνου, ο Σέσκι πυροβόλησε στην πλάτη τον Μπλέικ επτά φορές από κοντινή απόσταση, καθώς ο Μπλέικ άνοιγε την πόρτα του αυτοκινήτου του. Ο 29χρονος Αφροαμερικανός έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω.

Ο δικηγόρος του Μπλέικ, Μπεν Κρουμ, δήλωσε ότι ο Αφροαμερικανός προσπαθούσε να σταματήσει έναν καβγά μεταξύ δύο γυναικών όταν δέχθηκε τα πυρά μπροστά από τους τρεις από τους γιους του, ηλικίας 3, 5 και 8 ετών”.

***

Φρίκη! Μεγαλύτερη και από τους πυροβολισμούς μπροστά στα παιδιά του και την παραλυσία του Μπλέικ, η απόφαση της εισαγγελικής αρχής να αφεθούν  ελεύθεροι οι εγκληματίες. Δεν είναι μόνο κατάπτυστη. Είναι και προάγγελος νέων εγκλημάτων από τους ίδιους δράστες.

Ας  σταματήσει τις παρανοϊκές εξουσίες σε όποιο όνομα και αν ακούνε,   η  δύναμη της ΟΡΓΗΣ  των ανθρώπων με τα “ΕΝΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ” . Είναι το μόνο όπλο που τους  απομένει.

__________________________________________

(*) Κορονοϊός: Το ταξίδι στους Αγίους Τόπους και ο Γολγοθάς με τα 23 ελληνικά κρούσματα

Ιερουσαλήμ
Πως μια εκδρομή για προσκύνημα στους Αγίους Τόπους και το Όρος Σινά οδήγησε στην ασθένεια από κορονοϊό 23 ανθρώπων. Η διαδρομή του 66χρονού και ο συναγερμός σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο.
5 Μαρτίου 2020

Τον τετραπλασιασμό των κρουσμάτων κορονοϊού, στην Ελλάδα, προκάλεσε μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα μια εκδρομή Ελλήνων στους Αγίους Τόπους και το Όρος Σινά, καθώς τα 23 από τα συνολικά 54 άτομα, που ταξίδεψαν, έχουν βρεθεί θετικά στον ιό.

Έφυγε από την ζωή στις 3.15 σήμερα, όπως ανακοινώθηκε, ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Αμαλιάδα, που νοσούσε από τον κορονοϊό και ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Πρόκειται για τον πρώτο νεκρό στην Ελλάδα από τον νέο κορονοϊό SARS-CoV-2.

*****

Η ελληνική κυβέρνηση,  οσαύτως και η Αντιπολίτευση, μείζων  και ελάσσων και φυσικά σύμπασα η  …εν πολλαίς αμαρτίαις ούσα   ελληνική Βιομηχανία Παραπληροφόρησης ,  είναι υπόδικες και στη συστημική  δικαιοσύνη  αυτή την ώρα για τον  εκτροχιασμό της πανδημίας με ανεβασμένο αριθμό νεκρών, κρουσμάτων, νέο lockdown και   λοιπών  παράλογων μέτρων ,που τίναξαν την οικονομία στον αέρα.   Η όψιμη ,αλλά μπαγιάτικη πλέον  κριτική   και οι καταγγελίες από  τον αριστερό γκεμπελικό Τύπο και τα κόμματα στη Βουλή για τον τρόπο που η κυβέρνηση διαχειρίστηκε  την πανδημία  , είναι άνευ  περιεχομένου και νοήματος πλέον.

Το έγκλημα το συναποφάσισαν και οι τρεις παραπάνω  θεσμοί (” θεός να τους κάνει τέτοιους”, όπως έχουν καταντήσει!). Ουδείς εξ αυτών σήμερα δικαιούται  να “νίπτει τας χείρας” του. Και ας διαρρηγνύουν με θεατρινισμό τα ιμάτιά τους ,επιρρίπτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.  Τάχα, πως  η μεν κυβέρνηση   πήρε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα , οι δε  συνένοχοί της  πως βοήθησαν    με κάθε τρόπο προς την κατεύθυνση αυτή. Δεν έκαναν απολύτως τίποτα. ΄Εχουν “αίμα στα χέρια” τους, όλοι τούτοι

Για παράδειγμα, να θυμίσουμε το έγκλημα της εισόδου στη χώρα προσκυνητών- Χατζήδων από τους Αγίους Τόπους.  Παρά τις διαμαρτυρίες, αν και υπήρχαν περισσότερα από 20 κρούσματα ανάμεσά τους,  τους επέτρεψαν την ανεξέλεγκτη  είσοδο στη χώρα.   Ο πρώτος νεκρός από κορονοϊό ήταν ένας τέτοιος “Χατζής” (είχε πάει να προσκυνήσει τον “΄Αγιο Τάφο”) και μάλιστα μαθηματικός!

Οι ψήφοι μέτρησαν πρώτα για την κυβέρνηση.  Η κατακραυγή των πιστών, και η μαζική  απώλεια οπαδών για την κυβέρνηση που θα την κατηγορούσαν πως τα έβαλε με  τη θρησκεία  και μάλιστα με ό τι πιο ιερό  στόχο έχει ο Χριστιανός Ορθόδοξος, το προσκύνημα του “Παναγίου Τάφου”, μέτρησαν καταλυτικά.  Με  τέτοιο υπολογισμό, η  πανάθλια και εγκληματική κυβέρνηση του γιου του βασιλοχουντικού Αποστάτη Κ. Μητσοτάκη , δεν  απαγόρευσε την είσοδο των Χατζήδων στη χώρα και την άμεση απομόνωση σε αυστηρή καραντίνα των κρουσμάτων.  Προτίμησε να σκοτώσει χιλιάδες κόσμο μέχρι σήμερα, αντί να τα βάλει από την αρχή με το,,,θρησκευτικό  συναίσθημα του λαού μας!

Το ίδιο έγκλημα διέπραξε την ίδια εποχή και η αναίσθητη   υπουργός Παιδείας, η ανεκδιήγητη   Κεραμέως, που επίσης επέτρεψε την  ανεξέλεγκτη είσοδο μαθητών από εκδρομή στην Ιταλία, χωρίς  κανένα περιορισμό και μέτρο. Κι εδώ η ψηφοθηρία μέτρησε εξίσου.  Κι απ΄ αυτά τα  γκρουπ και την ανεξέλεγκτη είσοδο,  ολοκληρώθηκε το κακό, αφού  ήταν η εποχή που στην Ιταλία θέριζε η πανδημία.

Για να μην επεκταθούμε και σε άλλα όμοια εγκλήματα, που δυστυχώς διέπραξε  ο  ελληνικός κλήρος με τις Μεσαιωνικές ,παραληρηματικές και  αλλοπρόσαλλες εμμονές του .  ΄Οπως,   με τη…θεία μετάληψη ,αλλά και με το συνωστισμό στις εκκλησίες, αφού, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις πολλών ιερωμένων,    δε μεταδίδεται ο ιός με αυτά ,  γατί τους προστατεύει ο… Κύριος. Ο  ίδιος, βέβαια,  Κύριος  δεν τους  προφύλαξε,   ιερείς και αρχιερείς,  με   “θρησκευτική  ανοσία”,  όπως πίστευαν. Η ανοησία δεν ξεχωρίζει,  βλέπετε, κανέναν.  Ειδικά  τον  θρησκευτικό ,τον ανεγκέφαλο αυτό  φανατισμό.

Να, τί δεν έκαναν και όφειλαν να κάνουν από το Ιανουάριο 2020, που εμείς εδώ  καλούσαμε την κυβέρνηση  να συνειδητοποιήσει  τον κίνδυνο εξάπλωσης  και να προχωρήσει σε ενημέρωση του κόσμου.  Αλλά και συνεχώς από τότε, καταγγέλλαμε την αδιαφορία και την επιπολαιότητα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης  και την κάλυψη που τους παρείχαν   φυλλάδες και κανάλια, όλων των ειδών και των αποχρώσεων.

Στις 13/3/ 2020, όταν ακόμα  ούτε μάσκες δεν υπήρχαν στη χώρα, ούτε φρόντισε η κυβέρνηση να εισάγει,  (η μάσκα ήταν το βασικότερο μέσο προφύλαξης), εμείς εδώ υποδεικνύαμε στην εγκληματική κυβέρνηση και την εξίσου συνυπεύθυνη αντιπολίτευση  να ακολουθήσουν  το παράδειγμα της Ταϊβάν.

Διαβάστε για του λόγους το αληθές μια αναδημοσίευση  εκείνων των ημερών:

Η  χώρα που νίκησε τον κορωνοϊό χωρίς να ανήκει στον ΠΟΥ (13/3/2020)

Οι κινήσεις που έκανε και θωρακίστηκε

Η χώρα που νίκησε τον κορωνοϊό χωρίς να ανήκει στον ΠΟΥ

Tην ώρα που όλος ο κόσμος βρίσκεται σε πανικό, και τα κρούσματα κορωνοϊού καθημερινά αυξάνονται, με την Ιταλία να είναι η χώρα, μετά την Κίνα, με τα περισσότερα κρούσματα, υπάρχει μία χώρα, και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής από τη Κίνα που έχει μόλις 45 κρούσματα και έναν νεκρό.

Η Ταιβάν θεωρείται από τους επιστήμονες φωτεινό παράδειγμα προς τις υπόλοιπες χώρες που άργησαν να πάρουν μέτρα και η περίπτωσή της είναι απόδειξη του ρητού ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

Με πληθυσμό 25.000.000 η Ταιβάν έκανε 4 κινήσεις για να προστατεύσει τον πληθυσμό της, την ίδια ώρα που η Νότια Κορέα που βρίσκεται δίπλα μετράει καθημερινά καινούργια κρούσματα και νεκρούς.

Επέβαλε απαγόρευση πτήσεων κατευθείαν από τα πρώτο ξέσπασμα του ιού προς τη πόλη Γουχάν. Όσοι έφτασαν από τη Κίνα τις πρώτες ημέρες μπήκαν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα, την ώρα που ακόμα ο υπόλοιπος κόσμος πίστευε πως ο κορωνοϊός είναι καθαρά πρόβλημα της Κίνας.

Διόρισε εκτάκτως σε θέσεις κλειδιά στο δημόσιο τομέα, πανεπιστημιακούς με ειδίκευση στις λοιμώξεις και τους ιούς. Οι αποφάσεις που έπαιρναν και οι προτάσεις τους, εφαρμόζονταν αμέσως και δεν χρειάζονταν τη συναίνεση της βουλής.

Εφοδιάστηκε αμέσως με 45.000.000 ιατρικές μάσκες τις οποίες μοίρασε δωρεάν στους πολίτες της, και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Να σας θυμίσω ότι την πρώτη κιόλας ημέρα που η Ιταλία ανακοίνωσε κρούσμα, οι μάσκες στη χώρα μας ήταν είδος προς εξαφάνιση.

Σε κάθε δημόσιο κτίριο τοποθετήθηκαν συσκευές απολύμανσης, ενώ οι βάρδιες καθαρισμού κάλυπταν όλο το 24ωρο. Επίσης στα ΜΜΜ αύξησε τα δρομολόγια ώστε να αποφεύγεται ο συνωστιμός των κατοίκων που μετακινούνταν προς τις δουλειές τους.

Σας φαίνονται μέτρα δύσκολα να εφαρμοστούν και από τις άλλες χώρες; Παίρνω το θάρρος να απαντήσω, όχι αρκεί να μην χρειάζεται για μία και μόνο απόφαση συσκέψεις επί συσκέψεων και συναντήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά.

Ας ελπίσουμε να μην πληρώσουμε ακριβά την άρνηση που δείξαμε να πιστέψουμε ότι ο  κορωνοϊός είναι ικανός να πλήξει ανεπανόρθωτα τον πλανήτη.

Απλά, καθαρά, μετρημένα λόγια.

Εισαγγελέας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ως  γνωστό.  Κι  αν υπάρχει, είναι μόνο για να απαγγέλει κατηγορίες  ή να προφυλακίζει  πολίτες  οποίους η Ελλάδα όφειλε να “κλίνει γόνυ”.  (Σαν  τα μέλη της  οικογένειας  στα Σεπόλια  που αρνήθηκαν να υποταχθούν στις σιδηρόφρακτες ορδές   της δικτατορικής κυβέρνησης  Μητσοτάκη).

Είναι υπόδικοι και τούτοι  στη συστημική δικαιοσύνη, την οποία όφειλαν, ως φορείς της,  να υπηρετούν, αλλά  δεν το έπραξαν.  Το δικαστήριο της Ιστορίας τους έχει αμετάκλητα καταδικάσει.  Οι θεσμοί στην Ελλάδα  έχουν χρεωθεί νεκρούς, άρρωστους,  ταλαιπωρημένους,  σακατεμένους ψυχολογικά, αλλά και μια  οικονομία σμπαράλια εξαιτίας τους.

Ειδικά η βιομηχανία παραπληροφόρησης  διέπραξε  έγκλημα καθοσίωσης με τον τρόπο και το λόγο που διαχειρίστηκε την πανδημία.  Θα μιλήσουμε αναλυτικά και με στοιχεία για τους βασικούς στόχους που επεδίωκαν με τη δημιουργία πανικού, σύγχυσης, αποπροσανατολισμού.     Και φυσικά μια μέρα θα θα πληρώσουν και τούτοι . Ας μην κοιμούνται ήσυχοι.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

΄Εχουμε την πανδημία  σε εξέλιξη.  Είναι η δεύτερη φάση της έξαρσης,  επειδή ουδείς έπραξε τα δέοντα, που περιγράψαμε  κατά την πρώτη.  ΄Οσα έκαναν , είχαν  σκοπιμότητες και όποια μέρα έλαβαν και όπως τα έλαβαν  ήταν λάθος.  Καραμπινάτα ΠΟΙΝΙΚΑ  ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

΄Ομως, ας γνωρίζουν οι  σώφρονες πολίτες πως   “δεν ήρθε το τέλος του κόσμου”, όπως οι Αρμαγεδωνιστές  της παραπληροφόρησης διαδίδουν για κερδοσκοπικούς λόγους.   Και δεν πρόκειται για μη αναστρέψιμη κατάσταση, επειδή:

  1. Η Πανδημία του Κορόνα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  ΜΑΖΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ  ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. Δεν υπάρχει σύγκριση, ειδικά με πανδημίες σαν την “Ισπανική γρίπη” με εκατομμύρια νεκρούς.  Τη διάσταση αυτή έδωσαν τα Μέσα Παραπληροφόρησης για να δημιουργήσουν  χάος, να φτιάξουν την ατμόσφαιρα, το κλίμα  που  εξυπηρετούσαν τα σχέδιά τους.
  2.  Ο COVID-19 δεν είναι καινούριος ιός. Χτύπησε και το 2002 ως SARS. Οι αισχρές  φαρμακευτικές εταιρίες, όμως,  επειδή σταμάτησε ξαφνικά η πανδημία εκείνη και επομένως  δεν υπήρχαν περιθώρια μεγάλου  κέρδους, όπως σήμερα, ,αρνήθηκαν τότε να παρασκευάσουν εμβόλιο. Αν συνέχιζαν τις έρευνες , σήμερα το εμβόλιο θα υπήρχε , ο Κορόνα θα είχε χτυπηθεί  εν τη  γενέσει  του.
  3. Ο ιός  θα συνεχίσει να χτυπά. Και λόγω της αβελτηρίας,  της ανικανότητας και των λογής  σκοπιμοτήτων, όπως είπαμε των θεσμών, τα θύματα θα αυξηθούν. ΄Ομως,  σύντομα  θα “κλείσει τον κύκλο” του. Αυτό σημαίνει πως  θα νικηθεί εξαιτίας  της ανοσίας της αγέλης. ΄Οπως συνέβαινε με τους ιούς πάντα στην Ιστορία της ανθρωπότητας.  ΄Ηδη η Σουηδία, το Μπέργκαμο της Ιταλίας, οι άλλες χώρες με λίγα θύματα,  έδειξαν το δρόμο.
  4. Το εμβόλιο θα συνδράμει αποφασιστικά στην  ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και την κατανίκηση του ιού.  Και σύντομα και για λόγους  κέρδους, αυτές οι   φαρμακοβιομηχανίες,  θα  το διαθέσουν   στην  αγορά,  ίσως και ως τα Χριστούγεννα.
  5. Μέχρι να μας επισκεφτεί η σωτήρια ανοσία της αγέλης:  α. Χτυπήστε  με κάθε μέσο  αντίδρασης  τους συγκεκριμένους “θεσμούς” (να τους  λέμε έτσι κι ας μην είναι), που  μνημονεύσαμε ως υπεύθυνους  και  απαιτείστε  την τιμωρία τους. 2. Δείξτε ανυπακοή και  έμπρακτη περιφρόνηση σε αποφάσεις τους, όταν διαπράττουν συνταγματικά πραξικοπήματα.  Αρνηθείτε τον εξευτελισμό, αλλά και  στηρίξτε το δικαίωμα   στη  περιφρούρηση  της ψυχική σας υγεία και της ισορροπίας, που υπέσκαψαν επικίνδυνα όλοι αυτοί οι Κρετίνοι. γ. ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΕΞΩ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΟΣΟΙ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. 4 .ΜΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ,ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ 100%. Και λιγότερο από 90% να είναι ασφαλές και πάλι είναι πιο έξυπνο να το χρησιμοποιήσουμε.