Χατζηδάκης: «Πάνω από τους μισούς ελεύθερους επαγγελματίες δηλώνουν ζημίες ή μηδενικό εισόδημα -Πώς ζουν;»

1.Κασσελάκης : «Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους έχει λήξει»

 

κασσελάκης

Και όχι μόνο. Παράλειψες  τους ουκ  ευάριθμους και σημαντικότερους επαγγελματίες αριστερούς.   Βρήκαν την αγελάδα  και χρόνια την αρμέγουν ,χωρίς ούτε  να τους ανήκει  ,ούτε ποτέ να την ταϊσουν.

Ποιοί  να είναι χειρότεροι; Οι γόνοι των δυναστειών ή  όσοι κατάντησαν  την Αριστερά τσιφλίκι  του πατέρα τους;

2. Χατζηδάκης: «Πάνω από τους μισούς ελεύθερους επαγγελματίες δηλώνουν ζημίες ή μηδενικό εισόδημα -Πώς ζουν;»

 

Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες διαδήλωσαν στο κέντρο της Αθήνας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο πραγματοποίησαν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

dikigoroi

***

Κάτω τα χέρια από τους  ..έντιμους, ελεύθερους επιχειρηματίες μας!  ΄Αλλωστε, έχουν  χρόνια τώρα  , μεγάλοι και μικροί  έμποροι , τα γνωστά  υποζύγια ,εμάς, να πληρώνουμε τους φόρους τους.   Και δε λέμε  ξεμάθαν  να συνεισφέρουν  στο δημόσο κορβανά, γιατί από καταβολής ελληνικού κράτους, ουδέποτε   έμαθαν.

Επιτέλους! Μια φορά να το δω στην πολύχρονη ζωή μου και να μην το πιστέψω. Πως αυτά  τα λαμόγια  του εμπορίου  θα πληρώσουν,  έστω μια φορά, όσα εμείς οι άλλοι  που δε γουστάρουμε την Αγορά και τα κέρδη της , καταβάλλουμε ανελλιπώς, αλλά όχι και αγγογύστως.

 

 

3.«Δράκος των Εξαρχείων»: Μέγα «φιάσκο» της Δικαιοσύνης – Τον άφησαν ελεύθερο ενώ μπορούσαν να παρατείνουν την προσωρινή κράτηση

«Δράκος των Εξαρχείων»: Μέγα «φιάσκο» της Δικαιοσύνης – Τον άφησαν ελεύθερο ενώ μπορούσαν να παρατείνουν την προσωρινή κράτηση

Σε μέγα «φιάσκο» της Δικαιοσύνης αποδεικνύεται η υπόθεση του «δράκου» των Εξαρχείων ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει τα τελευταία 24ωρα. Ο 23χρονος είχε προφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2022, καθώς είχε αποπειραθεί να βιάσει μια 75χρονη γυναίκα στον Άλιμο. Ωστόσο τον περασμένο Αύγουστο αφέθηκε ελεύθερος με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου πριν δικαστεί, έχοντας συμπληρώσει 12 μήνες ως προσωρινά κρατούμενος. Παρά το γεγονός ότι η κράτηση του θα μπορούσε να παραταθεί για ακόμη έξι μήνες μέχρι να συμπληρωθεί το ανώτατο χρονικό όριο της προσωρινής κράτησης, δηλαδή το 18μηνο, λόγω και της «πιθανότητας τέλεσης παρόμοιων πράξεων από την πλευρά του», όπως και έγινε.   (DOCUMENTO)

****

Το να ζητάς από τον Κώστα Βαξεβάνη συνταγματικές ευαισθησίες, είναι σαν να ζητάς από το σκορπιό να μη σε  τσιμπήσει, ακόμα και την ώρα που  τον τραβάς από το νερό  να μην  πνιγεί. ΄Ολη αυτή η φάρα , έτσι είναι.  Δε θύουν,   παρά μόνο  σε Μαμωνά. Το Σύνταγμα ζητάμε εμείς να σεβαστούν;

Ναι, λέει,  το παλικάρι.  Ας τον κρατούσαν μέχρι να συμπληρωθεί 18μηνο προσωρινής φύλάκισης και όχι στο 12μηνο, όπως (σωστά) ΄έκρινε το Δικαστικό Συμβούλιο. Λες , κι  αν έβγαινε   μετά τους έξη μήνες, δε θα έκανε τα  ίδια ο αληταράς.

Αν είναι έτσι, να τους εκτελούμε τους ενόχους. Και ειδiκά τους υπότροπους.  Μόνο έτσι θα είμαστε σίγουροι πως δε θα το ξανακάνουν. Συμφωνεί  (κι ας μην το φωνάζει)  ο Κωστάκης του… Ντοκουμέντου.

Αν είναι να κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση ας πάει και το παλίάμπελο.  Δεν κωλώνουν πουθενά αυτοί. ΄Απειρες φορές έχουν δώσει εξετάσεις.  Πολλά τα δείγματα γραφής στο γκεμπελιστάν.

΄Αθλιοι!

4. Βύρωνας: Κατέληξε η 16χρονη που της έδωσαν το κοκτέιλ ναρκωτικών

Έχασε τη μάχη η 16χρονη από τον Βύρωνα, στην οποία ανήλικοι είχαν δώσει κοκτέιλ ναρκωτικών. Η ίδια, νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν σε σπίτι στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, αλλά και «σίσα», από κύκλωμα ναρκωτικών, οι οποίοι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με την ίδια.

***

Σειρά τώρα έχουν οι γονείς. Δική τους η ευθύνη για να αναπαυθεί το κοριτάκι τους,   να δώσουν  σκληρό  μάθημα στα κυκλώματα των ουσιών  (και όχι μόνο των ναρκωτικών)  που σκοτώνουν  παιδιά .  Μην τα περιμένουν όλα από τους άλλους. Και προπαντός μη βγουν στα κανάλια  των  εμπόρων του πόνου  και τούτοι ,να κλαίνε  και   να οργίζονται .

5.Θοδωρής Αθερίδης: Όταν έπαθα την πρώτη κρίση πανικού, κοιμήθηκα με την Παναγία αγκαλιά

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

****
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Συμφωνία Πρεσπών: Αυτοί οι «επώνυμοι» έχουν υπογράψει μέχρι τώρα το αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος
Φωτογραφία: Eurokinissi

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Επιτροπής για συλλογή υπογραφών με αίτημα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 13.000 ηλεκτρονικές υπογραφές μέσα από την πλατφόρμα του GoPetition, αλλά και έντυπες. Αρκετές ακόμα αναμένεται να μαζευτούν κατά το συλλαλητήριο της Κυριακής.

  • Αθερίδης Θοδωρής, ηθοποιός, σκηνοθέτης,
  • Αντιόχου Γιάννης, ποιητής

******

Πάντα αναρωτιόμουν.  Ποιος διάολο ήταν εκείνος ο τύπος τότε στο Σύνταγμα που κράταγε την εικόνα της Παναγίας αγκαλιά, δίπλα σε ένα φρενήρη καλόγερο που  τούτος κρατούσε  το Σταυρό;

  Τώρα …ησύχασα.  “Ουδεν κρυπτόν υπό τον ήλιον”,  τελικά!

Και το όνομα αυτού  Αθερίδης. Και μάλιστα… Θοδωρής ( Θου, κύριε!)